Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 11 08, 19:26)
Sveikutės 4u.gif
Vos nebuvau dienelę o jau kiek nestuke.gif užderėjo thumbup.gif
Visoms sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš prisidedu prie Warwaros ir Cituko, kuriom pirmadienis buvo nekoks verysad.gif
Man vakar vėl temperatūra virš 38. Gal ir negerai, bet net pagalvojau, kad gerai kad aš nebe nestuke.gif būtų dar blogiau tikriausiai. O šiandien nuvažiavau pas Bykovą visame gražume. Šiaip gal būčiau atšaukus vizitą, bet kai žinojau, kad iki 18 d. jos paskui nebus, tai tiek laukti nenorėjau.
Warwara apie kurią čia infekciją kalbi? Tas graikiškas plazmas ar hidrosalpingą?
Ar dar nėra tavo šios dienos naujienų?

sveik mieloji 4u.gif o kaip tau sekesi pas Bykova? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! As siaip siam skyreli nesireiskiu, bet seku ji kiekviena diena.

Taip dziugu, kad tiek daug geru ziniu! Sekmes visoms.

As norejau jusu pasikluast, mergytes., nes labai nerimauju... Mano embrionukai labai letai dalinosi... is pradziu planas buvo augint iki blastukiu, bet 3 diena, tik vienas buvo 8 lasteliu, vienas sesiu, o visi kiti 4-5. Sutarem su daktare ir embriologe palaukt viena dienele, paziuret kas ir kaip... Tai va po nemiegotos nakties suzinojau, kad jie vis dar labai letai vystosi ir nusprendem nebelaukt, idejo man du 4iu dienu embrionukus, kurie dar tik buvo bepradedantys kompaktintis (bet dar nebuvo pasieke morules lygio)... Visus kitus paliko augint, 5a diena trys dar paaugo, bet tikrai ne iki blastukiu, ir siandian 6 diena, dar trupuciuka paaugo, ir vsio...

Ka jus manot mergytes? Gal kam taip yra buve auginant iki blastukiu? labai pergyvenu del tu embrionuku kurie dabar manyje...

Kosmaras... negaliu nusiramint.

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 11 08, 18:18)
Sveikos merginos! As siaip siam skyreli nesireiskiu, bet seku ji kiekviena diena.

As norejau jusu pasikluast, mergytes., nes labai nerimauju... Mano embrionukai labai letai dalinosi... is pradziu planas buvo augint iki blastukiu, bet 3 diena, tik vienas buvo 8 lasteliu, vienas sesiu, o visi kiti 4-5. Sutarem su daktare ir embriologe palaukt viena dienele, paziuret kas ir kaip...  Tai va po nemiegotos nakties suzinojau, kad jie vis dar labai letai vystosi ir nusprendem nebelaukt, idejo man du 4iu dienu embrionukus, kurie dar tik buvo bepradedantys kompaktintis (bet dar nebuvo pasieke morules lygio)... Visus kitus paliko augint, 5a diena trys dar paaugo, bet tikrai ne iki blastukiu, ir siandian 6 diena, dar trupuciuka paaugo, ir vsio...

Ka jus manot mergytes? Gal kam taip yra buve auginant iki blastukiu? labai pergyvenu del tu embrionuku kurie dabar manyje...

Man su pirmu IVF taip buvo.Gal is 8 embrioniuku dar trecia diena tokie pusetini reikalai buvo,5 diena buvo viena ankstyva blasta ir kita morula,o dar 4 augantys bet ne tiek kiek reiktu.Sesta diena jie visai ne kokie atrode,paauge iki blastu bet su per mazu lasteliu skaiciumi,zodziu nesaldem ju.
Tie ideti kabinosi,bet neprisikabino,hcg teigiamas buvo,bet pradejau kraujuot ir viskas.Kad sita perskaicius nepradetum pergyventi dar daugiau,pasakysiu,kad pas mane bedos ne pastoti,o isnesioti,ir imunitetas susitvarke su tuom kaip ir su praeitais nestumais.Norejau pasakyt,kad nereiskia,kad ir tau taip bus.Taip,kad ideti pas tave patys geriausi ir lauk ir tikekis tokiu paciu geriausiu ziniu.Juk turi nemazus sansus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 11 08, 20:18)

