Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 01:53)
Cituk, nu skanaus tau ir vyrui  thumbup.gif I sveikatele  4u.gif
Tai kad net ne turtas, o brangenybe, nes mazai labai... Viena kiauside neatsibudo po dipherelino  verysad.gif Kol kas stimuliacija nenutraukta, bet kas bus toliau neaisku...

Warwara nosyte aukstyn 4u.gif as ir su viena kiauside 10 geru kiausialasciu uzauginau. Taip, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
ekg,pas cita skiriasi nes pas ji plius dar dvi kitos zarazos.Vien tik chlamidijai reikia to ka rasiau.

Citai,tau plano ir nesakys jis kada pas Bykova varyt ir ar kas kitas kaip suleis.Tau tik pasakys gydymo plana ir jei nori pas ji,eini pas ji,jei ne,tai jis paklaus ko nori-tirtis,toliau priziureti nestuma ir t.t

Jei tau jis pasake,kad reiks LIT,o ne gali rinktis gali ir ne,tai pas Bykova reikia pries du menesius pradet leistis,na mes per pusantro susisukom,bet mums datos palankios isejo.
Del intralipidu,ji tikrai neturi,reikes saudytis paciai.Paprasyk,kad kas is savu nueitu i Seimos vaistine ir paklaustu ar galima gauti,berods tik ju tinklas turi.
Kitas variantas ieskoti cia,zinau,kad yra kas ir be receptu gavu,tik dezes po 10-pastosi vistiek ju reikes.Pagooglink ar paieskok fertility friends gal kuri rase apie tai.Intralipidus skiria jau prasidejus stimuliacijai,tai tau pasakys konkreciai kuria diena,kai ateisi ar persitestuoti ar konkretaus plano tam ciklui.
Galu gale Gorgio recepto paprasysi,man jis kazkaip sia savaite siule,klause ar reikia ar as savo turiu.Matyt butu israses.

Labas rytas 4u.gif

Laukiam dideliu skaiciuku ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 04 lapkričio 2011 - 11:20
Citas
Nu juk nemazai atveju kai su viena kiauside ir nemazai uzsiaugina. Musu  Betute juk tavo situacijoj buvo jei neklystu ir tikrai daugiau istoriju xia skaiciau. Linkiu kad nenutrauktu

Beta1
Warwariuk, tai cia as tokia vienkiauside  Foliu abu kratus priaugo, sakyciau, per akis

Kamelija2
Warwara nosyte aukstyn  as ir su viena kiauside 10 geru kiausialasciu uzauginau. Taip, kad viskas bus gerai 

Damos, as puikiai suprantu, kad ir su viena kiauside galima priauginti daug foliu. Bet ne mano atveju, deja deja. Ir praeita karta pas mane nebuvo ten nerealiai daug, tik po 3-4 is abeju pusiu. Si karta tikslas buvo pagerinti kokybe ir aplamai is tos kiausydes, kur dabar yra foliai gyd. nelabai ir tikejosi rezultato, ten cista gi, o kita puse, kur jinai mate uzuomazgu daug ir dejo i ja visas viltis - va taip ir liko mieganti grazuole.... Tai yra dabar pas mane yra tik 3 foliai virs cistos.
As suprantu viska, kad ir is 1 galima puikiai gauti nuostabiausia rezultata. Ir is 20 galima gauti spyga. Bet norejosi labai ramybes ir nors kaz kokio tai uznugario... O dabar as isgivenau siaubinga savaite ant depherelino, as isleidau nerealiai daug pinigu vaistams ir kas svarbiausia mano hormonai yra puikus ir subalansuoti, bet va taip mano organizmas sudinai reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 04, 12:18)
Citai,tau plano ir nesakys jis kada pas Bykova varyt ir ar kas kitas kaip suleis.Tau tik pasakys gydymo plana ir jei nori pas ji,eini pas ji,jei ne,tai jis paklaus ko nori-tirtis,toliau priziureti nestuma ir t.t

Jei tau jis pasake,kad reiks LIT,o ne gali rinktis gali ir ne,tai pas Bykova reikia pries du menesius pradet leistis,na mes per pusantro susisukom,bet mums datos palankios isejo.
Del intralipidu,ji tikrai neturi,reikes saudytis paciai.Paprasyk,kad kas is savu nueitu i Seimos vaistine ir paklaustu ar galima gauti,berods tik ju tinklas turi.
Kitas variantas ieskoti cia,zinau,kad yra kas ir be receptu gavu,tik dezes po 10-pastosi vistiek ju reikes.Pagooglink ar paieskok fertility friends gal kuri rase apie tai.Intralipidus skiria jau prasidejus stimuliacijai,tai tau pasakys konkreciai kuria diena,kai ateisi ar persitestuoti ar konkretaus plano tam ciklui.
Galu gale Gorgio recepto paprasysi,man jis kazkaip sia savaite siule,klause ar reikia ar as savo turiu.Matyt butu israses.

