Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Atiloja, nu aisku... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 lapkričio 2011 - 09:25
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 22:13)
Mergaites is Londono, ar normalu yra viesbutis Lambeth? Na, ar nereikes toli grustis per miesta?  4u.gif  blush2.gif

http://www.tfl.gov.u...rd-tube-map.pdf

Ieik i ta nuoroda, Lambeth neblogai, nes su ruda linija nuvaziuosi tiesiai iki Oxford Circus, o tai arciausia stotis nueiti iki Gorgio klinikos.
O kokiu metu mazdaug planuojat i londona ax.gif ?

QUOTE(egk @ 2011 11 09, 23:24)
Vaje, Keberiokst, geriete tu mūsų 4u.gif Aš gi sakiau, kad gal ji pagelbėtų ax.gif Bet aš tai jei važiuosiu pas Gorgį, vistiek norėčiau su tavimi ir su Cituku susipažinti ir jau tikriausiai pamatyčiau tavo lėliuką 4u.gif

Butinai reikes susibegti wub.gif

Keberiokst o kur ta Akvile sedi? Ji ne laborotatorijoj ane?? ar tam pagrindiam Gorgio receptine (laukiamajam)? As vis ziuriu i tuos ju prisegtus vardu visu ant kairio papo lotuliukas.gif , bet vis koks kitas vardas uzrasytas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 10, 11:06)
http://www.tfl.gov.u...rd-tube-map.pdf

Ieik i ta nuoroda, Lambeth neblogai, nes su ruda linija nuvaziuosi tiesiai iki Oxford Circus, o tai arciausia stotis nueiti iki Gorgio klinikos.
O kokiu metu mazdaug planuojat i londona  ax.gif ?
Butinai reikes susibegti  wub.gif

Keberiokst o kur ta Akvile sedi? Ji ne laborotatorijoj ane?? ar tam pagrindiam Gorgio receptine (laukiamajam)? As vis ziuriu i tuos ju prisegtus vardu visu ant kairio papo  lotuliukas.gif , bet vis koks kitas vardas uzrasytas  tongue.gif

aciu 4u.gif
As atskrendu gruodzio 5 griztam 7, nusprendem tuo paciu su MB ekskursija pasidaryt blush2.gif Tai galiu perimti siuntinukus, jei kam ka reikia is LT atvezti 4u.gif Butinai reikes susibegti 4u.gif wub.gif
Ir Cituk, zvilgtelk prasau, kokius tyrimus dareisi, gal ka dar LT susiorganizuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 10, 11:12)
aciu  4u.gif
As atskrendu gruodzio 5 griztam 7, nusprendem tuo paciu su MB ekskursija pasidaryt  blush2.gif  Tai galiu perimti siuntinukus, jei kam ka reikia is LT atvezti  4u.gif Butinai  reikes susibegti 4u.gif  wub.gif
Ir Cituk, zvilgtelk prasau, kokius tyrimus dareisi, gal ka dar LT susiorganizuosiu  ax.gif

Parasyk man savo maila as tau persiusiu lapus, man lyg turiu nusiskanavus viska.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 23:24)
Vaje, Keberiokst, geriete tu mūsų 4u.gif Aš gi sakiau, kad gal ji pagelbėtų ax.gif Bet aš tai jei važiuosiu pas Gorgį, vistiek norėčiau su tavimi ir su Cituku susipažinti ir jau tikriausiai pamatyčiau tavo lėliuką 4u.gif
Ne 4u.gif  Visi 3 kartai buvo pas Treijsą, o dar vienas extra bandymas buvo natūraliame cikle (toks pat kaip visi) Aš jam apie alergijas sakiau, bet jis kažkaip praleido pro ausis verysad.gif
Ačiū 4u.gif Tu teisi, taip ir buvo verysad.gif

