QUOTE(RositaK @ 2011 11 03, 14:13)
ai, kaip ir vakar, kaip galiu kitaip besijaust.
galvoju pas jus nebesilankyti, nera tikslo, tai jei kas rasykit man i a.z.
visoms didziausios sekmes
Rosituk, o tu tik laikinai nenori cia lankytis ane?
Juk nekeliat ranku su visam
Nu ka o mano reikalai tokie - visu pirma pasiemiau tavo virusiuka Keberiokst
Gorgis perejo per visus rezultatus, susake kas ne taip, tai viskas sutapo su tavo diagnoze tik dar jis pasake kad nori pazeminti mano endocrynology (neturiu su savim tu lapu dabar) tik pamenu kad pas mane ten apie 3.5% o jis noretu kad nevirsytu 2.5%. Tada sake kad Intralipidai turetu but pakankamai numustik kileres, LIT jei nuspres tai vyras gales buti donoru (LAD jis noretu uzkelti, tipo padeda implantacijai ir pan) , nes tas vieno geno sutapimas tipo nieko tokio. Kol kas siandien israse kruva antibijotiku man ir MB:
D1- Metronidazol 400mg x 5 on dose
D2-22 Doxycycline 100mg with food x 3 /52
D23-32 Moxitlocacine 400mg / day x 10/7
Omeprazol 10mg /d x 5/52 (sitos tik su doxycycline kad skrandziui lengviau butu)
Po sito kurso praleidus vienas mmm persitestuoti Graikijoj. ***** dabar skaitau ir nesuprantu kaip jas vartoti
Gal tu prasviesti galesi?
Ir dar israse Humira, dvi injekcijas berods 2 savaiciu skirtumas tarp ju turi buti ir tada po 7-10 dienu persitestuoti Kanadoj ir ziureti ar atliko savo darba. dar siandien daviau kraujo del tuberkuliozes tai humiros sake nepirkti kol negausiu neigiamo atsakymo del sio testo.
Kai paklausiau del intralipidu ir LIT tai sake sitie bus veliau kai jau IVF bus ant nosies.
Dar jo paklausiau ar labai baisus mano rezultatai tai sake tikrai ne
Bet turbut visiems taip sako kad ikveptu vilties. Dabar viliuosi kad Humira neiskrestu poksto, nes skaiciau kad kai kurioms ji net sukelia tas kileres vietoj to kad numustu.