businka123 sveikinu!!!!!!!!!
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 16:55)
businka123 sveikinu!!!!!!!!!
Businka123! sVEIKINU! Na ir menuo musu derlingas
Terze
Bet jau kiek lapkricio praejo, o mergaites kur? Ka veiksim po 2-3 savaiciu, tik savo lygos aptarinesim? Ne, damos, prasom prisiduoti, kas daro si menesi?!
Na ir menuo musu derlingas
Bet jau kiek lapkricio praejo, o mergaites kur? Ka veiksim po 2-3 savaiciu, tik savo lygos aptarinesim? Ne, damos, prasom prisiduoti, kas daro si menesi?!
QUOTE(LinMer @ 2011 11 11, 14:04)
Sveikutes,
noriu paklausti jeigu siandiena as kaip suprantu 9dpi (isodinimas embriono buvo 11.02, o blasto 11.04) HCG 4, tai jau nieko nebesitiketi ?
noriu paklausti jeigu siandiena as kaip suprantu 9dpi (isodinimas embriono buvo 11.02, o blasto 11.04) HCG 4, tai jau nieko nebesitiketi ?
Na kazkas tikrai kabinasi arba kabinosi, gal tiesiog vienas maziukas neisgyveno o kitas dar tik pradeda auginti HCG Tikekim kol ne <1
QUOTE(businka123 @ 2011 11 11, 16:36)
sveiki!!! labai sveikinu visus kas sulauke teigiamu hcg!!! o kas ne tai noru jusu palaikiti, ir palinkiet jums stiprybes, ir kovot iki gala....
tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. tokia as dabar laiminga ,,,,, kiek nervu buvo paskutines dienas, nes pilvas skaudeja kaip pres mm.Paskambinou Treisu, sakou galite mane pasveikint as nescia, tai jis kaip pradeja dzaugtes, atroda kad butu mana gimene.... tai vo mergaites tokios naujenos,...
tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. tokia as dabar laiminga ,,,,, kiek nervu buvo paskutines dienas, nes pilvas skaudeja kaip pres mm.Paskambinou Treisu, sakou galite mane pasveikint as nescia, tai jis kaip pradeja dzaugtes, atroda kad butu mana gimene.... tai vo mergaites tokios naujenos,...
bushinka123 - JJJJEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Businka123, sveikinimai didziausi
Nerealu- kiekviena diena prisijungiu prie SM, ir kiekviena diena po gera naujiena! Nors as cia per daug nesireiskiu, bet vis tiek skaitau ir uz visas laikau suspaustus kumscius!
Nelabai noriu cia terst eterio su savo dvejonem, bet kuo arciau hcg diena, tuo man blogiau. Siandien isvis panikos priepuolis istko, blioviau visa ryta... Sakykikt mergaites, ar buvo kam taip, kad neaugo embrionai iki balstocistu inkubatoriuj, bet vis tiek pastojot? Jau klausiau panasiai, tai Keberiokst rase, kad jai viena ciklai letai augo... Gal dar kuri ka galit parasyt... Atleiskit uz zyzima, dazniausiai nelendu cia sus savo nesamonem, bet siandien kazko tai liudna man labai labai...
Nelabai noriu cia terst eterio su savo dvejonem, bet kuo arciau hcg diena, tuo man blogiau. Siandien isvis panikos priepuolis istko, blioviau visa ryta... Sakykikt mergaites, ar buvo kam taip, kad neaugo embrionai iki balstocistu inkubatoriuj, bet vis tiek pastojot? Jau klausiau panasiai, tai Keberiokst rase, kad jai viena ciklai letai augo... Gal dar kuri ka galit parasyt... Atleiskit uz zyzima, dazniausiai nelendu cia sus savo nesamonem, bet siandien kazko tai liudna man labai labai...
QUOTE(Kani @ 2011 11 11, 18:10)
Sakykikt mergaites, ar buvo kam taip, kad neaugo embrionai iki balstocistu inkubatoriuj, bet vis tiek pastojot? Jau klausiau panasiai, tai Keberiokst rase, kad jai viena ciklai letai augo... Gal dar kuri ka galit parasyt... Atleiskit uz zyzima, dazniausiai nelendu cia sus savo nesamonem, bet siandien kazko tai liudna man labai labai...
na, jeigu reikia dar vienos tokios, tai prasom Tik man buvo viskas atvirksciai.Pirmas IVF - 7 embrionai, visi po 8 lasteles, superines kokybes, tiesiog fantastika.Isauginom 4 blastas.Rezultatas - lygiai nulis.Su saldytom blastom tas pats s.... 2 IVF, 9 embrionai, dalinasi kaip cia pasakius, galetu ir geriau.Ne stebuklas, nes dalinasi letokai, 3 diena yra pora ir su 4 lasteles ir su 5 ar 6.Gydytojas kalba apie kazkokias fragmentacijas Zodziu ne kazkas.Tik 2 is ju 8 lasteliu, bet man neramu, nes pagal daugumos dalijimasi nezinau net ko tiketis rezultatas parasiuke Reziume - abi identiskos schemos, niekas nekeista, nieko naujo nebandyta.Taigi kiekvienas kartas is tiesu skirtingas.Bet pasirodo, kad tas kartas, turintis daugiausiai ptencialo, ne visada toks ir buna Taigi nosi aukstyn
Sveikos,
jamam
gražaus buvimo kartu
ir šitą jamam
gali rinkis šlykštų gėrimą
šitus irgi susirenkam
sveikinimai...gražaus nėštumo
O aš vakar parsivežiau du žirnius, deja likę 4 nustojo dalintis.
O šiandien 11 val 11 min.11 s išsiunčiau norą, kad liktų
QUOTE(dangutex @ 2011 11 10, 11:56)
Augame
QUOTE(dangutex @ 2011 11 10, 16:21)
Ir pavirusuosiu
jamam
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 19:37)
Sveikos, mergaites Atsiradau...
Mano HCG diena buvo siandien
13 dpi - 170,80
Dar iki siol galvoju, jog tai sapnas
13 dpi - 170,80
gražaus buvimo kartu
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 10, 21:07)
Noreciau tau pavirusuot, bet dar nedrasu Bandau...
ir šitą jamam
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 11, 10:23)
Pirmas nestumas, tai visai susimaliau
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 11:10)
Pradejau bijoti LP, nes atsimeniau, kad daro normalia, ukiska klizma
gali rinkis šlykštų gėrimą
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 11, 11:53)
AAAAAAAAAAAAAAAAPCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
šitus irgi susirenkam
QUOTE(businka123 @ 2011 11 11, 15:36)
mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu,
sveikinimai...gražaus nėštumo
O aš vakar parsivežiau du žirnius, deja likę 4 nustojo dalintis.
O šiandien 11 val 11 min.11 s išsiunčiau norą, kad liktų
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 11, 17:26)
na, jeigu reikia dar vienos tokios, tai prasom
Didelis storas aciu uz greita atsakyma. Perskaiciau tavo posta tris kartus Siektiek nuraminai mane.. Nors irgi susimasciau dabar- kaip gi cia taip buna, kad su super blastukem nesigauna???? Analizuok neanalizaves... o bus taip kaip turi but.
Laaaaabai tikiuosi kad mums visoms pasiseks kuo greiciau....
Aciux Beta1 dar karta
tai siendien mano 10 diena po isodinimama[/b]... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. tokia as dabar laiminga ,,,,,
businka123 didziausi sveikinimai
QUOTE(LinMer @ 2011 11 11, 14:04)
Sveikutes,
Mano gyd sake, kad jo praktikoje buvo moteris, kuriai 10 dpi HCG buvo - 7, ir jai nestumas pasitvirtino bei baigiasi laiminga pabaiga Taip, kad laikykis
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 20:37)
Sveikos, mergaites Atsiradau...
13 dpi - 170,80
13 dpi - 170,80
Na pagaliau sulaukėme tavo skaičiukų. Sveikinu, mergyte
Papildyta:
sveiki!!! labai sveikinu visus kas sulauke teigiamu hcg!!! o kas ne tai noru jusu palaikiti, ir palinkiet jums stiprybes, ir kovot iki gala....
Na kaip diena, taip gera naujiena! Sveikinu! Treijsas pasidarbavo iš peties šį mėnesį. Net įdomu, kokia bus statistika pagal klinikas.
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 11, 19:08)
Spaudžiu kumštukus, kad tavo noras išsipildytų Ramaus laukimo
Perkunas, Tanga Kas keisciausia, kad net esant tokiem skaiciukam NT dar nerodo ryskios antros
Perkunas, kuo ramesniu jums dvieju savaiteliu ir toliau gerinkite statistika
Businka sveikinu
Labas vakaras visoms
Perkunas, kuo ramesniu jums dvieju savaiteliu ir toliau gerinkite statistika
Businka sveikinu
Labas vakaras visoms