Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 21:37)
Labas mergytes smile.gif
Prisiduodu biggrin.gif Siandien man 10 dpi - HCG 241,9 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikejimas nugalejo biggrin.gif Myliu savo maziukus wub.gif  wub.gif

Sveikinu wub.gif Ir as nujauciu dvynukus wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 21:43)
is tikruju, buna ir geriau...  4u.gif bet susitvarkysim  mirksiukas.gif rytoj susitinku su savo "sponsorium" ir jei viskas ok, tada planuojames kelione i Londona  4u.gif

saunuole  thumbup.gif o kiek ta Humira kainuoja?  blush2.gif

Saunuoliai, judat i prieki, kovojat ir bus atlyginta, bent jau as neleidziu sau kitaip galvoti.

Humira (2 injekcijos) - apie 750 svaru

QUOTE(J01 @ 2011 11 08, 21:59)
Labas vakaras,

turiu toki gan keistoka klausima, ar galima punkcija darytis be narkozes?

Oi ne - girdejau kad daro arba su pilna arba daline (vietine) narkoze.
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif
Prisiduodu biggrin.gif Siandien man 10 dpi - HCG 241,9 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif Jei gerai pamenu, pas jus snaigutes buvo, tad is viso fantastika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 22:12)
Humira (2 injekcijos) - apie 750 svaru

Liuks kaina! Lietuvoje apie 3850 Lt.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 11 08, 19:26)
Man vakar vėl temperatūra virš 38. Gal ir negerai, bet net pagalvojau, kad gerai kad aš nebe nestuke.gif būtų dar blogiau tikriausiai. O šiandien nuvažiavau pas Bykovą visame gražume.

Linkiu, kuo greičiau pasveikt 4u.gif Kokie įspūdžiai iš Bykovos?
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif

Kamelija, nuostabu thumbup.gif Dvynukai garantuoti nestuke.gif nestuke.gif . Sveikinu stipriai stipriai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 11 08, 22:24)
Sveikinu  thumbup.gif Jei gerai pamenu, pas jus snaigutes buvo, tad is viso fantastika  wub.gif

Aciu 4u.gif Aha, snaigutes wub.gif wub.gif

QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 22:12)
Sveikinu  wub.gif Ir as nujauciu dvynukus  wub.gif

4u.gif 4u.gif Dziugu skaityt, kad siandien smarkiai pasistumejai i prieki smile.gif Gera pradzia -puse darbo mirksiukas.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 08, 22:29)
Kamelija, nuostabu  thumbup.gif Dvynukai garantuoti nestuke.gif  nestuke.gif . Sveikinu stipriai stipriai 4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif As ir tikiuosi, kad abu maziukai pasiliko wub.gif wub.gif Galvoju, kad gal reiktu dar pakartot HCG ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 08 lapkričio 2011 - 21:34
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 22:30)
Aciu 4u.gif Aha, snaigutes wub.gif  wub.gif
4u.gif  4u.gif Dziugu skaityt, kad siandien smarkiai pasistumejai i prieki smile.gif Gera pradzia -puse darbo mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif As ir tikiuosi, kad abu maziukai pasiliko wub.gif  wub.gif Galvoju, kad gal reiktu dar pakartot HCG ax.gif

Po keliu dienu, kad matytumei augima
Atsakyti
Mergaites,

turiu gal ir kvailoka klausima. Tarkim jei vyrui ras ureaplazam, tai reiskia, kad ivf negalim darytis? Reikia butinai issigydyti ar spermai tai neturi itakos?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 21:12)

Oi ne - girdejau kad daro arba su pilna arba daline (vietine) narkoze.

o pilna reiskia visiskai uzmigdo, o daline vietine tik apatine kuno dali nutirpina? g.gif
Atsakyti
Kamelija, nu thumbup.gif Labai sveikinu 4u.gif
Nu va antradienis jau visai kitokia diena ax.gif Kamelija įkvepia su snaigutėm, dangutex su įIVF ir Bykova thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 20:01)
sveik mieloji  4u.gif o kaip tau sekesi pas Bykova?  4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 21:14)
Egk - tai vadinasi nurasom tai dienai o ne musu likimams  schmoll.gif  Tai ka bykova patare?

QUOTE(Iride @ 2011 11 08, 22:24)

Linkiu, kuo greičiau pasveikt 4u.gif Kokie įspūdžiai iš Bykovos?

