QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 17:23)
Parasyk i az savo varda ir pavarde,bandysiu uzregistruoti...
Paciu paciu blogiausiu atveju,ar issiverstum pati ar nelabai...
Nes as ,rimtai, labai nemegstu prisizadeti ir pavedineti,o cia dar toks reikalas nemazas.O 100 proc garantijos as tikrai negaliu duoti.Net ir jei rytoj butu,na supranti tikiuosi....
Paciu paciu blogiausiu atveju,ar issiverstum pati ar nelabai...
Nes as ,rimtai, labai nemegstu prisizadeti ir pavedineti,o cia dar toks reikalas nemazas.O 100 proc garantijos as tikrai negaliu duoti.Net ir jei rytoj butu,na supranti tikiuosi....
issiunciau paciu blogiausiu atveju, tikrai kaip nors susisnekesiu Viska as suprantu, tikrai labai labai aciu uz pastangas padeti
QUOTE(Iride @ 2011 11 09, 17:23)
O tu is Vilniaus skrendi? Tuomet su wizzair i prieki ir jau 8 val ryto Londone, o atgal su Ryanair - 16.30. Bilietu kaina ta pati arba labai panasi.
jo, is Vilniaus aciu, reikes pasiziuret
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 09, 17:28)
Atiloja pas tave turbut pilna dezute. Zinutes negalejau issiust
isvalyta
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 17:42)
Kileres taip ir panasius imuninius,tai taip.Bet is esmes pagalvojus nu kaip as pas Bykova skraidau,tai jus ir pas Gorgi skraidysit,jei jau uzkibsit.
Arba organizuotis,kad krauja nuskraidintu i labe (jei laikas tam isnesa,nes jis dar ir i cikaga turi papult),telefonu apmoketi formas,ir laukti atsakymu.Tada telefonu organizuotis konsultacija su Gorgiu.
Man is esmes tie persitestavimai nzn ar ka dave,aciu Dievui uz tai.Ta prasme,planas liko toks koks ir buvo is pradziu,nes jo nei per daug kilo nei dar kas daresi.Bet pas mane ir problemos nebuvo dideles.Aisku,galejo buti ir gerai.
As tiesiog rinkausi super saugu variantas,nes kaip bebutu 9 nestumas ...
Atiloja,as ir taip ir anaip galvoju,man taip norisi padeti,bet taip baisu prisizadeti,kad negaliu Ne tiek del saves,tiek del taves,nes as planus pagal reikiamybes galiu persistumdyt.As gi to kaklelio visiskai prognozuoti negaliu.Na reikia,tiketis,kad staigmeneliu sitam fronte nebus,ir kad viskas praeis gerai.
Arba organizuotis,kad krauja nuskraidintu i labe (jei laikas tam isnesa,nes jis dar ir i cikaga turi papult),telefonu apmoketi formas,ir laukti atsakymu.Tada telefonu organizuotis konsultacija su Gorgiu.
Man is esmes tie persitestavimai nzn ar ka dave,aciu Dievui uz tai.Ta prasme,planas liko toks koks ir buvo is pradziu,nes jo nei per daug kilo nei dar kas daresi.Bet pas mane ir problemos nebuvo dideles.Aisku,galejo buti ir gerai.
As tiesiog rinkausi super saugu variantas,nes kaip bebutu 9 nestumas ...
Atiloja,as ir taip ir anaip galvoju,man taip norisi padeti,bet taip baisu prisizadeti,kad negaliu Ne tiek del saves,tiek del taves,nes as planus pagal reikiamybes galiu persistumdyt.As gi to kaklelio visiskai prognozuoti negaliu.Na reikia,tiketis,kad staigmeneliu sitam fronte nebus,ir kad viskas praeis gerai.
o tu neprisizadi, tu tik esant galimybei, man padesi, jei tos galimybes nebus, bandysiu suktis pati Ir tikrai, nereikia man zadeti 100 proc., man daug ka reiskia noras padeti