Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 09:43)
Aciu kad lauket is manes naujienu ir pergyvenot del manes! Naujienos mano tokios: suleidau spragtukus vakar vakare ir IVF baigtas. Kita cikla man bus atlikta LP, ir jei viskas tvarkoj tai kitas IVF bus su trumpa schema (isziziau praktiskai, nes dipherelinas mane tiesiog zudo)

Tai LP jau gruodi ane? O kiek po LP sake reikes pertrauka daryti, nes kiek zinau bent jau viena cikla rekomenduojama palaukti. Itariu kad koja kojon keliausim is cia mirksiukas.gif As matai renku chebra, nes vienai liudna bus tryzniot lotuliukas.gif Gera sprendima priemet, as dabar gailiuosi cia daryto antro mokamo IVF, bet kas buvo prazuvo smile.gif

QUOTE(senatve @ 2011 11 09, 11:52)
Labas 4u.gif Sveikinu mergaites su teigiamais atsakymais mirksiukas.gif
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? g.gif Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes ok.gif

Labai uztektinai optimalus pas tave kiausialasciu kiekis, o jei dar gerai apsivaisins ir dalinsis, tai visai puikus rezultatas thumbup.gif

QUOTE(Auklyte 29 @ 2011 11 09, 13:54)
sveikos,
atsiprasau,kad taip isibraunu.daznai skaitau jusu skyreli.pati iki ivf dar nepriejau.
po histeroskopijos gydytoja paskyre naudoti estrofema.norejau jusu pasiklausti,ar kuriai naudojant ji,buvo prasideje kraujavimai ne menesiniu metu,butent nuo estrofemo?gal kuri ka esat girdejus?
dekui

na estrofemas kiek zinau augina gleivine (bent jau man del to ji skyre) tai gali buti daugiau gleiviu, bet va kad pakraujavimai butu tai nezinau. Man ji skyre tik IVF metu, pradejau sus stimuliacija, tai kiek pamenu nebuvo kraujo unsure.gif Bet tau po histeroskopijos gali salintis gal kokios gleives kraujingos unsure.gif jei ju nedaug nemanau kad reikia nerimauti, bet jei neramu tai klausk gydytojos rolleyes.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 09, 14:27)
Laba diena tikuosi greitu laiku ir as prisijunksiu pas jus i skyreli.rytoj keliauju pas gydytoja ir tarsimes kada pirmas IVF. smile.gif

Sveika prisijungus, tik neuzsibuk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 09, 11:39)
Dziugu Egk, kad Bykova suteike vilciu. Juk tai dabar svarbiausia. O isbandyti musu atveju reikia viska. Tikiuosi, kad sekantis bandymas bus sekmingas.
Bykova ant Treiso tikrai nevaro, tik Treisas jos nemegsta. Ji vis pamoko, ko uzklausti Treiso, tik perspeja kiek galima subtiliau.
Kiek zinau Bykova yra pries ankstyvaji ultragarsa nestukems ir pasake apie tai savo vienai pacientei, o ta Treisui. Tai sake Treisas pasiuto. As jam stengiuosi kuo maziau apie ja uzsiminti. Nors jis pripazista, kad Bykovos zinios ypac reikalingos nestumo islaikymui kai yra imunines problemos.

Ačiū 4u.gif
Pykstu ant Treijso. Nors su juo labai gerai sutariame, visada sulaukdavau palaikymo ir paguodos, ko labai reikėjo. Bet dabar tai aš buvau šokiruota. Tas bandyti toliau laimę, tai man buvo kaip akibrokštas. Žinau, kad labai nenorėsiu pas jį važiuoti. Apie Bykovą būsiu priversta nesakyti, nenoriu gi jo siutinti... Bet kodėl? Man gi ir reikia IŠLAIKYTI doh.gif O kas dar man gali garantuoti, kad ir kitą kartą kabinsis? Niekas...

QUOTE(senatve @ 2011 11 09, 11:52)
Labas 4u.gif Sveikinu mergaites su teigiamais atsakymais mirksiukas.gif
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? g.gif Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes ok.gif

thumbup.gif

Atiloja, ar radai sponsorių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 09 lapkričio 2011 - 13:54
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 09:43)
Damos, labas rytas!  wub.gif
Aciu kad lauket is manes naujienu ir pergyvenot del manes! Naujienos mano tokios: suleidau spragtukus vakar vakare ir IVF baigtas. Kita cikla man bus atlikta LP, ir jei viskas tvarkoj tai kitas IVF bus su trumpa schema (isziziau praktiskai, nes dipherelinas mane tiesiog zudo)

