Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 17:01)

Warwara, 09 Lap 2011 - 17:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Warwara, 09 Lap 2011 - 17:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O ko jos bijoti? Aisku per punkcija nenoreciau spinalines. Per ilgai su ja terliuotis: kol suveiks, kol praeisi. Bet vaika gimdziau - tai buvo super  thumbup.gif
Nors as asu nerealiai rami paciente, bet tikrai bijociau be nejautros punkcija daryti, ka as zinau, gal as netycia, refleksiskai sujudesiu.

O ko jos bijoti? Aisku per punkcija nenoreciau spinalines. Per ilgai su ja terliuotis: kol suveiks, kol praeisi. Bet vaika gimdziau - tai buvo super  thumbup.gif
Nors as asu nerealiai rami paciente, bet tikrai bijociau be nejautros punkcija daryti, ka as zinau, gal as netycia, refleksiskai sujudesiu.
pačios spinalinės bijau dėl nugaros skausmų. Ir šiaip su ją turiu bėdų.. O dar kai pagalvoju, kad gali iš PAT karto nepataikyt ten kur reikia, plaukai piestu stojasi.. Juk tai stuburas. Bet kiekvienas matyt viską leidžia per savo suvokimo prizmę.

Man punktavo cistą be narkozės. Žinok realiai mūsų baimės akys yra gerokai platesnės. Skausmo tikrai nebuvo tiek daug kiek tikėjausi. 4u.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 11 09, 17:51)

Meilės vaisius, 09 Lap 2011 - 17:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Meilės vaisius, 09 Lap 2011 - 17:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

gal kuri susiduret su ureaplazma. Matau, kad tvarkotes su chlamidijom, kruvos jums skiriama antibiotiku. Po 4 sav. pakartotinai pasidariau tyrima, tai vel ta zaraza rodo. Laborante sako, kad reikia kartoti po 2 menesiniu ciklu (o as nuejau po 1). O kaip jus, kada kartojate tyrima, tikrai po 2 men.? Ir dar, jei pasikonsultavus su gyd., nuspresim nelaukti to dar vieno menesio, kad isitikint, yra ji ar nera, o dabar pradesiu vel gert antibiotikus, kada leidzia ivf startuoti? Kita cikla jau leistu ar organizmui duodamas laikas atsigauti? Jei vyras gers, tai idomu kiek tada dar reikes laukti?  doh.gif

gal kuri susiduret su ureaplazma. Matau, kad tvarkotes su chlamidijom, kruvos jums skiriama antibiotiku. Po 4 sav. pakartotinai pasidariau tyrima, tai vel ta zaraza rodo. Laborante sako, kad reikia kartoti po 2 menesiniu ciklu (o as nuejau po 1). O kaip jus, kada kartojate tyrima, tikrai po 2 men.? Ir dar, jei pasikonsultavus su gyd., nuspresim nelaukti to dar vieno menesio, kad isitikint, yra ji ar nera, o dabar pradesiu vel gert antibiotikus, kada leidzia ivf startuoti? Kita cikla jau leistu ar organizmui duodamas laikas atsigauti? Jei vyras gers, tai idomu kiek tada dar reikes laukti?  doh.gif
aš kartojau jau gerokai praėjus laiko po antibiotikų gėrimo. Ta zaraza buvo. Teko dar kartą gerti jau kitokios rūšies antibus, nes padarius tyrimą išaiškėjo, kad anksčiau gertiems antibiotikams ureaplazma pasidarė atspari.
Jei tau jau dabar mato ureaplazmas, sakyčiau gali drąsiai gert antrąkart antibiotikus, tik pažiūrėk, kad ureaplazma nebūtų atspari geriamiems antibams. dažnai nustatinėjant zarazas, nustatoma ir kuriais antibiotikais ją galima gydyti, ir kuriems ji atspari.
Aš sugėriau savo antibus ir po kelių savaičių startavau su ivf'u ilguoju protokolu nebesitikrindama daugiau. Vyras antibus taip PAT gėrė. Dažniausiai po antibiotikų sugėrimo galima startuoti po mėnesio, kad spėtų vyro turtas atsigauti. 4u.gif
Gal ir reikėjo po antibų gėrimo dar palaukti ir persitikrinti, bet tada kilo klausimas: negi zarazos neįveiks dveji skirtingi antibiotikai? tai kiek gi jų tada reikia sugerti, kad išnyktų ureaplazma? Mes surizikavom startuodami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 11 09, 19:24)

