Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Cituk, nu tikrai ne tavo diena, labai linkiu, kad susitvarkytu viskas.

As irgi nuvariau pas gyd. Tai gi maniau, kad viskas blogai, o viskas dar blogiau doh.gif Tas miegantis kiausintakis pradejo gaminti derinius kaz kokius tai, gyd. aplamai jis pasirode negrazus ir jai kilo itarymu, kad ten kaupiasi skystis, hidrosaltingas tai ar ne... Zodziu, dabar klausymas didelis del IVF. Ar verta daryti. Nes yra tik 2 foliai, kurie yra liktais geri ir dar vienas su klaustuku.
Butu ju daug, butu no problem: darom punkcija, auginam, saldom, atpjaunam kiausintaki, sutvarkom mane ir i tokia gera grazia dedam knopkytes. Bet taip zaisti su 2-3 tikrai neiseis.
Kitas variantas: daryti IVF, ziureti kas bus, melstis kad jei nestumas ivyks tai gal skystis netrukdys (nes taip supratau pati pati pradzia proceso)
Kitas variantas: nieko nedaryti, spjauti i sita stimuliacija, neleisti daugiau tu pinigu, palikti kitam kartui po operacijos.
Amzinas klausymas - ka daryti, kur tas teisingas kelias. Aisku, koki varianta beparinksim, tai musu atsokomybe, tai bus vis vien teisingas kelias.
Ryt eisim dar ziureti kas ten vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 14:54)

As irgi nuvariau pas gyd. Tai gi maniau, kad viskas blogai, o viskas dar blogiau  doh.gif Tas miegantis kiausintakis pradejo gaminti derinius kaz kokius tai, gyd. aplamai jis pasirode negrazus ir jai kilo itarymu, kad ten kaupiasi skystis, hidrosaltingas tai ar ne... Zodziu, dabar klausymas didelis del IVF. Ar verta daryti. Nes yra tik 2 foliai, kurie yra liktais geri ir dar vienas su klaustuku.
Butu ju daug, butu no problem: darom punkcija, auginam, saldom, atpjaunam kiausintaki, sutvarkom mane ir i tokia gera grazia dedam knopkytes. Bet taip zaisti su 2-3 tikrai neiseis.
Kitas variantas: daryti IVF, ziureti kas bus, melstis kad jei nestumas ivyks tai gal skystis netrukdys (nes taip supratau pati pati pradzia proceso)
Kitas variantas: nieko nedaryti, spjauti i sita stimuliacija, neleisti daugiau tu pinigu, palikti kitam kartui po operacijos.
Amzinas klausymas - ka daryti, kur tas teisingas kelias. Aisku, koki varianta beparinksim, tai musu atsokomybe, tai bus vis vien teisingas kelias.

Na mano problemos niekis palyginus su tavo unsure.gif Ir vel amziaus klausimas ka daryti unsure.gif ir kur linksta jusu su TB mintys? Velnias is savo patirties su hidrosalpingsu as patarciau neeikvoti pinigu ir nervu, bet aisku yra atveju kai mergaites pastoja ir isnesioja 4u.gif Bet va dar tik 2 kiausialastes kisa koja g.gif O esu skaicius kad turint hidrosalpingsa (tai vis tik beveik garantuoja kazkokia infekcija , bent jau Gorgis man sake kad hidrosalpingsa ar siaip uzakusius kiausintakius beveik visada issaukia kazkokia infekcija) ir kiausialastes ne auksines kokybes buna. Per mano pirmus du kartus darytus su hidrosalpingsu (tipo isvalytu, bet jis linkes atsinaujinti) abu kartus is apie 7-9 ispunktuotu, 3diena like budavo apie 2 gerus embrioniukus cool.gif Nenoriu prikisti savo nuomones bet as beveik buciau linkus tau susitvarkyt ta hidrosalpingsa ir issitirti tas infekcijas graikijoj ir tada visai graziai darytis IVF wub.gif
Atsakyti
Cituk, Warwariuk, linkiu, kad rytojus butu geresnis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

As irgi nuvariau pas gyd. Tai gi maniau, kad viskas blogai, o viskas dar blogiau  doh.gif Tas miegantis kiausintakis pradejo gaminti derinius kaz kokius tai, gyd. aplamai jis pasirode negrazus ir jai kilo itarymu, kad ten kaupiasi skystis, hidrosaltingas tai ar ne... Zodziu, dabar klausymas didelis del IVF. Ar verta daryti. Nes yra tik 2 foliai, kurie yra liktais geri ir dar vienas su klaustuku.

is savo karcios patirties (1 IVF) , galiu pasakyti, kad jei matosi hidrosalpingsai, tai apie IVF geriau nebegalvoti sad.gif As irgi dariausi, tikejau, deja... ir jie (hidrosalpingsai) islindo butent stimuliacijos metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 07, 14:01)
Iride ar planuojat ir kada jusu kitas IVF bandymas  ax.gif ? ka dabar darai, ar dar vyksta koks gydymas pas jus?