Zinok, as dziaugiuosi, kad vis del to nusprendei nutraukti stimuliacija 4u.gif blush2.gif Man tas laukimas ir neigiamas rezultatas del aiskios priezasties yra stogo rovimas doh.gif Laikysiu kumstukus uz sekminga LP ir paskui dar sekmingesni rezultata nestuke.gif 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 14:53)
*Pykstu ant Treijso. Nors su juo labai gerai sutariame, visada sulaukdavau palaikymo ir paguodos, ko labai reikėjo. Bet dabar tai aš buvau šokiruota. Tas bandyti toliau laimę, tai man buvo kaip akibrokštas. Žinau, kad labai nenorėsiu pas jį važiuoti. Apie Bykovą būsiu priversta nesakyti, nenoriu gi jo siutinti... Bet kodėl? Man gi ir reikia IŠLAIKYTI doh.gif  O kas dar man gali garantuoti, kad ir kitą kartą kabinsis? Niekas...

**Atiloja, ar radai sponsorių?

* O tu nenori pas Vitolsa snaiguciu sodinti? juk ta pati klinika? g.gif Man tai jis labai patiko blush2.gif 4u.gif
** na man nereikejo ieskoti, reikejo tik prisiversti paprasyti blush2.gif Palaiminima gavau thumbup.gif na ir zinoma, paskui reikes dar sugalvoti, kaip tas skolas grazinti ax.gif Bet apie tai pagalvosim paskui smile.gif

Klausimeliai mergaitems, kurios lankosi pas Gorgi 4u.gif Pas ji reikia atvykti pirmadieni-treciadieni, priduodi visus kraujus ir vsio? Iki atsakymu? Kai yra atsakymai, tada gauni receptus vaistu ir vykdai plana? Tai realiai gaunasi 2 vizitai? (as laika planuojuos) 4u.gif Na ir zinoma finansai: pirminis apsilankymas ir tyrimas apie 2500 svaru+gydymas? 4u.gif O tas persitestavimas, tai cia ka persitestuojam? 4u.gif Zodziu, skaiciausi jo tinklapy, bet vis tiek ne viska supratau 4u.gif
Atsakyti
Citas
Tai LP jau gruodi ane? O kiek po LP sake reikes pertrauka daryti, nes kiek zinau bent jau viena cikla rekomenduojama palaukti.

aha! laukiu nesulaukiu! jauciuosiu kaip debile - laukiu su dziaugsmu operacijos. blink.gif blink.gif blink.gif
Pertraukos sake nedarys visai. Tai yra jei viskas gerai, tai sekanti cikla po LP stimuliacija. Ypac jei aptvarkys endo, tada trumpa schema bus thumbup.gif Tai gi pagal viska dar spesiu siais metais pirma duri padaryti thumbup.gif

egk, labai suprantu tave ir tavo pikti! tikrai labai nemaloniai cia viskas. Nors as prie geros nuotaikos tikrai paklausciau gyd. kokio banano jis neiesko priezasties, o varo. Kiekvienas bandymas atima ne tik pinigus ir fizine bukle, bet dar ir psihikos dideli gabala.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 15:15)

* O tu nenori pas Vitolsa snaiguciu sodinti? juk ta pati klinika?  g.gif Man tai jis labai patiko  blush2.gif  4u.gif
** na man nereikejo ieskoti, reikejo tik prisiversti paprasyti  blush2.gif Palaiminima gavau  thumbup.gif na ir zinoma, paskui reikes dar sugalvoti, kaip tas skolas grazinti  ax.gif Bet apie tai pagalvosim paskui smile.gif

Nebenoriu mėtytis, be to nemanau, kad jo kitokia politika būtų unsure.gif O ką tau siūlo Vitolsas?
Džiugu dėl tavęs 4u.gif Labai lauksiu tavo žinių po Gorgio 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 15:21)

aha! laukiu nesulaukiu! jauciuosiu kaip debile - laukiu su dziaugsmu operacijos.  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Pertraukos sake nedarys visai. Tai yra jei viskas gerai, tai sekanti cikla po LP stimuliacija.
egk, labai suprantu tave ir tavo pikti! tikrai labai nemaloniai cia viskas. Nors as prie geros nuotaikos tikrai paklausciau gyd. kokio banano jis neiesko priezasties, o varo. Kiekvienas bandymas atima ne tik pinigus ir fizine bukle, bet dar ir psihikos dideli gabala.

