Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2011 11 03, 15:43)
Laba diena  4u.gif
Pridaviau ryte krauja.Laukiu atsakymo dabar blink.gif  ,jauciu tik rytoj paskambins.
Tepliojimai kaip ir dingo  blink.gif
Kai suzinosiu naujienas,pranesiu jums butinai  mirksiukas.gif
Nuotaika irgi biskuti geresne  rolleyes.gif
Kaip reikia islaukt,neisivaizduoju  g.gif

Spaudžiam kumštukus ir laukiam gerų naujienų.

O mes ryt iš ryto lekiam į LV. Labai tikiuosi grįžti jau su mažutėlių nuotrauka. O jau tada tai gausit nuo manęs po riebų virusą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos, naujuose siltuose Namuciuose wub.gif Ilgokai pas jus nebuvau, tai kol viska perskaiciau...
Aciu mergaitems uz patarimus kaip kovoti su hiperstimuliacija - baltymus geriu kokteiliais thumbup.gif Tai jau ir pozymiu beveik neberasta ax.gif
Aciu ir toms, kurios papilde mano zinias apie implantacija 4u.gif
Nors ir paveluotai, prisidedu prie gimtadienio sveikinimu: Warwara ir RositaK - slapciausiu svajoniu issipildymo jums mergaites 4u.gif
Citai ir Egk po balioneli jums 4u.gif 4u.gif pagaliau sulaukus atsakymu. Graikus krize spaudzia, euru truksta - tai matot, kaip operatyviai dirba thumbup.gif lotuliukas.gif
RositaK 4u.gif - nebezinau, ka daugiau pridurti... verysad.gif
Dangutex ir Atiloja - laukiam jusu skaiciuku nestuke.gif
Na o as jau baigiu kovot su nezmoniskais pilvo skausmais doh.gif Pagaliau rolleyes.gif Tik va, kai nebeskauda taip smarkiai, pradedu bijot, kad nieko tam pilvelyje ir nebevyksta schmoll.gif Vakar visa diena dilgciojo is vidaus, siandiena jauciu pamaudenima retkarciais, bet viskas rimsta g.gif Kazi ar tai i gera g.gif Pradedu dabar del kitko nerimauti schmoll.gif
Atsakyti
Citai, nu zinok seku tavo detektyva su didziuliu susidomejimu tongue.gif Jis zmogus gal nedaug tau demesio skiria, nes jam viskas aisku su tavim ir paprasta, kas irgi nera blogai ax.gif Ir beskaitydama galvojau dar viena dalyka.Kai Keberiokst ejo per visa sita mesmale, bent jau man visa tai atrode gryniausia egzotika smile.gif dabar kai tu pastosi po viso sito (tikrai tas bus), puse sito skyrelio begs pas stebukladari i Londona bigsmile.gif O tai reiskia, kad galimybe tureti vaikuciu tures daug daugiau mergaiciu, kurios net nezinojo apie tokius dalykus. Zodziu atliekat dabar su Keberiokst labai prasminga svieciamaji darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 03, 14:43)
Spaudžiam kumštukus ir laukiam gerų naujienų.

O mes ryt iš ryto lekiam į LV. Labai tikiuosi grįžti jau su mažutėlių nuotrauka. O jau tada tai gausit nuo manęs po riebų virusą biggrin.gif

Mazuteliu nuotruka.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ,kaip miela!
Laukiam rytoj riebuteliu virusiuku!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 16:50)
Na o as jau baigiu kovot su nezmoniskais pilvo skausmais doh.gif  Pagaliau rolleyes.gif  Tik va, kai nebeskauda taip smarkiai, pradedu bijot, kad nieko tam pilvelyje ir nebevyksta schmoll.gif Vakar visa diena dilgciojo is vidaus, siandiena jauciu pamaudenima retkarciais, bet viskas rimsta g.gif  Kazi ar tai i gera g.gif Pradedu dabar del kitko nerimauti schmoll.gif

Kitty 3 - o kada tau testuotis? Na is visos savo patirties galiu pasakyti, kad kibimas (vienintelis per 4 IVF'us) buvo tik per 3 bandyma ir tada man ziauriai pilva skaudejo ir viduriai uzkieteje buvo iki kokios 7dpi.