Rute, 09 Lap 2011 - 19:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Rute, 09 Lap 2011 - 19:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

aš kartojau jau gerokai praėjus laiko po antibiotikų gėrimo. Ta zaraza buvo. Teko dar kartą gerti jau kitokios rūšies antibus, nes padarius tyrimą išaiškėjo, kad anksčiau gertiems antibiotikams ureaplazma pasidarė atspari.
Aš sugėriau savo antibus ir po kelių savaičių startavau su ivf'u ilguoju protokolu nebesitikrindama daugiau. Vyras antibus taip PAT gėrė. Dažniausiai po antibiotikų sugėrimo galima startuoti po mėnesio, kad spėtų vyro turtas atsigauti.  4u.gif
Gal ir reikėjo po antibų gėrimo dar palaukti ir persitikrinti, bet tada kilo klausimas: negi zarazos neįveiks dveji skirtingi antibiotikai? tai kiek gi jų tada reikia sugerti, kad išnyktų ureaplazma? Mes surizikavom startuodami  4u.gif

Aš sugėriau savo antibus ir po kelių savaičių startavau su ivf'u ilguoju protokolu nebesitikrindama daugiau. Vyras antibus taip PAT gėrė. Dažniausiai po antibiotikų sugėrimo galima startuoti po mėnesio, kad spėtų vyro turtas atsigauti.  4u.gif
Gal ir reikėjo po antibų gėrimo dar palaukti ir persitikrinti, bet tada kilo klausimas: negi zarazos neįveiks dveji skirtingi antibiotikai? tai kiek gi jų tada reikia sugerti, kad išnyktų ureaplazma? Mes surizikavom startuodami  4u.gif

Rute, aciu labai uz pasidalinima patirtim 4u.gif O kiek dienu kursa tau taike? As pasidariau atsparuma antibam, pas mane 8 is 9 jautrus. As per 4 men sugeriau 3 kursus antibu (2 reikejo del kitu ligu) ir vis tiek ji dar gyva! Bet liepe gerti tik 7 dienas, tai gal dozes buvo per mazos... Ryt bus vyro rezultatai, idomu..
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 11 09, 19:47)

Meilės vaisius, 09 Lap 2011 - 19:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Meilės vaisius, 09 Lap 2011 - 19:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Rute, aciu labai uz pasidalinima patirtim  4u.gif O kiek dienu kursa tau taike? As pasidariau atsparuma antibam, pas mane 8 is 9 jautrus. As per 4 men sugeriau 3 kursus antibu (2 reikejo del kitu ligu) ir vis tiek ji dar gyva! Bet liepe gerti tik 7 dienas, tai gal dozes buvo per mazos... Ryt bus vyro rezultatai, idomu..

Rute, aciu labai uz pasidalinima patirtim  4u.gif O kiek dienu kursa tau taike? As pasidariau atsparuma antibam, pas mane 8 is 9 jautrus. As per 4 men sugeriau 3 kursus antibu (2 reikejo del kitu ligu) ir vis tiek ji dar gyva! Bet liepe gerti tik 7 dienas, tai gal dozes buvo per mazos... Ryt bus vyro rezultatai, idomu..

Žinok nebepamenu kelias dienas gėriau tuos antibus. Greičiausiai gėriau pirmąkart 5 dienas, antrąkart 7 dienas, bet tikrai ne ilgiau. Pas mane lape buvo surašyta kokiems antibams ir kokiems jų kiekiams ureaplazma jautri. Gal anie antibai gerti dėl kitų ligų ureaplazmai įtakos neturėjo.. unsure.gif žodžiu, įtariu dabar turi prieš save lapuką ir jame ureaplazma nejautri būtent prieš tai gertiems antibiotikams doh.gif
Rekordus muši antibus gerdama. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 11 09, 20:14)

Rute, 09 Lap 2011 - 20:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Rute, 09 Lap 2011 - 20:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

žodžiu, įtariu dabar turi prieš save lapuką ir jame ureaplazma nejautri būtent prieš tai gertiems antibiotikams  doh.gif
Rekordus muši antibus gerdama. Laikykitės  4u.gif

žodžiu, įtariu dabar turi prieš save lapuką ir jame ureaplazma nejautri būtent prieš tai gertiems antibiotikams  doh.gif
Rekordus muši antibus gerdama. Laikykitės  4u.gif

Nu ne zinok, jautrus ir pries tai gertiems antibiotikams, uz tai ir nesuprantu, kodel jos niekas neuzmusa. Na pirmadieni ziuresiu, ka gyd sakys. Nes jau labai labai noriu startuoti su IVF. Aciu tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
Mergaites is Londono, ar normalu yra viesbutis Lambeth? Na, ar nereikes toli grustis per miesta? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 22:13)