As vis neprarandu vilciu, kad mums gausis naturaliai smile.gif va mergaites vakar priplepejo, kaip joms graziai vaiduokliauja ir ju pasiklausius man paciai noras kyla testuka gadint. As jau tikriausiai visiskai nukvakau nuo to begalinio laukimo, todel man ir be jokiu IVF'u kiekviena menesi visokie "teisingi" pozymiai reiskiasi blush2.gif

Jei rimtai, gal sausi startuosime. Dabar vartoju visokius papidus: q10, zuvu taukus, pregnancare concpetion, reservetroli.
Papildyta:

Warwariuk, is sono skamba nekaip doh.gif Nesu buvusi tokioje situacijoje ir nelabai galiu patarti, cia gydytojas (o dar geriau su keliais pasikonsultuot) turetu nuspresti uz jus. As tikriausiai nutraukciau stimuliacija.
Atsakyti
Atiloja, Citas aciu uz nuomenes.
Paskaiciau apie ta nesamone. Isodinimo tikrai nenoresiu. Nestuma prarasti su tikimybe vos ne 50 proc. as nepasirengusi visai.
Dabar klausimas ar daryti punkcija, tiketis kad bus geri nors 2 embrionai, tada saldyti ir daryti sau ramiai operacija. As linkusi rizikuoti, nes apart pinigu nieko neprarasiu sio atveju. Bet reikia sponsoriaus pritarimo.

Cituk, del zarazu tai net nezinau... Aisku, dar pasitarsiu su gyd. ka jinai pasakys. Gal visai ir verta patikrinti. Bet vel gi pinigai, pinigai, pinigai. I Londona as nevaziuosiu, tokiu pinigu as neturesiu, laiko as neturesiu, kas svarbiausia 1 skrydis = -2 metai is mano gyvenimo. As nerealiai bijau skrysti. Bet tas viskas vis vien ateity...

Iride stimuliacija nutraukti jau kaip ir velu, nes kaip ir pabaiga jau jos.

Nu, geriau tegu HCG skaiciai geri atsirandaĄ Prisipazinkite, kas dare? Kur tie stebuklingi rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 lapkričio 2011 - 14:54
HCG 52.8
PRG 453.4
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 15:16)
HCG 52.8
PRG 453.4

Labai gražūs skaičiukai bigsmile.gif . Sveikinu wub.gif .
Atsakyti
pasislepusi
Tau 10 DPI dabar? Progesteronas kaip ir super! HCG irgi ne 1! Sveikinti? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 15:53)
Cituk, del zarazu tai net nezinau... Aisku, dar pasitarsiu su gyd. ka jinai pasakys. Gal visai ir verta patikrinti. Bet vel gi pinigai, pinigai, pinigai. I Londona as nevaziuosiu, tokiu pinigu as neturesiu, laiko as neturesiu, kas svarbiausia 1 skrydis = -2 metai is mano gyvenimo. As nerealiai bijau skrysti. Bet tas viskas vis vien ateity...

Warwara tau del graikijos rezultatu ir nereikia i londona. Egk gi va neseniai is lietuvos siunte ir atsakymus gavo. Paskui tik jei teigiama reikia kazkoki daktara rast kas antibijotikus israsytu 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 16:16)
HCG 52.8
PRG 453.4

Sveikinu wub.gif
Atsakyti
Cituk, paziuresiu as del tu zarazu. Siandien gyd. minejo, kad jei darisim punkcija, bus man leidziami antibiotikai po to. Zodziu buvo pas mane planas: sitas IVF ir basta, bus aisku viskas. Kuo toliau, to daugiau neaisku ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 07, 16:16)
HCG 52.8
PRG 453.4

Na gi sveikinu nestuke.gif Kokios grazios naujienos wub.gif

Warwara, kantrybes jums ir teisingo sprendimo 4u.gif Sunku viska keisti, kai puse kelio link tikslo nueita schmoll.gif

Citai, buna dienu lyg tycia doh.gif Ryt bus geriau drinks_cheers.gif

Iride, laikom kumstukus uz jusu naturaluma mirksiukas.gif

Laba dienele visoms 4u.gif Kuri sekanti su skaiciukais pasirodys? wub.gif

Atsakyti