Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 10:39)
Klausei del progesterono matavimu. Man laboratorija atsiunte tokias normas
nėštumas:
I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l
Gal tavo atveju ne toje vietoje padejo kablelis. Arba kitaip matuojamas

nu, kad tie patys moliai....
453,4 nmol/l
gydytojas nieko nesakė....
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 14:05)
sa, neverk biggrin.gif Jei tik nori, tai ir keisk, jei tikejimas dingo ar pyktis atsirado - juo labiau  mirksiukas.gif  4u.gif
4u.gif o gal tu kazkuria diena nedirbi, kad galetum su mumis kartu pas ji apsilankyt  blush2.gif as jau bilietu pasiieskociau, kad prie taves prisiderinti  blush2.gif Neramina mane tas kalbos barjeras  doh.gif

Atiloja,sia savaite as visai nedirbu,nes biuletenis ir toks pusiau gulimas rezimas.Ar grisiu i darba nzn,bet jauciu,kad nelabai.
As visai gal ir sutikciau,is tikro tai su mielu noru,jei Citas pasirasytu ant atsarginio plano.As tiesiog nenoriu,kad zmones atvaziave is taip toli kliautusi tik mano vienos pagalba,o jei as negalesiu is namu eiti?Tiesiog man kiekviena diena skirtinga,ir as laaaabai nemegstu pavedineti zmoniu,jei pasakau tai ir padarau,bet pilvuku rizikuoti visiskai nenoriu-jis man svarbiausias unsure.gif
Na gerai jei gerai savijauta,o jei nelabai tai ir viskas butu,niekur neiciau...
Vakar isejau i parduotuve-uztrukau pusantros valandos,tai vos parsliauziau,sakes kaip klyna skauda,o siandien visa diena lovoj.
Antras reikalas,kazin pas juos toleruoja antra asmeni kaip verteja?

O kada tu bilietu ieskaisi?
Man kazkada po persitestavimo reiks pas ji eiti,butu imanoma salia laika pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 16:34)
Atiloja,sia savaite as visai nedirbu,nes biuletenis ir toks pusiau gulimas rezimas.Ar grisiu i darba nzn,bet jauciu,kad nelabai.
As visai gal ir sutikciau,is tikro tai su mielu noru,jei Citas pasirasytu ant atsarginio plano.As tiesiog nenoriu,kad zmones atvaziave is taip toli kliautusi tik mano vienos pagalba,o jei as negalesiu is namu eiti?Tiesiog man kiekviena diena skirtinga,ir as laaaabai nemegstu pavedineti zmoniu,jei pasakau tai ir padarau,bet pilvuku rizikuoti visiskai nenoriu-jis man svarbiausias  unsure.gif
Na gerai jei gerai savijauta,o jei nelabai tai ir viskas butu,niekur neiciau...
Vakar isejau i parduotuve-uztrukau pusantros valandos,tai vos parsliauziau,sakes kaip klyna skauda,o siandien visa diena lovoj.
Antras reikalas,kazin pas juos toleruoja antra asmeni kaip verteja?

O kada tu bilietu ieskaisi?
Man kazkada po persitestavimo reiks pas ji eiti,butu imanoma salia laika pasiimti.

Dabar nusiziurejau, kad galeciau uzsirasyti gruodzio 6 ax.gif blush2.gif Nes lektuvas atskrenda 15 val (gruodzio 5, tai jau nebetinka), o gruodzio 7 isskrenda 14.50 irgi be rysio laikas ax.gif O kada tau persitestuoti? As pagal tave prisiderinciau 4u.gif
Papildyta:
Ir Keberiokst, saugok pilvinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 11 09, 08:56)
jei daugiau folių, gydytojai nepraktikuoja punktuoti be narkozės. IKi dviejų folių gali išgaudyti dar nemigdant (manau išsiprašytum jei reiktų tik du išpunktuoti), bet jei daugiau, tai tada ir gydytojui lengviau punktuot kai tu miegi, nes juk rizika: sujudėsi išsigandusi ar dar kokį briedą iškrėsi, o gal silpna pasidarys... Bent jau man latvių gydytojas sakė, kad jei folių daugiau nei vienas jis visad siūlo narkozę. 4u.gif
Dėl lietuvių gydytojų nežinau  4u.gif

Pas mane tik daline daro, kiek teko girdeti, taigi matysiu ir girdesiu. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 14:48)
Dabar nusiziurejau, kad galeciau uzsirasyti gruodzio 6  ax.gif  blush2.gif Nes lektuvas atskrenda 15 val (gruodzio 5, tai jau nebetinka), o gruodzio 7 isskrenda 14.50 irgi be rysio laikas  ax.gif O kada tau persitestuoti? As pagal tave prisiderinciau  4u.gif
Papildyta:
Ir Keberiokst, saugok pilvinuka  4u.gif

