Įkraunama...
Įkraunama...

Semitos siuviniai ir mezginiai mažoms puošeivoms

As taip dziaugiuosi atradusi sita mamyte!!!!!!!!!!! Ir laukiam savosios kolekcijos su dideliu pasitenkinimu, nes zinau ,kad rubeliai bus fantastiski 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linute34 @ 2013 01 19, 11:38)
As taip dziaugiuosi atradusi sita mamyte!!!!!!!!!!! Ir laukiam savosios kolekcijos su dideliu pasitenkinimu, nes zinau ,kad rubeliai bus fantastiski 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Ikeliu dvi naujas suknytes 4u.gif
Ir mamytės perspėju, kad užsakymus šiuo metu galiu priimti tik kovo mėnesiui, nes vasari jau nebeturiu vietos 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semita: 24 sausio 2013 - 12:02
SU GIMTADIENIU, SEMITA 4u.gif bigsmile.gif
Te neišsenka originalios idėjos.. visad pakanka kantrybės ir laiko joms įgyvendinti.. ir te visi klientai būna dosnūs ir patenkinti biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

pasirodo pataikiau į balių bigsmile.gif Ir aš prisidedu prie sveikinimų smile.gif

O šiaip norėjau pasakyt, kad negaliu prisibelst į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif as irgi rasiau i AZ,ar gavot zinute,beje,sveikiname ir mes,taip pat laukiam savo nuotraukyciu
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif :* Až prasitryniau blush2.gif Nespėju aš jos tuštinti doh.gif
Atsakyti
Kadangi nežinau, ar gavote mano žinutę į AŽ, apsidrausdama į kovo mėnesio laukiančiųjų eilutę norėčiau užsirašyti viešai bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

mane į eilę kovo mėn užrašykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 31 sausio 2013 - 09:29
Į eilute užrašiau mirksiukas.gif
Tik mamytes man į AŽ prašau parašykite ko norėsite, nes jau pasimokiau doh.gif Kai prirašiau nepaklausus, tai nežinau daba kur dėtis ir kaip spėti doh.gif
Atsakyti
Keletas naujų mano darbelių smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semita: 02 vasario 2013 - 15:43
Grazu viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2013 02 02, 16:41)