Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Pirmiausia aciu mergaites uz grazius rezultatus ir viltis mums visom is cia kazkada iseiti thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 09:51)
Nu o as vakar apsvarsciau viska, prisiskaiciau visko, dar manau gyd. pagalvojo apie visokius variantus. Tai gi siandien bus kaz koks planas. nes ta nezinomybe zudo labiausiai. Noresi kur nors judeti, o ne svarstyti variantus. Dabar iki nauju metu tikiuosiu speti ispjauti kas ten nereikalinga ir naujus sutikti su naujais planais.

Na tai laukiam galutinio sprendimo siandien 4u.gif Manau kad mastai teisinga linkme smile.gif

QUOTE(Terze @ 2011 11 08, 11:03)
Na Cituk - o pas tave matau jau antibiotiku serialas  blink.gif 

Jo neuzilgo pradesiu, laime kad tas serialas ne tokio ilgio kaip Santa Barbara and Moterys meluoja geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu negirdejau kad Hidrosalpingsas gali atsirasti nuo stimuliacijos, bent jau taip teige ir LT gydytojai ir Gorgis patvirtino. Tai yra kazkada buvusios arba vis tebesancios infekcijos pasekme.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 08:03)
Tai yra kazkada buvusios arba vis tebesancios infekcijos pasekme.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visoms ačiū už sveikinimus 4u.gif Aš už jus visas labai sergu. Dangutex, sveikinu!
O man aišku prasideda kitas pergyvenimų etapas, kad tik būtų nėštumas vietoj, kad nebūtų kt. bėdų ir pan. Dėl pojūčių, iš pradžių kokią savaitę po įsodinimo kaip ir nieko per daug nejaučiau, bet va poto ir iki dabar labai skauda pilvo apačią, praktiškai pastoviai, kai einu, stoviu, ir dar labai skrandžio srityje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 08, 12:03)
Nu negirdejau kad Hidrosalpingsas gali atsirasti nuo stimuliacijos, bent jau taip teige ir LT gydytojai ir Gorgis patvirtino. Tai yra kazkada buvusios arba vis tebesancios infekcijos pasekme.

drinks_cheers.gif jis tik stimuliacijos metu suaktyveja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 08, 11:48)
Kažkokių ypatingų pojūčių vis dar nėra arba aš jų nesureikšminu. Krūtys tikrai didėja ir darosi jautresnės, bet tai prasidėjo kokią šeštą savaitę (skaičiuoju nuo paskutinių mmm), rėmuo lyg ir praėjo, mieguistumas šioks toks atsirado ir pastoviai noriu keptos duonos su česnaku  biggrin.gif Porą kartų supykino užuodus nemalonius kvapus, bet taip silpnai. Aš irgi tų požymių taip laukiu, vis sesers klausinėju, ką jinai jautė (mano sesutė jau šeštą mėnesį  nestuke.gif ), bet sako, kad irgi nieko nejautė ir tik kartą vėmė per visą tą laiką. Tikiuosi ir manęs labai nevargins šitas nemalonumas  biggrin.gif
Papildyta:
Pamažu kraustausi, bet neišeisiu, kol jūsų visų iš čia neišsivesiu. Va jau turiu tris naujai iškeptas  nestuke.gif sau į kompaniją. Dabar Kameliją čiupsiu už parankės  biggrin.gif
Papildyta:
Kitty3 O tu kada kraujuką nuleisi? Po tiek vaiduokliaujančių testukų net aneabejoju, kad rezultatas bus teigiamas. smile.gif

Mano diena isaus poryt ax.gif Kazkaip velai cia mane siuncia to kraujuko nusileisti, bus 13 DPI g.gif , ir kiek pamenu kartu su Businka skelbsim naujienas pries savaitgali wub.gif Tikiuosi, bus ka svesti drinks_cheers.gif

Papildyta:
Labas rytas visoms 4u.gif
Papildyta:
Terze, manes dar nesveikink - as dar nepatvirtinta oficialiai blush2.gif
Atsakyti
Citas, Atiloja tiesa sakant nenoriu as listi i gyluma, kodel del ko ir t.t. As noriu zinoti atsakyma ka daryti dabar. Ir tiek.
Dar vakar gavau tokia mini konsultacija is kito gyd. is kitos salies. Jis aisku snekejo bendrai. Jo nuomone aplamai tokio tipo infekcijos pagrinde inesa mums medicina.
Tai gi mastyti ta minti toliau as nenoriu. Dar jo nuomone reikia apjauti ir kita puse. Bet ten trupuciuka kita medicina, ne europetiska. Jis po operacijos siule reabilitacija 3 men. minimum. O pas mus as zinau nieks nelaukia.
Pas mane dar gi endo yra, tai gal ir gerai ta LP bus. Gal biski ir ta vieta sutvarkys.
Zodziu palauksiu as siandienos konsultacijos. Bet kol kas zinau tik viena. Zinau kad busiu nescia, bet tikrai jutau kad ne si karta.

