Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Terze
Taip, matyt ovuliuoja... ojojoj... Pasidek koki sokoladuka salia, jeigu kas isgirstu tavo nevalinga AI, sakyk Ai Ai koks sokoladukas skanus 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai dabar kabinete viena. O vakar 11.30 mano kolege kaip susauke: tu ka! Jau gi 11:30, tu jau 1.5 valandos pavelavai vaistu suleisti blink.gif blink.gif blink.gif Tai labai miela buvo, rupinasi zmogus wub.gif

Ovulioja, kur jie dings po ovitrellio (kaip tik apie 36 val praeijo) thumbup.gif greiciau jau sitas ciklas pasibaigtu, varysiu i ligonine smile.gif

Su tavimi viskas aisku, tai linkiu stebuklinog gruodzio. Skanus procesas - tai jau puse nuveikto darbo thumbup.gif O sventes tarp kitko si karta trumpos smile.gif smile.gif
Papildyta:
Terze
Warwara - taves paskaiciau ir pati bijau dabar to dipherelino.... Tu ji pati leidaisi, ar tau suleido?? Mane gasdina tie miletliai...vel atsiras oro puslele ir vel puse istaskysiu....

Pas mane matai 0.1 dipherelinas, tai as ji kiekviena diena (ooo, koks grazus mano pilvas, leopardinis: nes dipherelinas + gonalis+menopuras, 3 duriai i diena) kaz kaip normaliai jie ten tirpsta tie milteliai. Dar si karta man Lenkijoje dave svirkstu prie vaistu, ten vaistu sumaisimui buvo didele ir stora adata. Ir svikstas man patogiau kai i ne 1 ml, o 2-3.
O maziukas oro burbuliukas nieko tokio, cia gi i pilva, t.y. i poodi.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 15:32)
Pas mane matai 0.1 dipherelinas, tai as ji kiekviena diena (ooo, koks grazus mano pilvas, leopardinis: nes dipherelinas + gonalis+menopuras,  3 duriai i diena) kaz kaip normaliai jie ten tirpsta tie milteliai. Dar si karta man Lenkijoje dave svirkstu prie vaistu, ten vaistu sumaisimui buvo didele ir stora adata. Ir svikstas man patogiau kai i ne 1 ml, o 2-3.
O maziukas oro burbuliukas nieko tokio, cia gi i pilva, t.y. i poodi.

Oho...va matai kaip skirtingai vaistai.... o man dipherelinas 3,75 (nemazai) ir i uzpakali... Ilgoji schema. Tada as jau nebesuprantu: jei tu leidiesi su skatinamaisiais diph, tai kokia jo funkcija? Nes as turiu susileisti savaite pries menesines, kaip supratau, tam, kad kiausides pailsetu... g.gif
Atsakyti
Mergaites, ir vel klausimelis iskilo.. doh.gif gal kam sodino snaigutes naturaliame cikle? man gydytojas sako, kad zymiai geriau butu is pradziu slopinamuju susileisti (dypherelina), ir tik tada snaigutes det.. bet mes neturime laiko, mes norim spet dar siais metais pasiimti snaigutes, o jei nespesim, tada nezinia kada pavyks mums tai padaryt verysad.gif tik va nesinori ir vel per ta skubejima labai persistengt ir gauti neigiama rezultata.. verysad.gif
Atsakyti
Terze
Oho...va matai kaip skirtingai vaistai.... o man dipherelinas 3,75 (nemazai) ir i uzpakali... Ilgoji schema. Tada as jau nebesuprantu: jei tu leidiesi su skatinamaisiais diph, tai kokia jo funkcija? Nes as turiu susileisti savaite pries menesines, kaip supratau, tam, kad kiausides pailsetu...

