Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dangutex @ 2011 11 07, 21:32)
Sveikos merginos,

Kaip dziugu, kad pasipyle grazus skaiciukai. Jungiuosi prie ju.
10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

Dangutex, labai graziai auga skaiciukai wub.gif
Atsakyti
Dangutex, pasislepusi labai dziugu uz jus thumbup.gif nestuke.gif

Warwara,man pirmasis bandymas buvo su hidrosalpingsu ir deja nieko ,nors ir suleido antibiotiku po punkcijos ,bet pasak gydytojos tik hidrosalpingsas ir buvo priezastis nesikabinimui embrioniuku .... unsure.gif
Atsakyti
Niu kaip faina šiandien čia smile.gif Dar dvi puikios naujienos iš Viltelės ir Dangutex! Viltele, tau pagyrimas už tokius aukštus skaičiukus, o Dangutex - sveikinimai, kad gražiai augate wub.gif

Atsakyti
Dangutex, Viltele, pasislepusi wub.gif wub.gif wub.gif Kaip miela wub.gif

Del hidrosalpingsu tai jis matosi echoskopu ? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

kaip faina!!!sveikinu jusu!!!
Dangutex, noru paklausti, kokie buvo pozymi pas jums, ar pilvas skaudeja, temperatura, krutine, taip labai idomu, parasykikiet jegu ne sunku, nes as einu is prota, man jau 2 dienas nieko ne viksta, neko ne skauda, krutime ne jautri visai, o man 11.10 reikes krauja priduot, tai dabar tokie baime atsirada, atroda ka nieko ne isejo.....
Papildyta:
QUOTE(businka123 @ 2011 11 07, 22:36)
Dangutex, noru paklausti, kokie buvo pozymi pas jums, ar pilvas skaudeja, temperatura, krutine, taip labai idomu, parasykikiet jegu ne sunku, nes as einu is prota, man jau 2 dienas nieko ne viksta, neko ne skauda, krutine ne jautri visai, o man 11.10 reikes krauja priduot, tai dabar tokie baime atsirada, atroda kad nieko ne isejo.....

Atsakyti
Dangutex, Viltele, kaip smagu! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu-sveikinu-svekiiiinuuuuuuu!!!! Kaip smagu!

Damos, kas sako, kad net punkcijos nedarytu. Kodel? doh.gif Gi hidrosalpingsas kitame kiausintakyje, kuris nebus badomas. Jame nieko nera, nei vieno folio. O tas kuriame foliai, yra grazus ir svarus.
Gal ir nereikia tu dvieju nereikia taip jau sureiksminti, nu bus kita stimuliacija, bus visai kitas rezultatas!
Ryt bus kita diena.
O nuojjauta, kad bus viskas negerai as tikrai turejau, viduje dabar tokia ramybe... Idiotizmas! doh.gif
Atsakyti
o klausykit, ar buvo kokia apklausa, kelintas IVF laimingas, ar ne? labai idomu but statistika pamatyt ax.gif
bo as kitais metais 3 planuoju lotuliukas.gif mano optimizmas situo klausimu "negroja"... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 20:39)
Turiu rezultatą 251,9 (12 DPI)    lotuliukas.gif  clap.gif
Aciu visoms merginoms uz stipru palaikyma. Aciu aciu Jums 4u.gif Labai skauda pilva, tai eisiu ilsetis  mirksiukas.gif

clap.gif Sveikinu mergyte. Gražus skaičiukas thumbup.gif
Papildyta:
Sveikos merginos,
10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

Kaip man patinka tokios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 07, 23:16)
Kaip man patinka tokios naujienos  thumbup.gif

taip, jos ikvepia.
kazkaip ir paciai ant dusios lengviau pasidaro pamacius, kad dar kazkam pasiseke, reiskia, visu musu eile kazkada ateis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 11 07, 19:48)
Sveikos,noriu paklaust,kieno nestumas apie 6-7sav.,koks crinonas spalvos?Ar nebuna,pilvo spazmu?Esu labai issigandus,zinau,kad negaliu jaudintis,bet...Dvi dienas tarsi tempe viena sona,o nuo vakar prasidejo kazkokie spazmai,maudzia pilva visa diena.Ir crinonas lyg ruzavas truputi,priestai lyg nebuvo.Baimes akys dideles,praejusi karta nesivyste mano maziukas,viskas baigesi 6 sav.Pas gyd.tik sestad.
Papildyta:
Pasislepusi,labai sveikinu,kad skaiciukai tik didetu  thumbup.gif

Man 7 sav. Jaučiau praėjusią savaitę pamaudenimus, vakar Crinonas buvo visokių spalvų, matėsi ir raudonų krešuliukų. Mergytės mane nuramino, tai nesuku dėl to galvos. Bet jei esi turėjusi nesivystantį, gal dėl šventos ramybės pasirodyk kam nors.
Atsakyti
Sveikinu visas su puikiais skaiciukais thumbup.gif Aciu,mergaites,ryt bandysiu patekt pas gyd.
Atsakyti
[quote=businka123,2011 11 07, 22:37]
Dangutex, noru paklausti, kokie buvo pozymi pas jums, ar pilvas skaudeja, temperatura, krutine, taip labai idomu, parasykikiet jegu ne sunku, nes as einu is prota, man jau 2 dienas nieko ne viksta, neko ne skauda, krutime ne jautri visai, o man 11.10 reikes krauja priduot, tai dabar tokie baime atsirada, atroda ka nieko ne isejo.....
Tikrai nesunku, bet visom skirtingai buna.
Mano pojuciu isklotine butu tokia. Pilva maude ir dure beveik kiekviena diena (nors buvo ir ramesniu dienu). Nakti i 5 dpi buvo siaubingi skausmai, visai nemiegojau ir strenas skaudejo ir pilva (ikalbinejau tuomet save, kad tai implantacija ir kenciau). Krutine pradzioje skaudejo, bet nuo Ovitrelio suleidimo pradejo skaudeti), o paskutines dienas jau tryzniojau, nes krutine buvo visa nejautri. Dabar maudimas jau 2 dienos kaip aprimes, tik paduria, bet skirtingose vietose. Krutine galbut jautresne, bet, matyt, nuo pastovaus tikrinimo.
Atsakyti