Taip, matyt ovuliuoja... ojojoj... Pasidek koki sokoladuka salia, jeigu kas isgirstu tavo nevalinga AI, sakyk Ai Ai koks sokoladukas skanus
Tai dabar kabinete viena. O vakar 11.30 mano kolege kaip susauke: tu ka! Jau gi 11:30, tu jau 1.5 valandos pavelavai vaistu suleisti Tai labai miela buvo, rupinasi zmogus
Ovulioja, kur jie dings po ovitrellio (kaip tik apie 36 val praeijo) greiciau jau sitas ciklas pasibaigtu, varysiu i ligonine
Su tavimi viskas aisku, tai linkiu stebuklinog gruodzio. Skanus procesas - tai jau puse nuveikto darbo O sventes tarp kitko si karta trumpos
Papildyta:
Terze
Warwara - taves paskaiciau ir pati bijau dabar to dipherelino.... Tu ji pati leidaisi, ar tau suleido?? Mane gasdina tie miletliai...vel atsiras oro puslele ir vel puse istaskysiu....
Pas mane matai 0.1 dipherelinas, tai as ji kiekviena diena (ooo, koks grazus mano pilvas, leopardinis: nes dipherelinas + gonalis+menopuras, 3 duriai i diena) kaz kaip normaliai jie ten tirpsta tie milteliai. Dar si karta man Lenkijoje dave svirkstu prie vaistu, ten vaistu sumaisimui buvo didele ir stora adata. Ir svikstas man patogiau kai i ne 1 ml, o 2-3.
O maziukas oro burbuliukas nieko tokio, cia gi i pilva, t.y. i poodi.