Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(liepa27 @ 2012 02 29, 11:05)
4u.gif siaip del produktu derinimo knygu autoriu mintys lyg ir nesikerta.turiu omeny Boutenko,Tombaka,Gogulan ir kt,kuriuos skaiciau g.gif

Tikrai taip, neskaičiau dar žaliavalgystės serijos knygos, kur maisto derinimas nebūtų inicijuojamas.

O šiaip dėl vaisių ir daržovių vartojimo vienu metu, tai šie du produktai turėtų būti atskirai vartojami, nes pasak autorių (Dajemondai, Boutenko) vaisiai, vartojami su kitais produktais, skrandyje rūgsta ir iš jų norimos naudos nebūna... BET vaisius galima derinti su žalumynais 4u.gif Beje, labai skanu 4u.gif
Atsakyti
... BET vaisius galima derinti su žalumynais 4u.gif Beje, labai skanu 4u.gif
[/quote]

Pavyzdukų, mielosios, pavyzdukų...Kai kas labai atidžiai viską fiksuoja... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot, jei vaiką alergizuoja medus, ar tiktų agavų ir klevų sirupas? Jei yra ragavusių, kurį patartumėte rinktis?

Raw obuolių Napoleono receptas ir mane domintų? Man dar labai viliojančiai atrodo žaliųjų citrinų pyragas, bet nieko panašaus ragavus nesu ;(
Atsakyti
Kol kas pastebiu vieninteli kokteiliu minusa - zadina apetita. Man, kaip norinciai numesti viena kita kg, tai kaip ir minusiukas...

Siandien laaaabai skanus kokteilis gavosi thumbup.gif 1 kriause, 0,5 apelsino, saliero kotas, lapinio kopusto, spinatai, metos. Skanumelis! Maniau, kad bus vietoj uzkandzio tarp valgymu, bet visai skrandzio neuzpilde... Isgeriau beveik 0,5l
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2012 02 29, 18:52)
Kol kas pastebiu vieninteli kokteiliu minusa - zadina apetita. Man, kaip norinciai numesti viena kita kg, tai kaip ir minusiukas...

Siandien laaaabai skanus kokteilis gavosi thumbup.gif  1 kriause, 0,5 apelsino, saliero kotas, lapinio kopusto, spinatai, metos. Skanumelis! Maniau, kad bus vietoj uzkandzio tarp valgymu, bet visai skrandzio neuzpilde... Isgeriau beveik 0,5l

0.5 l tai visai nedaug, Boutenko rašo, kad per dieną po kelis litrus išgeria smile.gif Man tokiais kiekiais geriant ir kilogramai tirpsta po truputį, nors aš jais per daug nesiskundžiu ir riešutų nemažai valgau vakarais (man čia kritinis momentas), tiesa, aš pagal rekomendacijas beveik visus kokteilius skiedžiu vandenuku...
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2012 02 29, 19:52)

Siandien laaaabai skanus kokteilis gavosi thumbup.gif  1 kriause, 0,5 apelsino, saliero kotas, lapinio kopusto, spinatai, metos. Skanumelis! Maniau, kad bus vietoj uzkandzio tarp valgymu, bet visai skrandzio neuzpilde... Isgeriau beveik 0,5l

Kiek esu domejusis, kokteilius reiketu gerti, tiskliau valgyti apie 30 min smile.gif Tada pasisotini, jei is karto susipili 0,5 l, tai ne kas, tikrai greit valgyt norsis smile.gif As asmniskai bandau laikytis sios rekomndacijos, ir tikrai veikia. jei supilu viska is karto, tai kartais ir skrandi skaudeti pradeda. O jei geriu po labai truputi, grumulioju ji burnoj, kartais visko ir nebeisgeriu, nes bunu soti. Bet cia turbut reikia kiekviem savo kuno klausytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juscike: 29 vasario 2012 - 22:00
QUOTE(juscike @ 2012 02 29, 21:59)
Kiek esu domejusis, kokteilius reiketu gerti, tiskliau valgyti apie 30 min smile.gif Tada pasisotini, jei is karto susipili 0,5 l, tai ne kas, tikrai greit valgyt norsis smile.gif As asmniskai bandau laikytis sios rekomndacijos, ir tikrai veikia. jei supilu viska is karto, tai kartais ir skrandi skaudeti pradeda. O jei geriu po labai truputi, grumulioju ji burnoj, kartais visko ir nebeisgeriu, nes bunu soti. Bet cia turbut reikia kiekviem savo kuno klausytis smile.gif