Ačiū, mergaitės, temperatūra pakrito, jau nebėra net vakare 38 ir savijauta jau daug geresnė biggrin.gif
Nu žinokit ta Bykova man patiko, MB irgi. O dar sąžiningai įvertinant mano išankstinį nusistatymą prieš ją, tai, manau, visai neblogai. Svarbiausia, kad įkvėpė tikėjimo ir vilties, ko man dabar labai reikia. Priėmė šiandien, nes iki kitos saviatės pabaigos išvažiuoja į seminarą, o tik jai grįžus 18 d. vėl varysim pas ją aptarti tyrimų rezultatų. Kad bus problemų su manim tai sakė akivaizdu. Antibiotikų liepė nepirkti iki tyrimų atsakymų. Gerai dar kad nesakė jų negerti. Labai domėjosi tuo atsakymu iš Graikijos, įsisegė į kortelę. Na ir ji buvo pirmasis žmogus, kuris taip domėjomsi ir alergijom mano keistom ir įvairiom ir visais susirgimais. Dar sakė, kad ir Laimo liga mano atveju labai nelaiku. Patiko ir tai, kad nevarė ant Treijso. Bet aišku paklausė - ką jum gydytojas dabar siūlo? Tai kai pasakėm, kad dėti snaigutes, tai taip palingavo galva ir viskas.
Na dabar planas toks - važiuosiu aišku pas Bykovą, gydysiuos zarazas ir sekantis bandymas bus Bykovos LIT pagalba. O MB rytoj nupirks kelionę į Egiptą per Kalėdas. Man aišku išsprūdo "Bet tai daugiau nei pusė Gorgio" doh.gif Bet sakė mane ves į kampą pastatyt, o jei nepadės gausiu ir lupt. Tai va po atostogų tikiuosi jau startuoti g.gif Na jei šitas planas nepavyktų, tada prieš paskutines snaigutes reiks sutaupyti Gorgiui...
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif

Kamelija, Dievuliau, kokia grazi naujiena wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu su TB sapno issipildymu, mergyt thumbup.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 11 08, 23:20)
Kamelija, nu thumbup.gif Labai sveikinu 4u.gif
Nu va antradienis jau visai kitokia diena ax.gif Kamelija įkvepia su snaigutėm, dangutex su įIVF ir Bykova thumbup.gif
Ačiū, mergaitės, temperatūra pakrito, jau nebėra net vakare 38 ir savijauta jau daug geresnė biggrin.gif
Nu žinokit ta Bykova man patiko, MB irgi. O dar sąžiningai įvertinant mano išankstinį nusistatymą prieš ją, tai, manau, visai neblogai. Svarbiausia, kad įkvėpė tikėjimo ir vilties, ko man dabar labai reikia. Priėmė šiandien, nes iki kitos saviatės pabaigos išvažiuoja į seminarą, o tik jai grįžus 18 d. vėl varysim pas ją aptarti tyrimų rezultatų. Kad bus problemų su manim tai sakė akivaizdu. Antibiotikų liepė nepirkti iki tyrimų atsakymų. Gerai dar kad nesakė jų negerti. Labai domėjosi tuo atsakymu iš Graikijos, įsisegė į kortelę. Na ir ji buvo pirmasis žmogus, kuris taip domėjomsi ir alergijom mano keistom ir įvairiom ir visais susirgimais. Dar sakė, kad ir Laimo liga mano atveju labai nelaiku. Patiko ir tai, kad nevarė ant Treijso. Bet aišku paklausė - ką jum gydytojas dabar siūlo? Tai kai pasakėm, kad dėti snaigutes, tai taip palingavo galva ir viskas.
Na dabar planas toks - važiuosiu aišku pas Bykovą, gydysiuos zarazas ir sekantis bandymas bus Bykovos LIT pagalba. O MB rytoj nupirks kelionę į Egiptą per Kalėdas. Man aišku išsprūdo "Bet tai daugiau nei pusė Gorgio" doh.gif Bet sakė mane ves į kampą pastatyt, o jei nepadės gausiu ir lupt. Tai va po atostogų tikiuosi jau startuoti g.gif Na jei šitas planas nepavyktų, tada prieš paskutines snaigutes reiks sutaupyti Gorgiui...

Su dziugiom naujienom, Egk wub.gif Smagu, kad gryzote kupini teigiamu emociju ir patenkinti gydytoja drinks_cheers.gif Kuo greiciau iveikit tas uzsleptas kliutis i tiksla wub.gif O dar ir kelione... Kaledos... - smagu wub.gif
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Atleisk, bet nesusilaikiau. Juk taip šito tikėjausi ir laukiau. Sakiau, kad išsivesiu tave už parankės į nestuke.gif skyrelį. Jau matau, kaip smagiai ten lauksime didžiosios dienos. Sveikinu, mergyte biggrin.gif
Atsakyti
Kamelija2, valiooooooooo tavo snaigutem!!!! Sveikinu! Valio!!! wub.gif wub.gif

Egk, sveik greiciau 4u.gif , ir labai dziaugiuosiu, kad gyd. tau patiko! thumbup.gif

Meilės vaisius, man aplamai kaz kaip atrodo, kad jei pas vyra yra ureplazmu, tai jau pas moteri irgi turi buti. Santikiai, visi reikalai... Todel taip, manau nereikia pradeti su tokiais dalykais IVF daryti.

Damos, labas rytas! wub.gif
Aciu kad lauket is manes naujienu ir pergyvenot del manes! Naujienos mano tokios: suleidau spragtukus vakar vakare ir IVF baigtas. Kita cikla man bus atlikta LP, ir jei viskas tvarkoj tai kitas IVF bus su trumpa schema (isziziau praktiskai, nes dipherelinas mane tiesiog zudo)
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 17:37)
Labas mergytes smile.gif

SVEIKINU! wub.gif 4u.gif

Warwara, gaila, dabar linkiu, kad po lp viskas sklandziai ir nestuke.gif . 4u.gif
Atsakyti