As norejau jusu pasikluast, mergytes., nes labai nerimauju... Mano embrionukai labai letai dalinosi... is pradziu planas buvo augint iki blastukiu, bet 3 diena, tik vienas buvo 8 lasteliu, vienas sesiu, o visi kiti 4-5. Sutarem su daktare ir embriologe palaukt viena dienele, paziuret kas ir kaip...  Tai va po nemiegotos nakties suzinojau, kad jie vis dar labai letai vystosi ir nusprendem nebelaukt, idejo man du 4iu dienu embrionukus, kurie dar tik buvo bepradedantys kompaktintis (bet dar nebuvo pasieke morules lygio)... Visus kitus paliko augint, 5a diena trys dar paaugo, bet tikrai ne iki blastukiu, ir siandian 6 diena, dar trupuciuka paaugo, ir vsio...

Manau Tau dabar labai reikalinga ramybe, nes jau turi leliuku pilvuke. Turi jais labai rupintis, o kitais likusiais daktarai pasirupins. Kad tu pergyvensi, gero nepadarysi.
Kazkada man viena gydytoja sake, kad stipriausi yra tie, kurie anksciau i mamos pilvuka patenka ir auga naturalioje terpeje. Tai dabar visos teigiamos mintys tiems, kurie pilvuke.

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 20:01)
sveik mieloji  4u.gif o kaip tau sekesi pas Bykova?  4u.gif

Atijola, brangioji, kaip tu laikaisi? Ar dabar visos mintys ir ryztas i priezasciu ieskojima nukreiptos. Zinok, mane visada tik tai ir palaikydavo.
As tikiu, kad uz pastangas yra atlyginama. Pamatysi busi dvynuku mama, su dideliu puzu nestuke.gif ir sypsena veide, o po to su placiu vezimeliu ir dviem nenuoramom jame. Kaip knygoje pasamones galia parasyta, susikurk vaizdinius ir jie tikrai issipildys.
Laikykis, stiprybes ir optimizmo Tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Warwariuk - kokios tavo naujienos ir siandienos vizito? Dziaugiuosi kad jau linksti del gydymosi varianto, nes labai nenoriu kad nusiviltum dar karta. Sekantis kartas turi buti nestuke.gif

Egk - tai vadinasi nurasom tai dienai o ne musu likimams schmoll.gif Tai ka bykova patare?

Kitty, Kamelija, Bonushka - laikykit fronta!

Na as siandien didizuojuosi savim, nes daug padariau, tiksliau atitaisiau kitu klaidas doh.gif - isejau anksciau is darbo, nulekiau savo maisto pasiimt (antibijotiku smile.gif ), susgrazinau pinigus uz Humira, tada nuvariau gauti antro skiepo nuo raudoniukes ir dar nulekiau i centra duoti kraujo (vel, nes durne sesele sugebejo kazkaip ne taip paimti, kad reikejo pakartot lotuliukas.gif ) Dabar jau radau kur Humira gauti, tik reikia recepta jiems issiusti ir jie atsius vaistus rolleyes.gif Zodziu vezimas juda po truputi ax.gif
Atsakyti
Aciu mergytes! Jus tokios geros- iskart atsaket. mirksiukas.gif

Keberiokst- o per kitus ivf'us jau normaliai dalinosi, ar taip pat? As va mastau jeigu dabar letai auga, tai ir ateity tikriausiai taip pat augs jeigu dar prireiks ivf?

