Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O visas, kurios nuolat čia užsukate ir esate tylios skaitytojos, kviečiu drąsiai jungtis į būrį. Šiame skyrelyje bendrauja patys mieliausi, nuoširdžiausi ir supratingiausi žmonės. Juk niekas kitas jūsų geriau nesupras, nei tos, kurios išgyvena tą patį, kaip ir jūs. Čia visada gausite atsakymus į jums ramybės neduodančius klausimus, čia visada sulauksite padrąsinimo ir paguodos žodžio. Jei planuojate ar jau darotės procedūrą, praneškite apie tai skyrelio vadui, kad įtrauktų į parašiuką. Tai svarbu, nes kitų sėkmė įkvepia vilties ir skatina nepasiduoti. Labai džiaugiuosi, kad prieš pusmetį išdrįsau įsijungti į šį gražų būrį. Jei ne jūs, mielosios bendražygės, galbūt jau būčiau nuleidusi rankas. AČIŪ jums už viska. O atsidėkoti galiu tik vienu būdu. Siunčiu kiekvienai po virusiuką 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 11, 20:03)
Perkunas, Tanga  4u.gif  4u.gif  Kas keisciausia, kad net esant tokiem skaiciukam NT dar nerodo ryskios antros  g.gif

Aš testuką atminimui pasidariau praėjus savaitei po HCG. Tai jau tikrai buvo ryškus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 11, 20:03)
Perkunas, Tanga  4u.gif  4u.gif  Kas keisciausia, kad net esant tokiem skaiciukam NT dar nerodo ryskios antros  g.gif

man su HCG 200 irgi ne kazka rode schmoll.gif Toki stipru vaiduokli, bet tikrai to nepavadinciau ryskia juostele.Bet dabar koks gi skirtumas, maziukas yra, HCG auga, to ir uztenka mirksiukas.gif

Kani, tu nebijok cia mergaitem pasisakyti savo mintis ir baimes, kurios neisvengiamai vis tiek iskyla, visos cia ta arba perejusios, arba beeinancios arba tam besiruosiancios 4u.gif Kada tau testuotis ?
Atsakyti
Merginos, kam po punkcijos buvo patologijų? Aš nesuprantu, man po operacijos darė embrioniukų įsodinimą, bet rezultatų nėra sad.gif Aš taip bijau, kad jeigu reikės kartoti IVF, kad vėl nebūtų kraujavimo ir operacijos...Ar to galima išvengti?
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 11, 20:32)
Merginos, kam po punkcijos buvo patologijų? Aš nesuprantu, man po operacijos darė embrioniukų įsodinimą, bet rezultatų nėra sad.gif Aš taip bijau, kad jeigu reikės kartoti IVF, kad vėl nebūtų kraujavimo ir operacijos...Ar to galima išvengti?

O kelinta tau diena po įsodinimo (dpi)? Testuką darei ar kraujo tyrimą?

Paskaičiau ankstesnėje tavo žinutėje, kad tris užšaldytus turite. Tai kai visiškai atsigausi, galėsi su snaigutėmis bandyti. Juk nebus jau punkcijos, nebus ir komplikacijų. O pas ką tu gydaisi ir ką gydytojas pataria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 11 lapkričio 2011 - 19:47
QUOTE(Tanga @ 2011 11 11, 19:44)

po punkcijos buvo paimta 20 folikulų, bet man prasidejo kraujavimas i plivą ir išvežė į ligoninę operacijai. Dvi dienas pragulėjau reanimacijoje, tada trečią dieną po operacijos gydytoja leido embrioniuką ir penktą dar vieną blastocistą...9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I.
Kraujo tyrimo nedariau, bet reikės pasidaryti. Šiandien 12 dpi.
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 11, 20:48)
po punkcijos buvo paimta 20 folikulų, bet man prasidejo kraujavimas i plivą ir išvežė į ligoninę operacijai. Dvi dienas pragulėjau reanimacijoje, tada trečią dieną po operacijos gydytoja leido embrioniuką ir penktą dar vieną blastocistą...9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I.
Kraujo tyrimo nedariau, bet reikės pasidaryti. Šiandien 12 dpi.

Būtinai pasidaryk kraujo tyrimą. Šiaip keistą, kad po tokių komplikacijų dėjo embrionukus. Juk galėjo užšaldyti ir palaukti, kol visiškai pasveiksi. Bet gydytojams geriau žinoti.
Papildyta:
O kur dingo Žemyna? Kodėl rodo, kad ji neregistruota? Gal nusprendė pailsėti nuo SM ir minčių apie IVF?
Atsakyti
[quote=Tanga,2011 11 11, 19:55]
Būtinai pasidaryk kraujo tyrimą. Šiaip keistą, kad po tokių komplikacijų dėjo embrionukus. Juk galėjo užšaldyti ir palaukti, kol visiškai pasveiksi. Bet gydytojams geriau žinoti.

Aš nežinau, bet kiek supratau, tai mano atvejis retas ir nelabai kam žinomas, nors gyd sakė, kad taip būna...Nors man irgi buvo keista kas ten galėjo prigyti, aš vos paeiti galėjau unsure.gif Bet matyt šansas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 11, 19:44)

Paskaičiau ankstesnėje tavo žinutėje, kad tris užšaldytus turite. Tai kai visiškai atsigausi, galėsi su snaigutėmis bandyti. Juk nebus jau punkcijos, nebus ir komplikacijų. O pas ką tu gydaisi ir ką gydytojas pataria?

Taip, Tanga, punkcijos nebus, ir be abejo mes bandysime. Tik kiek domėjausi yra rizika , kad po atšaldymo gali būti taip, kad nebus ko įdėti..Aš VK pas gyd U .
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 11 11, 16:36)
sveiki!!! labai sveikinu visus kas sulauke teigiamu hcg!!! o kas ne tai noru jusu palaikiti, ir palinkiet jums stiprybes, ir kovot iki gala....
tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. ax.gif tokia as dabar laiminga ,,,,, kiek nervu buvo paskutines dienas, nes pilvas skaudeja kaip pres mm.Paskambinou Treisu, sakou galite mane pasveikint as nescia, tai jis kaip pradeja dzaugtes, atroda kad butu mana gimene.... tai vo mergaites tokios naujenos,...

sveikinu kaip faina, stebejau tave laukiau tavo atsakymo ir tikejau kad bus teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 11, 20:17)
O visas, kurios nuolat čia užsukate ir esate tylios skaitytojos, kviečiu drąsiai jungtis į būrį.

ačiū už padrąsinimą smile.gif Tyliai džiaugiuosi jūsų laimėmis ir išgyvenu dėl nesėkmių. O mes esame toje pasiryžimo ir mąstymo, ką toliau daryti stadijoje, taigi ne visada jaučiuosi galinti ką nors pasakyti. Tik skaitau ir deduosi viską į galvą, o kai jau ateis laikas, tada jau žinosiu, ko klausti smile.gif
O jums visoms sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pas mus cia pagreitintas filmas, vos speju gaudyti naujienas. Nuo vakar neskaiciau, tai net pasimeciau dabar kas kur. O jau derlius uzderejo thumbup.gif . Kad ir toliau taip.
Mergaites nestuke.gif , atleiskite, kuriu gal dar nepasveikinau su puikiais rezultatais, bet ziuriu nespeju su tempu.
Laukiancioms dideles stiprybes, tik geru minciu ir spaudziu kumstukus 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 11, 12:53)
Klausykit naujai iskeptos nestukes,Keberiokst siandien labai grieztas  aggressive.gif  biggrin.gif Visos i bureli ir tipu tapu pas nestukes! Byra jau musu senbuves,mums sviezienos reikia.Busim geros ir paslaugios ir i visus klausimus atsakysim  tongue.gif Na kaip?Susitarem? bigsmile.gif

Dar nesulaukusiom II siunciu virusiuku,gaudykit ir turekit ir greiciau eikit is cia

AAAAAAAAAAAAAAAAPCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY  wub.gif

Keberiokst, labai norisi pas Jus, bet dar nelabai drasu. Gal palauksime pirmos nuotraukytes su vaikuciu gimdoje ir tuomet tvirtu zingsniu i Jusu buri.
Oi, sunkus tas pereinamasisi laikotarpis.
Atsakyti
Labas as ir noriu pas jus i skyreli siandien startavom su pirmu IVF tikiuosi ir paskutiniu.tai turesiu daug klausimu jums nes as visiskai zalia tam reikale.gal galite pasakyti kelinta diena mazdaug daro punkcija ir kaip tai vyksta ar ilgam duoda narkoze.aciu 4u.gif
Atsakyti