Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 20:43)
Sveikutės smile.gif

Aš ir labai labai laukiu gerų žinių iš kiekvienos planuojančios HCG tyrimą. Man numatyta 12 DPI daryti tyrimą, t.y.pirmadienį, bet jau tryzniot pradejau, nes maudzia pilvo apacia kaip prie mm, lygiai toks pats maudimas, o ne koks staigus skausmas ar duris, daugiau jokiu pojuciu, aisku krutine jau seniai skauda, bet man ja visada labai labau skauda.
Del viduriuku, man po punkcijos irgi 5 dienas buvo sustoje, bet paskui lyg ir atsigavo, o dabar jauciu putima. Galvoju, gal surizikuoti ir ryt nuleisti krauja, ar gali taip buti kad 9 DPI nieko nerodys? g.gif

Man rytoj kraujuka pridavineti ir jau esu nerami. Pirma dienos puse maudimas strenu ir pilvo, ir gana intensyvus, o vakarop tik durimas, ypac kaireje puseje.
Bet labiausiai neramina krutine. Po Ovitrelio buvo labai jautri, o dabar matyt vaistai issivaiksciojo ir visiskai jau nebejautri. Panikuoju, kad jau jokio HCG mano kraujuke nebera.
Oi, sunku...... naktis laukia baisi...... Toks jausmas, kad rytoj sprendziasi visas tolimesnis gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 11 03, 18:40)
Sveikutes,
Dar noriu paklausti del pilvo skausmo, kiek supratau Kitty3 susidūrė su sia problema. Labai skausmingas pilvas ir ispustas, atrodau kaip kokiam 5men:) ir pusle skausminga,Ala imtis skauda blush2.gif  gal koks uzdegimas g.gif  kazkaip nepamenu, kad pirma kart taip butu buve, ispunktavo nedaug, hiperstimuliacija buti tikriausiai negaletu g.gif  gal kas zinot, ka daryt, kad greiciau praeitu, tie nemalonus pojuciai, aciukas  4u.gif

Sveika. Taip, skausmeliu apturejau ne menku as schmoll.gif Jau net apie zirniukius momentais pamirsdavau pagalvoti, taip norejosi, kad viskas kuo greiciau baigtusi. Gyd mate daug skyscio pas mane per isodinima, tai sako, tikrai turi skaudeti. Issiputus vaikstau dar ir dabar kaip balionas doh.gif Nors nebeskauda taip, bet vis dar soka tas pilvukas i prieki blush2.gif Nieko ypatingo nedariau, tiesiog kentejau, zinojau, kad vis tiek turi pagereti g.gif Geriau daug arbatu, ir apie baltymus viena mergaite rase, kad ju kuo daugiau vartoti reikia - tai geriau kokteilius thumbup.gif Manau praeis ir tau, jei ne - skambink gydytojai 4u.gif
Papildyta:
[quote=taja78,2011 11 03, 19:09]
As taip ir galvojau!!! doh.gif Bet manau,dabar nebera prasmes jos ten matuot? g.gif
[/quote

Ir as jau pavelavau i ta traukini, nes nesu jos niekad matavusi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 03, 20:32)
Kitty3 smagu, kad jau geriau jautiesi smile.gif ramybes 4u.gif o mums panasiu laiku kraujuka priduot reikia smile.gif man 11.08

4u.gif Taip, mes beveik kartu kraujuka nuleidinesim ax.gif Tik as dar pries tai testuosiuos turbut blush2.gif Bus kaip bus doh.gif O tu nebandysi NT? Ar gal jau isbandei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 03, 20:02)
Man rytoj kraujuka pridavineti ir jau esu nerami. Pirma dienos puse maudimas strenu ir pilvo, ir gana intensyvus, o vakarop tik durimas, ypac kaireje puseje.
Bet labiausiai neramina krutine. Po Ovitrelio buvo labai jautri, o dabar matyt vaistai issivaiksciojo ir visiskai jau nebejautri. Panikuoju, kad jau jokio HCG mano kraujuke nebera.
Oi, sunku...... naktis laukia baisi...... Toks jausmas, kad rytoj sprendziasi visas tolimesnis gyvenimas.

O kelinta tau ryt DPI? Sekmes tau ryt 4u.gif Lauksiu dideliu skaiciuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 20:43)
Sveikutės smile.gif

Aš ir labai labai laukiu gerų žinių iš kiekvienos planuojančios HCG tyrimą. Man numatyta 12 DPI daryti tyrimą, t.y.pirmadienį, bet jau tryzniot pradejau, nes maudzia pilvo apacia kaip prie mm, lygiai toks pats maudimas, o ne koks staigus skausmas ar duris, daugiau jokiu pojuciu, aisku krutine jau seniai skauda, bet man ja visada labai labau skauda.
Del viduriuku, man po punkcijos irgi 5 dienas buvo sustoje, bet paskui lyg ir atsigavo, o dabar jauciu putima. Galvoju, gal surizikuoti ir ryt nuleisti krauja, ar gali taip buti kad 9 DPI nieko nerodys? g.gif

