Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dangutex, graziai auga skaiciukai, sveikinu! wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 07, 23:19)
Man 7 sav. Jaučiau praėjusią savaitę pamaudenimus, vakar Crinonas buvo visokių spalvų, matėsi ir raudonų krešuliukų. Mergytės mane nuramino, tai nesuku dėl to galvos. Bet jei esi turėjusi nesivystantį, gal dėl šventos ramybės pasirodyk kam nors.

Tanga, kaip Tavo pojuciai? Sekdama savo pojucius, vis galvoju apie Tave, nes kaip ir paskui Tave zingsniuoju.
Dabar tik laukiu kada maziuka ( o gal ir maziukus) gimdoje pamatysiu. Bijau siaubingai, nes esu negimdini jau patyrusi po IVF
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 20:39)
Turiu rezultatą 251,9 (12 DPI)    lotuliukas.gif  clap.gif

Aciu visoms merginoms uz stipru palaikyma. Aciu aciu Jums 4u.gif Labai skauda pilva, tai eisiu ilsetis  mirksiukas.gif

Viltele, sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif . Pavarei su savo skaiciukais thumbup.gif Saunuole nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(senatve @ 2011 11 07, 09:37)
labas 4u.gif
Paaiskinkit labiau patyrusios,kada reikia pradet kazka jaust pilve,pradejus badytis???? Visos snekat apie sonu braskejima,kada cia laukt to braskesio doh.gif

aš jaučiau tarsi tempimo jausmą...lyg turėtų pramušti mmm.

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 19:39)

thumbup.gif Ramaus sekančių etapų laukimo smile.gif

Warwara, su gydytojos patarimu tikrai rasit geriausią būdą. Tik nepamiršk, kad tau reikia save tausoti.
Atsakyti

Viltele thumbup.gif skaiciukai biggrin.gif didziausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 07, 21:32)
10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

dangutex jau dabar drasiai sveikinu 4u.gif aukit ir stiprekit 4u.gif

PerKunas o tau jau punkcija buvo? kaip praejo?
Atsakyti
Nuostabus sauletas pirmadienis - kiek graziu naujienu wub.gif

Viltele, ir tave su DIDELIAIS skaiciukais - kaip smagu nestuke.gif

Dangutex, su graziu augimu jus ir kuo graiciau pamatykit savo sirdute (-es)
soske.gif
Tanga, kaip tavo savijauta, gal jau issikraustei pas tikras nestukes? ax.gif Pasiimk ir mus blush2.gif
Businka, sekmes ir raminanciu pojuciu tau 4u.gif
Kamelija2, kaip tu? Jau pasiruosusi uztvirtinti sapna? drinks_cheers.gif
Ramios nakties ir saldziu sapnu visoms vacation1.gif
Atsakyti
labas rytas

turiu klausimą, o kokie matavimo vienetai buvo ?
nes va žiūriu, kitų PRG 40 su kableliu, o mano tai virš 400...

taigi, patikslinu :
PRG 453,4 nmol/l
HCG 52,80 IU/l
Atsakyti
Labas rytas, damos!
Koks vakar smagus vakaras buvo, kaip gerai, kai tiek naujienu geru!!!!! Labai dziugu!

Nu o as vakar apsvarsciau viska, prisiskaiciau visko, dar manau gyd. pagalvojo apie visokius variantus. Tai gi siandien bus kaz koks planas. nes ta nezinomybe zudo labiausiai. Noresi kur nors judeti, o ne svarstyti variantus. Dabar iki nauju metu tikiuosiu speti ispjauti kas ten nereikalinga ir naujus sutikti su naujais planais.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 15:53)
Paskaiciau apie ta nesamone. Isodinimo tikrai nenoresiu. Nestuma prarasti su tikimybe vos ne 50 proc. as nepasirengusi visai.
Dabar klausimas ar daryti punkcija, tiketis kad bus geri nors 2 embrionai, tada saldyti ir daryti sau ramiai operacija. As linkusi rizikuoti, nes apart pinigu nieko neprarasiu sio atveju. Bet reikia sponsoriaus pritarimo.

Dar patirsi viena narkoze g.gif Jei butu daug foliu, tai sakyciau, rizikuot, bet del 2 foliu g.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 16:16)
HCG 52.8
PRG 453.4

sveikinimai 4u.gif wub.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 16:32)
Cituk, paziuresiu as del tu zarazu. Siandien gyd. minejo, kad jei darisim punkcija, bus man leidziami antibiotikai po to. Zodziu buvo pas mane planas: sitas IVF ir basta, bus aisku viskas. Kuo toliau, to daugiau neaisku ka daryti.

