Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 09:43)

Egk, sveik greiciau  4u.gif , ir labai dziaugiuosiu, kad gyd. tau patiko!  thumbup.gif

Damos, labas rytas!  wub.gif
Aciu kad lauket is manes naujienu ir pergyvenot del manes! Naujienos mano tokios: suleidau spragtukus vakar vakare ir IVF baigtas. Kita cikla man bus atlikta LP, ir jei viskas tvarkoj tai kitas IVF bus su trumpa schema (isziziau praktiskai, nes dipherelinas mane tiesiog zudo)

Ačiū, Warwayte 4u.gif Šiandien nu žyyymiai geriau 4u.gif
Aš tai žinok žaviuosi tavo stiprybe 4u.gif Nes aš tikriausiai būčiau viską tęsus, o paskui gailėjusis blush2.gif Žinoma, kad norint teigiamo rezultato pirmiausia reikia pašalinti visas kliūtis. Man trumpa schema pasiteisino. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė aciu tau!

egk
Nes aš tikriausiai būčiau viską tęsus, o paskui gailėjusis

As turejau du variantus, gyd. pasirinko viena is ju, ne mano sprendimas tai as ir dziaugiuosiu, reiktu paciai spresti tai butu sunku labai.

Man trumpa schema pasiteisino.
Va kaz kaip nujauciu, kad tas dipherelinas man labai netinka. Nu bet paziuresim ax.gif Planas yra, jis aiskus ir gan greitas, tai gi seneliui Salciui bus darbelio po to thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 08, 23:20)
Kamelija, nu thumbup.gif Labai sveikinu 4u.gif
Nu va antradienis jau visai kitokia diena ax.gif Kamelija įkvepia su snaigutėm, dangutex su įIVF ir Bykova thumbup.gif
Ačiū, mergaitės, temperatūra pakrito, jau nebėra net vakare 38 ir savijauta jau daug geresnė biggrin.gif
Nu žinokit ta Bykova man patiko, MB irgi. O dar sąžiningai įvertinant mano išankstinį nusistatymą prieš ją, tai, manau, visai neblogai. Svarbiausia, kad įkvėpė tikėjimo ir vilties, ko man dabar labai reikia. Priėmė šiandien, nes iki kitos saviatės pabaigos išvažiuoja į seminarą, o tik jai grįžus 18 d. vėl varysim pas ją aptarti tyrimų rezultatų. Kad bus problemų su manim tai sakė akivaizdu. Antibiotikų liepė nepirkti iki tyrimų atsakymų. Gerai dar kad nesakė jų negerti. Labai domėjosi tuo atsakymu iš Graikijos, įsisegė į kortelę. Na ir ji buvo pirmasis žmogus, kuris taip domėjomsi ir alergijom mano keistom ir įvairiom ir visais susirgimais. Dar sakė, kad ir Laimo liga mano atveju labai nelaiku. Patiko ir tai, kad nevarė ant Treijso. Bet aišku paklausė - ką jum gydytojas dabar siūlo? Tai kai pasakėm, kad dėti snaigutes, tai taip palingavo galva ir viskas.
Na dabar planas toks - važiuosiu aišku pas Bykovą, gydysiuos zarazas ir sekantis bandymas bus Bykovos LIT pagalba. O MB rytoj nupirks kelionę į Egiptą per Kalėdas. Man aišku išsprūdo "Bet tai daugiau nei pusė Gorgio" doh.gif Bet sakė mane ves į kampą pastatyt, o jei nepadės gausiu ir lupt. Tai va po atostogų tikiuosi jau startuoti g.gif Na jei šitas planas nepavyktų, tada prieš paskutines snaigutes reiks sutaupyti Gorgiui...

Dziugu Egk, kad Bykova suteike vilciu. Juk tai dabar svarbiausia. O isbandyti musu atveju reikia viska. Tikiuosi, kad sekantis bandymas bus sekmingas.
Bykova ant Treiso tikrai nevaro, tik Treisas jos nemegsta. Ji vis pamoko, ko uzklausti Treiso, tik perspeja kiek galima subtiliau.
Kiek zinau Bykova yra pries ankstyvaji ultragarsa nestukems ir pasake apie tai savo vienai pacientei, o ta Treisui. Tai sake Treisas pasiuto. As jam stengiuosi kuo maziau apie ja uzsiminti. Nors jis pripazista, kad Bykovos zinios ypac reikalingos nestumo islaikymui kai yra imunines problemos.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 08, 13:36)
ar niekas nenori pakomentuoti dėl tų matavimo vienetų ?
ar tipo, viskas gerai, tai pasislepusi ir tupėk pasislepus.

blush2.gif

p.s. negaliu normaliai rašyt, pasodinta koridoriuje, tai vis slapčiom paskaitau ir taip noris parašyti...
jei parašau tai gaunasi, nei penki, nei dešimt....