Sėkmingos LP 4u.gif O po jos nestuke.gif

Na jis kažkokius hormonus sakė darys, bet čia jau prieš sodinimo ciklą. Jam tie keisti pakraujavimai rišasi su hormonų bangavimu g.gif Jei teisingai jį supratau g.gif Bet aš norėjau, kad jis pats man pasiūlytų Bykovą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:28)
*Nebenoriu mėtytis, be to nemanau, kad jo kitokia politika būtų unsure.gif  O ką tau siūlo Vitolsas?
**Džiugu dėl tavęs 4u.gif Labai lauksiu tavo žinių po Gorgio 4u.gif

* as neklabejau su Vitolsu blush2.gif As tik nusiunciau i Embrions rezultatus el. laisku blush2.gif Na, neapsiverte man liezuvis paskambinti jam ir pasakyti, kad nepavyko sad.gif Dar negaliu ramiai apie tai galvot 4u.gif
As tik galvoju, kad jei tu esi pikta ant T, tai juk irgi nera gerai..., todel ir galvoju, gal visai gerai, tau butu pasikeisti gydytoja 4u.gif
**as ir pati ju laukiu smile.gif nes negaliu nieko nedaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 15:36)
* as neklabejau su Vitolsu  blush2.gif As tik nusiunciau i Embrions rezultatus el. laisku  blush2.gif Na, neapsiverte man liezuvis paskambinti jam ir pasakyti, kad nepavyko sad.gif Dar negaliu ramiai apie tai galvot  4u.gif
As tik galvoju, kad jei tu esi pikta ant T, tai juk irgi nera gerai..., todel ir galvoju, gal visai gerai, tau butu pasikeisti gydytoja  4u.gif
**as ir pati ju laukiu smile.gif nes negaliu nieko nedaryt  doh.gif

Jie paskambins manau 4u.gif
Ten pat keisti nenoriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 13:15)
Sveikutes  4u.gif
Zinok, as dziaugiuosi, kad vis del to nusprendei nutraukti stimuliacija  4u.gif  blush2.gif Man tas laukimas ir neigiamas rezultatas del aiskios priezasties yra stogo rovimas  doh.gif Laikysiu kumstukus uz sekminga LP ir paskui dar sekmingesni rezultata  nestuke.gif  4u.gif

* O tu nenori pas Vitolsa snaiguciu sodinti? juk ta pati klinika?  g.gif Man tai jis labai patiko  blush2.gif  4u.gif
** na man nereikejo ieskoti, reikejo tik prisiversti paprasyti  blush2.gif Palaiminima gavau  thumbup.gif na ir zinoma, paskui reikes dar sugalvoti, kaip tas skolas grazinti  ax.gif Bet apie tai pagalvosim paskui smile.gif

Klausimeliai mergaitems, kurios lankosi pas Gorgi  4u.gif Pas ji reikia atvykti pirmadieni-treciadieni, priduodi visus kraujus ir vsio? Iki atsakymu? Kai yra atsakymai, tada gauni receptus vaistu ir vykdai plana? Tai realiai gaunasi 2 vizitai? (as laika planuojuos)  4u.gif Na ir zinoma finansai: pirminis apsilankymas ir tyrimas apie 2500 svaru+gydymas?  4u.gif O tas persitestavimas, tai cia ka persitestuojam?  4u.gif Zodziu, skaiciausi jo tinklapy, bet vis tiek ne viska supratau  4u.gif

Pirmadieni -treciadieni iki 13 val.krauja ima,tai stenkis dar anksciau pas ji patekti.
Ateini su savo istorija,bedom ir turimais tyrimais,tada jis pasako ka mano ir paskiria tyrimus,tada iki kito karto kada gausi atsakymus ir juos gales pakomentuoti.Nu kaip ir visur.O persitestuoti kileres reikia,nes nestumas organizmui issukis ir siaip tas imunitetas kintamas reikalas,tai vis persitestuoji kileres.Arba TNF jei naudojai Humira,kad ja numusti.Na kazin kaip gyvenant uzsieny tokie dalykai,nepriskraidysi daznai .Bet ir siaip,reikia ziureti kas pas tave darosi.Nes pas mane kileres zemos buvo,dabar tik vos vos bando lipti i virsu,tai su tiek tikriausiai nelabai vertetu pergyventi.
Del tu svaru,na ju gal maziau reikia?Nebent tu cia su skrydziais.As pirma karta gal 1300 mokejau.Bet ir nemazai su savim buvau atsinesus.
Pasidaryk ir tu kai ka LT,vis pigiau,o gal ir turi jau ?
Pvz TSH,visus rodiklius del AFS.Gal Iride ir Citas pasakys dar kokius is tu paprastu daresi....
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:39)
Jie paskambins manau 4u.gif

Yra LV tokia EGV klinika, aš buvau ten anksčiau, tai man patiko, buvau pas vadovą vyrą. Anskčiau, gal prieš kokius 5 metus, kai dar mažai kas lankėsi LV, būtent EGV pastojo keletą merginų, žinau. 4u.gif aŠ NEREKLAMUOJU, tik info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 09 lapkričio 2011 - 14:57
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:28)
Nebenoriu mėtytis, be to nemanau, kad jo kitokia politika būtų unsure.gif  O ką tau siūlo Vitolsas?

