Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(paliulaite @ 2011 11 11, 21:44)
ačiū už padrąsinimą smile.gif Tyliai džiaugiuosi jūsų laimėmis ir išgyvenu dėl nesėkmių. O mes esame toje pasiryžimo ir mąstymo, ką toliau daryti stadijoje, taigi ne visada jaučiuosi galinti ką nors pasakyti. Tik skaitau ir deduosi viską į galvą, o kai jau ateis laikas, tada jau žinosiu, ko klausti smile.gif
O jums visoms sėkmės didžiausios  4u.gif

Sveika, jei bandote ne vienerius metus, jei spaudžia metai ir leidžia finansai, ilgai nesvarstykite. Aš pati laukiau stebuklo penkerius metus, iš pradžių galvojau, kad niekada nedarysiu IVF, tačiau po 5 nepavykusių IUI supratau, kad turiu padaryti viską, kas nuo manęs priklauso, kad vėliau nesigailėčiau. Ilgai nedvejokite mirksiukas.gif Sėkmės!

Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 22:22)
Labas as ir noriu pas jus i skyreli siandien startavom su pirmu IVF tikiuosi ir paskutiniu.tai turesiu daug klausimu jums nes as visiskai zalia tam reikale.gal galite pasakyti kelinta diena mazdaug daro punkcija ir kaip tai vyksta ar ilgam duoda narkoze.aciu 4u.gif

Spaudžiu kumštukus už paskutinį sėkmingą IVF. Punkciją daro apie 14 c.d. Narkozė veikia labai trumpai. Aš be sąmonės buvau apie 20 min. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 11, 19:03)
  Perkunas, kuo ramesniu jums dvieju savaiteliu ir toliau gerinkite statistika  drinks_cheers.gif 

Būtinai gerinsim smile.gif

Dangutex, stirpybės jums ir ramybės... ir tikrai blogiausiu atveju gi į daktarėlį galima kreiptis.

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 21:22)
Labas as ir noriu pas jus i skyreli siandien startavom su pirmu IVF tikiuosi ir paskutiniu.tai turesiu daug klausimu jums nes as visiskai zalia tam reikale.gal galite pasakyti kelinta diena mazdaug daro punkcija ir kaip tai vyksta ar ilgam duoda narkoze.aciu 4u.gif

To linkiu - kad pirmas ir paskutinis būtų mirksiukas.gif
Man pvz punkciją darė 15 dieną nuo starto su Gonaliu. Dar savaitė prieš gonalį susileidau Diphereliną. O vyras sakę, kad lyg pusvalandį punkcija užtruko. Tik dar šiek tiek laiko praeina, kol visai atigauni.
Bet gali tik apytiksliai pasiplanuoti laiką, nes kiekvienai individualiai.

Warwara, kaip tu?

Atiloja, visgi jūs maladec abu su vyru thumbup.gif Superinis užsispyrimas ir rankų nenuleidimas.

wingele, stebuklai vyksta kasdien, tik reikia išlaukti savo eilės wink.gif Juk pvz už grožį ir protą irgi savo eiles atstovėjai, kai Dievulis juos dalino.
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien man 6 dpi... Ir tokia nuotaika, kad zliumbiu visą dieną ir ant vyro šaukiu verysad.gif Noriu paklaust, ar visos kažką jautėt iki pat teigiamo rezultato, nes aš nieko nejaučiu. Iki šios dienos paskaudėjo krūtinę, bent vos vos pamausdavo pilvą, o šiandien rytą atsikėliau kaip niekur nieko... verysad.gif kažkaip man atrodo, kad nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 11 13, 00:51)
Sveikos,

Šiandien man 6 dpi... Ir tokia nuotaika, kad zliumbiu visą dieną ir ant vyro šaukiu verysad.gif Noriu paklaust, ar visos kažką jautėt iki pat teigiamo rezultato, nes aš nieko nejaučiu. Iki šios dienos paskaudėjo krūtinę, bent vos vos pamausdavo pilvą, o šiandien rytą atsikėliau kaip niekur nieko...  verysad.gif  kažkaip man atrodo, kad nieko nebus.

is savo patirties sakau - jeigu jau atleido krutine, gero nelauk blush2.gif , deja cia as jau isbandziau savo kailiu. tik va si cikla as saves truputi nesuprantu - tai atrodo jau atleido krutine, tai po kiek laiko ir vel jauciu... sakau jau saves nebesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 11 12, 23:51)
Sveikos,

Šiandien man 6 dpi... Ir tokia nuotaika, kad zliumbiu visą dieną ir ant vyro šaukiu verysad.gif Noriu paklaust, ar visos kažką jautėt iki pat teigiamo rezultato, nes aš nieko nejaučiu. Iki šios dienos paskaudėjo krūtinę, bent vos vos pamausdavo pilvą, o šiandien rytą atsikėliau kaip niekur nieko...  verysad.gif  kažkaip man atrodo, kad nieko nebus.

sveika pina mirksiukas.gif As dar tavp atveju nenuleisciau ranku, gal jau ivyko implantacija kaip tik siomis dienomis, zinau atveju, buna, kad atleidzia dienai kitai, gal ziurek ryt poryt pradesi jausti kylancius hcg.
Man snd 4dpo ir ka doh.gif Jau susitaikiau su viskuo, nes nustojau jausti jau 2dpo, kol dar jauciau gumuliuka ties skrandziu tol krutine net pulsavo, o dabar tokia tuscia jauciuosi, ir vilties jau nebeturiu verysad.gif O tavo atvejis man geresnis, jei anksciau maude, skaudejo, tai gal ivyko implan ir dabar bus vel viskas is pradziu-ir krutine dides ir pilva maus mirksiukas.gif
O tau pilvo skausmai buvo kaip pries mmm ar kitokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 11 12, 23:51)
Sveikos,