Ne-ne-ne, pas mane irgi ilga schema buvo, tik kai dipherelinas 3,75, tai jis suleidziamas viena karta savaite pries mmm, o pas mane dipherelinas 0.1, ji pradeda leisti savaite iki menesiniu, bet daroma tai kiekivena diena iki pat punkcijos. Nezinau kaip ten mano kiausides pailsejo, bet man toks jausmas kad visos bedos tik nuo dipherelino. Vietoj normalaus spadimo - aukstas irgi sveikatos nepriduoda.
Praeita stimulaicija isaugo po 3-4 kiekivienoje puseje, si karta 2-3 tik vienoje. Ir dar su komplikacijosm. Uzpakaliu jauciu - cia nuo mano dideles meiles dipherelinui! Turi gi kaz kas buti kaltas, tegu dipherelinas buna smile.gif
Va pasislepusi turejo extra ilga schema, as tai bijojau, man irgi gyd. sake, kad gali buti ir superilga. Kaip isgyvenciau, net nezinau, as ta savaite sekundes skaiciavau, baisiau nei HCG laukti.

xlx, snaigutes daznai sodina naturaliame cikle, nebent gyd. mato, kad reikia endo prislopinti ar dar ka. Tai teoriskai ir ilga schema turint dar spesit iki naujuju smile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 11 10, 15:01)
Kamelija   taves brangute dar nepasveikinau....SVEIKINU!!!!jUHU!!!!
As taip gerai pamenu ta momenta, kai tu svarstei-ar tau su snaigutem dabar daryt, ar dar siek tiek lukteleti...ir pamenu, kaip tu savo kailyje netryvojai paskubeti.... Dieve, cia tai moters nuojauta.... mamos tiksliau....

Terze aciu biggrin.gif Tikrai nekantravau blush2.gif Bet pasirodo pasiteisino ax.gif Ziauriai tikejau, kad atsils, po to stengiaus tiketi, kad pasiliks...i pabaiga buvau pradejus stresuoti. Bet kai pridaviau krauja, tai jau giliai sirdyje zinojau, kad atsakymas bus teigiamas wub.gif
O tau linkiu, kad ND pavyktu ir nereiketu visokiu vaistu ir proceduru 4u.gif Gal Kaledoms gausit stebukla mirksiukas.gif

QUOTE(xlx @ 2011 11 10, 15:48)
Mergaites, ir vel klausimelis iskilo.. doh.gif gal kam sodino snaigutes naturaliame cikle? man gydytojas sako, kad zymiai geriau butu is pradziu slopinamuju susileisti (dypherelina), ir tik tada snaigutes det.. bet mes neturime laiko, mes norim spet dar siais metais pasiimti snaigutes, o jei nespesim, tada nezinia kada pavyks mums tai padaryt  verysad.gif tik va nesinori ir vel per ta skubejima labai persistengt ir gauti neigiama rezultata..  verysad.gif

Man pries snaiguciu isodinima reikejo tik Ovitrel susileisti. Tai nezinau ar cia naturaliam cikle, ar ne skaitosi blush2.gif Pirmas kartas buvo, tai nesusigaudau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 10 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 15:57)
Terze[/b
[b]xlx
, snaigutes daznai sodina naturaliame cikle, nebent gyd. mato, kad reikia endo prislopinti ar dar ka. Tai teoriskai ir ilga schema turint dar spesit iki naujuju smile.gif Sekmes!

tai va, kad skambinausi gydytojui, sake, kad nespesiu iki nauju metu.. as lankausi EGV klinikoj, jie ten per Kaledas iseina atostogaut visi, tai nieks jokiu proceduru nedarys.. o man ant svenciu uztaikyt ir nervuotis paskui, spesim ar nespesim, tai bus turbut zymiai blogiau, nei naturaliam cikle pasidaryt siek tiek anksciau.. jei tai labai didelio skirtumo nesudaro pastojimo atzvilgiu, tai tada rizikuosim anksciau.. jei, zinoma, sulauksiu is ligonines geru atsakymu.. g.gif nors as jau praradau vilti sulaukti apskritai kokiu atsakymu.. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 10, 16:00)
Terze aciu biggrin.gif Tikrai nekantravau blush2.gif Bet pasirodo pasiteisino ax.gif Ziauriai tikejau, kad atsils, po to stengiaus tiketi, kad pasiliks...i pabaiga buvau pradejus stresuoti. Bet kai pridaviau krauja, tai jau giliai sirdyje zinojau, kad atsakymas bus teigiamas wub.gif
O tau linkiu, kad ND pavyktu ir nereiketu visokiu vaistu ir proceduru 4u.gif Gal Kaledoms gausit stebukla mirksiukas.gif
Man pries snaiguciu isodinima reikejo tik Ovitrel susileisti. Tai nezinau ar cia naturaliam cikle, ar ne skaitosi blush2.gif Pirmas kartas buvo, tai nesusigaudau lotuliukas.gif