Aš irgi nemanau, kad verta blaškytis. Kitas gydytojas greičiausiai pradės nuo to paties. Pirmas IVF bandomasis, o tik paskui bandys ieškoti priežasčių. Jeigu bandys ieškoti. Tai yra tavo kūnas ir tu pati sprendi, ką su juo daryti. Jei T labai nesispardo dėl Bykovos, tai būtinai pasigydyk jos metodu, o kai ji pasakys, kad laikas startuoti, vėl kreipkis į T. Nebent jis tau siūlo kažkokį kitokį sprendimą? Bet, kaip supratau, nesiūlo. Vadinasi, jam teks susitaikyti su tavo sprendimu. Ir šiuo atveju blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 15:15)
Klausimeliai mergaitems, kurios lankosi pas Gorgi  4u.gif Pas ji reikia atvykti pirmadieni-treciadieni, priduodi visus kraujus ir vsio? Iki atsakymu? Kai yra atsakymai, tada gauni receptus vaistu ir vykdai plana? Tai realiai gaunasi 2 vizitai? (as laika planuojuos)  4u.gif Na ir zinoma finansai: pirminis apsilankymas ir tyrimas apie 2500 svaru+gydymas?  4u.gif O tas persitestavimas, tai cia ka persitestuojam?  4u.gif Zodziu, skaiciausi jo tinklapy, bet vis tiek ne viska supratau  4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 15:51)
Pvz TSH,visus rodiklius del AFS.Gal Iride ir Citas pasakys dar kokius is tu paprastu daresi....

Saunu Atiloja thumbup.gif As grizus namo paziuresiu kokius ten man dare, nes tikrai neatsimenu. doh.gif As mokejau £1800 (nedariau tik tu chromosomu tyrimo)

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 15:21)
Citas

aha! laukiu nesulaukiu! jauciuosiu kaip debile - laukiu su dziaugsmu operacijos.  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Pertraukos sake nedarys visai. Tai yra jei viskas gerai, tai sekanti cikla po LP stimuliacija. Ypac jei aptvarkys endo, tada trumpa schema bus  thumbup.gif  Tai gi pagal viska dar spesiu siais metais pirma duri padaryti  thumbup.gif

Oho kaip greitai susisuksi bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 09, 15:39)

sa, neverk biggrin.gif Jei tik nori, tai ir keisk, jei tikejimas dingo ar pyktis atsirado - juo labiau mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 09, 15:51)
Pirmadieni -treciadieni iki 13 val.krauja ima,tai stenkis dar anksciau pas ji patekti.
Ateini su savo istorija,bedom ir turimais tyrimais,tada jis pasako ka mano ir paskiria tyrimus,tada iki kito karto kada gausi atsakymus ir juos gales pakomentuoti.Nu kaip ir visur.O persitestuoti kileres reikia,nes nestumas organizmui issukis ir siaip tas imunitetas kintamas reikalas,tai vis persitestuoji kileres.Arba TNF jei naudojai Humira,kad ja numusti.Na kazin kaip gyvenant uzsieny tokie dalykai,nepriskraidysi daznai .Bet ir siaip,reikia ziureti kas pas tave darosi.Nes pas mane kileres zemos buvo,dabar tik vos vos bando lipti i virsu,tai su tiek tikriausiai nelabai vertetu pergyventi.
Del tu svaru,na ju gal maziau reikia?Nebent tu cia su skrydziais.As pirma karta gal 1300 mokejau.Bet ir nemazai su savim buvau atsinesus.
Pasidaryk ir tu kai ka LT,vis pigiau,o gal ir turi jau ?

4u.gif o gal tu kazkuria diena nedirbi, kad galetum su mumis kartu pas ji apsilankyt blush2.gif as jau bilietu pasiieskociau, kad prie taves prisiderinti blush2.gif Neramina mane tas kalbos barjeras doh.gif
Atsakyti