Aisku, tai prasysiu mamos pasniukstineti seimos vaistinese tongue.gif
O gorgis nieko tikro man nepasake, del LIT tik paminejo kad vyras galetu buti donoru o del kileriu jis tik pabreze kad ir IVIg ir Intralipidai tes tubuose juos numuse normaliai tai tipo abu veiktu. O ar skirs nieko dar nesake. Na jei pries 2 menesius tai as su bykova tada jauciu susisieksiu gal gruodzio pabaigoj (jau zinosiu ar infekcijas issigydziau ir as humira suveike) ir man tada uztektu pradeti
LIT sausio menesi, nes stimuliacija realiai prasidetu tik kovo apie viduri ar net pabaigoj (laukti vasario mmm, tada laukti 21cd, pradet blokuojancius ir tik po 2-3 savaiciu blokuojanciu butu stimuliacija). ***** kazkaip sudetinga atrodo viska planuoti. Tai kiek tu LIT-u turejai ir kas kiek laiko vaziavai? Dar tau lengviau bvo nes tavo IVF buvo latvijoj o man reikses suderinta apziuras cia UK ir LIT latvijoj g.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 12:31)
Damos, as puikiai suprantu, kad ir su viena kiauside galima priauginti daug foliu. Bet ne mano atveju, deja deja. Ir praeita karta pas mane nebuvo ten nerealiai daug, tik po 3-4 is abeju pusiu. Si karta tikslas buvo pagerinti kokybe ir aplamai is tos kiausydes, kur dabar yra foliai gyd. nelabai ir tikejosi rezultato, ten cista gi, o kita puse, kur jinai mate uzuomazgu daug ir dejo i ja visas viltis - va taip ir liko mieganti grazuole.... Tai yra dabar pas mane yra tik 3 foliai virs cistos.
As suprantu viska, kad ir is 1 galima puikiai gauti nuostabiausia rezultata. Ir is 20 galima gauti spyga. Bet norejosi labai ramybes ir nors kaz kokio tai uznugario... O dabar as isgivenau siaubinga savaite ant depherelino, as isleidau nerealiai daug pinigu vaistams ir kas svarbiausia mano hormonai yra puikus ir subalansuoti, bet va taip mano organizmas sudinai reaguoja.

***** ko tos cistos cia mergaitems planus griauna paskutiniu metu doh.gif Tai sakai gali netgi nutraukti stimuliacija???? Kada eini vel apziurai, nu ***** tikiuosi kad atsibus gal dar tavo kiauside, gal jai tik isivaziuot reikia ir daugiau stimuliantu doziu unsure.gif
Atsakyti
Warwariuk, neapleisk tanko pozicijos, as taip susizavejau tuo ax.gif , o tu dabar sitaip g.gif nono.gif , spaudziu kumstukus, o tu nosiuka i virsu. mirksiukas.gif 4u.gif

Mergaites, laukiu jusu graziu hcg. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 11:23)
egk
Tai dar karta. Nafik sakyti apie IVF? Pastojat (biocheminis tai vadinama, ar ne) bet nekabinasi. Nuvaret pas gyd., ten kaip ir viskas tvarkoj, suzinojai apie tyrima, atlikai, gavai atsakyma ir patarymus kaip gydyti,. Fsio smile.gif

Na nesakyti apie IVF galima bandyti ax.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 11:42)
Sveikos merginos,

Egk, nusiunciau Bykovos mob.tel i az

Kalbejau su ja antradieni ir siandien skambinsiu, kai zinosiu rezultata. Tai dirba ji, tikrai.

O gal Karpenko israsytu receptus?

Ačiū, dangutex, telefoniuku jau pasinaudojau, važiuoju pas ją antradienį. Pkalusiau kiek pirmam vizitui gali reikėti pinigėlių, tai sakė apie 300 eurų gali reikti doh.gif
Gal galėtum man į až ir jos adresą įmesti? Paklausiau ir perklausiau, bet kažkaip nesupratau tiksliai kaip ta jos gatvė vadinasi, o į navigaciją turėsiu įvesti tiksliai. O puslapį sakė atnaujina, tai dar greit neveiks.
Na ir dar būk gera, parnešk, kad esi nestuke.gif

QUOTE(Citas @ 2011 11 04, 11:44)
Oi kaip faina del tu intralipidu, aciu  4u.gif  aisku dar nezinau ar manjuo skirs, bet Egk, nu as ant treijso pykciau, negalima taip zaisti kantrybe ir jausmais  doh.gif

Mano Chlamidijos skaiciukai  - 2.1 x 10 3 (ne dideli tikrai) bet man tokios dideles dozes gal del to kad turiu mykoplazma ir ureaplazma  g.gif