Klausei del progesterono matavimu. Man laboratorija atsiunte tokias normas
nėštumas:
I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l
Gal tavo atveju ne toje vietoje padejo kablelis. Arba kitaip matuojamas

Atsakyti
Labas 4u.gif Sveikinu mergaites su teigiamais atsakymais mirksiukas.gif
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? g.gif Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes ok.gif
Atsakyti
Rasiau rasiau ir kompas uzluzo
QUOTE(egk @ 2011 11 08, 23:20)
Kamelija, nu thumbup.gif Labai sveikinu 4u.gif

egk aciukas 4u.gif smagu, kad galiu tave ikvepti ir labai dziaugiuosi, kad judi i prieki. Tikiu, kad pasigydzius ir gerai pailsejus, mazuliukai tikrai pasiliks su jumis wub.gif Labai laukiu, kad taip butu.

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 09, 00:11)

4u.gif Nekantriai laukiu tavo pacios graziu skaiciuku. Nors ir taip aisku, kad tu jau nestuke.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 11 09, 00:23)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Atleisk, bet nesusilaikiau. Juk taip šito tikėjausi ir laukiau. Sakiau, kad išsivesiu tave už parankės į  nestuke.gif skyrelį. Jau matau, kaip smagiai ten lauksime didžiosios dienos. Sveikinu, mergyte  biggrin.gif

wub.gif net sugraudinai blush2.gif Aciu, kad taip tikejai ir laukei manes 4u.gif Kaip tu jautiesi?

QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 09:43)
Kamelija2, valiooooooooo tavo snaigutem!!!! Sveikinu!

Aciu tau. O tau stiprybes 4u.gif issigydysi, o tada tikrai susitiksi su savo mazuleliu/iais wub.gif

Žemyna aciu 4u.gif
Aciu jums visoms 4u.gif Labai noriu, kad visos iseitumete is sio skyrelio laimingos auginti savo maziuku. Linkiu ir stipriai tikiu, kad viena diena taip ir bus irnesakyk.gif
Atsakyti
senatve kokios geros naujenos!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiam nuostabiu rezultatu!

Kamelija2, sekmes tau nestuke.gif skyrelyje! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 12:02)
senatve kokios geros naujenos!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Laukiam nuostabiu rezultatu!

Kamelija2, sekmes tau  nestuke.gif  skyrelyje!  thumbup.gif

na,gal ir mazai tu kiausu,bet kazkaip nesureiksminu.ir nezinau kodel esu visiskai rami (esu didele trizne gyvenime).nors tam trizniojimui ateis turbut laikas labai greit............... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 11 08, 20:59)
turiu toki gan keistoka klausima, ar galima punkcija darytis be narkozes?

jei daugiau folių, gydytojai nepraktikuoja punktuoti be narkozės. IKi dviejų folių gali išgaudyti dar nemigdant (manau išsiprašytum jei reiktų tik du išpunktuoti), bet jei daugiau, tai tada ir gydytojui lengviau punktuot kai tu miegi, nes juk rizika: sujudėsi išsigandusi ar dar kokį briedą iškrėsi, o gal silpna pasidarys... Bent jau man latvių gydytojas sakė, kad jei folių daugiau nei vienas jis visad siūlo narkozę. 4u.gif
Dėl lietuvių gydytojų nežinau 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
atsiprasau,kad taip isibraunu.daznai skaitau jusu skyreli.pati iki ivf dar nepriejau.
po histeroskopijos gydytoja paskyre naudoti estrofema.norejau jusu pasiklausti,ar kuriai naudojant ji,buvo prasideje kraujavimai ne menesiniu metu,butent nuo estrofemo?gal kuri ka esat girdejus?
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auklyte 29: 09 lapkričio 2011 - 12:55
QUOTE(senatve @ 2011 11 09, 11:52)
Labas 4u.gif Sveikinu mergaites su teigiamais atsakymais mirksiukas.gif
O pas mane naujienos tokios:auga 7 kiausiniai,visi daug maz vienodo dydzio.Penktadieni apziura,o pirmadieni sake procedura numatoma,tai cia turbut punkcija???? g.gif Nuotaikos geros,optimizmo pilnos kelnes ok.gif

Taip ir toliau, nes kol kas viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 09, 11:59)
Kaip tu jautiesi?

ok.gif Glostau pilvuką ir laukiu jūsų pas nėštukes, nes ten mergaitės viena po kitos gimdo, o man iki nubėgusių vandenų dar oi kaip toli. Greičiau ateikit, galėsim kartu pirmuosius požymius aptarinėti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena tikuosi greitu laiku ir as prisijunksiu pas jus i skyreli.rytoj keliauju pas gydytoja ir tarsimes kada pirmas IVF. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 09, 13:27)
Laba diena tikuosi greitu laiku ir as prisijunksiu pas jus i skyreli.rytoj keliauju pas gydytoja ir tarsimes kada pirmas IVF. smile.gif

Sveika atvykus 4u.gif Linkiu, kad tai butu ir paskutinis IVF smile.gif
Atsakyti