QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 09:43)
Aciu kad lauket is manes naujienu ir pergyvenot del manes! Naujienos mano tokios: suleidau spragtukus vakar vakare ir IVF baigtas. Kita cikla man bus atlikta LP, ir jei viskas tvarkoj tai kitas IVF bus su trumpa schema (isziziau praktiskai, nes dipherelinas mane tiesiog zudo)
Tai LP jau gruodi ane? O kiek po LP sake reikes pertrauka daryti, nes kiek zinau bent jau viena cikla rekomenduojama palaukti. Itariu kad koja kojon keliausim is cia As matai renku chebra, nes vienai liudna bus tryzniot Gera sprendima priemet, as dabar gailiuosi cia daryto antro mokamo IVF, bet kas buvo prazuvo
QUOTE(senatve @ 2011 11 09, 11:52)
Labas Sveikinu mergaites su teigiamais atsakymais
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes
Labai uztektinai optimalus pas tave kiausialasciu kiekis, o jei dar gerai apsivaisins ir dalinsis, tai visai puikus rezultatas
QUOTE(Auklyte 29 @ 2011 11 09, 13:54)
sveikos,
atsiprasau,kad taip isibraunu.daznai skaitau jusu skyreli.pati iki ivf dar nepriejau.
po histeroskopijos gydytoja paskyre naudoti estrofema.norejau jusu pasiklausti,ar kuriai naudojant ji,buvo prasideje kraujavimai ne menesiniu metu,butent nuo estrofemo?gal kuri ka esat girdejus?
dekui
atsiprasau,kad taip isibraunu.daznai skaitau jusu skyreli.pati iki ivf dar nepriejau.
po histeroskopijos gydytoja paskyre naudoti estrofema.norejau jusu pasiklausti,ar kuriai naudojant ji,buvo prasideje kraujavimai ne menesiniu metu,butent nuo estrofemo?gal kuri ka esat girdejus?
dekui
na estrofemas kiek zinau augina gleivine (bent jau man del to ji skyre) tai gali buti daugiau gleiviu, bet va kad pakraujavimai butu tai nezinau. Man ji skyre tik IVF metu, pradejau sus stimuliacija, tai kiek pamenu nebuvo kraujo Bet tau po histeroskopijos gali salintis gal kokios gleives kraujingos jei ju nedaug nemanau kad reikia nerimauti, bet jei neramu tai klausk gydytojos
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 09, 14:27)
Laba diena tikuosi greitu laiku ir as prisijunksiu pas jus i skyreli.rytoj keliauju pas gydytoja ir tarsimes kada pirmas IVF.
Sveika prisijungus, tik neuzsibuk