Spaudziam kumscius vadinasi thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 11 03, 16:54)
Citai, nu zinok seku tavo detektyva su didziuliu susidomejimu  tongue.gif  Jis zmogus gal nedaug tau demesio skiria, nes jam viskas aisku su tavim ir paprasta, kas irgi nera blogai  ax.gif Ir beskaitydama galvojau dar viena dalyka.Kai Keberiokst ejo per visa sita mesmale, bent jau man visa tai atrode gryniausia egzotika smile.gif dabar kai tu pastosi po viso sito (tikrai tas bus), puse sito skyrelio begs pas stebukladari i Londona  bigsmile.gif O tai reiskia, kad galimybe tureti vaikuciu tures daug daugiau mergaiciu, kurios net nezinojo apie tokius dalykus. Zodziu atliekat dabar su Keberiokst labai prasminga svieciamaji darba  mirksiukas.gif

Oho kaip isvartei svietejiskai thumbup.gif Tik va svietimo laurus atiduodu Keberiokst ir Iridei, as tik seku ju pedomis, nors sutinku jei man po viso sito ateiviu pasaulio gydymo ivyks stebuklas tai rekomenduosiu ir labai ikyriai visoms kam ilgai nepavyksta 4u.gif Nu as suprantu kad jam viskas kaip 2 x 2, bet gi mate mano akis ispustas ir rankas drebancias tai galejo ir daugiau sui manim pasisneketi lotuliukas.gif nors aisku kadangi as jau po daug konsultaciju pas keberiokst tai man daug lengviau buvo viska ten suprasti ir net klausimu keleta uzdaviau. bigsmile.gif
Beje Keberiokst kai as jo paklausiau ar kuris nors is rezultatu gali lemti kad gleivine i plonaja puse tai jis sake kaip ir neturetu.bet vel uztikrino kad mano gleivine kuri uzauga iki apie 8.5mm yra pakankama ir kad nesikabinciau. blink.gif tai va ta man dar reikia tyrinetis. Nu bet dar sakiau pavarysiu ta antibu kursa ir tada pradesiu visokius papildus (D3,Q10, zuvu taukus, biciu pieneli gal?, ir MB reikes suveikti kazka o tai bijo kad jo turto tie antibai nesugadintu doh.gif

Taja - dar nera ziniu cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 17:35)
Kitty 3 - o kada tau testuotis? Na is visos savo patirties galiu pasakyti, kad kibimas (vienintelis per 4 IVF'us) buvo tik per 3 bandyma ir tada man ziauriai pilva skaudejo ir viduriai uzkieteje buvo iki kokios 7dpi.

Spaudziam kumscius vadinasi  thumbup.gif

Mano HCG diena 11.10, bet manau, kad neistversiu doh.gif Viduriai man nuo isodinimo kaip uzkietejo, taip ir vargstu iki siol doh.gif schmoll.gif Tai sakai, geri pozymiai? drinks_cheers.gif
Taja, su nekantrumu laukiam rezu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 17:41)
Mano HCG diena 11.10, bet manau, kad neistversiu doh.gif  Viduriai man nuo isodinimo kaip uzkietejo, taip ir vargstu iki siol doh.gif  schmoll.gif  Tai sakai, geri pozymiai? drinks_cheers.gif
Taja, su nekantrumu laukiam rezu ax.gif

Tai 11.10 bus kelinta dpi? Tai gadinsi NT, na manau kokia 10dpi jau gali pabandyti ax.gif

manau kad neblogi pozymiai, bet cia tik mano patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 11 03, 10:13)
ai, kaip ir vakar, kaip galiu kitaip besijaust.
4u.gif
galvoju pas jus nebesilankyti, nera tikslo, tai jei kas rasykit man i a.z. 4u.gif visoms didziausios sekmes wub.gif  wub.gif

wub.gif 4u.gif

Atiloja, gali mane istrinti is saraselio, musu svajones atsideda, tai as kaip ir RositaK, dingstu is eterio.

