QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 11:23)
egk
Tai dar karta. Nafik sakyti apie IVF? Pastojat (biocheminis tai vadinama, ar ne) bet nekabinasi. Nuvaret pas gyd., ten kaip ir viskas tvarkoj, suzinojai apie tyrima, atlikai, gavai atsakyma ir patarymus kaip gydyti,. Fsio
Na nesakyti apie IVF galima bandyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 11:42)
Sveikos merginos,
Egk, nusiunciau Bykovos mob.tel i az
Kalbejau su ja antradieni ir siandien skambinsiu, kai zinosiu rezultata. Tai dirba ji, tikrai.
O gal Karpenko israsytu receptus?
Ačiū, dangutex, telefoniuku jau pasinaudojau, važiuoju pas ją antradienį. Pkalusiau kiek pirmam vizitui gali reikėti pinigėlių, tai sakė apie 300 eurų gali reikti
Gal galėtum man į až ir jos adresą įmesti? Paklausiau ir perklausiau, bet kažkaip nesupratau tiksliai kaip ta jos gatvė vadinasi, o į navigaciją turėsiu įvesti tiksliai. O puslapį sakė atnaujina, tai dar greit neveiks.
Na ir dar būk gera, parnešk, kad esi
QUOTE(Citas @ 2011 11 04, 11:44)
Oi kaip faina del tu intralipidu, aciu
aisku dar nezinau ar manjuo skirs, bet Egk, nu as ant treijso pykciau, negalima taip zaisti kantrybe ir jausmais
Mano Chlamidijos skaiciukai - 2.1 x 10 3 (ne dideli tikrai) bet man tokios dideles dozes gal del to kad turiu mykoplazma ir ureaplazma
Gal
Chlamidijos tai mano 2,8. Reiškia didesnis už tavo
O ant Treijso pykslu labai, labai esu nusivylusi. Aišku atrodo nieko man blogo nepasakė, priėmė be eilės, neėmė pinigų, bet liūdna labai. Kažkodėl vakar pasijaučiau kaip iena mergaitė, kur Embrions temutėje rašė "atrodo žiūri jis į mane ir galvoja, na ko tu nori iš manęs, turi snaigučių, darom su jom, o gal ir gausis?"
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 04, 11:48)
Bet kaip zmones gali buti tokie:oh Kai paskaitai, kad net patiems artimiausiems zmonems negali pasakyti tiesos ir turi slepti... tai tik dar karta suprantu kaip man pasiseke. Tiek mano mamyte, tiek anyta viska apie musu problemas zino ir palaiko kaip tik gali
Esu labai joms dekinga
Mergaites laukiu jusu graziu skaiciuku
Žinok pavydžiu tau labai, žinoma, baltai. Bet patikėk tau tikrai labai gerai?
Kaip tu jautiesi?
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 12:31)
Damos, as puikiai suprantu, kad ir su viena kiauside galima priauginti daug foliu. Bet ne mano atveju, deja deja. Ir praeita karta pas mane nebuvo ten nerealiai daug, tik po 3-4 is abeju pusiu. Si karta tikslas buvo pagerinti kokybe ir aplamai is tos kiausydes, kur dabar yra foliai gyd. nelabai ir tikejosi rezultato, ten cista gi, o kita puse, kur jinai mate uzuomazgu daug ir dejo i ja visas viltis - va taip ir liko mieganti grazuole.... Tai yra dabar pas mane yra tik 3 foliai virs cistos.
As suprantu viska, kad ir is 1 galima puikiai gauti nuostabiausia rezultata. Ir is 20 galima gauti spyga. Bet norejosi labai ramybes ir nors kaz kokio tai uznugario... O dabar as isgivenau siaubinga savaite ant depherelino, as isleidau nerealiai daug pinigu vaistams ir kas svarbiausia mano hormonai yra puikus ir subalansuoti, bet va taip mano organizmas sudinai reaguoja.
O tau Warwar pavydžio tavo racionalaus ir ramaus požiūrio į viską
Laikom kumščius už tavo vienos kiaušidės derlių