Gal g.gif Chlamidijos tai mano 2,8. Reiškia didesnis už tavo
O ant Treijso pykslu labai, labai esu nusivylusi. Aišku atrodo nieko man blogo nepasakė, priėmė be eilės, neėmė pinigų, bet liūdna labai. Kažkodėl vakar pasijaučiau kaip iena mergaitė, kur Embrions temutėje rašė "atrodo žiūri jis į mane ir galvoja, na ko tu nori iš manęs, turi snaigučių, darom su jom, o gal ir gausis?" doh.gif doh.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 04, 11:48)
Bet kaip zmones gali buti tokie:oh Kai paskaitai, kad net patiems artimiausiems zmonems negali pasakyti tiesos ir turi slepti... tai tik dar karta suprantu kaip man pasiseke. Tiek mano mamyte, tiek anyta viska apie musu problemas zino ir palaiko kaip tik gali smile.gif Esu labai joms dekinga wub.gif

Mergaites laukiu jusu graziu skaiciuku 4u.gif  4u.gif

Žinok pavydžiu tau labai, žinoma, baltai. Bet patikėk tau tikrai labai gerai?
Kaip tu jautiesi?

QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 12:31)

O tau Warwar pavydžio tavo racionalaus ir ramaus požiūrio į viską 4u.gif Laikom kumščius už tavo vienos kiaušidės derlių 4u.gif
Atsakyti
Citas
***** ko tos cistos cia mergaitems planus griauna paskutiniu metu  Tai sakai gali netgi nutraukti stimuliacija???? Kada eini vel apziurai, nu ***** tikiuosi kad atsibus gal dar tavo kiauside, gal jai tik isivaziuot reikia ir daugiau stimuliantu doziu

Nu mano cista atsirado po gero poilsio, kaip nekeista blink.gif lotuliukas.gif
Del atsibus, neatsibus nezinau ar verta jau dabar. Ar taip buna, kad priaugo foliu veliau ir jie buna geri? Nes stimuliacija kaip ir ipusejo, tie 3 geri, apvalus, vienodi. Tegu jau brenda sau tvarkingai, gal uz ju dar vienas koks pasislepes... Stimuliacijos schemos man nepakeite, ten ir taip dozes visai nemazos...

Žemyna_mėlynakė kaip tavo reikalai?

egk racionalumas pas mane tik orinis. Tiesiog nemoku pabliauti normaliai kaip zmones. Nuo asaru man tik blogiau, nes pavydziu tiems, kurie gali isbliauti kaip reikalas visas savo bedos...
Nieko gi dabar nepakeisiu, beliko tiketis, kad nors 3, bet bus geros kokybes, arba gyd. ka nors kitka sugalvos, paziuresim smile.gif
Atsakyti
siendien man jau 5 diena po isodinimama, ko as turu: pilvas kartais pamaudza, krutine visai ne jautri ir ne skauda , temperatura jau visa savaite po isodinimama 37.2- 37.4, noresi daugou pozymu, bet labai nervoja ta krutine, visai ne skauda, mergaites kaip pas jum su krutine....kraujuka man reikes predot 11.10 diena, jau nervai ima , ir dar mergaites uz visus as labai pergyvanu ir linkiu kad mes visi ko greicou pastotumiem. labai pergyvanu uz taja ir dangutex kaip jusu skaicukai, izsivezdoju kokie dabar nervi pas jum.... laikou uz jusu kumsukus
Atsakyti
[quote=egk,2011 11 04, 13:28]
Ačiū, dangutex, telefoniuku jau pasinaudojau, važiuoju pas ją antradienį. Pkalusiau kiek pirmam vizitui gali reikėti pinigėlių, tai sakė apie 300 eurų gali reikti doh.gif
Gal galėtum man į až ir jos adresą įmesti? Paklausiau ir perklausiau, bet kažkaip nesupratau tiksliai kaip ta jos gatvė vadinasi, o į navigaciją turėsiu įvesti tiksliai. O puslapį sakė atnaujina, tai dar greit neveiks.
Na ir dar būk gera, parnešk, kad esi nestuke.gif

Adresa mano vyras turi, tai parasysiu vakare, kai gris is darbo.

As kraujuka jau nuleidau ir dabar nerimo valandos.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 14:32)
As kraujuka jau nuleidau ir dabar nerimo valandos.

dangutex kumsciai stipriai, stipriai suspausti 4u.gif

taja ir taves nekantriai laukiu wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 11 04, 13:28)
Žinok pavydžiu tau labai, žinoma, baltai. Bet patikėk tau tikrai labai gerai?
Kaip tu jautiesi?

kartais del to ir as sau pavydziu ax.gif jauciuos normaliai, tinginiauju ir maziukus ikalbineju biggrin.gif nebedaug jau liko laukti...
Atsakyti
Warwara, niekaip, tupim ramiai pora savaiciu, o tada ziuresime kaip spresis viskas.

Na, mergaites, kuri, kuri pirma mus nudziugins? bigsmile.gif

Atsakyti