Sveikute,
Nezliumbk 4u.gif Verciau paskaityk archyvus, pamatysi, begale merginu yra, kurios jokiu pozymiu nejuto, o tapo nestuke.gif . Tik nepasiduok blogom emocijom, tiketi turi iki HCG!!! Visom taip skirtingai buna.... Tik nestresuok (lengva patarineti.... blush2.gif ) ir rask uzsiemima, kad negalvoti! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 13, 12:11)
sveika pina  mirksiukas.gif As dar tavp atveju nenuleisciau ranku, gal jau ivyko implantacija kaip tik siomis dienomis, zinau atveju, buna, kad atleidzia dienai kitai, gal ziurek ryt poryt pradesi jausti kylancius hcg.
Man snd 4dpo ir ka  doh.gif Jau susitaikiau su viskuo, nes nustojau jausti jau 2dpo, kol dar jauciau gumuliuka ties skrandziu tol krutine net pulsavo, o dabar tokia tuscia jauciuosi, ir vilties jau nebeturiu  verysad.gif O tavo atvejis man geresnis, jei anksciau maude, skaudejo, tai gal ivyko implan ir dabar bus vel viskas is pradziu-ir krutine dides ir pilva maus  mirksiukas.gif
O tau pilvo skausmai buvo kaip pries mmm ar kitokie?  g.gif

As nemanau, kad 2dpo galima kazka jausti kiekvienam konkreciai, juk buna ivairiai... kitos po 2men tik suzino, kad laukiasi... dar tik 4dpo... juk implantuotis gali ir siek tiek veliau.... NEBUTINAI juk yra pozymiai, kurie yra kitom mergaitem! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 13, 12:11)
O tau pilvo skausmai buvo kaip pries mmm ar kitokie?  g.gif

Panašiai kaip prieš mmm.

O kada turi atsirasti požymiai, jei implantacija įvyko? Ar gali ji įvykt taip anksti? g.gif
Atsakyti
Mergaites,
Gal cia oras blogas taip veikia, isijunkit namuose visas sviesas, kad butu sviesu ir gera 4u.gif
Atsakyti
Laba diena merginos,

angeliukkkeee, Pina neieskokite pozymiu. Normaliai jie atsiras tik veliau. Man jie pradejo rastis tik 5 savaite. O iki HCG tai buvo arba mmm pozymiai arba nieko nejauciau. Krutine buvo visai nejautri. Todel ramiai laukite HCG dienos ir bendraukite su savo zirniukais: glostykite pilvuka ir ikalbinekite savo vaikucius pasilikti Jusu paruostuose pataleliuose. Tai geriausia ka galite padaryti. Ir bukite geros- tik optimistiskos mintys.
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Pina @ 2011 11 12, 22:51)
o šiandien rytą atsikėliau kaip niekur nieko...  verysad.gif  kažkaip man atrodo, kad nieko nebus.

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 13, 11:11)
Man snd 4dpo ir ka  doh.gif Jau susitaikiau su viskuo, nes nustojau jausti jau 2dpo, kol dar jauciau gumuliuka ties skrandziu tol krutine net pulsavo, o dabar tokia tuscia jauciuosi, ir vilties jau nebeturiu  verysad.gif

Ir iš kur ištraukėt, kad turi skaudėti ką nors? Jei vienai skaudėjo, tai dar nereiškia, kad taip turi būti visoms. Kitu atveju vienodos dozės išaugintų vienodą skaičių folių, visos vienodai perneštų narkozę ir punkciją ir t.t.
Taip, kad greitai nusiraminat, užsiimat kokiu nors reikalu, kad mažiau sukti savo jau ir taip susuktas galveles. Eikit geriau vyrams pyragų kepti wink.gif Ir nuotaika pagerės ir skanu bus.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 13, 07:28)
is savo patirties sakau - jeigu jau atleido krutine, gero nelauk  blush2.gif , deja cia as jau isbandziau savo kailiu. tik va si cikla as saves truputi nesuprantu - tai atrodo jau atleido krutine, tai po kiek laiko ir vel jauciu... sakau jau saves nebesuprantu

Nu laba diena,man irgi buvo atleide krutine-ir skausmai praejo ir sumazejo,o rezultatas liniuoteje.Ir ne viena cia taip.Ir visa nestuma tai atleidineja,tai vel skaudena.Krutine joks rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 13, 12:25)
Laba diena merginos,

angeliukkkeee, Pina neieskokite pozymiu. Normaliai jie atsiras tik veliau. Man jie pradejo rastis tik 5 savaite. O iki HCG tai buvo arba mmm pozymiai arba nieko nejauciau. Krutine buvo visai nejautri. Todel ramiai laukite HCG dienos ir bendraukite su savo zirniukais: glostykite pilvuka ir ikalbinekite savo vaikucius pasilikti Jusu paruostuose pataleliuose. Tai geriausia ka galite padaryti. Ir bukite geros- tik optimistiskos mintys.

Tai tie pojuciai kad nera tai dar viltis ruseno, ale kad viduriai suminkstejo tai va kas mane neramina doh.gif Praeita karta kai buvo kibimas buvo didele problema su jais, o dabar... uztai laukiau kazko panasaus
Atsakyti