Zemyna, cia pilnatis, viskas bus gerai, paliudeti irgi yra gerai! Ir pikti annt situacijos tu turi pilna teise! Ryt bus nauja diena.
Tiesa, dar turiu klausima visoms - mazdaug kiek laiko po HCG dar reikia vartoti Crinona ir kokiose vaistinese LT jo galima nusipirkti?
Kitty3, 10 Lap 2011 - 23:25, para�ė:
Kitty3, 10 Lap 2011 - 23:25, para�ė: Warwara Dar nedekosiu ne vienai uz sveikinimus, padekojau tik uz palaikyma - nes kol kas dar viskas atrodo taip trapu... Vakar vakare pamaciau labai tamsias isskyras, tai visas gyvenimas pro akis prabego - buvau labai issigandus Bijojau net krauja priduoti siandien. Aciu Dievuliui, ju nebuvo daug. Kaip manot, ar tai normalu?
Tiesa, dar turiu klausima visoms - mazdaug kiek laiko po HCG dar reikia vartoti Crinona ir kokiose vaistinese LT jo galima nusipirkti?
Sveikinimai visoms:) grazus menesiukas:) As vis griztu pasidairyti, kaip jums sekasi
xlx, 10 Lap 2011 - 15:48, para�ė:
xlx, 10 Lap 2011 - 15:48, para�ė: Mergaites, ir vel klausimelis iskilo.. gal kam sodino snaigutes naturaliame cikle? man gydytojas sako, kad zymiai geriau butu is pradziu slopinamuju susileisti (dypherelina), ir tik tada snaigutes det.. bet mes neturime laiko, mes norim spet dar siais metais pasiimti snaigutes, o jei nespesim, tada nezinia kada pavyks mums tai padaryt tik va nesinori ir vel per ta skubejima labai persistengt ir gauti neigiama rezultata..
sodina sodina ir naturaliam man po tokio isodinimo va jau pusmetiniai du rezultatai aplink sukiojasi - tikrai pavyksta. beje, as irgi su endometriozes diagnoze..
ilendu ir as vis paskaitinet.. linkiu dideliausios sekmes visoms
Kaip siandien skyrelis musu?
Kaip nuotaikos?
Zemyna, kaip tu? Ar geriau siandien?
Warwara, 11 Lap 2011 - 09:51, para�ė:
Warwara, 11 Lap 2011 - 09:51, para�ė: Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?
Kaip nuotaikos?
Labas rytas Penktadienis
Warwara, 11 Lap 2011 - 09:51, para�ė:
Warwara, 11 Lap 2011 - 09:51, para�ė: Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?
Kaip nuotaikos?
Labas rytas, suraitytas?
Smagu, kad senbuves cia ikisa nosyte pasidairyti, nepamirsta likimo draugiu...
Kaip tu, Zemyna?
As vakar isijauciau i tavo mintis ir pati vakare lovoj "posmeli asaru nuleidau". Siandien irgi vis dar jauciuosi pavargusi....
Papildyta:
Citas, 11 Lap 2011 - 10:40, para�ė:
Citas, 11 Lap 2011 - 10:40, para�ė: Labas rytas Penktadienis
Aha, penktadienis, taip greitai laikas bega.... man niekada taip nebego, kaip po 30m. O dabar... pist jau dar metai, pist dar antri, pist dar.... matyt cia tikrai vakarykstis menulis veikia
Papildyta:
zirza, 11 Lap 2011 - 02:19, para�ė:
zirza, 11 Lap 2011 - 02:19, para�ė: sodina sodina ir naturaliam man po tokio isodinimo va jau pusmetiniai du rezultatai aplink sukiojasi - tikrai pavyksta. beje, as irgi su endometriozes diagnoze..
Kaip smagu: mergaite ir berniukas O jie abu labai panasus ar ne?
Papildyta:
Kitty3, 10 Lap 2011 - 23:25, para�ė:
Kitty3, 10 Lap 2011 - 23:25, para�ė: Kaip manot, ar tai normalu?
Cia jau tokios patirties neturiu, gaila, negaliu patarti.... Gal paskambink gyd., del visa ko...pati busi ramesne, zinosi kiek tau ta crinone vartoti
Papildyta:
MERGAITES,
Uz ka laikome kumstukus? Perkunas, kas dar?Kas jau su mazais pilvinukais dabar?
Aciu uz virusiukus , aciu visoms , taip geda, kad as cia depresuoju del kiekvieno menkniekio.
Terziuk, niu niu niu, tu geriau nesikresk tuo mano virusu, nes nieko gero zinok. Geriau galvokime, kaip jau netoli musu sekme!
Kokia data 11-11-2011
Turiu klausimeli Kaip reikia skaiciuoti nestumo laika? Nuo paskutiniu mm ar kaip? Mano gyd bus isvaziaves, tai reikia uzsirasyt pas kita, ir bijau, kad per anksti nenuvaziuociau
Žemyna_mėlynakė, 11 Lap 2011 - 11:00, paraÅ�Ä—:
Žemyna_mėlynakė, 11 Lap 2011 - 11:00, paraÅ�Ä—: Kokia data 11-11-2011
Tikrai nuostabi ir dar penktadienis
Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:08, para�ė:
Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:08, para�ė: Labas rytas mergaites
Turiu klausimeli Kaip reikia skaiciuoti nestumo laika? Nuo paskutiniu mm ar kaip? Mano gyd bus isvaziaves, tai reikia uzsirasyt pas kita, ir bijau, kad per anksti nenuvaziuociau
Sveikute,
Kaip suprantu nuo paskutiniu mm Na taip,tavo gyd. grizta 12.05, o nezinai kada jo sausi nebus?
Terze, 11 Lap 2011 - 11:17, para�ė:
Terze, 11 Lap 2011 - 11:17, para�ė: Sveikute,
Kaip suprantu nuo paskutiniu mm Na taip,tavo gyd. grizta 12.05, o nezinai kada jo sausi nebus?
Deja, bet apie sausi nieko nezinau.
Tai jei mano paskutines mm buvo 10.11, tai mums jau menesiukas Atleiskit man durnai bobai Pirmas nestumas, tai visai susimaliau
Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:23, para�ė:
Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:23, para�ė: Deja, bet apie sausi nieko nezinau.
Tai jei mano paskutines mm buvo 10.11, tai mums jau menesiukas Atleiskit man durnai bobai Pirmas nestumas, tai visai susimaliau
Speju, kad menesiukas Matai, as nepatyrusi boba, o konsultuoju Palaukim kitu komentaru del taves, bet speju galim sveikinti su menesiuku