Kadangi per si IVF'a vel pilve mate saaugu (prie desines kiausides negalejo normaliai prieiti), tai kyla man paciai itarimas, kad kokia nors uzslepta zaraza uzsilikusi pas mane g.gif Nu juk negali siaip is niekur nieko tos saaugos atsirasti doh.gif O antibu kursa dar pries 1 IVF'a sugeriau (nu vos ne profilaktiskai) blush2.gif

thumbup.gif sveikinimai 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 07, 21:32)
Sveikos merginos,

Kaip dziugu, kad pasipyle grazus skaiciukai. Jungiuosi prie ju.
10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

sveikinu dar karta ir uztikrintai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!!!
Nuo 8val ryto skaiciau.... tiek naujienu per savaitele!!!
Visu pirma Taja78, Atiloja - nusiraminimo, susikaupimo ir vilties..... 4u.gif Merginos, tikiuosi nedingsit is cia, o jei dingsit, tai tik nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

O dabar didziausios ovacijos!!!!! Dangutex, Viltele, Kitty3, Pasislepusi - tiek jusu daug si karta, tiek daug dovanu mums smile.gif Eina sau, tie NT serialai... o paskui HCG serialai smile.gif As net pati uzsimaniau NT padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip nuotaika pakilo!!!!!Aciu Jums wink.gif

Warwariuk - na tu pakliuvai.... as niekada nezinojau, kas tas salpingas...dabar supratau... bet jis yra sukeltas stimuliacijos?? Tai koks gydymas, kiausintaki pasalinti?? Siandien po pietu zinosi?? Laikykis...ir gerai, kad paverki, negali gi savyje laikyti, kitaip visai praziltum....

Na Cituk - o pas tave matau jau antibiotiku serialas blink.gif

Keberiokst,
kaip tavo sveikatele, kiek jau savaiteliu???

EGK - stiprybes tau ieskant atsakymu - as skaitau viska su labai dideliu susidomejimu...

Zemyna - na tavo kelyje vel akmenukai.... jau gal susirinkai??

Laukiam dabar Kamelijos???

Visu pasiilgau wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 11:00)
Kadangi per si IVF'a vel pilve mate saaugu (prie desines kiausides negalejo normaliai prieiti), tai kyla man paciai itarimas, kad kokia nors uzslepta zaraza uzsilikusi pas mane  g.gif Nu juk negali siaip is niekur nieko tos saaugos atsirasti  doh.gif O antibu kursa dar pries 1 IVF'a sugeriau (nu vos ne profilaktiskai)  blush2.gif

ups... tai gal pas tave ta endo yra??Idomu, o nuo endo matyt nera antibiotiku..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 11 08, 11:03)
ups... tai gal pas tave ta endo yra??Idomu, o nuo endo matyt nera antibiotiku.....  verysad.gif

ne ne ne smile.gif bent jau gruodzio menesi (per paskutine LP) nerado smile.gif As tiesiog galvoju, kad yra uzslepta "plazmu" graikiskoji forma ir jinai tas saaugas vis atnaujina g.gif Nu cia as taip mastau, nes su savo ziniomis ir su SM mergaiciu pagalba, neuzilgo galesiu tapti praktikuojancia gydytoja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 08, 11:12)
ne ne ne smile.gif bent jau gruodzio menesi (per paskutine LP) nerado smile.gif As tiesiog galvoju, kad yra uzslepta "plazmu" graikiskoji forma ir jinai tas saaugas vis atnaujina  g.gif Nu cia as taip mastau, nes su savo ziniomis ir su SM mergaiciu pagalba, neuzilgo galesiu tapti praktikuojancia gydytoja biggrin.gif 4u.gif

Su tuo ir sveikinu wink.gif

Kazi kaip Afrodite su savo ropliuku kovoja....? Mano Tr ropliuko atsakymus pakomentavo: ocen otlicno... tai nesigilinu, matyt snaudzia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 07, 23:57)
Tanga, kaip Tavo pojuciai? Sekdama savo pojucius, vis galvoju apie Tave, nes kaip ir paskui Tave zingsniuoju.

Kažkokių ypatingų pojūčių vis dar nėra arba aš jų nesureikšminu. Krūtys tikrai didėja ir darosi jautresnės, bet tai prasidėjo kokią šeštą savaitę (skaičiuoju nuo paskutinių mmm), rėmuo lyg ir praėjo, mieguistumas šioks toks atsirado ir pastoviai noriu keptos duonos su česnaku biggrin.gif Porą kartų supykino užuodus nemalonius kvapus, bet taip silpnai. Aš irgi tų požymių taip laukiu, vis sesers klausinėju, ką jinai jautė (mano sesutė jau šeštą mėnesį nestuke.gif ), bet sako, kad irgi nieko nejautė ir tik kartą vėmė per visą tą laiką. Tikiuosi ir manęs labai nevargins šitas nemalonumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 08, 00:56)
  Tanga, kaip tavo savijauta, gal jau issikraustei pas tikras nestukes? ax.gif Pasiimk ir mus  blush2.gif

Pamažu kraustausi, bet neišeisiu, kol jūsų visų iš čia neišsivesiu. Va jau turiu tris naujai iškeptas nestuke.gif sau į kompaniją. Dabar Kameliją čiupsiu už parankės biggrin.gif
Papildyta:
Kitty3 O tu kada kraujuką nuleisi? Po tiek vaiduokliaujančių testukų net aneabejoju, kad rezultatas bus teigiamas. smile.gif
Atsakyti