Atiloja, nu aisku...
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 22:13)
Mergaites is Londono, ar normalu yra viesbutis Lambeth? Na, ar nereikes toli grustis per miesta?
http://www.tfl.gov.u...rd-tube-map.pdf
Ieik i ta nuoroda, Lambeth neblogai, nes su ruda linija nuvaziuosi tiesiai iki Oxford Circus, o tai arciausia stotis nueiti iki Gorgio klinikos.
O kokiu metu mazdaug planuojat i londona ?
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 23:24)
Vaje, Keberiokst, geriete tu mūsų Aš gi sakiau, kad gal ji pagelbėtų Bet aš tai jei važiuosiu pas Gorgį, vistiek norėčiau su tavimi ir su Cituku susipažinti ir jau tikriausiai pamatyčiau tavo lėliuką
Butinai reikes susibegti
Keberiokst o kur ta Akvile sedi? Ji ne laborotatorijoj ane?? ar tam pagrindiam Gorgio receptine (laukiamajam)? As vis ziuriu i tuos ju prisegtus vardu visu ant kairio papo , bet vis koks kitas vardas uzrasytas
QUOTE(Citas @ 2011 11 10, 11:06)
http://www.tfl.gov.u...rd-tube-map.pdf
Ieik i ta nuoroda, Lambeth neblogai, nes su ruda linija nuvaziuosi tiesiai iki Oxford Circus, o tai arciausia stotis nueiti iki Gorgio klinikos.
Butinai reikes susibegti
Keberiokst o kur ta Akvile sedi? Ji ne laborotatorijoj ane?? ar tam pagrindiam Gorgio receptine (laukiamajam)? As vis ziuriu i tuos ju prisegtus vardu visu ant kairio papo , bet vis koks kitas vardas uzrasytas
Butinai reikes susibegti
aciu
As atskrendu gruodzio 5 griztam 7, nusprendem tuo paciu su MB ekskursija pasidaryt Tai galiu perimti siuntinukus, jei kam ka reikia is LT atvezti Butinai reikes susibegti
Ir Cituk, zvilgtelk prasau, kokius tyrimus dareisi, gal ka dar LT susiorganizuosiu
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 10, 11:12)
aciu
As atskrendu gruodzio 5 griztam 7, nusprendem tuo paciu su MB ekskursija pasidaryt Tai galiu perimti siuntinukus, jei kam ka reikia is LT atvezti Butinai reikes susibegti
Ir Cituk, zvilgtelk prasau, kokius tyrimus dareisi, gal ka dar LT susiorganizuosiu
Parasyk man savo maila as tau persiusiu lapus, man lyg turiu nusiskanavus viska.
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 23:24)
Vaje, Keberiokst, geriete tu mūsų Aš gi sakiau, kad gal ji pagelbėtų Bet aš tai jei važiuosiu pas Gorgį, vistiek norėčiau su tavimi ir su Cituku susipažinti ir jau tikriausiai pamatyčiau tavo lėliuką
Ne Visi 3 kartai buvo pas Treijsą, o dar vienas extra bandymas buvo natūraliame cikle (toks pat kaip visi) Aš jam apie alergijas sakiau, bet jis kažkaip praleido pro ausis
Ačiū Tu teisi, taip ir buvo
Ne Visi 3 kartai buvo pas Treijsą, o dar vienas extra bandymas buvo natūraliame cikle (toks pat kaip visi) Aš jam apie alergijas sakiau, bet jis kažkaip praleido pro ausis
Ačiū Tu teisi, taip ir buvo
Atleik sumaisiau, maniau, kad pas T pirmas karta buvo. As po keliu nepavykusiu pakeiciau gydytoja, bet tavo snaigutes pas T, tai gal ir nereik blaskytis. Tik si karta viska pabandyti su Bykovos pagalba.
Papildyta:
Siandien pasidariau dar kontrolini kraujuka.
Augame
10 dpi - 41,2
13 dpi - 186
16 dpi - 860
Bet zinot truputi suneramino progesteronas, perlipo normas. Siandien 111 o I trim normos yra 29,6 - 106
Galvoju gal cia del vaistu. Laboratorijose normos gi nurodomos naturaliame pastojime. O pas mus salio to dar vaistu prisideda. Kaip manot?
Dangutex,cia del vaistu bus,pas mane apie 200 buvo
dangutex
Sveikinimai nuosirdziausi!
Kaip graziai skaiciukai auga!!!!
Del progesterono nezinai
Sveikinimai nuosirdziausi!
Kaip graziai skaiciukai auga!!!!
