QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 06, 19:20)
Tik fish oil.As is Holland and Barrett kapsulem perku.Paziurek ten 1p sale yra,viena perki,kita uz 1 p.Ten gal 250 tu kapsuliu.
Visur pirma naturalesnis dalykas,visu antra kepenys linke kaupti sunkiuosius metalus ir panasius dalykus,tai planuojant ar pastojus,nors ir super mazom dozem,bet gal geriau nereikia.Plius A vitaminas kaip suprantu ten yra,o tas tikrai ne pliusas.
kokia valanda skaiciau apie juos cia
Tai tikrai kepenys turi d vitamino kuris kazkaip labai gali suaktyvinti a vitamina kuris negerai
Vadinasi imsiu fish oil. Dabar klausimas del d3 vitamino, manau kad atskirai vartojamas ir mazom dozem jis neturetu pakenkti, ypac kad dabar ziemos periodas, o organizmui butent ziema kai saules mazai jo siekt tiek truksta
Aciu
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 06, 19:24)
Atsimenat Keistuoliu teatro filmuka "Geltonu plytu kelias" ? ten mergaite Doroti ejo ieskoti kazkokios stebuklu salies, pasiklydo, neberado kelio, bet jo ieskodama kas kart dainavo tokia danele, kurios priedainis buvo apie tai, kad svarbu labai noreti, pasistengti ir tiketi
Banalus zodziai, bet tuo metu kazkaip juos prisiminiau, vis sau paniuniuodavau
Graziai tu cia suporinai
Seniai jau beieskau tos stebuklu salies, paklydau jau keleta kartu, bet va tikiu kad dede gorgis parodys nauja krypti
QUOTE(taitiek @ 2011 11 06, 19:54)
Na man israse dabar 5 savaiciu kursa,man irgi buvo pasirode mazai tu antibij.,2 savaites ,bet galvojau jei jau tiek israse tai gal zino
mano ureplazmos neigiamos tai sake tu mukoplazmu darytis nereikia.
Musu planas bus humira 2 injekcijos,paskui persitestuoti,na kaip pradesim ivf,leidziamas progesteronas,intralipidai ir imuglobinas IVIG,PO TEIGIAMO TESTO
vel intralipidai. Imuglobino pati prasiau,sako labai brangus vaistai,ir skaudus kaip leidzia ar po to nesupratau, tipo 1600eur,bet man jau taspats,kiek kainuos nes jau 6ivf bus.Taitiek ziniu is mano fronto
Vadinasi mes beveik vienodai nuo siol varysim
5 savaiciu kursa as pradesiu uz geru poros savaiciu. Humira jau uzsisakiau tik laukiu tikiuosi gero rezultato del tuberkuliozes ir saunu pirma injekcija is karto, kita po 2 savaiciu.Tada po 7-10 dienu persitestuot Cikagoj. As kazkaip pergyvenau kodel Gorgis liepe ta humira taip anksti leistis, juk iki vasario visas jos efektas dings, bet perskaiciau kad jos efektas islieka apie 6 menesius, o kaip tik rekomenduojama po jos 2-3 menesiu laikas inuo humiros ki IVF kad atstatyti kiausialasciu kokybe (nezinau kokiu budu ja numusa
), juolab kad gali buti kad prireiks dar dvieju humiros ukolu, tai gaunasi kad as cia visai ne per anksti ja leidziuos. Kada jus planuojate sekanti IVF?
O del chlamidiju ir kitu brudu, tai sprendziu dilema, gal sakau uztek jei persitestuosiu tik Chlamidija kaip manot zinoves? ar vel visas 3 persitestuot reikia
Taitiek o tu kai persitestavai graikijoj, praleidai vienas mmm? skaiciau kad reikia vienas po antibijotiku praleisti, nes jei iskart testuoji tai gali buti like mirusiu tu BUGS, kurie isnyksta su laiku.