Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=pasislepusi,2011 11 07, 16:43]
ar galiu tikėtis, kad liko abu ?

eina sau panos, negaliu nieko daryt... o reikia būt labai rimtai tetai.
sveikinu labai, su graza naujiena!!!!!!!!! pagal skaicukas atroda kad vienas, bet visko gali but ax.gif sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo businka123: 07 lapkričio 2011 - 17:05
Pasislepusi, sveikinu! wub.gif 4u.gif smile.gif

Sekanti? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasislepusi, sveikinu 4u.gif Ir as manau, kad bus vienas.Bet koks gi skirtumas bigsmile.gif As kartociau po poros dienu, kad matyti kilimo dinamika.
Atsakyti
Pasislepusi, sveikinu labai labai thumbup.gif
As irgi visa diena isproto einu, dar rezultatu nezinau. Tikiuosi, kad paskabins siandien, nes prizadejo. O as tai PRG nedariau? O reikia?
Atsakyti
Sveikos,noriu paklaust,kieno nestumas apie 6-7sav.,koks crinonas spalvos?Ar nebuna,pilvo spazmu?Esu labai issigandus,zinau,kad negaliu jaudintis,bet...Dvi dienas tarsi tempe viena sona,o nuo vakar prasidejo kazkokie spazmai,maudzia pilva visa diena.Ir crinonas lyg ruzavas truputi,priestai lyg nebuvo.Baimes akys dideles,praejusi karta nesivyste mano maziukas,viskas baigesi 6 sav.Pas gyd.tik sestad.
Papildyta:
Pasislepusi,labai sveikinu,kad skaiciukai tik didetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 12:53)
Paskaiciau apie ta nesamone. Isodinimo tikrai nenoresiu. Nestuma prarasti su tikimybe vos ne 50 proc. as nepasirengusi visai.
Dabar klausimas ar daryti punkcija, tiketis kad bus geri nors 2 embrionai, tada saldyti ir daryti sau ramiai operacija. As linkusi rizikuoti, nes apart pinigu nieko neprarasiu sio atveju. Bet reikia sponsoriaus pritarimo.

Pasisakysiu ir aš šitu klausimu smile.gif Nedaryčiau aš ir punkcijos. Aišku, jei linkusi rizikuoti, kitas reikalas, bet nepamiršk, kad mes ir apie narkozę šnekam. O šiaip įsodinimo su hidrosalpingsu tikrai nereikia schmoll.gif Karti patirtis, su hidrosalpingsu šansų mažai 4u.gif
Atsakyti
Turiu rezultatą 251,9 (12 DPI) lotuliukas.gif clap.gif

Aciu visoms merginoms uz stipru palaikyma. Aciu aciu Jums 4u.gif Labai skauda pilva, tai eisiu ilsetis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, planuoju IVF procedura, taciau pries tai turiu pasidaryti keleta tyrimu. Ar galite patikslinti, kuria ciklo diena reikia daryti prolaktino tyrima? Anksciau (pries IUI) esu dariusi 21-23 d., taciau dabar lapelyje gydytoja norode, jog tyrimas turi buti atliekamas 3-5 ciklo diena. Ar tikrai cia nera jokios klaidos?
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2011 11 07, 19:57)
Merginos, planuoju IVF procedura, taciau pries tai turiu pasidaryti keleta tyrimu. Ar galite patikslinti, kuria ciklo diena reikia daryti prolaktino tyrima? Anksciau (pries IUI) esu dariusi 21-23 d., taciau dabar lapelyje gydytoja norode, jog tyrimas turi buti atliekamas 3-5 ciklo diena. Ar tikrai cia nera jokios klaidos?

As is pradziu irgi dariau prolaktino tyrima ciklo gale ir jis pas mane labai aukstas buvo. Visus metus vartojau Bromcriptina, buvau siusta pas endokrinologus, bet vistiek nepastojau. Tada pakeiciau gydytoja ir jis man paaiskino, jeigu ciklas reguliarus, tai kazin, ar prolaktinas yra ta nepastojimo priezastis. Tada liepe darytis tyrima ciklo pradzioje ir jis pas mane buvo normos ribose be vaistu. Reziume-man jis fiziologiskai yra aukstesnis.
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 11 07, 19:48)
Sveikos,noriu paklaust,kieno nestumas apie 6-7sav.,koks crinonas spalvos?Ar nebuna,pilvo spazmu?Esu labai issigandus,zinau,kad negaliu jaudintis,bet...Dvi dienas tarsi tempe viena sona,o nuo vakar prasidejo kazkokie spazmai,maudzia pilva visa diena.Ir crinonas lyg ruzavas truputi,priestai lyg nebuvo.Baimes akys dideles,praejusi karta nesivyste mano maziukas,viskas baigesi 6 sav.Pas gyd.tik sestad.

As tavo vietoj to sestadienio tikrai nelaukciau, jau seniai buciau nuskuodus pas jau belen kokia gydytoja, kad tik paziuretu.Nei skausmas, o su juo kartu ruzavejantis crinonas kazkaip neatrodo man kazkas, kas galetu palaukti.

Warwariukai, gal nir ne mano svarbalas, bet as tavo vietoj irgi net punkcijos nedaryciau unsure.gif Tai ne tik pinigai, o ir tavo sveikata, ypatingai kiausidziu.Juk jos punkcijos metu yra subadomos.O tau ju labiausiai reikes sekmingam kartui.As suprantu, kad jos atsistato ir visa kita, bet sveikatos, matyt, jom irgi neduoda.

Viltele, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 07, 21:04)
As is pradziu irgi dariau prolaktino tyrima ciklo gale ir jis pas mane labai aukstas buvo. Visus metus vartojau Bromcriptina, buvau siusta pas endokrinologus, bet vistiek nepastojau. Tada pakeiciau gydytoja ir jis man paaiskino, jeigu ciklas reguliarus, tai kazin, ar prolaktinas yra ta nepastojimo priezastis. Tada liepe darytis tyrima ciklo pradzioje ir jis pas mane buvo normos ribose be vaistu. Reziume-man jis fiziologiskai yra aukstesnis.

Kaip idomu.. pas mane irgi visada jis budavo aukstas, tada pagerdavau menesi kita Bromcriptina ir susitvarkydavo... na, bet kaip supratau si prolaktino tyrima normalu darytis ir ciklo pradzioje, tiesa?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kaip dziugu, kad pasipyle grazus skaiciukai. Jungiuosi prie ju.
10 dpi HCG 41,5 PRG 30,4
13 dpi HCG 186 PRG 63,6

Atsakyti