Del progesterono nezinai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 10, 13:02)
Dangutex,cia del vaistu bus,pas mane apie 200 buvo
Aciu, T.P.Keberiokst, nuraminai. Ziuriu negaliu ramiai dziaugtis, vis iskyla kokios smulkmenos. O tavo zinios is karto lyg ramybes eliksyras.
QUOTE(dangutex @ 2011 11 10, 12:56)
Siandien pasidariau dar kontrolini kraujuka.
Augame
10 dpi - 41,2
13 dpi - 186
16 dpi - 860
Augame
10 dpi - 41,2
13 dpi - 186
16 dpi - 860
dangutex labai graziai skaiciukai auga dziaugiuosi del jusu o po savaiteles jau ir maziukus pamatysi, ar ne?
As ir rytoj nueisiu pakartot HCG. Mergaites jus progesterona darotes ar del to, kad gyd liepe ar pacioms idomu? Gal svarbu zinoti koks jis?
Kitty3 laukiam tavo graziu skaiciuku
bonuska o tu kada savo skaiciukais mus nudziuginsi?
Kamelija taves brangute dar nepasveikinau....SVEIKINU!!!!jUHU!!!!
As taip gerai pamenu ta momenta, kai tu svarstei-ar tau su snaigutem dabar daryt, ar dar siek tiek lukteleti...ir pamenu, kaip tu savo kailyje netryvojai paskubeti.... Dieve, cia tai moters nuojauta.... mamos tiksliau....
Mergaites, ir as noriu i UK bet tik kaip turistui kol kas
Na Atiloja greit susisukai su sprendimu, liuks!
Keberiokst, o kas pas tave su kakleliu? uzsiutas?
Warwara - o eiliu nera LP daryti?Kada guliesi?Jau zinai data? Mane irgi pradziugintu aiskesnis planas...
Na o as EINU IS PROTO. Man maziau reikia foruma skaityti matyt.... Prisiskaiciau apie mergaiciu pozymius ivairius ir ka jus sau galvojat!! Naktim prakaituoju, sysiot begioju, neprakakoju, pilveli vis pamaudzia
As taip gerai pamenu ta momenta, kai tu svarstei-ar tau su snaigutem dabar daryt, ar dar siek tiek lukteleti...ir pamenu, kaip tu savo kailyje netryvojai paskubeti.... Dieve, cia tai moters nuojauta.... mamos tiksliau....
Mergaites, ir as noriu i UK bet tik kaip turistui kol kas
Na Atiloja greit susisukai su sprendimu, liuks!
Keberiokst, o kas pas tave su kakleliu? uzsiutas?
Warwara - o eiliu nera LP daryti?Kada guliesi?Jau zinai data? Mane irgi pradziugintu aiskesnis planas...
Na o as EINU IS PROTO. Man maziau reikia foruma skaityti matyt.... Prisiskaiciau apie mergaiciu pozymius ivairius ir ka jus sau galvojat!! Naktim prakaituoju, sysiot begioju, neprakakoju, pilveli vis pamaudzia
Terze
О tu prokaiтuodama kokioj stadijoj esi? Nes sarasiuke taves nematau, praleidau kaz ka?
Del mano plano, tai zinau jau ir data ir viska. Bet ta data dar negreit, reikia gi sulaukti mmm, o dabar as sedziu darbe ir ojkcioju, matyt ovuliuoja foliai... Skauda.
О tu prokaiтuodama kokioj stadijoj esi? Nes sarasiuke taves nematau, praleidau kaz ka?
Del mano plano, tai zinau jau ir data ir viska. Bet ta data dar negreit, reikia gi sulaukti mmm, o dabar as sedziu darbe ir ojkcioju, matyt ovuliuoja foliai... Skauda.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 15:12)
Terze
Nea, nieko nepraleidai, as kol kas ramybes-skyrelio skaitymo stadijoj, neapsisprendziu, vaziuoti gruodi ar sausi pas gyd... Nzn, norisi greiciau, bet tos visos sventes.. nuvargimas gaunasi, o as saves nelabai moku saugoti.... Vyras gruodi siulo patiems "intensyviai paderbeti" tuo klausimu
Taip, matyt ovuliuoja... ojojoj... Pasidek koki sokoladuka salia, jeigu kas isgirstu tavo nevalinga AI, sakyk Ai Ai koks sokoladukas skanus
Papildyta:
Warwara - taves paskaiciau ir pati bijau dabar to dipherelino.... Tu ji pati leidaisi, ar tau suleido?? Mane gasdina tie miletliai...vel atsiras oro puslele ir vel puse istaskysiu....