T.P.Keberiokst
Paprastumas ir racionalumas yra gerai
Todel jei sarasiukas netelpa i parasa, galima paprasciausiai palikti jame paskutiniu 10 men. statistika. Tada nauju mamyciu tikrai gaudyti nereikia Jau ilgiau nei 9.5 men nei viena nescia nebuna Dramblienes nemoka i forumus rasyti, be to su nevaisingumu jie turi maziau problemu
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 15:19)
T.P.Keberiokst
Todel jei sarasiukas netelpa i parasa, galima paprasciausiai palikti jame paskutiniu 10 men. statistika. Tada nauju mamyciu tikrai gaudyti nereikia Jau ilgiau nei 9.5 men nei viena nescia nebuna Dramblienes nemoka i forumus rasyti, be to su nevaisingumu jie turi maziau problemu
QUOTE(Tanga @ 2011 11 08, 13:05)
Ačiū. Na ir užderėjo spalį II, kaip grybų po lietaus. Gražus vaizdelis Dabar laukiam Kitty ir Kamelijos naujienų.
Mano NT serialas tesiasi Kaip grazu ziuret, kai ryskeja ir ryskeja Turesiu visa kolekcija
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 17:12)
Mano NT serialas tesiasi Kaip grazu ziuret, kai ryskeja ir ryskeja Turesiu visa kolekcija
Na su tavim tikrai viskas aišku. Gali drąsiai anksčiau tą HCG daryti ir nebekankinti nei savęs, nei TB, nei mūsų
QUOTE(Tanga @ 2011 11 08, 12:57)
Na tikrai kokia kankintoja. Aš vos pamačius vaiduokliuką iškart pas MB nubėgau, žinau, kaip jis laukia ir tikisi. Kai pamatė, tai ašaros akyse pasirodė Jam jau užteko ir to vos įžiūrimo brūkšnelio.
Mano MB visada sakydavo, kad noretu, jog apie laukiama stebukliuka pranesciau jam kazkaip ypatingai - na negaliu dabar gi taip su testuku atbegti ir tiek, tai reikia kazka galvoti, del to ir tempiu guma
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 17:15)
Mano MB visada sakydavo, kad noretu, jog apie laukiama stebukliuka pranesciau jam kazkaip ypatingai - na negaliu dabar gi taip su testuku atbegti ir tiek, tai reikia kazka galvoti, del to ir tempiu guma
As tai 6 val. ryte pamacius vos iziurima vaiduokli atlekus i miegamaji uzsokau dar ant miegancio MB ir vis dar zviegdama parodziau testa, i kuri jis dar ilgai ziurejo savo uzsimiegojusiom akim, nes nieko dar normaliai nemate.Buvo labai ypatinga Manau po tokiu proceduru bet koks pranesimas apie teigiama testa yra ypatingas, nes juk bet kokiu atveju tai nera netiketa. O ta pati tikriausia tavo emocija, kuri yra tik TA minute, ta maza laiko dalelyte ir yra pati ypatingiausia ir jokie suvaidinti scenarijai to neatstos
Kitty3, jetau, negaleciau nei sekundes laikyti savyje naujiena. Kaip tu sugebi jau kelias dienas po namus vaiksiuoti, matyti vyra ir jam nesakyti?!
Pateik vietoj vakarenes i lekste sudek testus visus ir patek!
Tu zinai, o jis nezino dar!
Pateik vietoj vakarenes i lekste sudek testus visus ir patek!
Tu zinai, o jis nezino dar!
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 08, 17:25)
As tai 6 val. ryte pamacius vos iziurima vaiduokli atlekus i miegamaji uzsokau dar ant miegancio MB ir vis dar zviegdama parodziau testa, i kuri jis dar ilgai ziurejo savo uzsimiegojusiom akim, nes nieko dar normaliai nemate.Buvo labai ypatinga Manau po tokiu proceduru bet koks pranesimas apie teigiama testa yra ypatingas, nes juk bet kokiu atveju tai nera netiketa. O ta pati tikriausia tavo emocija, kuri yra tik TA minute, ta maza laiko dalelyte ir yra pati ypatingiausia ir jokie suvaidinti scenarijai to neatstos
Pritariu Visa kita tik trukdytų šiai ypatingai akimirkai. Tuo momentu mačiau tik tą vos įžiūrimą brūkšniuką ir sudrėkusias MB akis. Tai buvo labai ypatinga. Nebūčiau galėjusi vaikščioti aplink ir apsimetinėti, kad nieko nevyksta. Taip norėjosi kuo greičiau pasidalinti.
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 08, 13:25)
, tiek laukta naujiena visada yra ir bus
QUOTE(Tanga @ 2011 11 08, 17:38)
Pritariu Visa kita tik trukdytų šiai ypatingai akimirkai. Tuo momentu mačiau tik tą vos įžiūrimą brūkšniuką ir sudrėkusias MB akis. Tai buvo labai ypatinga. Nebūčiau galėjusi vaikščioti aplink ir apsimetinėti, kad nieko nevyksta. Taip norėjosi kuo greičiau pasidalinti.
Na ir priraset man cia, damos Sutinku su tuom, ka manote jus Taciau as esu as Ta dziaugsmo akimirka, kai man nuriedejo asara, MB salia net nebuvo Telefonu nenorejau tokiu naujienu pranesti, iki vakaro nurimo ir mano emocijos, del to jau galiu palaukti iki HCG. Kadangi abu esam siurpraizu megejai, tai manau, bus isimintiniausia akimirka Aciu, uz komentarus
Sveikutės
Vos nebuvau dienelę o jau kiek užderėjo
Visoms sveikinimai
O aš prisidedu prie Warwaros ir Cituko, kuriom pirmadienis buvo nekoks
Man vakar vėl temperatūra virš 38. Gal ir negerai, bet net pagalvojau, kad gerai kad aš nebe būtų dar blogiau tikriausiai. O šiandien nuvažiavau pas Bykovą visame gražume. Šiaip gal būčiau atšaukus vizitą, bet kai žinojau, kad iki 18 d. jos paskui nebus, tai tiek laukti nenorėjau.
Warwara apie kurią čia infekciją kalbi? Tas graikiškas plazmas ar hidrosalpingą?
Ar dar nėra tavo šios dienos naujienų?
Vos nebuvau dienelę o jau kiek užderėjo
Visoms sveikinimai
O aš prisidedu prie Warwaros ir Cituko, kuriom pirmadienis buvo nekoks
Man vakar vėl temperatūra virš 38. Gal ir negerai, bet net pagalvojau, kad gerai kad aš nebe būtų dar blogiau tikriausiai. O šiandien nuvažiavau pas Bykovą visame gražume. Šiaip gal būčiau atšaukus vizitą, bet kai žinojau, kad iki 18 d. jos paskui nebus, tai tiek laukti nenorėjau.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 12:43)
Dar vakar gavau tokia mini konsultacija is kito gyd. is kitos salies. Jis aisku snekejo bendrai. Jo nuomone aplamai tokio tipo infekcijos pagrinde inesa mums medicina.
Warwara apie kurią čia infekciją kalbi? Tas graikiškas plazmas ar hidrosalpingą?
Ar dar nėra tavo šios dienos naujienų?