Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 16:17)
Na laukiam rytojaus tada  4u.gif
BT siektiek pakyla, bet reikia zinoti kokia ji buvo pries punkcija, nes ji pakyla per ovuliacija ir lieka pakilus jei neztuke  4u.gif

Zemyna - linkiu kad labai neilgam atsidetu  4u.gif

Na ta su temperatura irgi nelabai aisku. g.gif As tai ja po pazascia matuoju doh.gif ,tai ji man sokineja.Kada uzplaukia tada pamatuoju doh.gif .Tai visokia buna. lotuliukas.gif

Zemyna_Melynake-nesupratau?! g.gif Tu kaip mano temperatura-tai pakyka,tai - nusileidzia.Tikekimes,kad neuzilgo abi pakils ir nenusileis! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 03, 18:44)
Na ta su temperatura irgi nelabai aisku. g.gif As tai ja po pazascia matuoju  doh.gif ,tai ji man sokineja.Kada uzplaukia tada pamatuoju  doh.gif .Tai visokia buna.  lotuliukas.gif

ta temperatura reikia matuoti tuo paciu paros metu ir geriausia anksti ryte tik atsikelus ir ja reiktu matuoti ne pazasty, bet kitam gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 16:50)
ta temperatura reikia matuoti tuo paciu paros metu ir geriausia anksti ryte tik atsikelus ir ja reiktu matuoti ne pazasty, bet kitam gale  blush2.gif

As taip ir galvojau!!! doh.gif Bet manau,dabar nebera prasmes jos ten matuot? g.gif
Atsakyti
Citai,nekalbumas cia,zinok,jo minusas.Is pradziu visoms to truksta,bet jo privalumai tikrai atsveria ta trukuma.Pamatysi,veliau tikrai kitaip bus.Gal tik pirmi kartai tokie.
O TB butinai Q10 ! Mes abu po 100 mg gerem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 13:59)
Aciu kad laukei  biggrin.gif Nusisnekejau aisku kad cikagoj  lotuliukas.gif

D1- Metronidazol 400mg x 5 one dose (Tai sita gerti viena diena 5 kartus po 400mg??)

Gerti viska is karto

D2-22 Doxycycline 100mg with food x 3 /52  (sita gerti po 3 tab i diena??? O ka tas 52 reiskia??)

Sito gerio 1 tablete tris savaites - 3/52 reiskia savaiciu kieki(nes tiek savaiciu metuose),pvz 1/12 reikstu menesi,2/12 du menesiu is metu.

D23-32 Moxitlocacine 400mg / day x 10/7 ) ( o sito visai nesuprantu, ka gerti  po 10 tableciu?? o ka tada 7 reiskia?)

7 reiskia septynias dienas,kaip suprantu pabaigus doksa situ po viena 400 doze i diena.
Omeprazol 10mg /d x 5/52 (sitos tik su doxycycline kad skrandziui lengviau
butu)
Pievos kol kas su tais antibais, tikiuosi vaistinej ka paaiskis. Gorgio bandziua klausti, bet jis dave suprast kad labai skuba ir kad viskas aisku ka jis surase. Beje tai 120 kainuoja valanda ar puse valandos, nes mane prieme 8:10 o jau 8:30 jis turejo kita kliente telefonu tipo. Tai bisksi uzkniso,kad skubino.
Taja - tikiuosi iki ryt tave nenervins tas laborantas. laukiu baisiausiai graziu skaiciuku  wub.gif

Pakomentavau melynai...
Tau dar vaistinej tikrai susakys ka ir kaip,ant dezuciu surasys,bet tikiuosi kazkiek aiskiau dabar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 03 lapkričio 2011 - 18:56
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 19:42)
Citai,nekalbumas cia,zinok,jo minusas.Is pradziu visoms to truksta,bet jo privalumai tikrai atsveria ta trukuma.Pamatysi,veliau tikrai kitaip bus.Gal tik pirmi kartai tokie.
O TB butinai Q10 ! Mes abu po 100 mg gerem  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pakomentavau melynai...
Tau dar vaistinej tikrai susakys ka ir kaip,ant dezuciu surasys,bet tikiuosi kazkiek aiskiau dabar  ax.gif

Aha daug aiskiau, nu ot durna aisku kad 52 savaites metuose, tik kam jis balamutina, juk uztektu pasakyti kiek dienu gerti lotuliukas.gif

O tas 10/7 tai ka 10 reiskia smile.gif

Butinai gersim Q10!

Zemyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 13:59)
Rositak,kaip tu siandien? 4u.gif

Taitiek,pas ka tu Simsuose lankaisi?UK forume,kazkas labai isgyre Dr.Omar  mirksiukas.gif Jis dirbes ARGC,o is ten ir Gorgis atejo,tai gal panasi specifika? g.gif

Sveikos,ne as pas Liuda,ji ukrainiete,mums ja paskyre pirma karta taip ir liko g.gif
Ryt vaziuosiu,delioju klausimus ka klausiu,ar jeigu as leisiuosi imuglubina IVG ar jis atstotu ta LIT?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 17:59)
Aha daug aiskiau, nu ot durna aisku kad 52 savaites metuose, tik kam jis balamutina, juk uztektu pasakyti kiek dienu gerti  lotuliukas.gif

O tas 10/7 tai ka 10 reiskia smile.gif

Butinai gersim Q10!

