Labas rytas
taja, dangutex, Atiloja teisingų jums skaičiukų
O aš vakar buavau pas Treijsą - PASIŪLĖ BANDYTI SU SNAIGUTĖM nors ir šį ciklą. Galvojau ryte bus geriau, bet vistiek esu pikta kaip šeškas
Teks toliau gydytis pačiai, o jūs, daktarytės, tikiuosi man kaip visada padėsite
Norėjau šiandien pasiskambinti Bykovai, bet jos puslapio nepakrauna. Kaži kodėl? Gal kuri iš pas ją buvusių turi jų telefoną? Būčiau labai dėkinga. Tikiuosi nelinko jos ta kontora...
Citas, Keberiokst o koki buvo jūsų skaičiai tos chlamidijos?
Nu reikia bandyti receptus susiveikt. Citukas va jau pradės gydytis O kodėl citui tiek daug dienų? Gal skaičius didesnis? Tai pagal kurią man ieškoti vaistukų - pagal citą ar pagal Keberiokst?
Ir dar
Mergaitės, gal padėtumėt man suskurti kažkokią istoriją - kam man reikia tokių dozių antibiotikų? Kaži kokiais atvejais dar juos skiria? Šiaip pas terapeutą turiu galimybę nueiti paprašyti ko reikia ir gauti, bet manau jam natūraliai iškils klausimas - o kam? Turėsiu kažką atsakyti, nesakysiu gi kad pardavinėsiu Ką patartumėt?
QUOTE(egk @ 2011 11 04, 10:29)
Labas rytas
O aš vakar buavau pas Treijsą - PASIŪLĖ BANDYTI SU SNAIGUTĖM nors ir šį ciklą. Galvojau ryte bus geriau, bet vistiek esu pikta kaip šeškas
Teks toliau gydytis pačiai, o jūs, daktarytės, tikiuosi man kaip visada padėsite
Norėjau šiandien pasiskambinti Bykovai, bet jos puslapio nepakrauna. Kaži kodėl? Gal kuri iš pas ją buvusių turi jų telefoną? Būčiau labai dėkinga. Tikiuosi nelinko jos ta kontora...
Nu reikia bandyti receptus susiveikt. Citukas va jau pradės gydytis O kodėl citui tiek daug dienų? Gal skaičius didesnis? Tai pagal kurią man ieškoti vaistukų - pagal citą ar pagal Keberiokst?
Ir dar
Mergaitės, gal padėtumėt man suskurti kažkokią istoriją - kam man reikia tokių dozių antibiotikų? Kaži kokiais atvejais dar juos skiria? Šiaip pas terapeutą turiu galimybę nueiti paprašyti ko reikia ir gauti, bet manau jam natūraliai iškils klausimas - o kam? Turėsiu kažką atsakyti, nesakysiu gi kad pardavinėsiu Ką patartumėt?
Ir dar
Sveika,
o aš siūlyčiau geriau duoti pinigėlių terapeutei į vokelį ir tiesiai šviesiai papasakoti tiesą
Šarūniukė
O aš siūlau padaryti tai be vokelio. Kodėl negali tiesos pasakyti? Ilgai planuoji, buvo daug kartu kabinimas, sužinojai apie tyrimą, atlikai, gavai atsakymą ir schemą kaip gydyti. Kame problemos?
o aš siūlyčiau geriau duoti pinigėlių terapeutei į vokelį ir tiesiai šviesiai papasakoti tiesą
O aš siūlau padaryti tai be vokelio. Kodėl negali tiesos pasakyti? Ilgai planuoji, buvo daug kartu kabinimas, sužinojai apie tyrimą, atlikai, gavai atsakymą ir schemą kaip gydyti. Kame problemos?
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 04, 10:39)
Sveika,
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 10:51)
Šarūniukė
Mergaitės, nereikia ir tų pinigėlių, na gal kažką truputį nupirkčiau
Bėda tame ir yra, kad nenoriu sakyti tiesos. Nedaug kas žino apie mūsų pastangas, o gydytojas dar ir kaimynas. Per šventes anytą vežėm ant kapinių, tai buvo mums mintis gal viską jai papasakoti? Nespėjom Iš tolo užvedėm kalbą, tai ji kai pasakė savo nuomonę, tai apie temos vystymą nebebuvo nei minties O kas man garantuos kad šis gyd kitokios nuomonės? Dabar pasakoti nesu pasiruošusi dar moraliai...
egk
tai nereikia sakyti apie IVF, sakyk tik apie kibimus ir tiek...