Bandau dabar nusiramint... Gal tikrai geriau zirniukai augs pilvely negu inkubatoriuje... wub.gif

Atsakyti
Labas mergytes smile.gif
Prisiduodu biggrin.gif Siandien man 10 dpi - HCG 241,9 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikejimas nugalejo biggrin.gif Myliu savo maziukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 20:37)
Labas mergytes smile.gif
Prisiduodu biggrin.gif Siandien man 10 dpi - HCG 241,9 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikejimas nugalejo biggrin.gif Myliu savo maziukus wub.gif  wub.gif

Be galo dziaugiuos ir sveikinu! Na jus merginos tikros saunuoles! Neabejoju, kad tikejimas savo mazyliais ir savo svajone duoda nuostabiu rezultatu smile.gif Aukit laimingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 08, 20:53)
Atijola, brangioji, kaip tu laikaisi? Ar dabar visos mintys ir ryztas i priezasciu ieskojima nukreiptos. Zinok, mane visada tik tai ir palaikydavo.
As tikiu, kad uz pastangas yra atlyginama. Pamatysi busi dvynuku mama, su dideliu puzu nestuke.gif  ir sypsena veide, o po to su placiu vezimeliu ir dviem nenuoramom jame. Kaip knygoje pasamones galia parasyta, susikurk vaizdinius ir jie tikrai issipildys.
Laikykis, stiprybes ir optimizmo Tau 4u.gif  4u.gif

is tikruju, buna ir geriau... 4u.gif bet susitvarkysim mirksiukas.gif rytoj susitinku su savo "sponsorium" ir jei viskas ok, tada planuojames kelione i Londona 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 21:14)
Na as siandien didizuojuosi savim, nes daug padariau, tiksliau atitaisiau kitu klaidas  doh.gif  - isejau anksciau is darbo, nulekiau savo maisto pasiimt (antibijotiku smile.gif ), susgrazinau pinigus uz Humira, tada nuvariau gauti antro skiepo nuo raudoniukes ir dar nulekiau i centra duoti kraujo (vel, nes durne sesele sugebejo kazkaip ne taip paimti, kad reikejo pakartot  lotuliukas.gif ) Dabar jau radau kur Humira gauti, tik reikia recepta jiems issiusti ir jie atsius vaistus  rolleyes.gif Zodziu vezimas juda po truputi  ax.gif

saunuole thumbup.gif o kiek ta Humira kainuoja? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 21:37)
Labas mergytes smile.gif
Prisiduodu biggrin.gif Siandien man 10 dpi - HCG 241,9 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 11 08, 19:35)
Aciu mergytes! Jus tokios geros- iskart atsaket.  mirksiukas.gif

Keberiokst- o per kitus ivf'us jau normaliai dalinosi, ar taip pat? As va mastau jeigu dabar letai auga, tai ir ateity tikriausiai taip pat augs jeigu dar prireiks ivf?

Bandau dabar nusiramint... Gal tikrai geriau zirniukai augs pilvely negu inkubatoriuje... wub.gif

Na geriau nusiteikti,kad kito ivf jums neprireiks.Na nebent broliukui ar sesutei smile.gif

Per kita ivf buvo viskas idealu.Bet as tris keturis menesius iki to saziningai geriau q10,pregnacare conception,zuvu taukus,d3 ir biciu pieneli-gal tai irgi turejo kazkokios itakos,nes protokolas buvo paliktas tas pats.
Nepamenu dabar tiksliu skaiciu,bet turejom dvi pilvely ir 5 uzsaldytas.1 nebesalde,nes mazai ten lasteliu buvo.Tai cia is 8 likusiu trecia diena.dvi berods sustojo anksciau,kelios neteisingai apsivaisino.
Na rezultatas liniuoteje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 19:37)
Labas mergytes smile.gif

Kamelija,nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif Nujauciu dvynukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 08, 21:45)
Kamelija,nuosirdziausi sveikinimai  thumbup.gif Nujauciu dvynukus  bigsmile.gif

Labai tikiu, kad jie abu pas mus ir pasiliko wub.gif wub.gif Jausmas neapsakomas smile.gif
Aciu jums visoms 4u.gif Jusu palaikymas labai padejo biggrin.gif
Linkiu, kad visos visos pagautumet savo laimes paukste ir kad jusu svajones issipildytu kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

turiu toki gan keistoka klausima, ar galima punkcija darytis be narkozes?
Atsakyti