Zemyna  4u.gif

Tai,kad cia visi gydytojai taip raso smile.gif

10 dienu.Nerasys gi pusantros savaites 1.5/52.tada niekam neaisku ar 10 ar 11 dienu tai butu ax.gif

Taitiek,nzn ar atstotu....is esmes tai du skirtingi dalykai.LIT uzkelia tavo antikunius iki reikiamos ribos (na bent turetu),kad sukurtu apsaugini sluoksni nuo kileriu,IVIG zemintu ir kileres ir kazkiek ant TNF veiktu.Taigi vienas gydymas tik papildo vienas kita,o kuris tau geriau tik gydytojas gali nuspresti,ivertinus kokios pas tave kileres,kiek zeminasi ir koks lad lygis,nors as asmeniskai rinkciausi abu.Jei tik yra galimybes,zinoma.
Atsakyti
Aisku,na LIT mums neiseis privazineti,del darbu.Daktare man siule su HUMIRA gydyma,persitestuoti del kileriu jei viskas gerai sumazeje, tai testi IVF.
Apie joki LIT ,imuglobina net nesiule.
Beje mano chlamidijos pirma karta buvo 3,2 10-4 ,o po sugerto kurso 1,6 10-2.Pakrito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 11 03, 18:22)
Aisku,na LIT mums neiseis privazineti,del darbu.Daktare man siule su HUMIRA gydyma,persitestuoti del kileriu jei viskas gerai sumazeje, tai testi IVF.
Apie joki LIT  ,imuglobina net nesiule.
Beje mano chlamidijos pirma karta buvo 3,2  10-4 ,o po sugerto kurso 1,6  10-2.Pakrito  ax.gif

Na realiai,LIT reikia vienos dienos.Mes per tiek susisukdavom.

O tai nesupratau,tai IVIG nedarot?As supratau,kad vietoj LIT imunoglobulina siulo...
Ar leidaisi Humira?Nes ji ne tiek kilerem kiek auktam TNF tinkama.
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 03, 15:43)
Pridaviau ryte krauja.Laukiu atsakymo dabar blink.gif  ,jauciu tik rytoj paskambins.
Tepliojimai kaip ir dingo  blink.gif

taja78 visa diena mintys sukosi apie tave. Galvojau grizus jau galesiu sveikinti ax.gif bet nieko palauksiu suspaudus kumscius iki rytojaus 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 03, 14:26)
Gaudau, gaudau visu glebiu. Dar ir ikvepiu.
Rytoj jau mano HCG diena

dangutex jau ir uz tave kumstukai susukti 4u.gif

Atiloja laukiu ir tavo graziu skaiciuku wub.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 11 03, 16:43)
O mes ryt iš ryto lekiam į LV. Labai tikiuosi grįžti jau su mažutėlių nuotrauka. O jau tada tai gausit nuo manęs po riebų virusą biggrin.gif

Tanga grazaus susitikimo su mazaisiais wub.gif ir laukiam virusiuku smile.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 17:41)
Mano HCG diena 11.10, bet manau, kad neistversiu doh.gif  Viduriai man nuo isodinimo kaip uzkietejo, taip ir vargstu iki siol doh.gif  schmoll.gif  Tai sakai, geri pozymiai? drinks_cheers.gif
Taja, su nekantrumu laukiam rezu ax.gif

Kitty3 smagu, kad jau geriau jautiesi smile.gif ramybes 4u.gif o mums panasiu laiku kraujuka priduot reikia smile.gif man 11.08

Cituk labai dziaugiuosi, kad prasidejo tavo gydymas smile.gif sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 20:28)
Na realiai,LIT reikia vienos dienos.Mes per tiek susisukdavom.

O tai nesupratau,tai IVIG nedarot?As supratau,kad vietoj LIT imunoglobulina siulo...
Ar leidaisi Humira?Nes ji ne tiek kilerem kiek auktam TNF tinkama.

Dar mes chlamidijoze gydom,as dabar tik kuriu plana ka geriau daryti,galvoju ar uzteks mam tik tos humiros kaip jie siulo,as galvoju pati prasysiu IVIG kad suleistu ,vis kazkas daugiau pries tas kileres ,
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš ir labai labai laukiu gerų žinių iš kiekvienos planuojančios HCG tyrimą. Man numatyta 12 DPI daryti tyrimą, t.y.pirmadienį, bet jau tryzniot pradejau, nes maudzia pilvo apacia kaip prie mm, lygiai toks pats maudimas, o ne koks staigus skausmas ar duris, daugiau jokiu pojuciu, aisku krutine jau seniai skauda, bet man ja visada labai labau skauda.
Del viduriuku, man po punkcijos irgi 5 dienas buvo sustoje, bet paskui lyg ir atsigavo, o dabar jauciu putima. Galvoju, gal surizikuoti ir ryt nuleisti krauja, ar gali taip buti kad 9 DPI nieko nerodys? g.gif
Atsakyti