P.S. man tai visiškai dzin' kas ką mano apie tai ką aš darau. Gal kas ir viduje turi kitokią nuomonę, bet mano tanko pozicija neduoda jiems šansų pasireikšti
P.P.S aš aplamai esu tiesos šalininkas, labai dažnai užtenka pasakyti tiesą, tiesiog nesismulkinti situacijos ir tiek.
P.S. man tai visiškai dzin' kas ką mano apie tai ką aš darau. Gal kas ir viduje turi kitokią nuomonę, bet mano tanko pozicija neduoda jiems šansų pasireikšti
P.P.S aš aplamai esu tiesos šalininkas, labai dažnai užtenka pasakyti tiesą, tiesiog nesismulkinti situacijos ir tiek.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 11:09)
egk
Žinai, kas tikriausiai ir baisiausia, kad ir aš tokia. Niekada nepasilaikau savo nuomonės sau ir monku ją išdėstyti gražiai. Bet šitoj situacijoje kiek bandžaiu su kuo kalbėtis (na išskyrus tuos, kurie patys turi čia problemų) tai išgirsti tokių išminties perlų Vien ko verta mano anyta Pažintumėte ją - išsilavinusi, apsiskaičiusi, keliaujanti, mokanti kelias kalbas, besidominti mokslo naujovėmis, dažnai dalyvaujanti ir labdarose, o tas IVF tai tarsi kokia juodoji skylė Nu nesuprantu kaip taip ir gali būti, tiesiog atrodo visas protas išgaruoja. O mes dar tikėjomės, kad gal mus paremtų dėl konsultacijos pas Gorgį...
egk
Tai dar karta. Nafik sakyti apie IVF? Pastojat (biocheminis tai vadinama, ar ne) bet nekabinasi. Nuvaret pas gyd., ten kaip ir viskas tvarkoj, suzinojai apie tyrima, atlikai, gavai atsakyma ir patarymus kaip gydyti,. Fsio
Tai dar karta. Nafik sakyti apie IVF? Pastojat (biocheminis tai vadinama, ar ne) bet nekabinasi. Nuvaret pas gyd., ten kaip ir viskas tvarkoj, suzinojai apie tyrima, atlikai, gavai atsakyma ir patarymus kaip gydyti,. Fsio
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 11:23)
egk
Sutinku, bet tik deja deja Lt kartais reikia patepti, dėl visų šventos ramybės
Sveikos merginos,
Egk, nusiunciau Bykovos mob.tel i az
Kalbejau su ja antradieni ir siandien skambinsiu, kai zinosiu rezultata. Tai dirba ji, tikrai.
O gal Karpenko israsytu receptus?
Taja78, gal jau zinai savo skaiciukus.
Atijola, Tu saunuole. Noreciau ir as tokia stipri buti.
Mergaites, labai labai stipriai laikau kumstukus.
Siandien grazus oras, tai ir skaiciukai turi buti grazus - mums visom
As tik per pietus nuleidinesiu kraujuka.
Egk, nusiunciau Bykovos mob.tel i az
Kalbejau su ja antradieni ir siandien skambinsiu, kai zinosiu rezultata. Tai dirba ji, tikrai.
O gal Karpenko israsytu receptus?
Taja78, gal jau zinai savo skaiciukus.
Atijola, Tu saunuole. Noreciau ir as tokia stipri buti.
Mergaites, labai labai stipriai laikau kumstukus.
Siandien grazus oras, tai ir skaiciukai turi buti grazus - mums visom
As tik per pietus nuleidinesiu kraujuka.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 01:53)
Cituk, nu skanaus tau ir vyrui I sveikatele
Tai kad net ne turtas, o brangenybe, nes mazai labai... Viena kiauside neatsibudo po dipherelino Kol kas stimuliacija nenutraukta, bet kas bus toliau neaisku...
Tai kad net ne turtas, o brangenybe, nes mazai labai... Viena kiauside neatsibudo po dipherelino Kol kas stimuliacija nenutraukta, bet kas bus toliau neaisku...
Nu juk nemazai atveju kai su viena kiauside ir nemazai uzsiaugina. Musu Betute juk tavo situacijoj buvo jei neklystu ir tikrai daugiau istoriju xia skaiciau. Linkiu kad nenutrauktu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 04, 02:18)
As bootse pirkau,bet man jie is pat pradziu viena "quote" pasake,sutikau,o pasirodo brangiau isejo.Eik i superdruge,jie ant privaciu receptu jokio pelno neuzsimeta.O Asda ant fertility gydymu neuzsimeta,ant recepto aiskiai parasyta kokia istaiga isdavus.