Man uz geros savaites reiktu-lapkricio 21-23,bet velgi-prasciau jausiuos ir neisiu tada.
Tada 5 dienos atsakymams sulaukti ir galiu pas ji eiti.Realiai iseitu lapkricio pabaigoj.... g.gif
Na gerai,galima planuotis gruodzio 6.Tik tu pirma pasiskambink uzsiregistruoti ten,ar bent paklausti ar vietu yra.Tik po to bilietus pirk,nes kad nebutu koks siurprizas,kad jam ta dieno kokia konferencija.
Ir susirasyk visa savo istorija,kad mm prasidejo,kiek dienu,kokios problemos,gydymai ir isvados.Ir issiversk ka gali.Vis laiko kazkiek susitaupys.Nes jei per kelias kalbas apie smulkmenas kalbeti reiks,tai rimtiems dalykams neliks laiko.

Citas,blogiausiu atveju,jei man neiseis,ar galetum perimti?

Kada tas lektuvas gruodzio 6,kada galetum laika rezervuoti,as paskambinciau paklausti ar tures dvi vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 lapkričio 2011 - 16:13
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 17:10)
Man uz geros savaites reiktu-lapkricio 21-23,bet velgi-prasciau jausiuos ir neisiu tada.
Tada 5 dienos atsakymams sulaukti ir galiu pas ji eiti.Realiai iseitu lapkricio pabaigoj.... g.gif
Na gerai,galima planuotis gruodzio 6.Tik tu pirma pasiskambink uzsiregistruoti ten,ar bent paklausti ar vietu yra.Tik po to bilietus pirk,nes kad nebutu koks siurprizas,kad jam ta dieno kokia konferencija.
Ir susirasyk visa savo istorija,kad mm prasidejo,kiek dienu,kokios problemos,gydymai ir isvados.Ir issiversk ka gali.Vis laiko kazkiek susitaupys.Nes jei per kelias kalbas apie smulkmenas kalbeti reiks,tai rimtiems dalykams neliks laiko.

Citas,blogiausiu atveju,jei man neiseis,ar galetum perimti?

Kada tas  lektuvas gruodzio 6,kada galetum laika rezervuoti,as paskambinciau paklausti ar tures dvi vietas.

as atskrisciau gruodzio 5, todel gruodzio 6 galiu bet kuriuo metu ax.gif prisiderinciau prie taves 4u.gif arba jei tik tu gali, sakyk diena, kada tau tinka, as pasiimsiu bilietus ir prisiderinsiu prie taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 15:22)
as atskrisciau gruodzio 5, todel gruodzio 6 galiu bet kuriuo metu  ax.gif prisiderinciau prie taves  4u.gif arba jei tik tu gali, sakyk diena, kada tau tinka, as pasiimsiu bilietus ir prisiderinsiu prie taves  4u.gif

Parasyk i az savo varda ir pavarde,bandysiu uzregistruoti...

Paciu paciu blogiausiu atveju,ar issiverstum pati ar nelabai...
Nes as ,rimtai, labai nemegstu prisizadeti ir pavedineti,o cia dar toks reikalas nemazas.O 100 proc garantijos as tikrai negaliu duoti.Net ir jei rytoj butu,na supranti tikiuosi.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 lapkričio 2011 - 16:26
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 16:48)
Dabar nusiziurejau, kad galeciau uzsirasyti gruodzio 6  ax.gif  blush2.gif Nes lektuvas atskrenda 15 val (gruodzio 5, tai jau nebetinka), o gruodzio 7 isskrenda 14.50 irgi be rysio laikas  ax.gif O kada tau persitestuoti? As pagal tave prisiderinciau  4u.gif

O tu is Vilniaus skrendi? Tuomet su wizzair i prieki ir jau 8 val ryto Londone, o atgal su Ryanair - 16.30. Bilietu kaina ta pati arba labai panasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 09 lapkričio 2011 - 16:25
Atiloja pas tave turbut pilna dezute. Zinutes negalejau issiust smile.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė kaip tavo reikalai? Jau gal punkcija greit bus? bigsmile.gif

Citas
Oho kaip greitai susisuksi

Oj, Cituk, cia tik priliminarus planas, o kaip ten bus is tikruju...
Bet jietau kokia esu laiminga, kad yra planas ir nebereikia svarstyti galimybes ir tikimybes
Ir tavo tie stebuklingi teigiami testai gi negali laukti amzinai, jie galiuoja iki 13 m. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 15:51)
O persitestuoti kileres reikia,nes nestumas organizmui issukis ir siaip tas imunitetas kintamas reikalas,tai vis persitestuoji kileres.Arba TNF jei naudojai Humira,kad ja numusti.Na kazin kaip gyvenant uzsieny tokie dalykai,nepriskraidysi daznai .