O dar del to skyscio. Mano atveju as taip supratau jis dabar tik itariamas. Nes kaip paaiskino gyd. kai jis jau tikrai matomas echoskopu, tai reisikia kad jau ten visai jo daug. Sukele ji tikrai stimuliacija, itariu kad praeita. Nu ir dzin', yra kaip yra. Pailsiesiu namuose su nedarbingumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 08, 12:24)
Visoms ačiū už sveikinimus 4u.gif Aš už jus visas labai sergu. Dangutex, sveikinu!
O man aišku prasideda kitas pergyvenimų etapas, kad tik būtų nėštumas vietoj, kad nebūtų kt. bėdų ir pan. Dėl pojūčių, iš pradžių kokią savaitę po įsodinimo kaip ir nieko per daug nejaučiau, bet va poto ir iki dabar labai skauda pilvo apačią, praktiškai pastoviai, kai einu, stoviu, ir dar labai skrandžio srityje g.gif

Maudė ir man, todėl irgi nerimavau, ar vietoje. Organizmas, matyt, ne iš karto supranta, kad vyksta permainos. Tie skausmai tokie panašūs į mmm skausmus buvo. Paskui dar ir po poros savaičių panašiai maudė prieš pat vizitą pas Treijsą. Pagulinėk, jei turi galimybę.
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 12:30)
Mano diena isaus poryt  ax.gif  Kazkaip velai cia mane siuncia to kraujuko nusileisti, bus 13 DPI g.gif , ir kiek pamenu kartu su Businka skelbsim naujienas pries savaitgali wub.gif  Tikiuosi, bus ka svesti drinks_cheers.gif

Ir už ką tave taip kankina. Aš pasidariau 9DPI, nes būčiau negyvai nusitrizniojus. O paskui dar pakartojau nurodytu laiku. Tu irgi gali anksčiau pasidaryti, o pakartojusi 13DPI matysi, kaip auga skaičiukai.
Papildyta:

O kas sąrašiuką veda? Kažkaip nematyti jo, o vaizdas ten turėtų būti neblogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 08, 12:48)
Maudė ir man, todėl irgi nerimavau, ar vietoje. Organizmas, matyt, ne iš karto supranta, kad vyksta permainos. Tie skausmai tokie panašūs į mmm skausmus buvo. Paskui dar ir po poros savaičių panašiai maudė prieš pat  vizitą pas Treijsą. Pagulinėk, jei turi galimybę.
Papildyta:
Ir už ką tave taip kankina. Aš pasidariau 9DPI, nes būčiau negyvai nusitrizniojus. O paskui dar pakartojau nurodytu laiku. Tu irgi gali anksčiau pasidaryti, o pakartojusi 13DPI matysi, kaip auga skaičiukai.

Na zinok, man jau kazkaip ramiau, kai pamaciau NT vaiduoklius - ir kasdien jie vis ryskesni, tik dar nera pirmo ryskumo blush2.gif Jei ne NT, tikrai buciau neistverus tiek ilgai, jau buciau prisidavus i laboratorija doh.gif O dar MB noriu staigmena padaryti, tai ta diena man bus tinkamiausia proga, nes testuku jam dar nerodziau blush2.gif Ot, savanaude doh.gif
Papildyta:
Administratoriaus pareigas pereme Warwara.
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 12:53)
Na zinok, man jau kazkaip ramiau, kai pamaciau NT vaiduoklius - ir kasdien jie vis ryskesni, tik dar nera pirmo ryskumo  blush2.gif  Jei ne NT, tikrai buciau neistverus tiek ilgai, jau buciau prisidavus i laboratorija doh.gif O dar MB noriu staigmena padaryti, tai ta diena man bus tinkamiausia proga, nes testuku jam dar nerodziau blush2.gif  Ot, savanaude doh.gif

Na tikrai kokia kankintoja. Aš vos pamačius vaiduokliuką iškart pas MB nubėgau, žinau, kaip jis laukia ir tikisi. Kai pamatė, tai ašaros akyse pasirodė wub.gif Jam jau užteko ir to vos įžiūrimo brūkšnelio.
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 12:54)
Administratoriaus pareigas pereme Warwara.

Warwariuk, nujaučiu, kad tau dabar ne tas galvoje, bet jei nesunku įdėk sąrašėlį. Noriu matyti, kas su manim pas nestuke.gif keliauja biggrin.gif
Atsakyti
Tanga
Noriu matyti, kas su manim pas

Prasom, prasom, as tik vis pamirstu, kad ta parasa reikia ijungineti pastoviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 13:03)
Prasom, prasom, as tik vis pamirstu, kad ta parasa reikia ijungineti pastoviai smile.gif

Ačiū. Na ir užderėjo spalį II, kaip grybų po lietaus. Gražus vaizdelis thumbup.gif Dabar laukiam Kitty ir Kamelijos naujienų.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 12:43)
O dar del to skyscio. Mano atveju as taip supratau jis dabar tik itariamas. Nes kaip paaiskino gyd. kai jis jau tikrai matomas echoskopu, tai reisikia kad jau ten visai jo daug. Sukele ji tikrai stimuliacija, itariu kad praeita. Nu ir dzin', yra kaip yra.  Pailsiesiu namuose su nedarbingumu thumbup.gif

Vel gi, is savo patirties pasakysiu, kad jau kai itaria, tai ir pasitvirtina doh.gif Sukelia ta skysti ne stimuliacija, o uzake kiausintakiai 4u.gif Tiesiog stimuliacijos metu, organizme susidaro daugiau gleiviu nei iprastai (na kad ir panasiu i vaisingas isskyras), kurios nespeja absorbuotis (o isteket nera kur), todel jos pasimato greiciau 4u.gif Taip pat, juk esi stebima, todel greiciau galima identifikuoti 4u.gif Man stimuliacijos metu puikiai matesi, po 1 IVF'o vel nebesimate, o paskui kai dariausi LP, konstatavo fakta, kad kiausintakiai uzake 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 11 08, 13:03)

Viltele su pasislepusia is gaudanciu reikia istrinti, nes jos jau pagavo blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti