Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kaip liudna pasidare iki negalejimo verysad.gif , vienn zo, vietiniame forume susibendravome is tos pacios ligonines visos ir ka, gavose, kad visos net 3 ta pacia diena pradedame, katik perskaiciau, kad jos abi sekmadieni jau punkcija tures, kaip sirdi skauda, kad as taip ir likau uz borto... kita savaite jau buciau su savo kleckiukais.. verysad.gif Nepykit, bet labai skaudu, jauciuosi labai nusivylusi ir nors puikiai suprantu, kad is viso cia juokas, bet optimizmas vadalojasi kazkur... verysad.gif Duokit malku, kad atsitokeciau. verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 10, 18:08)
Kaip liudna pasidare iki negalejimo  verysad.gif , vienn zo, vietiniame forume susibendravome is tos pacios ligonines visos ir ka, gavose, kad visos net 3 ta pacia diena pradedame, katik perskaiciau, kad jos abi sekmadieni jau punkcija tures, kaip sirdi skauda, kad as taip ir likau uz borto... kita savaite jau buciau su savo kleckiukais.. verysad.gif Nepykit, bet labai skaudu, jauciuosi labai nusivylusi ir nors puikiai suprantu, kad is viso cia juokas, bet optimizmas vadalojasi kazkur...  verysad.gif Duokit malku, kad atsitokeciau.  verysad.gif  blush2.gif

Žemyna,suprantu kaip jautiesi... patikėk 4u.gif
prieš 6 (o gal ir daugiau, jau neatsimenu) metus bendravau su planuojančiomis. mūsų buvo 10. po metų likom tryse, kurios vis dar nepastojom. paskui likau aš viena.
taigi, jos jau ne po vieną vaiką turi. ir iš to būrio tik su viena iki šiol bendrauju.

bet Tu tik dabar paliūdėk, o ryt... ryt bus nauja diena, be to penktadienis, tai vien dėl to smagiau.
imk 4u.gif

Atsakyti
Pasislepusi, as zinau, kad reiskia, kai aplink tave visi dziaugiasi vaikais, o tu vis dar tebeplanuoji, praejau visus tuos isgyvenimus senai, kazkaip jau buvo visiskai vienodai, kad kiti tu vaiku ir po du ir po tris jau turi, nors pradejome kartu...viskas atrodo, jau buvo isgyventa, bet nezinau kas pasidare, atrodo vel nuo nulio viskas, ta baisi savijauta... verysad.gif Isgyvensiu, kur as desiuos, tik sunku labai. verysad.gif Jamu balioncika ir duodu jums visoms po viena, nes jus mano Didvyres. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 10, 19:52)
Pasislepusi, as zinau, kad reiskia, kai aplink tave visi dziaugiasi vaikais, o tu vis dar tebeplanuoji, praejau visus tuos isgyvenimus senai, kazkaip jau buvo visiskai vienodai, kad kiti tu vaiku ir po du ir po tris jau turi, nors pradejome kartu...viskas atrodo, jau buvo isgyventa, bet nezinau kas pasidare, atrodo vel nuo nulio viskas, ta baisi savijauta... verysad.gif Isgyvensiu, kur as desiuos, tik sunku labai.  verysad.gif Jamu balioncika ir duodu jums visoms po viena, nes jus mano Didvyres.  4u.gif  wub.gif

Eik tu irnesakyk.gif Kas ten zino, gal tu pati pirmutine is ju visu suzinosi savo teigiama HCG atsakyma mirksiukas.gif Gink Dieve tom mergaitem to nelinkiu, bet labai daznai taip buna.Puikiai pamenu savo kelia IVF skyrelyje, tos situacijos keiciasi viena po kitos kas savaite ar dvi.As nepamirsiu kaip su Vilte-kns abi laukem issizioje savo pirmo (man tuo metu buvo pirmas) IVF rezultato ta pacia diena turejom suzinoti.As tuo metu gavau savo HCG 113, o jos buvo neigiamas.Guodziau tuomet as ja, kad kitas kartas bus jos ir t.t. O pati nepagalvojau, kad nutiks taip, jog galutiniam rezultate gavosi taip, kad sutikau ja pas Treijsa jau su mazylio pirma nuotraukele, o as tuo metu laukiau savo eiles isodinimui ir du kokiu dideliu noru troskau pajusti bent laseli to dziaugsmo, kuri jinai tuo metu su vyru jaute wub.gif Ir tokiu situaciju yra begales.Koncentruokis i rezultata, nes tik jis svarbiausias ir visai nesvarbu, kas pirma, o kas paskutine mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Atsiradau... blush2.gif
Mano HCG diena buvo siandien ax.gif
13 dpi - 170,80 wub.gif wub.gif
Dar iki siol galvoju, jog tai sapnas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 20:37)
Sveikos, mergaites  4u.gif  Atsiradau... blush2.gif
13 dpi - 170,80  wub.gif  wub.gif

Sveikinu!!! Gal reikia svesti ne tik vaikelio gimimo diena, bet ir HCG diena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 10, 17:16)
O kelinta DPO siandien ?? bigsmile.gif Ziurek nereikes nei gruodi padirbeti, bsuit prisidirbe  bigsmile.gif

lotuliukas.gif 28d., bet siaip mano ciklas 26 kazkur...kakta isberta kaip pas paugle doh.gif Cia butu gyvenimo stebuklas .... Smagu svajoti, kad esi nestuke.gif Bet cia kaip Zemyna rase, as irgi esu siuose reikaluose visur paskutine wink.gif Ir seses, broliai ir draugai jau vaikucius supuoja, na turi buti kazkas paskutinis kazkokiam gyvenimo etape. Dabar paskutinis, paskui pirmutinis wink.gif Neliudek Zemyna, gerai Beta1 parase..... viskas kinta, ir mes is paskutiniu gretu irgi pasitrauksim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 19:37)

Sveikinu 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 10, 16:11)

Zinau, bet sirdy kitaip jautiesi, zinoma reiktu siuo laukimo laikotarpiu maziau is saves reikalauti. rolleyes.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 10, 16:37)

Sveikinu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 10, 19:08)
Kaip liudna pasidare iki negalejimo  verysad.gif , vienn zo, vietiniame forume susibendravome is tos pacios ligonines visos ir ka, gavose, kad visos net 3 ta pacia diena pradedame, katik perskaiciau, kad jos abi sekmadieni jau punkcija tures, kaip sirdi skauda, kad as taip ir likau uz borto... kita savaite jau buciau su savo kleckiukais.. verysad.gif Nepykit, bet labai skaudu, jauciuosi labai nusivylusi ir nors puikiai suprantu, kad is viso cia juokas, bet optimizmas vadalojasi kazkur...  verysad.gif Duokit malku, kad atsitokeciau.  verysad.gif  blush2.gif

Suprantu mazute, mano avatare va stukso pasijungimo data i sm ir man baisu darosi, 2006!!!! juk jau galejau tureti kokiu 4-5 vaikus, bet va ne, likimas kitaip galvoja schmoll.gif Issikovosim mes savo mylimiausius, pazadu drinks_cheers.gif

Jei tai ir sapnas butu, jis vis tiek nuostabus. Sveikinu wub.gif
Atsakyti
Cituk, vadinasi planuojame tiek pat laiko... bet mes prisiplanuosime, as tokia vilti tikrai dar turiu. biggrin.gif wub.gif 4u.gif Pilnatis matyt, lendu atgal i spintele. blush2.gif
Atsakyti

Kitty3 sveikinu 4u.gif Sapnas, kuris virto tikrove wub.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 10, 21:52)
Cituk, vadinasi planuojame tiek pat laiko... bet mes prisiplanuosime, as tokia vilti tikrai dar turiu.  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif Pilnatis matyt, lendu atgal i spintele.  blush2.gif

Zemyna imk 4u.gif Viskas praeis... ir tikrai ateis laime i tavo ir kitu mergaiciu namus. Tik neprarask tikejimo 4u.gif
Noreciau tau pavirusuot, bet dar nedrasu blush2.gif Bandau... 2.gif 2.gif
Atsakyti
Aciu jums visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif Uz tai, kad priemete i savo buri ir uz visus padrasinimus, patarimus... wub.gif Be jusu burelio butu buve labai sunku susivokti, kas vyksta. Is visos, dziaugsmu trykstancios sirdies, noriu, kad visos iseitu is cia nesinos issipildziusiu svajoniu kraitelius 4u.gif Pavyzdys mums visoms, kurios tiksla pasiekeme lengviau, yra mergaites, kurios dar bando pasiekti danguje ta zvaigzde, bet kylant kopetelese vis pritruksta laipteliu - tikiu, kad tam ateis galas wub.gif Jus esate nepakartojamos ir busite nuostabiausios mamytes!
Papildyta:
Dangutex, labai graziai augate 4u.gif Sveikinu wub.gif

Zemyna Melynake ir as tau siunciu 4u.gif . Nenusimink wub.gif Nepamirskime, kad kiekviena nesekme tik trumpina kelia i sekme group.gif Mes visos uzgrudintos ir stiprios - tikrai pasieksime savo tiksla drinks_cheers.gif

Ir visoms kitoms karalaitem siunciu angel.gif angel.gif angel.gif
Atsakyti