Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Colouritte @ 2011 11 11, 15:21)
Sveikutės! Merginos, labai reikia palaikymo... verysad.gif  Mes su vyru ruosemes IVF, po punkcijos buvo paimta 20 folikulų, bet man prasidejo kraujavimas i plivą ir išvežė į ligoninę operacijai. Dvi dienas pragulėjau reanimacijoje, tada trečią dieną po operacijos gydytoja leido embrioniuką ir penktą dar vieną blastocistą...9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I. Mums 3 užšaldė, kada būtų galima vėl bandyti? Gal kas žinote, ar taip dažnai nutinka tokios patologijos po punkcijos?

kazkaip man labai keista kodel tau dare isodinima, manau kad geriau butu viska uzalde ir palauke kol viskas tau sugis, nu bet tikekimes geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 11, 21:22)
Labas as ir noriu pas jus i skyreli siandien startavom su pirmu IVF tikiuosi ir paskutiniu.tai turesiu daug klausimu jums nes as visiskai zalia tam reikale.gal galite pasakyti kelinta diena mazdaug daro punkcija ir kaip tai vyksta ar ilgam duoda narkoze.aciu 4u.gif

Labas, linkiu tau, kad tai būtų tavo pirmas ir paskutinis ivf smile.gif Punkciją daro 3 d. prieš įsodinimą, bent jau man taip darė. Narkozės laikas maždaug toks pat kaip ir tyrimas dėl kiašintakių praeinamumo. Tikrai neilgai miegosi smile.gif
Sėkmės!!
Papildyta:
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 11 11, 21:26)
kazkaip man labai keista kodel tau dare isodinima, manau kad geriau butu viska uzalde ir palauke kol viskas tau sugis, nu bet tikekimes geriausio  4u.gif

Ačiū, Zuuuikis, už palaikymą, dabar tik po Naujųjų metų meginsime smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma ir patarimus 4u.gif aš šiek tiek apsiskaiciavau siandiena 8dpi ne 9, tai stengiuosi tikekiti,kad bus viskas gerai. Bus ilgas savaitgalis, kraujuka pavyks priduoti tik 1dieni doh.gif bet kaip nors, reiks dar testa pabandyti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, Mergaites,

Pasimeciau i koki skyreli rasyti, bet truputi panikuoju. Vakar labai idomiai po pilva dieguliukai vaiksciojo, lyg zaibas koks pereitu skersai, ar is vidaus dilgintu, net nezinau kaip apsakyti. O dar kirksnyse tempimas. Lyg ir jau nestumo pozymiai buvo ir krutine jautri ir skonio receptoriai pasikeite.
O sianakt atrodo, kad viskas pasikeite. Krutine ne tokia jautri ir strenas pradejo mausti ir kairi sona skaudeti. Siaubas, taip bijau negimdinio. Gal kam taip buvo, pasidalinkite patirtimi. Siandien 18 dpi.
Atsakyti
o kelinta ciklo diena daro punkcija ir kiek dienu leidziates vaistus 4u.gif
Atsakyti
aciu, visiem uz sveikinimus, dar ne galiu patiket!!! atroda kad cia sapnas!!!
Mergaites turiu jum klausima ar yra kas is Panevezio?nes pas man liko 3 crinone, gal kas vazos i Latvija, i prie to paca perveztum man ta crinone, arba gal kas iz Vilnu su avtobusu vazos, sustojimas buna Panevezy!!! gal kas pades man??? nes ne noru speciali del tu vaistu vazot.... o Lietuvoj ne imonoma vaistinei nosupirkti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Zuuuikis @ 2011 11 11, 22:26)
kazkaip man labai keista kodel tau dare isodinima, manau kad geriau butu viska uzalde ir palauke kol viskas tau sugis, nu bet tikekimes geriausio  4u.gif

drinks_cheers.gif kazkaip ir man keistai skamba, kad esant tokioms komplikacijosm, vis tiek daro isodinima doh.gif

dangutex, as manau, kad tai tik gimdos reakcija i nestuma 4u.gif
Atsakyti
Tyrimai prieš IVF(priklausomai nuo klinikos):
LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ir paselis

Mergaites, ar siuos tyrimus reikia pasidaryt ta pati cikla, kaip ir planuoji IVF?
jei pasidarysiu anksciau, tai nebetiks?
Atsakyti
Zemyna_melynake, sugrizk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 12, 10:46)
Labas rytas, Mergaites,

Pasimeciau i koki skyreli rasyti, bet truputi panikuoju. Vakar labai idomiai po pilva dieguliukai vaiksciojo, lyg zaibas koks pereitu skersai, ar is vidaus dilgintu, net nezinau kaip apsakyti. O dar kirksnyse tempimas. Lyg ir jau nestumo pozymiai buvo ir krutine jautri ir skonio receptoriai pasikeite.
O sianakt atrodo, kad viskas pasikeite. Krutine ne tokia jautri ir strenas pradejo mausti ir kairi sona skaudeti. Siaubas, taip bijau negimdinio. Gal kam taip buvo, pasidalinkite patirtimi. Siandien 18 dpi.

dangutex
Atsipalaiduok ir nieko nebijok. Pamatysi, viskas bus gerai 2.gif ok.gif
O jeigu turi įtarimų, tai nedrebėk namie, o pasikonsultuok su gyd smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 12 lapkričio 2011 - 14:40
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 12, 14:28)
Tyrimai prieš IVF(priklausomai nuo klinikos):
LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ir paselis

Mergaites, ar siuos tyrimus reikia pasidaryt ta pati cikla, kaip ir planuoji IVF?
jei pasidarysiu anksciau, tai nebetiks?

Visi sie tyrimai atliekami abiems partneriams?
kokiu budu? is kraujo?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 12, 17:56)
Visi sie tyrimai atliekami abiems partneriams?
kokiu budu? is kraujo?

labas. MB reikes tik ZIV, sifili, raudoniuke ir hepatitus issitirti ( is kraujo) ir spermos paseli. o tau visus reikes tyrimus pasidaryti. Viskas daroma is kraujo apart chlamidijos, ureaplazma ir mikoplazma (jie daromi imant tepineli is maksties). Tau nereikes paseliu tik darytis smile.gif Tyrimai turi buti iki 6men. senumo. Sekmes 4u.gif
Tanga, as esu siuo metu tylus skaitytojas. Kiekviena diena paskaitau jusu pokalbius, spaudziu kumstukus uz einancias si kelia, liudziu kurioms nepasiseke ir dziaugiuosi uz tas, kurios pagaliau iveike nevaisinguma smile.gif
As jeigu kas mane pamenate, pas Treijsa bandziau IVF su ICSI geguze, deja nepavyko, net nesikabino verysad.gif . Jau atrodo issilaizem zaizdas, bet dabar kitos problemos - nera lesu antram bandymui ir bandome tiketi, kad ivyks stebuklas. bigsmile.gif Kai jau vel zygiuosiu su stimuliacijomis pasireiksiu vel su tridaliojimais. O dabar verciau pabuti tyliuoju skaitytoju blush2.gif Sekmes visoms didziausios 4u.gif
Atsakyti