Tiesa,vaziavau namo ir vis sakiau nepamirst paklaust,ta ka surasei,tai cia tau vienai tikriausiai?tai ar tb atskira recepta israse?
Nes man kai rase tai viska ant vieno,tik dviguba kieki.Na mums ta pati reikejo gerti.
Dar klausiau tos sesutes del intralipidu,tai ji sake kaip ir padetu,tik pirma tau reiketu kitur statytis,kad neduok D tau alergija baltymams,kas labai retas variantas,tai po pirmo jau apie tai zinotum.O namu salygos yra namu salygos,pirmam atsakomybes ji nelabai nori prisiimti
Papildyta:
Rute pakalbink
Tiesa,vaziavau namo ir vis sakiau nepamirst paklaust,ta ka surasei,tai cia tau vienai tikriausiai?tai ar tb atskira recepta israse?
Nes man kai rase tai viska ant vieno,tik dviguba kieki.Na mums ta pati reikejo gerti.
Dar klausiau tos sesutes del intralipidu,tai ji sake kaip ir padetu,tik pirma tau reiketu kitur statytis,kad neduok D tau alergija baltymams,kas labai retas variantas,tai po pirmo jau apie tai zinotum.O namu salygos yra namu salygos,pirmam atsakomybes ji nelabai nori prisiimti
Papildyta:
Rute pakalbink
Jo mums israse su atskirus receptus, abiems vienodus, tik tie kur skrandi ramina vaistai vyrui biski didesnm dozem, nes pas ji su skrandziu problemos.
Aisku varysiu i superdruga ir asdoj dar paklausiu.
Oi kaip faina del tu intralipidu, aciu aisku dar nezinau ar manjuo skirs, bet tikiuosi kad ne IVIg. O kur statys tai man nesvarbu, nuvaziuoti ne problema. Beje ji ir pacius intralipidus turi ar ji tik suleidzia. Tu lyg minejai kad intralipidus reikia vaistinej uzsisakyti ir pazistamu dar tureti, bet as tai nieko neturiu O pas bykova pries kiek laiko reikia LIT uzsisakyt? nervina kad Gorgis nepasake tikslaus plano, tai nezinau nei kada nei ka dar skirs. Nu bet gal ji laukia kad persitestuociau po humiros ir po antibiotiku.
O beje tai kuriuos dalykus man Humira turi numusti? kileres ar TNF?
QUOTE(egk @ 2011 11 04, 10:29)
Ir dar
Ir dar
Egk, nu as ant treijso pykciau, negalima taip zaisti kantrybe ir jausmais
Mano Chlamidijos skaiciukai - 2.1 x 10 3 (ne dideli tikrai) bet man tokios dideles dozes gal del to kad turiu mykoplazma ir ureaplazma
As turbut sakyciau tiesa ir taip tas daktaras neturetu kaip atsisakyt israsyt tau ju. beje tiesa daline, kaip Warwara siule, sakyk, kad pastoji ir persileidi (naturaliai)
Mergaites - laukiam laukiam mes teigiamu HCG laukiam
QUOTE(egk @ 2011 11 04, 11:18)
Žinai, kas tikriausiai ir baisiausia, kad ir aš tokia. Niekada nepasilaikau savo nuomonės sau ir monku ją išdėstyti gražiai. Bet šitoj situacijoje kiek bandžaiu su kuo kalbėtis (na išskyrus tuos, kurie patys turi čia problemų) tai išgirsti tokių išminties perlų Vien ko verta mano anyta Pažintumėte ją - išsilavinusi, apsiskaičiusi, keliaujanti, mokanti kelias kalbas, besidominti mokslo naujovėmis, dažnai dalyvaujanti ir labdarose, o tas IVF tai tarsi kokia juodoji skylė Nu nesuprantu kaip taip ir gali būti, tiesiog atrodo visas protas išgaruoja. O mes dar tikėjomės, kad gal mus paremtų dėl konsultacijos pas Gorgį...
Bet kaip zmones gali buti tokie:oh Kai paskaitai, kad net patiems artimiausiems zmonems negali pasakyti tiesos ir turi slepti... tai tik dar karta suprantu kaip man pasiseke. Tiek mano mamyte, tiek anyta viska apie musu problemas zino ir palaiko kaip tik gali Esu labai joms dekinga
Mergaites laukiu jusu graziu skaiciuku
Warwariuk, tai cia as tokia vienkiauside Foliu abu kratus priaugo, sakyciau, per akis