QUOTE(paliulaite @ 2011 11 11, 21:44)
ačiū už padrąsinimą Tyliai džiaugiuosi jūsų laimėmis ir išgyvenu dėl nesėkmių. O mes esame toje pasiryžimo ir mąstymo, ką toliau daryti stadijoje, taigi ne visada jaučiuosi galinti ką nors pasakyti. Tik skaitau ir deduosi viską į galvą, o kai jau ateis laikas, tada jau žinosiu, ko klausti
O jums visoms sėkmės didžiausios
O jums visoms sėkmės didžiausios
Sveika, jei bandote ne vienerius metus, jei spaudžia metai ir leidžia finansai, ilgai nesvarstykite. Aš pati laukiau stebuklo penkerius metus, iš pradžių galvojau, kad niekada nedarysiu IVF, tačiau po 5 nepavykusių IUI supratau, kad turiu padaryti viską, kas nuo manęs priklauso, kad vėliau nesigailėčiau. Ilgai nedvejokite Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 22:22)
Labas as ir noriu pas jus i skyreli siandien startavom su pirmu IVF tikiuosi ir paskutiniu.tai turesiu daug klausimu jums nes as visiskai zalia tam reikale.gal galite pasakyti kelinta diena mazdaug daro punkcija ir kaip tai vyksta ar ilgam duoda narkoze.aciu
Spaudžiu kumštukus už paskutinį sėkmingą IVF. Punkciją daro apie 14 c.d. Narkozė veikia labai trumpai. Aš be sąmonės buvau apie 20 min.