QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 16:50)
Na o as jau baigiu kovot su nezmoniskais pilvo skausmais
Pagaliau
Tik va, kai nebeskauda taip smarkiai, pradedu bijot, kad nieko tam pilvelyje ir nebevyksta
Vakar visa diena dilgciojo is vidaus, siandiena jauciu pamaudenima retkarciais, bet viskas rimsta
Kazi ar tai i gera
Pradedu dabar del kitko nerimauti
Kitty 3 - o kada tau testuotis? Na is visos savo patirties galiu pasakyti, kad kibimas (vienintelis per 4 IVF'us) buvo tik per 3 bandyma ir tada man ziauriai pilva skaudejo ir viduriai uzkieteje buvo iki kokios 7dpi.
Spaudziam kumscius vadinasi
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 03, 16:54)
Citai, nu zinok seku tavo detektyva su didziuliu susidomejimu
Jis zmogus gal nedaug tau demesio skiria, nes jam viskas aisku su tavim ir paprasta, kas irgi nera blogai
Ir beskaitydama galvojau dar viena dalyka.Kai Keberiokst ejo per visa sita mesmale, bent jau man visa tai atrode gryniausia egzotika
dabar kai tu pastosi po viso sito (tikrai tas bus), puse sito skyrelio begs pas stebukladari i Londona
O tai reiskia, kad galimybe tureti vaikuciu tures daug daugiau mergaiciu, kurios net nezinojo apie tokius dalykus. Zodziu atliekat dabar su Keberiokst labai prasminga svieciamaji darba
Oho kaip isvartei svietejiskai
Tik va svietimo laurus atiduodu Keberiokst ir Iridei, as tik seku ju pedomis, nors sutinku jei man po viso sito ateiviu pasaulio gydymo ivyks stebuklas tai rekomenduosiu ir labai ikyriai visoms kam ilgai nepavyksta
Nu as suprantu kad jam viskas kaip 2 x 2, bet gi mate mano akis ispustas ir rankas drebancias tai galejo ir daugiau sui manim pasisneketi
nors aisku kadangi as jau po daug konsultaciju pas keberiokst tai man daug lengviau buvo viska ten suprasti ir net klausimu keleta uzdaviau.
Beje Keberiokst kai as jo paklausiau ar kuris nors is rezultatu gali lemti kad gleivine i plonaja puse tai jis sake kaip ir neturetu.bet vel uztikrino kad mano gleivine kuri uzauga iki apie 8.5mm yra pakankama ir kad nesikabinciau.
tai va ta man dar reikia tyrinetis. Nu bet dar sakiau pavarysiu ta antibu kursa ir tada pradesiu visokius papildus (D3,Q10, zuvu taukus, biciu pieneli gal?, ir MB reikes suveikti kazka o tai bijo kad jo turto tie antibai nesugadintu
Taja - dar nera ziniu
?