Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kamelija2
40 nestumo savaiciu (akuserines) skaiciuojami nuo mmm pradzios. Tai gi visos moteris, kai suzino kad nescios maziausis jau menesiuka nestuke.gif Jau gi juokemes cia, kad sakyti "lengvu 9 men." yra neteisinga, reikai sakyti "lengvu 8" lotuliukas.gif

Žemyna_mėlynakė baik atsiprasineti 4u.gif , as aplamai vakar bandiau su vyru skirtis blush2.gif Neisejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jauciuosiu as "linksmai" sad.gif sonas skauda, jauciu truputuka ten issyplete ta kiausyde. Mane pykina. Gyvenimas tikrai siandien ne toks grazus kaip atrodo uz lango.
Pradejau bijoti LP, nes atsimeniau, kad daro normalia, ukiska klizma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 11 lapkričio 2011 - 11:12
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 12:10)
Kamelija2
40 nestumo savaiciu  (akuserines) skaiciuojami nuo mmm pradzios. Tai gi visos moteris, kai suzino kad nescios maziausis jau menesiuka  nestuke.gif  Jau gi juokemes cia, kad sakyti "lengvu 9 men." yra neteisinga, reikai sakyti "lengvu 8"  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif As taip ir skaiciavau, tik MB vakar is veziu ismuse lotuliukas.gif

O cia tau 4u.gif 4u.gif uz skausmelius. Jei klizmos bijai, gali tu miltuku paprasyt. Bet man jie asmeniskai labai slykstus buvo. Jau turbut geriau klizma lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamelija2
Jau turbut geriau klizma

Jua zinok greiciausiai smile.gif Nes tik ta momenta kai stato tikrai nemalonu (ir kai pirmas kartas, po to ten svariau tai i lengviau viskas), o po to kune toks malonus tustumos pojutis lotuliukas.gif Ir siaip skaitau kuo organizmas svaresnis, tuo lengviau po narkozes. Tai geriau 5 min. pakenteti, uz tad pot o atsibusti ir tiek thumbup.gif Bet turiu gi kuo nors bijoti, tai va bijosiu klizmos ax.gif
Atsakyti
Klausykit naujai iskeptos nestukes,Keberiokst siandien labai grieztas aggressive.gif biggrin.gif Visos i bureli ir tipu tapu pas nestukes! Byra jau musu senbuves,mums sviezienos reikia.Busim geros ir paslaugios ir i visus klausimus atsakysim tongue.gif Na kaip?Susitarem? bigsmile.gif

Dar nesulaukusiom II siunciu virusiuku,gaudykit ir turekit ir greiciau eikit is cia

AAAAAAAAAAAAAAAAPCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,

man kristinukė davė va nuorodą galima pasiskaičiuoti, kiek laiko yra. ir šiaip pasiskaityti.
tai taip išeina, kad man šiandien lygiai mėnuo. ax.gif

o jei pagal mėmės skaičiuoti, tai būtų 10 sav ir 6 dienos lotuliukas.gif

man ši savaitė labai sunki. iš pradžių stresas :"pasisekė-nepasisekė", paskui dėl darbo....
būtų galimybė spjaučiau į tą darbą ir sėdėčiau namuose.

Keberiokšt, dėkui už kvietimą. bet į tą skyrelį man dar labai nedrąsu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 11, 13:02)
man kristinukė davė va nuorodą galima pasiskaičiuoti, kiek laiko yra. ir šiaip pasiskaityti.
tai taip išeina, kad man šiandien lygiai mėnuo.  ax.gif

o jei pagal mėmės skaičiuoti, tai būtų 10 sav ir 6 dienos  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif O man ar taip ar taip skaiciuoju, bet tik keliu dienu skirtumas gaunasi ax.gif
Tie stresai nieko gero, tad linkiu, kad aplankytu ramybe 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 11, 12:53)
Klausykit naujai iskeptos nestukes,Keberiokst siandien labai grieztas  aggressive.gif  biggrin.gif Visos i bureli ir tipu tapu pas nestukes! Byra jau musu senbuves,mums sviezienos reikia.Busim geros ir paslaugios ir i visus klausimus atsakysim  tongue.gif Na kaip?Susitarem? bigsmile.gif

Aciu uz kvietima 4u.gif Man ir dar nedrasu pas jus keliauti blush2.gif Siandien pakartojau HCG, tai pirmadieni turesiu atsakyma smile.gif Gal tada bus drasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 11, 12:53)
Klausykit naujai iskeptos nestukes,Keberiokst siandien labai grieztas  aggressive.gif  biggrin.gif Visos i bureli ir tipu tapu pas nestukes! Byra jau musu senbuves,mums sviezienos reikia.Busim geros ir paslaugios ir i visus klausimus atsakysim  tongue.gif Na kaip?Susitarem? bigsmile.gif