Atleik sumaisiau, maniau, kad pas T pirmas karta buvo. As po keliu nepavykusiu pakeiciau gydytoja, bet tavo snaigutes pas T, tai gal ir nereik blaskytis. Tik si karta viska pabandyti su Bykovos pagalba.
Papildyta:
Siandien pasidariau dar kontrolini kraujuka.
Augame
10 dpi - 41,2
13 dpi - 186
16 dpi - 860
Bet zinot truputi suneramino progesteronas, perlipo normas. Siandien 111 o I trim normos yra 29,6 - 106
Galvoju gal cia del vaistu. Laboratorijose normos gi nurodomos naturaliame pastojime. O pas mus salio to dar vaistu prisideda. Kaip manot?
Atsakyti
Dangutex,cia del vaistu bus,pas mane apie 200 buvo ax.gif
Atsakyti
dangutex
Sveikinimai nuosirdziausi!
Kaip graziai skaiciukai auga!!!! thumbup.gif
Del progesterono nezinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 10, 13:02)
Dangutex,cia del vaistu bus,pas mane apie 200 buvo ax.gif

Aciu, T.P.Keberiokst, nuraminai. Ziuriu negaliu ramiai dziaugtis, vis iskyla kokios smulkmenos. O tavo zinios is karto lyg ramybes eliksyras. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 10, 12:56)
Siandien pasidariau dar kontrolini kraujuka.
Augame
10 dpi - 41,2
13 dpi - 186
16 dpi - 860

dangutex labai graziai skaiciukai auga smile.gif dziaugiuosi del jusu wub.gif o po savaiteles jau ir maziukus pamatysi, ar ne? thumbup.gif

As ir rytoj nueisiu pakartot HCG. Mergaites jus progesterona darotes ar del to, kad gyd liepe ar pacioms idomu? Gal svarbu zinoti koks jis?

Kitty3 laukiam tavo graziu skaiciuku 4u.gif

bonuska o tu kada savo skaiciukais mus nudziuginsi? smile.gif
Atsakyti
Kamelija taves brangute dar nepasveikinau....SVEIKINU!!!!jUHU!!!!
As taip gerai pamenu ta momenta, kai tu svarstei-ar tau su snaigutem dabar daryt, ar dar siek tiek lukteleti...ir pamenu, kaip tu savo kailyje netryvojai paskubeti.... Dieve, cia tai moters nuojauta.... mamos tiksliau....

Mergaites, ir as noriu i UK smile.gif bet tik kaip turistui kol kas smile.gif smile.gif smile.gif
Na Atiloja greit susisukai su sprendimu, liuks!

Keberiokst, o kas pas tave su kakleliu? uzsiutas?

Warwara - o eiliu nera LP daryti?Kada guliesi?Jau zinai data? Mane irgi pradziugintu aiskesnis planas...

Na o as EINU IS PROTO. Man maziau reikia foruma skaityti matyt.... Prisiskaiciau apie mergaiciu pozymius ivairius ir ka jus sau galvojat!! Naktim prakaituoju, sysiot begioju, neprakakoju, pilveli vis pamaudzia doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Terze 4u.gif
О tu prokaiтuodama kokioj stadijoj esi? Nes sarasiuke taves nematau, praleidau kaz ka? g.gif

Del mano plano, tai zinau jau ir data ir viska. Bet ta data dar negreit, reikia gi sulaukti mmm, o dabar as sedziu darbe ir ojkcioju, matyt ovuliuoja foliai... Skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 lapkričio 2011 - 14:14
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 15:12)
Terze  4u.gif
О tu prokaiтuodama kokioj stadijoj esi? Nes sarasiuke taves nematau, praleidau kaz ka?  g.gif

Del mano plano, tai zinau jau ir data ir viska. Bet ta data dar negreit, reikia gi sulaukti mmm, o dabar as sedziu darbe ir ojkcioju, matyt ovuliuoja foliai... Skauda.

Nea, nieko nepraleidai, as kol kas ramybes-skyrelio skaitymo stadijoj, neapsisprendziu, vaziuoti gruodi ar sausi pas gyd... Nzn, norisi greiciau, bet tos visos sventes.. nuvargimas gaunasi, o as saves nelabai moku saugoti.... Vyras gruodi siulo patiems "intensyviai paderbeti" tuo klausimu blush2.gif

Taip, matyt ovuliuoja... ojojoj... Pasidek koki sokoladuka salia, jeigu kas isgirstu tavo nevalinga AI, sakyk Ai Ai koks sokoladukas skanus blink.gif
Papildyta:
Warwara - taves paskaiciau ir pati bijau dabar to dipherelino.... Tu ji pati leidaisi, ar tau suleido?? Mane gasdina tie miletliai...vel atsiras oro puslele ir vel puse istaskysiu....
Atsakyti