Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Atiloja aciu tau, bet as zinau visa sita teorija mirksiukas.gif Iki visiskos blondines lygio man deja niekada nedaaugti biggrin.gif Sakydama kad nenoriu ieskoti priezasties, as turejau visai ka kitka omeny drinks_cheers.gif
Yra gi ir didelis pliusas, kad skysti pamate, nes dabar sutvarkus ta reikala tikrai mano sansai pastoti bus didesni, o tai yra svarbiausia.

Kol kas as turiu tiksla, padaryti viska, kad nors vienas bandymas butu kiek imanoma idealus. Ir tada rezultatas tikrai bus dziuginantis! wub.gif

Parasiuka sutvarkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 08 lapkričio 2011 - 12:26
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 13:24)
Kol kas as turiu tiksla, padaryti viska, kad nors vienas bandymas butu kiek imanoma idealus. Ir tada rezultatas tikrai bus dziuginantis! wub.gif

Tikrai taip ir bus drinks_cheers.gif Kaip gi mes nestuke.gif skyrelyje be tavo plakatų? Prašom, pašalinti visus trukdžius ir keliauti pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 13:24)
Atiloja aciu tau, bet as zinau visa sita teorija  mirksiukas.gif Iki visiskos blondines lygio man deja niekada nedaaugti  biggrin.gif Sakydama kad nenoriu ieskoti priezasties, as turejau visai ka kitka omeny  drinks_cheers.gif
Yra gi ir didelis pliusas, kad skysti pamate, nes dabar sutvarkus ta reikala tikrai mano sansai pastoti bus didesni, o tai yra svarbiausia.

blush2.gif labai tikiu, kad susiremontavus pasieksi rezultata 4u.gif
Atsakyti
ar niekas nenori pakomentuoti dėl tų matavimo vienetų ?
ar tipo, viskas gerai, tai pasislepusi ir tupėk pasislepus.

blush2.gif

p.s. negaliu normaliai rašyt, pasodinta koridoriuje, tai vis slapčiom paskaitau ir taip noris parašyti...
jei parašau tai gaunasi, nei penki, nei dešimt....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 08 lapkričio 2011 - 12:43
Laba diena mergaites 4u.gif

Warwariuk, as tiktai UZ susitvarkyma ir tada jau kai drebsi is peties, maziausiai dvynukus mirksiukas.gif

Beje, paziurejau paraseli jusu, tai kai kurios mamytes jau susitiko nsu savo maziukais, reiketu jas isimti is ten:

Puikutte
Kristuciuke
Kristiana1
Jurgele77
Aiste35
Frige

Bent jau sias tai atsimenu, kad jau supuoja savo leles ant ranku, del kitu nesu tikra g.gif
Atsakyti
Beta1 o ka, kai pagymdo is saraso trinti reikia? As tai galiu smile.gif

Warwariuk, as tiktai UZ susitvarkyma

Tai as kaip ir nesakiau kad netvgarkysiu ax.gif ax.gif ax.gif Kai skaitai, kad sansai pastoti po IVF is 40 proc tampa tik 18, o pastojus persileisti sansai 48 proc., tai kaz kaip ir nekyla klausymu ar reikia ar nereikia blush2.gif

Atiloja
labai tikiu, kad susiremontavus pasieksi rezultata

As irgi tikiu blush2.gif Ir tau labai linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 13:42)
Beta1 o ka, kai pagymdo is saraso trinti reikia? As tai galiu smile.gif

Nu bent jau anksciau taip darydavo, nes kitaip gi nebeuzteks parasui vietos, kai visos tik krausis, o niekas is jo nesitrauks.Cia tokia rotacija tongue.gif Nebent kazkas kitaip jau pasikeite, nezinau.

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 08, 13:51)
Nu bent jau anksciau taip darydavo, nes kitaip gi nebeuzteks parasui vietos, kai visos tik krausis, o niekas is jo nesitrauks.Cia tokia rotacija  tongue.gif  Nebent kazkas kitaip jau pasikeite, nezinau.

Sitos informacijos ir as neturejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 09:57)
Sitos informacijos ir as neturejau  blush2.gif

Cia as kalta, matyt pamirsau pasakyti, pati is RositaK irgi buvau gavusi pastaba. blush2.gif 4u.gif Mamytes reikia trinti is paraselio. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytes reikia trinti is paraselio.

Del to kad as esu naujas vadas, tai keliu klausyma kam tai daryti? Mamytes savo skyrelyje, o pas mus kita statistika smile.gif Sekti tokia informacija tikrai nera tikslinga as manau.
Tai gi reikia tiesiog metu statistika vesti ir tiek. Arba 10 men.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 14:06)
Del to kad as esu naujas vadas, tai keliu klausyma kam tai daryti? Mamytes savo skyrelyje, o pas mus kita statistika smile.gif Sekti tokia informacija tikrai nera tikslinga as manau.

Aha pritariu. Kai išmėtysim praėjusių metų pradžios mamytes, tai atrodys, kad labai mažai tais mėnesiais pastojo.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 12:06)

Kadangi kazkada vedziau ta saraseli galiu pasisakyti ax.gif Kartais tikrai buna sunku visas sutalpinti(limitas kazkoks yra),tiek ka tik pagavusias gandra tiek dar planuojancias gaudyti.Butent del to visos pagimdziusios budavo trinamos,kad uzleistu vieta naujoms.O kaip daryti dabar tai jums geriau matyti,jei vietos yra galit tureti ilga pilna sarasiuka.
Is esmes karts nuo karto galiu cia ar i az parasyti,kas pagimde ir ka reiktu pratrinti,nes sutinku,kad dar prie viso sito sekti nestukiu skyreli biski nesamone gaunasi.
Atsakyti