QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:33)
Va aš irgi galvojau
Čia pirmas vizitas ir tie pinigėliai tai tik pradžia
O persitestuoti tai tik pas jį galima?
Ačiukas
Esu girdėjus šią kliniką. Tik va yra snaigučių pas mus, nieko gal praeis kiek laiko susigulės viskas ir bus gerai
Treijsas siūlo dėt snaigutes
Aš kažkaip manau, kad ir kiti nelinkę ieškoti labai priežasčių
Tiek Keberiokst, tiek citas pačios domėjosi, rūpinosi ir pačios susirado. Seksiu jų pėdomis
Ir tikriausiai vis mažiau pyksiu ant savo gydytojo
Sėkmės tau nešiojant pilvinuką
Kileres taip ir panasius imuninius,tai taip.Bet is esmes pagalvojus nu kaip as pas Bykova skraidau,tai jus ir pas Gorgi skraidysit,jei jau uzkibsit.
Arba organizuotis,kad krauja nuskraidintu i labe (jei laikas tam isnesa,nes jis dar ir i cikaga turi papult),telefonu apmoketi formas,ir laukti atsakymu.Tada telefonu organizuotis konsultacija su Gorgiu.
Man is esmes tie persitestavimai nzn ar ka dave,aciu Dievui uz tai.Ta prasme,planas liko toks koks ir buvo is pradziu,nes jo nei per daug kilo nei dar kas daresi.Bet pas mane ir problemos nebuvo dideles.Aisku,galejo buti ir gerai.
As tiesiog rinkausi super saugu variantas,nes kaip bebutu 9 nestumas ...
Kita vertus,jis labai konsevatyvus kas liecia gydymas ir nestumo prieziura.Kitos klinikos dar pastebi iki sirdeles plakimo ir paleidzia,o jis eina iki 30 sav.Galima tikriausiai pastojus,leistis pvz intralipidus kas 3-4 savaites,jei kileres i juos reaguoja,vartoti kitus paskirtus vaistus ir tiek.
Tik jau geriau zarazas pries tai visas pasisalinti,nes as ji turejau,kad man skirtu gydyma nestumo metu,jei nezadat lankytis po pastojimo tai bent viena problema butu gerai butu sumazinti.
Atiloja,as ir taip ir anaip galvoju,man taip norisi padeti,bet taip baisu prisizadeti,kad negaliu
Ne tiek del saves,tiek del taves,nes as planus pagal reikiamybes galiu persistumdyt.As gi to kaklelio visiskai prognozuoti negaliu.Na reikia,tiketis,kad staigmeneliu sitam fronte nebus,ir kad viskas praeis gerai.