Va aš irgi galvojau doh.gif Čia pirmas vizitas ir tie pinigėliai tai tik pradžia g.gif O persitestuoti tai tik pas jį galima?

QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 09, 15:56)
Yra LV tokia EGV klinika, aš buvau ten anksčiau, tai man patiko, buvau pas vadovą vyrą. Anskčiau, gal prieš kokius 5 metus, kai dar mažai kas lankėsi LV, būtent EGV pastojo keletą merginų, žinau.  4u.gif aŠ NEREKLAMUOJU, tik info 4u.gif

Ačiukas 4u.gif Esu girdėjus šią kliniką. Tik va yra snaigučių pas mus, nieko gal praeis kiek laiko susigulės viskas ir bus gerai

QUOTE(Tanga @ 2011 11 09, 16:02)
Aš irgi nemanau, kad verta blaškytis. Kitas gydytojas greičiausiai pradės nuo to paties. Pirmas IVF bandomasis, o tik paskui bandys ieškoti priežasčių. Jeigu bandys ieškoti. Tai yra tavo kūnas ir tu pati sprendi, ką su juo daryti. Jei T labai nesispardo dėl Bykovos, tai būtinai pasigydyk jos metodu, o kai ji pasakys, kad laikas startuoti, vėl kreipkis į T. Nebent jis tau siūlo kažkokį kitokį sprendimą? Bet, kaip supratau, nesiūlo. Vadinasi, jam teks susitaikyti su tavo sprendimu. Ir šiuo atveju blogiau tikrai nebus.

Treijsas siūlo dėt snaigutes g.gif Aš kažkaip manau, kad ir kiti nelinkę ieškoti labai priežasčių unsure.gif Tiek Keberiokst, tiek citas pačios domėjosi, rūpinosi ir pačios susirado. Seksiu jų pėdomis 4u.gif Ir tikriausiai vis mažiau pyksiu ant savo gydytojo ax.gif

Sėkmės tau nešiojant pilvinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:33)
Va aš irgi galvojau doh.gif Čia pirmas vizitas ir tie pinigėliai tai tik pradžia g.gif  O persitestuoti tai tik pas jį galima?
Ačiukas 4u.gif Esu girdėjus šią kliniką. Tik va yra snaigučių pas mus, nieko gal praeis kiek laiko susigulės viskas ir bus gerai
Treijsas siūlo dėt snaigutes g.gif Aš kažkaip manau, kad ir kiti nelinkę ieškoti labai priežasčių unsure.gif Tiek Keberiokst, tiek citas pačios domėjosi, rūpinosi ir pačios susirado. Seksiu jų pėdomis 4u.gif Ir tikriausiai vis mažiau pyksiu ant savo gydytojo ax.gif

Sėkmės tau nešiojant pilvinuką 4u.gif

Kileres taip ir panasius imuninius,tai taip.Bet is esmes pagalvojus nu kaip as pas Bykova skraidau,tai jus ir pas Gorgi skraidysit,jei jau uzkibsit.
Arba organizuotis,kad krauja nuskraidintu i labe (jei laikas tam isnesa,nes jis dar ir i cikaga turi papult),telefonu apmoketi formas,ir laukti atsakymu.Tada telefonu organizuotis konsultacija su Gorgiu.
Man is esmes tie persitestavimai nzn ar ka dave,aciu Dievui uz tai.Ta prasme,planas liko toks koks ir buvo is pradziu,nes jo nei per daug kilo nei dar kas daresi.Bet pas mane ir problemos nebuvo dideles.Aisku,galejo buti ir gerai.
As tiesiog rinkausi super saugu variantas,nes kaip bebutu 9 nestumas ...
Kita vertus,jis labai konsevatyvus kas liecia gydymas ir nestumo prieziura.Kitos klinikos dar pastebi iki sirdeles plakimo ir paleidzia,o jis eina iki 30 sav.Galima tikriausiai pastojus,leistis pvz intralipidus kas 3-4 savaites,jei kileres i juos reaguoja,vartoti kitus paskirtus vaistus ir tiek.
Tik jau geriau zarazas pries tai visas pasisalinti,nes as ji turejau,kad man skirtu gydyma nestumo metu,jei nezadat lankytis po pastojimo tai bent viena problema butu gerai butu sumazinti.

Atiloja,as ir taip ir anaip galvoju,man taip norisi padeti,bet taip baisu prisizadeti,kad negaliu doh.gif Ne tiek del saves,tiek del taves,nes as planus pagal reikiamybes galiu persistumdyt.As gi to kaklelio visiskai prognozuoti negaliu.Na reikia,tiketis,kad staigmeneliu sitam fronte nebus,ir kad viskas praeis gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 lapkričio 2011 - 16:56