Atiloja, 09 Lap 2011 - 22:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Atiloja, 09 Lap 2011 - 22:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mergaites is Londono, ar normalu yra viesbutis Lambeth? Na, ar nereikes toli grustis per miesta?  4u.gif  blush2.gif

Mergaites is Londono, ar normalu yra viesbutis Lambeth? Na, ar nereikes toli grustis per miesta?  4u.gif  blush2.gif

Atijola, paziurek booking.com.
http://www.booking.c...r=price_for_two

Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 22:28)

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ziuriu neatidaro sios nuorodos. Kai ieisi i puslapi ir surinksi miesta data ir kambari, tuomet eiluteje sort by pasirink price for the price
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 22:30)

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Papildyta:
Ziuriu neatidaro sios nuorodos. Kai ieisi i puslapi ir surinksi miesta data ir kambari, tuomet eiluteje sort by pasirink price for the double room price

Papildyta:
Ziuriu neatidaro sios nuorodos. Kai ieisi i puslapi ir surinksi miesta data ir kambari, tuomet eiluteje sort by pasirink price for the double room price

Paziurejau dar kitas sistemas, booking.com ir hotels.com duoda pigesnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangutex: 09 lapkričio 2011 - 21:42
QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 22:40)

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dangutex, 09 Lap 2011 - 22:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Papildyta:
Ziuriu neatidaro sios nuorodos. Kai ieisi i puslapi ir surinksi miesta data ir kambari, tuomet eiluteje sort by pasirink price for the price
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:

Aciu 4u.gif as tik nezinau, kurioje miesto puseje tas Lambeth yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 17:52)

T.P.Keberiokst, 09 Lap 2011 - 17:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

T.P.Keberiokst, 09 Lap 2011 - 17:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kaip tik kalbejau su Akvile,jei jau taip iseitu,kad as negalesiu,ji tau pades  bigsmile.gif Taip,kad abi miegam ramiai smile.gif

Kaip tik kalbejau su Akvile,jei jau taip iseitu,kad as negalesiu,ji tau pades  bigsmile.gif Taip,kad abi miegam ramiai smile.gif

Vaje, Keberiokst, geriete tu mūsų 4u.gif Aš gi sakiau, kad gal ji pagelbėtų ax.gif Bet aš tai jei važiuosiu pas Gorgį, vistiek norėčiau su tavimi ir su Cituku susipažinti ir jau tikriausiai pamatyčiau tavo lėliuką 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 18:43)

dangutex, 09 Lap 2011 - 18:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dangutex, 09 Lap 2011 - 18:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Egk, sutinku su Tangos nuomone. Tau pirmas kartas pas Treisa buvo, kitas jau turetu buti kitos. Jis juk pilnai nepazinojo tavo organizmo ir jo reakcijos i jo pasiulyta gydyma. Kai gydytojas trecia IVF beveik nieko nekeicia ir sako tai dievo valia (kaip man buvo) va tada reikia begti neatsisukus nuo jo. O cia buvo tik "bandymas" (nors man tas zodis skamba ziauriai)
Tikrai priimk Bykovos gydyma. Pilnai galima suderinti juos abu, tuo labiau, kad nuvaziavus i Ryga is karto pas juos abu galesi apsilankyti. ir dar pvz. mano atveju Treisas pasikalbejo su Bykova tel. ir israse jos rekomenduotus vaistus man. Tai nera labai ziauru, tik tiesiog kuo maziau uzsiminti. As jam pasakiau, kad turiu problemu su imunine ir alergijomis ir man reikalinga jos pagalba.

Egk, sutinku su Tangos nuomone. Tau pirmas kartas pas Treisa buvo, kitas jau turetu buti kitos. Jis juk pilnai nepazinojo tavo organizmo ir jo reakcijos i jo pasiulyta gydyma. Kai gydytojas trecia IVF beveik nieko nekeicia ir sako tai dievo valia (kaip man buvo) va tada reikia begti neatsisukus nuo jo. O cia buvo tik "bandymas" (nors man tas zodis skamba ziauriai)
Tikrai priimk Bykovos gydyma. Pilnai galima suderinti juos abu, tuo labiau, kad nuvaziavus i Ryga is karto pas juos abu galesi apsilankyti. ir dar pvz. mano atveju Treisas pasikalbejo su Bykova tel. ir israse jos rekomenduotus vaistus man. Tai nera labai ziauru, tik tiesiog kuo maziau uzsiminti. As jam pasakiau, kad turiu problemu su imunine ir alergijomis ir man reikalinga jos pagalba.