Mergaites, laikau kumstukus. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ziniu nera,ir siandien jau nebebus unsure.gif (tikriausiai siandien netirba tas zavusis laborantas lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif )
Bet kita problema atsirado!!!! doh.gif As pradejau bijot telefono skambucio!!!!!!!!!!! doh.gif
Katik vyras paskambino,tai galvojau infarktas istiks!!!!! doh.gif Ir svarbiusia matau kas skambina ir vistiek bijau atsiliept!!!!! doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 17:45)
Tai 11.10 bus kelinta dpi? Tai gadinsi NT, na manau kokia 10dpi jau gali pabandyti  ax.gif

manau kad neblogi pozymiai, bet cia tik mano patirtis  rolleyes.gif

Bus 13 DPI, bet manau, jau koki pirmadieni ar net sekmadieni bandysiu prasitestuoti blush2.gif (jei nebus per velu). Siandiena man 6 DPI. Kad tik tie nemalonus pojuciai atnestu sekme ax.gif Kad turiu pilva ir krutine, tai jau nuo punkcijos jauciu doh.gif
Tiesa, o kaip buna su temperatura? Jei uzkibo zirniukas (-ai), ji turi pakilti, ar taip supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 03, 17:53)
Ziniu nera,ir siandien jau nebebus  unsure.gif (tikriausiai siandien netirba tas zavusis laborantas  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif )
Bet kita problema atsirado!!!! doh.gif As pradejau bijot telefono skambucio!!!!!!!!!!! doh.gif
Katik vyras paskambino,tai galvojau infarktas istiks!!!!! doh.gif Ir svarbiusia matau kas skambina ir vistiek bijau atsiliept!!!!! doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na laukiam rytojaus tada 4u.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 03, 17:56)
Bus 13 DPI, bet manau, jau koki pirmadieni ar net sekmadieni bandysiu prasitestuoti  blush2.gif (jei nebus per velu).  Siandiena man 6 DPI. Kad tik tie nemalonus pojuciai atnestu sekme  ax.gif Kad turiu pilva ir krutine, tai jau nuo punkcijos jauciu doh.gif
  Tiesa, o kaip buna su temperatura? Jei uzkibo zirniukas (-ai), ji turi pakilti, ar taip supratau?  g.gif

BT siektiek pakyla, bet reikia zinoti kokia ji buvo pries punkcija, nes ji pakyla per ovuliacija ir lieka pakilus jei neztuke 4u.gif

Zemyna - linkiu kad labai neilgam atsidetu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jeigu mane pamenat, pirmadien turėjom punkcija. Ispunktavo 6, apsivaisino 4 smile.gif siandiena buvo isodinimas, gyd nezinojo kaip daryt, ar sodinti 2 ir 2 saldyti, ar viena ideti, kitus auginti iki blastu ir jeigu uzaugs, tada 6dieni dar viena ideti. Sake visi 4 geros kokybes. Tai galiausiai nusprende, kad du dedam, du saldom, taciau:) dejo du, bet vienas isimant adata prisikabino ir neliko pas mane, tai nusprendem, kad paliekam pas mane viena, o kitus 3auginam iki 6dienio:)

Dar noriu paklausti del pilvo skausmo, kiek supratau Kitty3 susidūrė su sia problema. Labai skausmingas pilvas ir ispustas, atrodau kaip kokiam 5men:) ir pusle skausminga,Ala imtis skauda blush2.gif gal koks uzdegimas g.gif kazkaip nepamenu, kad pirma kart taip butu buve, ispunktavo nedaug, hiperstimuliacija buti tikriausiai negaletu g.gif gal kas zinot, ka daryt, kad greiciau praeitu, tie nemalonus pojuciai, aciukas 4u.gif
Atsakyti