Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kitty, sveikinu is visos sirdies! Tegu palaima nuo siol visada butu su jumis!(daug smwail, kuriu kvailas mano kompa nenori rodyti

Zemyna, cia pilnatis, viskas bus gerai, paliudeti irgi yra gerai! Ir pikti annt situacijos tu turi pilna teise! Ryt bus nauja diena.
Atsakyti
Warwara 4u.gif Dar nedekosiu ne vienai uz sveikinimus, padekojau tik uz palaikyma - nes kol kas dar viskas atrodo taip trapu... wub.gif Vakar vakare pamaciau labai tamsias isskyras, tai visas gyvenimas pro akis prabego - buvau labai issigandus schmoll.gif Bijojau net krauja priduoti siandien. Aciu Dievuliui, ju nebuvo daug. Kaip manot, ar tai normalu? unsure.gif
Tiesa, dar turiu klausima visoms - mazdaug kiek laiko po HCG dar reikia vartoti Crinona ir kokiose vaistinese LT jo galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 23:25)

Kitty3, 10 Lap 2011 - 23:25, para�ė:

Warwara  4u.gif  Dar nedekosiu ne vienai uz sveikinimus, padekojau tik uz palaikyma - nes kol kas dar viskas atrodo taip trapu... wub.gif Vakar vakare pamaciau labai tamsias isskyras, tai visas gyvenimas pro akis prabego - buvau labai issigandus schmoll.gif  Bijojau net krauja priduoti siandien. Aciu Dievuliui, ju nebuvo daug. Kaip manot, ar tai normalu?  unsure.gif
Tiesa, dar turiu klausima visoms - mazdaug kiek laiko po HCG dar reikia vartoti Crinona ir kokiose vaistinese LT jo galima nusipirkti?

Warwara  4u.gif  Dar nedekosiu ne vienai uz sveikinimus, padekojau tik uz palaikyma - nes kol kas dar viskas atrodo taip trapu... wub.gif Vakar vakare pamaciau labai tamsias isskyras, tai visas gyvenimas pro akis prabego - buvau labai issigandus schmoll.gif  Bijojau net krauja priduoti siandien. Aciu Dievuliui, ju nebuvo daug. Kaip manot, ar tai normalu?  unsure.gif
man teko tokiu tamsiu isskyru matyti, matyt senas crinonas pakeicia spalva, zodziu buna taip, kaip matai dukryte turiu, taigi nereikia issigasti:) mirksiukas.gif Del Crinono, nezinau, tuo metu, kai man reikejo, jis nebuvo parduodamas vaistinese...Tiesa as ji naudojau iki 16 savaites. Su snaigiukais ilgiau truputi liepia naudoti
Sveikinimai visoms:) grazus menesiukas:) As vis griztu pasidairyti, kaip jums sekasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 10 lapkričio 2011 - 22:49
QUOTE(xlx @ 2011 11 10, 15:48)

xlx, 10 Lap 2011 - 15:48, para�ė:

xlx, 10 Lap 2011 - 15:48, para�ė:

Mergaites, ir vel klausimelis iskilo.. doh.gif gal kam sodino snaigutes naturaliame cikle? man gydytojas sako, kad zymiai geriau butu is pradziu slopinamuju susileisti (dypherelina), ir tik tada snaigutes det.. bet mes neturime laiko, mes norim spet dar siais metais pasiimti snaigutes, o jei nespesim, tada nezinia kada pavyks mums tai padaryt  verysad.gif tik va nesinori ir vel per ta skubejima labai persistengt ir gauti neigiama rezultata..  verysad.gif

Mergaites, ir vel klausimelis iskilo.. doh.gif gal kam sodino snaigutes naturaliame cikle? man gydytojas sako, kad zymiai geriau butu is pradziu slopinamuju susileisti (dypherelina), ir tik tada snaigutes det.. bet mes neturime laiko, mes norim spet dar siais metais pasiimti snaigutes, o jei nespesim, tada nezinia kada pavyks mums tai padaryt  verysad.gif tik va nesinori ir vel per ta skubejima labai persistengt ir gauti neigiama rezultata..  verysad.gif

sodina sodina ir naturaliam smile.gif man po tokio isodinimo va jau pusmetiniai du rezultatai aplink sukiojasi - tikrai pavyksta. beje, as irgi su endometriozes diagnoze..
ilendu ir as vis paskaitinet.. linkiu dideliausios sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos!
Kaip siandien skyrelis musu?
Kaip nuotaikos?
Zemyna, kaip tu? Ar geriau siandien? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 09:51)

Warwara, 11 Lap 2011 - 09:51, para�ė:

Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?
Zemyna, kaip tu? Ar geriau siandien?  4u.gif

Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?

Labas rytas drinks_cheers.gif Penktadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 11, 09:51)

Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?

Labas rytas, damos!
Kaip nuotaikos?

Labas rytas, suraitytas?

Smagu, kad senbuves cia ikisa nosyte pasidairyti, nepamirsta likimo draugiu...
Kaip tu, Zemyna?
As vakar isijauciau i tavo mintis ir pati vakare lovoj "posmeli asaru nuleidau". Siandien irgi vis dar jauciuosi pavargusi....
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 11, 10:40)

Citas, 11 Lap 2011 - 10:40, para�ė:

Citas, 11 Lap 2011 - 10:40, para�ė:

Labas rytas  drinks_cheers.gif Penktadienis  lotuliukas.gif

Labas rytas  drinks_cheers.gif Penktadienis  lotuliukas.gif

Aha, penktadienis, taip greitai laikas bega.... man niekada taip nebego, kaip po 30m. O dabar... pist jau dar metai, pist dar antri, pist dar.... matyt cia tikrai vakarykstis menulis veikia
Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2011 11 11, 02:19)

zirza, 11 Lap 2011 - 02:19, para�ė:

zirza, 11 Lap 2011 - 02:19, para�ė:

sodina sodina ir naturaliam smile.gif man po tokio isodinimo va jau pusmetiniai du rezultatai aplink sukiojasi - tikrai pavyksta. beje, as irgi su endometriozes diagnoze..
ilendu ir as vis paskaitinet.. linkiu dideliausios sekmes visoms  4u.gif

ilendu ir as vis paskaitinet.. linkiu dideliausios sekmes visoms  4u.gif

Kaip smagu: mergaite ir berniukas smile.gif O jie abu labai panasus ar ne? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 23:25)

Kaip manot, ar tai normalu?  unsure.gif

Kaip manot, ar tai normalu?  unsure.gif

Cia jau tokios patirties neturiu, gaila, negaliu patarti.... Gal paskambink gyd., del visa ko...pati busi ramesne, zinosi kiek tau ta crinone vartoti
Papildyta:
MERGAITES,
Uz ka laikome kumstukus? Perkunas, kas dar?Kas jau su mazais pilvinukais dabar?
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Sakyti, kad labai gerai, negaliu, bet lyg ir maziau liudna, ai, banguojam toliau. irnesakyk.gif Niekas nevyksta be priezasties.
Aciu uz virusiukus wub.gif , aciu visoms 4u.gif , taip geda, kad as cia depresuoju del kiekvieno menkniekio. doh.gif blush2.gif
Terziuk, niu niu niu, tu geriau nesikresk tuo mano virusu, nes nieko gero zinok. 4u.gif Geriau galvokime, kaip jau netoli musu sekme! mirksiukas.gif 4u.gif

Kokia data bigsmile.gif 11-11-2011 bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif
Turiu klausimeli blush2.gif Kaip reikia skaiciuoti nestumo laika? Nuo paskutiniu mm ar kaip? blush2.gif Mano gyd bus isvaziaves, tai reikia uzsirasyt pas kita, ir bijau, kad per anksti nenuvaziuociau ax.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 11, 11:00)

Žemyna_mėlynakė, 11 Lap 2011 - 11:00, paraÅ�Ä—:

Žemyna_mėlynakė, 11 Lap 2011 - 11:00, paraÅ�Ä—:

Kokia data  bigsmile.gif 11-11-2011  bigsmile.gif

Kokia data  bigsmile.gif 11-11-2011  bigsmile.gif

Tikrai nuostabi biggrin.gif ir dar penktadienis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 11 lapkričio 2011 - 10:10
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 11, 11:08)

Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:08, para�ė:

Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:08, para�ė:

Turiu klausimeli blush2.gif Kaip reikia skaiciuoti nestumo laika? Nuo paskutiniu mm ar kaip? blush2.gif Mano gyd bus isvaziaves, tai reikia uzsirasyt pas kita, ir bijau, kad per anksti nenuvaziuociau ax.gif

Sveikute,
Kaip suprantu nuo paskutiniu mm smile.gif smile.gif smile.gif Na taip,tavo gyd. grizta 12.05, o nezinai kada jo sausi nebus?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 11 11, 11:17)

Terze, 11 Lap 2011 - 11:17, para�ė:

Terze, 11 Lap 2011 - 11:17, para�ė:

Sveikute,
Kaip suprantu nuo paskutiniu mm smile.gif smile.gif smile.gif Na taip,tavo gyd. grizta 12.05, o nezinai kada jo sausi nebus?

Sveikute,

Deja, bet apie sausi nieko nezinau.
Tai jei mano paskutines mm buvo 10.11, tai mums jau menesiukas blush2.gif Atleiskit man durnai bobai doh.gif Pirmas nestumas, tai visai susimaliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 11, 11:23)

Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:23, para�ė:

Kamelija2, 11 Lap 2011 - 11:23, para�ė:

Tai jei mano paskutines mm buvo 10.11, tai mums jau menesiukas blush2.gif Atleiskit man durnai bobai doh.gif Pirmas nestumas, tai visai susimaliau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jei mano paskutines mm buvo 10.11, tai mums jau menesiukas blush2.gif Atleiskit man durnai bobai doh.gif Pirmas nestumas, tai visai susimaliau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Speju, kad menesiukas wub.gif Matai, as nepatyrusi boba, o konsultuoju doh.gif Palaukim kitu komentaru del taves, bet speju galim sveikinti su menesiuku wub.gif
Atsakyti