jo, cia naturaliame cikle smile.gif o tai tau kaip supratau su snaigutem pavyko? bigsmile.gif kiek snaiguciu turejot? kiek atsilo, kiek susidejot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 11 10, 16:10)
jo, cia naturaliame cikle smile.gif o tai tau kaip supratau su snaigutem pavyko?  bigsmile.gif  kiek snaiguciu turejot? kiek atsilo, kiek susidejot? smile.gif

Taip, mums pavyko biggrin.gif Snaigutes dejomes iskart po nepavykusio isodinimo su svieziais. Viskas ten pas mane buvo grazu, tik buvo kiles klausimas del folio. Bet po to viskas sekmingai issisprende. Turejom 6 snaigutes, is kuriu 3 atsilde. Atsilo 2 (sviezi buvo 8 lasteliu), kurias parsivezem namuciu ir kurios su mumis pasiliko wub.gif Dar mums liko 3 snaigutes.
Zinau, kaip norisi, kad viskas ivyktu kuo greiciau ax.gif ir man taip buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 10 lapkričio 2011 - 15:34
Dangutex, dar karteli SVEIKINU! wub.gif 4u.gif

Warwara, cia uz o skausmelius. 4u.gif

Cia visoms, profilaktiskai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 10, 12:02)
Dangutex,cia del vaistu bus,pas mane apie 200 buvo ax.gif

nors ne man skirta žinutė, bet labai nuramino....

aš išvis dabar jaučiuosi kaip tarp žemės ir dangaus... čia kaip ir nebeturiu ką veikti (kokia iš manęs patarėja?), o pas pilvotas dar anksti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 11 10, 15:01)
Na o as EINU IS PROTO. Man maziau reikia foruma skaityti matyt.... Prisiskaiciau apie mergaiciu pozymius ivairius ir ka jus sau galvojat!! Naktim prakaituoju, sysiot begioju, neprakakoju, pilveli vis pamaudzia  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kelinta DPO siandien ?? bigsmile.gif Ziurek nereikes nei gruodi padirbeti, bsuit prisidirbe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 10, 17:14)
nors ne man skirta žinutė, bet labai nuramino....

aš išvis dabar jaučiuosi kaip tarp žemės ir dangaus... čia kaip ir nebeturiu ką veikti (kokia iš manęs patarėja?), o pas pilvotas dar anksti....  blush2.gif

As irgi dar cia pabusiu, kol isitikinsiu, kad mazulis vietoje. O tuo metu gal kam bus reikalinga mano patirtis, tai pasidalinsiu

Ir pavirusuosiu 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 10, 14:14)
dangutex labai graziai skaiciukai auga smile.gif dziaugiuosi del jusu wub.gif o po savaiteles jau ir maziukus pamatysi, ar ne? thumbup.gif

As ir rytoj nueisiu pakartot HCG. Mergaites jus progesterona darotes ar del to, kad gyd liepe ar pacioms idomu? Gal svarbu zinoti koks jis?

Kitty3 laukiam tavo graziu skaiciuku 4u.gif

bonuska o tu kada savo skaiciukais mus nudziuginsi? smile.gif

Gydytojas neliepe pasidaryti, bet kai RositaK parase, kad pas ja zemas, nutariau ir as pasitikrinti - rizikuoti nenoriu. ir tikrai 10 dpi jis buvo mazokas, del to T liepe dar papildomai Utrogest gerti. O toliau darausi tik kontrolei.
Atsakyti