Tikrai pritariu dėl lėto gėrimo, nes kiekvieną maistą reikia su seilėmis sumaišyti, vienu kartu gerti galima nebent vandenį 4u.gif
Atsakyti
Viskas, pribrendo reikalas kavos malimo masinelei. Gaminau pieniska datuliu kokteili, tai neturejau su kuo kardamono susimalti. Gal kas turit, galit pasidalinti nuomone apie jas?
Atsakyti
[quote=handtouch26,2012 02 29, 18:52]
Sveikute apie apetitą nuo kokteilių tongue.gif : žadina apetitą kadangi kol neišsivales organizmas jis neisisavina kokteilio medžiagų ( negamina tiek ir tokių fermentų ) bet čia jau reikėtų knygų apie tai , nes man teks rašyti visą vakarą g.gif
nebeatsakiau į tuo 3 klausimus (kuriuos buvai uždavusi), nes vovera viską tiksliai parašė. Aš stengiuosi derinti produktus (gal ir nevisada pavyksta) Žalėsiai ( viskas ką galima apie pirštą apvynioti : špinatas,petražolė, salota ...) galima plakti irsu vaisiais ir su daržovėm, bet vaisių su daržovėm nemaišau ( tik obuolys yra neautralus)
šiandienos mūsų mėgstamiausi :I- obuolys, apelsinas, petražolė II- obuolys, bananas, mandarinas, romanetinė salota III bananas, apelsinas, pienė (šaldyta), sultenė.
Nemoku aš čia įdėti nuotraukų ( parodyčiau desertų)
Pasisėkite saulėgrąžų - labai skanu ir šiaip ir į kokteilį.
Sėklas daiginkite geriau plonesniu sluoksniu geriau dygsta ( skanu kynva, mungo pupuolė, juodieji lešiai, grikiai, kviečiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinjora: 01 kovo 2012 - 20:15
[quote=Nima***,2012 02 29, 21:17]
0.5 l tai visai nedaug, Boutenko rašo, kad per dieną po kelis litrus išgeria smile.gif Man tokiais kiekiais geriant ir kilogramai tirpsta po truputį, nors aš jais per daug nesiskundžiu ir riešutų nemažai valgau vakarais (man čia kritinis momentas), tiesa, aš pagal rekomendacijas beveik visus kokteilius skiedžiu vandenuku...
[/quote]

Na bet ji vien RAW maitinasi. Norint isgerti po kelis litrus per diena, turi nieko daugiau nevalgyt. Jei gerciau po kelis litrus - tikrai daugiau nieko valgyt nenoreciau. Gal del to ji stambi pati yra? Man apskritai neiseina i ja ziureti, kaip i ikvepimo saltini. Visada pavargus man ji atrodo. O dar tas antsvoris... Bet gal cia tik man taip g.gif

[quote=juscike,2012 02 29, 22:59]
Kiek esu domejusis, kokteilius reiketu gerti, tiskliau valgyti apie 30 min smile.gif
[/quote]

Na taip ilgai net kieto maisto nevalgau, tai nemanau, kad pavyks. Taciau pabandziau gerti leciau, ramiai, mazais gurksniais ir tikrai pajutau skirtuma thumbup.gif

[quote=Sinjora,2012 03 01, 21:04]
[quote=handtouch26,2012 02 29, 18:52]
Sveikute apie apetitą nuo kokteilių tongue.gif : žadina apetitą kadangi kol neišsivales organizmas jis neisisavina kokteilio medžiagų ( negamina tiek ir tokių fermentų ) bet čia jau reikėtų knygų apie tai , nes man teks rašyti visą vakarą g.gif
[/quote]

Aisku, dekui 4u.gif Ir aciu uz receptus, copy - paste jau padaryta biggrin.gif
Atsakyti
Ruta,

Kiek reikia deti vaniles ekstrakto i Šokoladinis tortas su avietėmis recepteli? (radau tavo blog'e)

Aciu is karto! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi darzoviu duoniuku recepta ir galetu pasidalinti?
Didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti