Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taitiek @ 2011 11 06, 20:59)
Sutinku drinks_cheers.gif mes jau eisim koja kojon antra karta jei neklystu,linkiu kad koja kojon ir pas  nestuke.gif iskeliutum 4u.gif

Neklysti. Pataisymas - abi iskeliautumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:14)
Sveikutes smile.gif
Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo g.gif Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.
Uz visas visas laikau spygas, kad rezultatai butu tik teigiami smile.gif

thumbup.gif Tikrai geras ženklas. Turėtų būti drąsiau HCG daryti. Man irgi vaiduokliuką parodė pirmą kartą gyvenime ir pasitvirtino. Laikau kumštukus.
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 12:35)
O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT schmoll.gif  Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma  doh.gif

Širdis jaučia, užderės čia pas mus šį mėnesį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 14:49)
che che... aš ir neištvėriau.... nu bet aš nekalta, čia Kitty kalta....
nu ir matosi. net vyras mato, nors vaidina, kad nemato.
tik daba galvoju, nu bet juk gali būti, kad vaiduoklina, bet hcg parodys nekaži ką....
Viltele, jau norėjau paiešką skelbt  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos!

As dabar laikinai einantis vado pareigos asmuo, tai gi prasom visas naujienas, startus ir t.t. pranesti man smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 lapkričio 2011 - 09:09
labas 4u.gif
Paaiskinkit labiau patyrusios,kada reikia pradet kazka jaust pilve,pradejus badytis???? Visos snekat apie sonu braskejima,kada cia laukt to braskesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 11 07, 10:37)
labas 4u.gif
Paaiskinkit labiau patyrusios,kada reikia pradet kazka jaust pilve,pradejus badytis???? Visos snekat apie sonu braskejima,kada cia laukt to braskesio doh.gif

gali ir nieko nejausti, kiekbžvienai individulaiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 07, 10:46)
gali ir nieko nejausti, kiekbžvienai individulaiai 4u.gif

aciu,as jau galvoju,kad kazkas negerai g.gif lauksiu toliau,gal islys dar kas nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 09:55)
Labas rytas, damos!

As dabar laikinai einantis vado pareigos asmuo, tai gi prasom visas naujienas, startus ir t.t. pranesti man smile.gif

Sveikinu pakilus pareigose thumbup.gif Sekmes tau siandien 4u.gif

Mergaites - linkiu kad siandiena atnestu visoms tik teigiamus rezultatus smile.gif
Atsakyti
senatve pas mane nieko nebrasko suonose, kai pradejau badytis tai skausmas tarsi mmm tuoj tuoj pramus...
I sarasiuka???

Cituk, aciu tau, parasysiu kai kas nors paaiskes, jau susitaikiau su viskuom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 10:58)
senatve pas mane nieko nebrasko suonose, kai pradejau badytis tai skausmas tarsi mmm tuoj tuoj pramus...
I sarasiuka???

Cituk, aciu tau, parasysiu kai kas nors paaiskes, jau susitaikiau su viskuom  doh.gif

kad lyg ir esu sarasiuke,lapkricio men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi laukiam, laukiam, gražių skaičiukų laukiam sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 11 07, 09:55)
Labas rytas, damos!
user posted image

Pagarba naujam vadui pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(senatve @ 2011 11 07, 10:37)
labas 4u.gif

Sveika sugrįžusi. O gal mes IUI skyrelyje buvom susitikę, nepamenu. Sėkmės tau, mergyte!
Atsakyti

Sveika sugrįžusi. O gal mes IUI skyrelyje buvom susitikę, nepamenu. Sėkmės tau, mergyte!
[/quote]
Taip,mes is IUI skyrelio ax.gif
Atsakyti
[quote=senatve,2011 11 07, 11:19]
[/quote]
Taip,mes is IUI skyrelio ax.gif
[/quote]

Gerai, kad pasiryžote IVF. Aš jau glostau pilvelį, to paties linkiu ir tau. O kur daraisi procedūrą? Aš į LV važinėjau. Kelias į tikslą buvo laaabai ilgas, bet vertėjo biggrin.gif
Atsakyti