Ir mes laukiam is taves graziu skaiciuku wub.gif O as pries mmm nieko nejausdavau, tik karscio bangos uzeidavo keleta valandu pries ir krutine skaudedavo kokia savaite iki ju. Na o dabar, pilva duria kasdien, ir kiekvienam zingsnyje jauciu durius, timptelejimus ir visokius kitokius maudenimus g.gif Tikrai man pries mmm pozymiai nebuna tokie. Krutine aprimo, bet skausma jauciu dar palietus. Idomu, i gera tai, ar ne g.gif Visos mes viska pernesame skirtingai, negali buti visoms tie patys pozymiai... Tuo labiau, kad natur pastojusios gi isvis jokiu pokyciu iki ciklo galo nejaucia, tik mes cia bandom kazkokius pozymius aptikti dar iki implantacijos biggrin.gif tad nepergyvenk 4u.gif Skaiciau IVF statistika, tai ten ne mazai mergaiciu jau nuo 7, 9, 10 DPI ir HCG, ir testus bandziusios daryti - kazka jau rodytu manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 21:09)
4u.gif  Taip, mes beveik kartu kraujuka nuleidinesim ax.gif  Tik as dar pries tai testuosiuos turbut blush2.gif Bus kaip bus  doh.gif  O tu nebandysi NT? Ar gal jau isbandei?  mirksiukas.gif

Ne, testuko nedarysiu blush2.gif Praeita karta slapta pasidariau 9 dpi pavakare, aisku nieko nerode ir viskas baiges liudnai. Nors i ta neigiama NT nekreipiau demesio...bet dziaugsmo jis nepridejo. Net ir MB suprato, kad as ji vis tik pasidariau slapta nuo jo blush2.gif
Dabar stengiuos tiesiog tiket...labai tikejau, kad musu maziukai atsils, tad tikiuosi, kad ir sis tikejimas nepaves smile.gif Kai priduosiu kraujuka, man bus 10 dpi.
Sekmes ir tau, ir Viltelei , ir kitoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 03, 21:02)

Mes tikim, kad atnesi mums ryt graziu naujienu bigsmile.gif Del to, atsigerk arbateles pries miega su meduciu ir leisk savo zirniukui pailseti nakti mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 03, 21:18)
Ne, testuko nedarysiu blush2.gif Praeita karta slapta pasidariau 9 dpi pavakare, aisku nieko nerode ir viskas baiges liudnai. Nors i ta neigiama NT nekreipiau demesio...bet dziaugsmo jis nepridejo. Net ir MB suprato, kad as ji vis tik pasidariau slapta nuo jo blush2.gif
Dabar stengiuos tiesiog tiket...labai tikejau, kad musu maziukai atsils, tad tikiuosi, kad ir sis tikejimas nepaves smile.gif Kai priduosiu kraujuka, man bus 10 dpi.
Sekmes ir tau, ir Viltelei , ir kitoms mergaitems 4u.gif

O tikejimas viska gali ir viska nugali 4u.gif Dziugu, kad atlaikysi iki galo, noreciau ir as taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 21:24)
O tikejimas viska gali ir viska nugali 4u.gif  Dziugu, kad atlaikysi iki galo, noreciau ir as taip bigsmile.gif

As juk pirma karta neatlaikiau ir trizniojau, ir NT pagadinau blush2.gif O dabar bandau save ir maziukus itikinti, kad viskas turi baigtis graziai smile.gif bet puikiai zinau, kad visko gali buti...tik vis tiek bandau savo pasamone nuteikt galvot apie grazius dalykus. MB cia man tokia knyga pakiso, tai meginu ja vadovautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 03, 21:09)
O kelinta tau ryt DPI? Sekmes tau ryt 4u.gif Lauksiu dideliu skaiciuku smile.gif

Man rytoj 10 dpi
Atsakyti
Kitty3, aciu uz patarimus smile.gif einu arbatos pasidaryt, sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kitty3,2011 11 03, 21:17]
Ir mes laukiam is taves graziu skaiciuku wub.gif O as pries mmm nieko nejausdavau, tik karscio bangos uzeidavo keleta valandu pries ir krutine skaudedavo kokia savaite iki ju. Na o dabar, pilva duria kasdien, ir kiekvienam zingsnyje jauciu durius, timptelejimus ir visokius kitokius maudenimus g.gif Tikrai man pries mmm pozymiai nebuna tokie. Krutine aprimo, bet skausma jauciu dar palietus. Idomu, i gera tai, ar ne g.gif Visos mes viska pernesame skirtingai, negali buti visoms tie patys pozymiai...

As visus skausmus ir maudimus iskesiu, bet krutine visiskai nejautri. Tai ir baisiausia. Net nezinau ka galvoti..... Dar karscio bangos naktimis taip pat nesibaigia
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 03, 21:44)
As visus skausmus ir maudimus iskesiu, bet krutine visiskai nejautri. Tai ir baisiausia. Net nezinau ka galvoti..... Dar karscio bangos naktimis taip pat nesibaigia

Nu matai, ta krutine, tai toks be rysio pozymis.Pirma nestuma as ja pajutau tiktai pagimdzius vaika.Iki tol nei nestumo pradzioj nei pabaigoj niekas tame departamente nekito tongue.gif Si nestuma as ja jauciu visa laika.Tai dilgcioja, tai dar koks velnias daros.Zodziu reziume - nieko cia ji nesako siuo atveju.Gali buti visaip.O kaip is tiesu, pamatysi rytoj.Taigi kaip galima ramiau eik siandien miegoti, o ryt matysim ka atnes nauja diena mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif tiek pricitavau ir viskas dingo doh.gif Bandysiu prisiminti blush2.gif Pirmiausia aciu Zemynai uz namucius 4u.gif ir laukiu sugriztancios 4u.gif mirksiukas.gif Tada griebiu Keberiokst virusiuka 4u.gif Taja, laikau uz tave kumstukus 4u.gif LinMer, ramiu 2 savaiciu ir sekmingo rezultato 4u.gif Tanga, grazaus pasimatymo rytoj 4u.gif Dangutex, labai linkiu rytoj aukstu skaiciuku 4u.gif as rytoj kraujuko nepriduosiu, nebent vakare, tai atsakymus zinosiu tik poryt 4u.gif
Atsakyti