QUOTE(liepa27 @ 2012 02 28, 14:14)
Na del maisto derinimo tai nieko negaliu papasakoti
Bet jeigu po darzoviu ir vaisiu misinio nieko nesidaro (pvz nepucia pilvo, virskinimas nestringa) tai as jau manau, kad nieko cia tokio
Galiu ir klysti, todel tik dalinuosi savo kokteilinemis technologijomis
Pacituosiu is Boutenkos knygos ''Zalia mityba'' - Zalumynai yra pagrindinis daugelio gyvunu maistas. Norint islaisvinti visas vertingas medziagas is lasteliu, reikia ''praplesti'' tvirtas lasteliu sieneles. O padaryti tai nelengva. Todel jeigu zalumynus blogai sukramtysime, mitybos poreikiu nepatenkinsime. Paprasciau sakant, kad butu nauda, turime kramtyti zalumynus tol, kol jie pavirs i kosele.
Va todel ir malam. Per 20-30 sekundziu, kol viskas malasi, tikrai niekas neuzkaista, o siaip galima imesti keleta ledo kubeliu.
Sultys ir kokteiliai tai du skirtingi dalykai.
QUOTE(handtouch26 @ 2012 02 28, 15:30)
Labai labai aciu uz issamius atsakymus
1. Sitas kaip tik ir as nete atradau. Turiu kvaila iproti abejoti ar tie produktai tikrai organiniai ir t.t.
Vyras sako, kad belieka tik pasitiketi, juk nepatikrinsi... Vienintelis minusas, kuri izvelgiu, tai kad negali dezes turinio pasirinkti. Bet reikes pameginti uzsisakyt ir paziuret ka ten siuncia. Gal patiks. Jei ne - galvoju ieskoti kur vietiskai galima nuvaziuoti ir patiems nusipirkti organiniu darzoviu, kai gali pasirinkti ka nori.
2. Jau as beveik susigindzius esu
O dar ir vyrui tie kokteiliai patiko. Sakau, dar galeciau sumalti riesutu ir seklu, kad butu sociau. Ir kruopu ir t.t., bet reikia galingesnio blenderio. Tai jau jis gal uzsiims paieskom geriausiu kainu.
O koki tu pati turi?
3. Aisku. Na as sudejau i dezute ir uzdengiau. Man tik baisu, kad nepradetu rugti
Vandeni nupyliau, laikau sausas dezutej.
1. Riverfor organic truputi daugiau darzoviu ideda
Matai, o man tai, kad negali turinio pasirinkti, tai pliusas, privercia ivairesnes darzoves valgyti. Gali tiesiog siaip darzoves issirinti kokias nori, nebutina dezes rinktis. Kartais gaunam tokias biski pakirmyjusias morkas, tai manau kad tikrai organic
2. Pas mus vitamix, bet yra pigesnis analogas Omniblend, pasiziurek per Ebay
3. Perplauk kelis kartus per diena ir neprarugs
Mes jau kiemelyje salotu pasisejom, svoguniukus laiskams sukaisiojom, petrazoles irgi susetos, labai tikiuosi kad orai neatsals