Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 13:31)
As suprantu viska, kad ir is 1 galima puikiai gauti nuostabiausia rezultata. Ir is 20 galima gauti spyga. Bet norejosi labai ramybes ir nors kaz kokio tai uznugario... O dabar as isgivenau siaubinga savaite ant depherelino, as isleidau nerealiai daug pinigu vaistams ir kas svarbiausia mano hormonai yra puikus ir subalansuoti, bet va taip mano organizmas sudinai reaguoja.

o kiek praejusi karta apsivaisino? g.gif
prasyk ICSI...

sorry, isikisau, nes vis paskaitau jusu plepesius, turbut kaip ir dauguma senbuviu 4u.gif
warwara, norejau tik paguosti, kad dar nenurasyk visko 4u.gif as su vienu vieninteliu apsivaisinusiu burbuliuku pastojau ax.gif
Atsakyti
Niekas man neskambina!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif
Man jau pyze!!!!!!!!!!!!!!Gal dar rytoj,o jei ne,tai pati pirmadieni skambinsiu. unsure.gif
Sory,merginos verysad.gif ,kad naujienu neturiu...
Dangutex,kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 11:55)
Niekas man neskambina!!!!!!!!!!!! blink.gif  blink.gif
Man jau pyze!!!!!!!!!!!!!!Gal dar rytoj,o jei ne,tai pati pirmadieni skambinsiu. unsure.gif
Sory,merginos  verysad.gif ,kad naujienu neturiu...
Dangutex,kaip tu?

O pati kodel neskambini? g.gif Jeigu pas tave ta pati tvarka kaip pas mane, tu jiems gali skambinti nuo 13 iki 14 val, manau, kad skambink pati, negi lauksi iki pirm? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Mika...
Aciu uz teigiama patirti wub.gif ISCI bus bet kokiu atveju thumbup.gif nes pas mus dar su vyro turto problemos ir dar praeita karta buvo mano lasteles laaaabai storos senos.
Praieta karta ispunktavo 9 (bet 2 ar 3 cia paskutini momenta praugo ir buvo nekokybiski), apsivaisino 6, bet galinasi nelabai kaip, daar ta stora sena pakyso koja... Nes 2 knopkes tai buvo super kokybes, bet deja, deja. Dar tada uzsalde 2, bet kokybe buvo prasta, todel ir atsalo prastai, tai net nedejom ju.
Dabar man yra pakeista schema, vietoj vien gonalio dar yra menopuras. Kuris pagal ideja turi pegerinti kokybe. Labai tikiu, kad pagerins iki debesu, ant kuriu as uzlipsiu po 3-4 savaiteliu ir tupesiu! As del to menopuro vaziavau specialiai 900 km!!!!
Nurasyti as tikrai dar net nepradedu ax.gif tiesiog labai labai man abidna... Priezasciu tokiam poilgiui is organizmo puses kaip ir nera ax.gif

tajut, tikrai, paskambink pati. ka prarandi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 04 lapkričio 2011 - 15:06
Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif
Atsakyti
Taja,labai gaila console.gif laikykis ...
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

ne gali but.................... ne noru tiket........ir man dabar liudna....laikikites verysad.gif
Atsakyti
taja78, oh Tajut, kaip gaila... Neapsakomai gaila verysad.gif
Atsakyti
TAJA, užuojauta...
Atsakyti
Eina sau...Taja78,labai gaila verysad.gif
As manau,kad mums tiek praejusioms neigiamu negali buti,bet deja yra kitaip verysad.gif
Atsakyti
taja78 neapsakomai gaila verysad.gif verysad.gif
ir kodel taip....
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 17:04)
Aciu uz teigiama patirti  wub.gif  ISCI bus bet kokiu atveju  thumbup.gif  nes pas mus dar su vyro turto problemos ir dar praeita karta buvo mano lasteles laaaabai storos senos.

As naudojau tik Menopura. Musu situacija irgi buvo panasi- labai stora sienele, bet niekas to nezinojo ispunktavus, tik pusei taike ICSI, kt pusei leido vaisintis patiems, nieks neapsivaisino. Su ICSI uzkibes 1 burbuliukas dalinosi letai... kai man gulint operacinej tai pasake ji idedant, tai isvis gulejau kaip popieriaus baltas lapas su gumulu gerklej, nieko nesitikejau... nes jau suzinojus, kad turim tik 1 isverkiau visas asaras... juk realiai man tada atrode, kad turim 1 proc pastojimo tikimybes is 100.
Priezasciu tikrai tiksliai nieks nepasakys, mano kaip ir aiskios- mazai uzaugo folikulu, nes buvo isoperuota endo ir cista, tai ta kiauside vos 1 uzaugino, kita sveikoji- 7 gal kiausinelius. Vyro reikalai prasti irgi.
Zinau, ta ''abidna'' nuotaika, bet ji praeis, nes tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti