Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Boni @ 2012 03 27, 12:06)

2. O gal kokį receptuką pradžiai?Kaip tik dabar internete radau jog pradėti geriausia nuo bananų su špinatais.Kaip teisingai elgtis, pirma sutrinu špinatus ar ne taip?

2. Viskas labai paprasta. Į smulkintuvą dedat nuluptą bananą, saują špinatų, puodelį vandes. Sumalat ir.. skanaus! biggrin.gif Kai prasidės sezonas pridėkit uogų, bus dar skaniau.. thumbup.gif Beje, žalumynai kokteilyje būtini, tačiau tai nebūtinai turi būti špinatai. Labai vertingi laukiniai augalai- kiaulpienės, balandos, žlūgės it t.t...

i 
Skelbimai forume draudžiami, todėl jų cituot negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 kovo 2012 - 16:38
Siandien savo sode piene uzmaciau, tai lapus su visu ziedu susimaliau smile.gif Dilgeles jau sia savaite trinsiu, kai tik i parka isvaziuosiu. Dar del dilgeliu norejau paklausti. Ar verta jas dziovintis? Ar geriau tiesiog pasidziaugt kol yra ir pasibaigus toliau pirkti kitus zalumynus?
Atsakyti
Vargšelė pienė sad.gif
Atsakyti
Šiandien vedžiodama šunį laukuose niekur nemačiau nei pienių nei dilgėlių doh.gif

Bet...ryte susiplakiau savo pirmąjį kokteilį:bananas, špinatai, chia ir vanduo... thumbup.gif

Dukra sako, oho kaip skanu su kiviais(nes žaliavo), vos nenugriuvo kai paskiau, kad su špinatais, šiaip tikriausiai įsiūlius nebūčiau...Šveis man ir dilgėles šitaip biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 kovo 2012 - 16:38
Sveikos! jau turiu dilgeliu thumbup.gif Koks ju skonis? Ar galima deti vien jas ar geriau maisyti su kitais zalumynais? Vakarykste piene suteike kokteiliui kartumo, nors buvo tiek nedaug ten jos g.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai, kooperavimasis forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2012 03 28, 14:28)
Sveikos! jau turiu dilgeliu thumbup.gif  Koks ju skonis? Ar galima deti vien jas ar geriau maisyti su kitais zalumynais? Vakarykste piene suteike kokteiliui kartumo, nors buvo tiek nedaug ten jos g.gif

vien is ju kazin imanoma gerti,as negaleciau blush2.gif

geriau maisyti

anakardziu kremas

tik pas mane kazkoks pilkesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 28 kovo 2012 - 19:07
Sveiki , jau yra lietuviška knyga 80/10/10 - verta paskaityti - riešutų ir sėklų valgyti reikia kuo mažiau.
Dilgėlių ir prisidžiovinkite labai tiks žiemą į kokteilius. Mes žolesvalgome žalias, džioviname ir šaldome.
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 03 28, 21:50)
Sveiki , jau yra lietuviška knyga 80/10/10 - verta paskaityti - riešutų ir sėklų valgyti reikia kuo mažiau.
Dilgėlių ir prisidžiovinkite labai tiks žiemą į kokteilius. Mes žolesvalgome žalias, džioviname ir šaldome.

Aš jau perskaičiau daugiau nei pusę, tai beskaitant tą knygą man labai daug klausimų kyla.Tad čia priemi tą info arba ne, bet man patiko...

Jei mūsuose pasirinkt 100% vaisiavalgystę, kažin ar pratemptum...Nei mangai , nei apelsinai pas mus normalūs...Ant Maximos apskritai supykau.Nusipirkau mangą 2,99 lt.parsinešu namo-juodas vidus visas... doh.gif Būčiau turėjus čekį-būčiau nunešus parodyti...
O šiaip visokių patarimų tai apsčiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 03 28, 22:50)

Turiu turiu jau:) is leideju tiesiai pirkti net su siuntimu yra gerokai pigiau nei knigyne:)
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 03 29, 08:50)
Turiu turiu jau:) is leideju tiesiai pirkti net su siuntimu yra gerokai pigiau nei knigyne:)

Gal nuorodą galite pasidalinti iš kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2012 03 29, 10:09)
Gal nuorodą galite pasidalinti iš kur pirkote?  4u.gif

http://www.gyvasmais...-ideali-sveikat

parasiau jiems laiska ir viska susiderinom, pinigus pervedziau ir knyga is ju gavau, is ju taip pat pirkau ir Kulvinsko knyga, bei kt apie zaliavalgyste.
Atsakyti