Ne 4u.gif Visi 3 kartai buvo pas Treijsą, o dar vienas extra bandymas buvo natūraliame cikle (toks pat kaip visi) Aš jam apie alergijas sakiau, bet jis kažkaip praleido pro ausis verysad.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 11 09, 18:48)

Beta1, 09 Lap 2011 - 18:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Beta1, 09 Lap 2011 - 18:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Tai kad jeigu neklystu, cia ir buvo Egk trecias bandymas  ax.gif  Bet kokiu atveju, tikrai ne pirmas.As jos vietoj dabar jau irgi nekeisciau, nes kai yra snaigutes pas ji, tu ju niekur kitur neissinesi.Be to, kaip gydytojas atliekantis IVF, Treijsas yra geras, manau daugelis su tuo sutiktu, bet Egk juk ne to dabr reikia.T.y. ne vien tik to.Dabar jau reikalingas bent jau Bykovos isikisimas, o su Treijso pagalba tikimasi grazaus rezultato.Ko as jai linkiu ir tikiu, kad butinai taip ir bus  4u.gif

Tai kad jeigu neklystu, cia ir buvo Egk trecias bandymas  ax.gif  Bet kokiu atveju, tikrai ne pirmas.As jos vietoj dabar jau irgi nekeisciau, nes kai yra snaigutes pas ji, tu ju niekur kitur neissinesi.Be to, kaip gydytojas atliekantis IVF, Treijsas yra geras, manau daugelis su tuo sutiktu, bet Egk juk ne to dabr reikia.T.y. ne vien tik to.Dabar jau reikalingas bent jau Bykovos isikisimas, o su Treijso pagalba tikimasi grazaus rezultato.Ko as jai linkiu ir tikiu, kad butinai taip ir bus  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tu teisi, taip ir buvo verysad.gif
Atsakyti
Damos, rytas! O grazus koks! thumbup.gif
Kur musu Kitty3? Is dziaugsmo negali skaiciuku surinkti klaviaturoje? lotuliukas.gif

Kas be vaziavimo i Londona geresnio? ax.gif
Atiloja kai ten busi, visiems bucki nuo manes perduosi, gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 09:56)

Warwara, 10 Lap 2011 - 09:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Warwara, 10 Lap 2011 - 09:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Damos, rytas! O grazus koks!  thumbup.gif
Kur musu Kitty3? Is dziaugsmo negali skaiciuku surinkti klaviaturoje?  lotuliukas.gif

Kas be vaziavimo i Londona geresnio?  ax.gif
Atiloja kai ten busi, visiems bucki nuo manes perduosi, gerai?  bigsmile.gif

Damos, rytas! O grazus koks!  thumbup.gif
Kur musu Kitty3? Is dziaugsmo negali skaiciuku surinkti klaviaturoje?  lotuliukas.gif

Kas be vaziavimo i Londona geresnio?  ax.gif
Atiloja kai ten busi, visiems bucki nuo manes perduosi, gerai?  bigsmile.gif

Butinai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 10 lapkričio 2011 - 09:05
Atiloja
Sakyk drauge, kaip skaiciuoti statisti menesio? Va pvz as busiu bloga mergaite ir gadinsiu grazu spalio procenta, ar manes is viso neskaiciuoti, nes IVF tai nebuvo, tik stimuliacija. A? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 10:09)

Warwara, 10 Lap 2011 - 10:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Warwara, 10 Lap 2011 - 10:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Atiloja
Sakyk drauge, kaip skaiciuoti statisti menesio? Va pvz as busiu bloga mergaite ir gadinsiu grazu spalio procenta, ar manes is viso neskaiciuoti, nes IVF tai nebuvo, tik stimuliacija. A?  g.gif

Atiloja
Sakyk drauge, kaip skaiciuoti statisti menesio? Va pvz as busiu bloga mergaite ir gadinsiu grazu spalio procenta, ar manes is viso neskaiciuoti, nes IVF tai nebuvo, tik stimuliacija. A?  g.gif

Vat del taves nezinau g.gif Reiketu klausti tu mergaiciu, kurios anksciau vede statistika g.gif Kai nutraukiama stimuliacija, kad neaugo foliai, tai traktuojama kai neigiamas rezultatas, bet kai nutraukiama del kitu priezasciu (kaip tavo del LP), tai as is viso neitraukiau i statistika, bet tai mergaitei buvo ispunktuota ir uzsaldyta, tai lyg ir snaiguciu tures g.gif
Atsakyti