QUOTE(egk @ 2011 11 08, 23:20)
Kamelija, nu
Labai sveikinu
Nu va antradienis jau visai kitokia diena
Kamelija įkvepia su snaigutėm, dangutex su įIVF ir Bykova
Ačiū, mergaitės, temperatūra pakrito, jau nebėra net vakare 38 ir savijauta jau daug geresnė
Nu žinokit ta Bykova man patiko, MB irgi. O dar sąžiningai įvertinant mano išankstinį nusistatymą prieš ją, tai, manau, visai neblogai. Svarbiausia, kad įkvėpė tikėjimo ir vilties, ko man dabar labai reikia. Priėmė šiandien, nes iki kitos saviatės pabaigos išvažiuoja į seminarą, o tik jai grįžus 18 d. vėl varysim pas ją aptarti tyrimų rezultatų. Kad bus problemų su manim tai sakė akivaizdu. Antibiotikų liepė nepirkti iki tyrimų atsakymų. Gerai dar kad nesakė jų negerti. Labai domėjosi tuo atsakymu iš Graikijos, įsisegė į kortelę. Na ir ji buvo pirmasis žmogus, kuris taip domėjomsi ir alergijom mano keistom ir įvairiom ir visais susirgimais. Dar sakė, kad ir Laimo liga mano atveju labai nelaiku. Patiko ir tai, kad nevarė ant Treijso. Bet aišku paklausė - ką jum gydytojas dabar siūlo? Tai kai pasakėm, kad dėti snaigutes, tai taip palingavo galva ir viskas.
Na dabar planas toks - važiuosiu aišku pas Bykovą, gydysiuos zarazas ir sekantis bandymas bus Bykovos LIT pagalba. O MB rytoj nupirks kelionę į Egiptą per Kalėdas. Man aišku išsprūdo "Bet tai daugiau nei pusė Gorgio"
Bet sakė mane ves į kampą pastatyt, o jei nepadės gausiu ir lupt. Tai va po atostogų tikiuosi jau startuoti
Na jei šitas planas nepavyktų, tada prieš paskutines snaigutes reiks sutaupyti Gorgiui...
Dziugu Egk, kad Bykova suteike vilciu. Juk tai dabar svarbiausia. O isbandyti musu atveju reikia viska. Tikiuosi, kad sekantis bandymas bus sekmingas.
Bykova ant Treiso tikrai nevaro, tik Treisas jos nemegsta. Ji vis pamoko, ko uzklausti Treiso, tik perspeja kiek galima subtiliau.
Kiek zinau Bykova yra pries ankstyvaji ultragarsa nestukems ir pasake apie tai savo vienai pacientei, o ta Treisui. Tai sake Treisas pasiuto. As jam stengiuosi kuo maziau apie ja uzsiminti. Nors jis pripazista, kad Bykovos zinios ypac reikalingos nestumo islaikymui kai yra imunines problemos.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 08, 13:36)
ar niekas nenori pakomentuoti dėl tų matavimo vienetų ?
ar tipo, viskas gerai, tai pasislepusi ir tupėk pasislepus.
p.s. negaliu normaliai rašyt, pasodinta koridoriuje, tai vis slapčiom paskaitau ir taip noris parašyti...
jei parašau tai gaunasi, nei penki, nei dešimt....
Klausei del progesterono matavimu. Man laboratorija atsiunte tokias normas
nėštumas:
I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l
Gal tavo atveju ne toje vietoje padejo kablelis. Arba kitaip matuojamas