Dar nesulaukusiom II siunciu virusiuku,gaudykit ir turekit ir greiciau eikit is cia

AAAAAAAAAAAAAAAAPCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY  wub.gif

Gaudom gaudom nestuke.gif Noreciau, kad tu butum ziauriai pikta ir tada galetum ir visas kitas pasiimti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

noriu paklausti jeigu siandiena as kaip suprantu 9dpi (isodinimas embriono buvo 11.02, o blasto 11.04) HCG 4, tai jau nieko nebesitiketi ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 12:10)
Kamelija2
as aplamai vakar bandiau su vyru skirtis  blush2.gif  Neisejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O po mano "posmelio" vyras isejo i kita kambari miegoti.... sunku ir jam, kai mato, kad man sunku... ir man sunku, kai matau, kad jam sunku... o tada abiem sunku ir dar tas menulis doh.gif

Mergaites, kad visom (ir man ) butu linksmiau, anekdotas:
Sedi studentas, skaito knyga.Prie jo prieina kitas studentas:
-Ka cia skaitai?
-Geometrija.
-AA, skaiciau...Ji pabaigoj uzmus.

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2011 11 11, 14:04)
Sveikutes,

noriu paklausti jeigu siandiena as kaip suprantu 9dpi (isodinimas embriono buvo 11.02, o blasto 11.04) HCG 4, tai jau nieko nebesitiketi  ?  verysad.gif

Sveikute!! Na gal dar nereikia liudeti... As tuoj paieskokiu google, gal rasiu.... gAL DAR PATI PRADZIA?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 08:10)
Žemyna_mėlynakė baik atsiprasineti  4u.gif , as aplamai vakar bandiau su vyru skirtis  blush2.gif  Neisejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jauciuosiu as "linksmai" sad.gif sonas skauda, jauciu truputuka ten issyplete ta kiausyde.  Mane pykina. Gyvenimas tikrai siandien ne toks grazus kaip atrodo uz lango.
Pradejau bijoti LP, nes atsimeniau, kad daro normalia, ukiska klizma  lotuliukas.gif

Na zinai, kai as del tokiu niekuverkslenu, o cia merginos tokiu bedu turi ir laikosi tvirtai, tai sarmata. blush2.gif O tu ziuriu irgi pagerinta, as vyrui skyrybas siulydavau pries kokius 3 metus. doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif Dabar taip nepustu, vyra patikrinau, isitikinau viskuo kuo norejau, tai skyrybu jau nebesiulau, dabar MES - VIENAS, MES JEGA. biggrin.gif

Cia uz skausmelius. 4u.gif O klizmos nebijok, kazkaip as ja maziausiai prisimenu, nieko ten baisaus, kazkiek nemalonu, kai pripildo ir salta pilve pasidaro, truputi pasedi wc ir liuli liuli, o ryte svytinti, lengva i operacine skrendi. biggrin.gif 4u.gif Ziauriau buvo jau po lp, atrode isvagojo viska ir pertruks bet kuria akimirka. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 11 11, 10:07)
O po mano "posmelio" vyras isejo i kita kambari miegoti....  sunku ir jam, kai mato, kad man sunku... ir man sunku, kai matau, kad jam sunku... o tada abiem sunku ir dar tas menulis  doh.gif 

-AA, skaiciau...Ji pabaigoj uzmus.

console.gif 4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 11 11, 14:04)
Sveikutes,

noriu paklausti jeigu siandiena as kaip suprantu 9dpi (isodinimas embriono buvo 11.02, o blasto 11.04) HCG 4, tai jau nieko nebesitiketi  ?  verysad.gif

Ziurek, ka radau:
Weeks of pregnancy after last period Days after conception HCG level for single baby (mIU/ml or IU/L)

Week 3 7 0 to 5

Week 4 14 (next period due) 5 to 426

Week 5 21 18 to 7340

Week 6 28 1,080 to 56,500

Weeks 7 to 8 35 to 42 7,650 to 229,000

Weeks 9 to 12 49 to 70 25,700 to 288,000

Weeks 13 to 16 77 to 100 13,300 to 254,000

Weeks 17 to 24 4,060 to 165,400

Weeks 25 to birth of baby 3,640 to 117,000
4 to 6 weeks after birth Less than 5

Tai jeigu cia info teisinga ir as gerai interpretuoju, pas tave dar pati pradzia, nors dabar pati ziuriu i ta lentele ir balamutinuos, mergytes, PADEKIT
Atsakyti
Aciu 4u.gif labai tikiuosi,kad dar ne viskas prarasta
Atsakyti