Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutės! Merginos, labai reikia palaikymo... verysad.gif Mes su vyru ruosemes IVF, po punkcijos buvo paimta 20 folikulų, bet man prasidejo kraujavimas i plivą ir išvežė į ligoninę operacijai. Dvi dienas pragulėjau reanimacijoje, tada trečią dieną po operacijos gydytoja leido embrioniuką ir penktą dar vieną blastocistą...9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I. Mums 3 užšaldė, kada būtų galima vėl bandyti? Gal kas žinote, ar taip dažnai nutinka tokios patologijos po punkcijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 11 lapkričio 2011 - 14:23
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 11, 15:21)
Sveikutės! Merginos, labai reikia palaikymo... verysad.gif  Mes su vyru ruosemes IVF, po punkcijos buvo paimta 20 folikulų, bet man prasidejo kraujavimas i plivą ir išvežė į ligoninę operacijai. Dvi dienas pragulėjau reanimacijoje, tada trečią dieną po operacijos gydytoja leido embrioniuką ir penktą dar vieną blastocistą...9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I. Mums 3 užšaldė, kada būtų galima vėl bandyti? Gal kas žinote, ar taip dažnai nutinka tokios patologijos po punkcijos?

As bandziau po poros men, galima buvo bandyti jau kita cikla, bet man reikejo pora men iki isodinimo aspirina pagerti.
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2011 11 11, 14:32)
As bandziau po poros men, galima buvo bandyti jau kita cikla, bet man reikejo pora men iki isodinimo aspirina pagerti.

DOVI
O ką jis duoda aspirinas?
Atsakyti
Colouritte
O ką jis duoda aspirinas?

Krauja skystina, trombams neduoda susidaryti.

9 dpi prasidėjo mmm, pasidariau testą, aišku I.

Net kraujavimo atveju nueiciau HCG priduoti, bes visko buna, be to aiskiai matysis ar aplamai nesikabino ar kaip.
Del sekancio karto, tai tikrai pora menesiu praleisciau, kad organizmas po tokio streso atsigautu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 14:39)
Colouritte

Net kraujavimo atveju nueiciau HCG priduoti, bes visko buna, be to aiskiai matysis ar aplamai nesikabino ar kaip.
Del sekancio karto, tai tikrai pora menesiu praleisciau, kad organizmas po tokio streso atsigautu  4u.gif

Aš dabar geriu Thrombo ASS, pagal aprašymą panašu į aspiriną, ačiū DOVI.
O dėl HCG gyd pasakė, kad nebūtinai kraujo tyrimą daryti, bet aš vis tiek irgi noriu pati pamatyti, be to mano hemoglobinas po operacijos nekoks tai tegul pažiūri irgi.
O kaip suprasti 'ar aplamai nesikabino ar kaip', gali kažką pamatyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 11 lapkričio 2011 - 14:55
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 14:39)
Colouritte

Del sekancio karto, tai tikrai pora menesiu praleisciau, kad organizmas po tokio streso atsigautu  4u.gif

Warwara
Kaip suprasti 'be to aiskiai matysis ar aplamai nesikabino ar kaip.' Ar gali kažką pamatyti net tuo atveju jei nieko nėra, bet kažkas kabinosi? blink.gif
Sorry, jei tai durnas klaus, aš šioj srity kol kas naujoke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 11, 15:48)
Aš dabar geriu Thrombo ASS, pagal aprašymą panašu į aspiriną, ačiū DOVI.
O dėl HCG gyd pasakė, kad nebūtinai kraujo tyrimą daryti, bet aš vis tiek irgi noriu pati pamatyti, be to mano hemoglobinas po operacijos nekoks tai tegul pažiūri irgi.
O kaip suprasti 'ar aplamai nesikabino ar kaip', gali kažką pamatyti?

Taip, butent sita geriau, jis skystin krauja, jei per tirstas kraujas sunkiau implantacija vyksta, kraujo tyrimas parodo tai, afs skyrelyje detaliau pasiskaityt galima. O del hcg- rekomenduociau darytis, net jei mmm pasirodo, nes pirma parodys ar kabinasi, antra man paciai po mmm buvo didejantis hcg- negimdinis nestumas....
Atsakyti
sveiki!!! labai sveikinu visus kas sulauke teigiamu hcg!!! o kas ne tai noru jusu palaikiti, ir palinkiet jums stiprybes, ir kovot iki gala....
tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. ax.gif tokia as dabar laiminga ,,,,, kiek nervu buvo paskutines dienas, nes pilvas skaudeja kaip pres mm.Paskambinou Treisu, sakou galite mane pasveikint as nescia, tai jis kaip pradeja dzaugtes, atroda kad butu mana gimene.... tai vo mergaites tokios naujenos,...
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2011 11 11, 15:28)
Taip, butent sita geriau, jis skystin krauja, jei per tirstas kraujas sunkiau implantacija vyksta, kraujo tyrimas parodo tai, afs skyrelyje detaliau pasiskaityt galima.  O del hcg- rekomenduociau darytis, net jei mmm pasirodo, nes pirma parodys ar kabinasi, antra man paciai po mmm buvo didejantis hcg- negimdinis nestumas....

DOVI
Reikės tuomet būtinai pasidaryti, labai dėkinga smile.gif Einu skaityti book.gif
Atsakyti
Businka123, jega! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai didziausi ir stiprekit!
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 11 11, 15:36)
sveiki!!! labai sveikinu visus kas sulauke teigiamu hcg!!! o kas ne tai noru jusu palaikiti, ir palinkiet jums stiprybes, ir kovot iki gala....
tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.eeeeeeeeeehhhhhhhuuuuuuu, ne galu patiket, 6 metai ne galeju pastoti, cia mano 4 sekminga procedura ifv, 3 darou Lt. ax.gif tokia as dabar laiminga ,,,,, kiek nervu buvo paskutines dienas, nes pilvas skaudeja kaip pres mm.Paskambinou Treisu, sakou galite mane pasveikint as nescia, tai jis kaip pradeja dzaugtes, atroda kad butu mana gimene.... tai vo mergaites tokios naujenos,...

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI!!! wink_3.gif Ko gero tai geriausia dovana Kalėdoms wink_3.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 20:37)
Sveikos, mergaites  4u.gif  Atsiradau... blush2.gif
Mano HCG diena buvo siandien ax.gif
13 dpi - 170,80  wub.gif  wub.gif
Dar iki siol galvoju, jog tai sapnas blush2.gif

Labai labai sveikinu 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 10, 21:52)
Cituk, vadinasi planuojame tiek pat laiko... bet mes prisiplanuosime, as tokia vilti tikrai dar turiu.  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif Pilnatis matyt, lendu atgal i spintele.  blush2.gif

Ar jau islindai is spinteles? 4u.gif

QUOTE(businka123 @ 2011 11 11, 16:36)

tai siendien mano 10 diena po isodinimama... jegu kas nors manes dar prisiminat.... tai vo gavou siendien atsakima tai mano hcg 99.

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti