Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(RositaK @ 2011 11 03, 09:31)
aciu visoms uz gimtadieninius sveikinimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

visoms aukstu skaiciu! 4u.gif

RositaK, ir as tau balioncika siunciu gimtadienio proga! Tegu ateina i tavo gyvenima tai, kas labai laukiama ir norima, ir kuo greiciau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar, jei gali, pratrink savo pasto dezute, nebepriima laisku.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 11 03, 13:34)
RositaK, ir as tau balioncika siunciu gimtadienio proga! Tegu ateina i tavo gyvenima tai, kas labai laukiama ir norima, ir kuo greiciau!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir dar, jei gali, pratrink savo pasto dezute, nebepriima laisku.... mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
jau istryniau ax.gif
Atsakyti
Rositak,kaip tu siandien? 4u.gif

Taitiek,pas ka tu Simsuose lankaisi?UK forume,kazkas labai isgyre Dr.Omar mirksiukas.gif Jis dirbes ARGC,o is ten ir Gorgis atejo,tai gal panasi specifika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 13:59)
Rositak,kaip tu siandien? 4u.gif

ai, kaip ir vakar, kaip galiu kitaip besijaust.
4u.gif
galvoju pas jus nebesilankyti, nera tikslo, tai jei kas rasykit man i a.z. 4u.gif visoms didziausios sekmes wub.gif wub.gif
Atsakyti
RositaK wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 13:18)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapcyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gaudykit virusiukus 4u.gif

Gaudau, gaudau visu glebiu. Dar ir ikvepiu.
Rytoj jau mano HCG diena
Atsakyti
Citai,pasakok kaip sekesi?
Laukiu taves visa ryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 11 03, 14:13)
ai, kaip ir vakar, kaip galiu kitaip besijaust.
4u.gif
galvoju pas jus nebesilankyti, nera tikslo, tai jei kas rasykit man i a.z. 4u.gif visoms didziausios sekmes wub.gif  wub.gif

Rosituk, o tu tik laikinai nenori cia lankytis ane? unsure.gif Juk nekeliat ranku su visam unsure.gif

Nu ka o mano reikalai tokie - visu pirma pasiemiau tavo virusiuka Keberiokst 4u.gif
Gorgis perejo per visus rezultatus, susake kas ne taip, tai viskas sutapo su tavo diagnoze tik dar jis pasake kad nori pazeminti mano endocrynology (neturiu su savim tu lapu dabar) tik pamenu kad pas mane ten apie 3.5% o jis noretu kad nevirsytu 2.5%. Tada sake kad Intralipidai turetu but pakankamai numustik kileres, LIT jei nuspres tai vyras gales buti donoru (LAD jis noretu uzkelti, tipo padeda implantacijai ir pan) , nes tas vieno geno sutapimas tipo nieko tokio. Kol kas siandien israse kruva antibijotiku man ir MB:

D1- Metronidazol 400mg x 5 on dose
D2-22 Doxycycline 100mg with food x 3 /52
D23-32 Moxitlocacine 400mg / day x 10/7
Omeprazol 10mg /d x 5/52 (sitos tik su doxycycline kad skrandziui lengviau butu)

Po sito kurso praleidus vienas mmm persitestuoti Graikijoj. ***** dabar skaitau ir nesuprantu kaip jas vartoti doh.gif Gal tu prasviesti galesi?

Ir dar israse Humira, dvi injekcijas berods 2 savaiciu skirtumas tarp ju turi buti ir tada po 7-10 dienu persitestuoti Kanadoj ir ziureti ar atliko savo darba. dar siandien daviau kraujo del tuberkuliozes tai humiros sake nepirkti kol negausiu neigiamo atsakymo del sio testo.

Kai paklausiau del intralipidu ir LIT tai sake sitie bus veliau kai jau IVF bus ant nosies.

Dar jo paklausiau ar labai baisus mano rezultatai tai sake tikrai ne 4u.gif Bet turbut visiems taip sako kad ikveptu vilties. Dabar viliuosi kad Humira neiskrestu poksto, nes skaiciau kad kai kurioms ji net sukelia tas kileres vietoj to kad numustu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 lapkričio 2011 - 14:19
QUOTE(Citas @ 2011 11 03, 13:06)
Rosituk, o tu tik laikinai nenori cia lankytis ane? unsure.gif  Juk nekeliat ranku su visam  unsure.gif
Nu ka o mano reikalai tokie - visu pirma pasiemiau tavo virusiuka Keberiokst  4u.gif
Gorgis perejo per visus rezultatus, susake kas ne taip, tai viskas sutapo su tavo diagnoze tik dar jis pasake kad nori pazeminti mano endocrynology (neturiu su savim tu lapu dabar) tik pamenu kad pas mane ten apie 3.5% o jis noretu kad nevirsytu 2.5%. Tada sake kad Intralipidai turetu but pakankamai numustik kileres, LIT jei nuspres tai vyras gales buti donoru (LAD jis noretu uzkelti, tipo padeda implantacijai ir pan) , nes tas vieno geno sutapimas tipo nieko tokio. Kol kas siandien israse kruva antibijotiku man ir MB:

D1- Metronidazol 400mg x 5 on dose
D2-22 Doxycycline 100mg with food x 3 /52
D23-32 Moxitlocacine 400mg / day x 10/7
Omeprazol 10mg /d x 5/52 (sitos tik su doxycycline kad skrandziui lengviau butu)

Po sito kurso praleidus vienas mmm persitestuoti Graikijoj. ***** dabar skaitau ir nesuprantu kaip jas vartoti  doh.gif Gal tu prasviesti galesi?

Ir dar israse Humira, dvi injekcijas berods 2 savaiciu skirtumas tarp ju turi buti ir tada po 7-10 dienu persitestuoti Kanadoj ir ziureti ar atliko savo darba. dar siandien daviau kraujo del tuberkuliozes tai humiros sake nepirkti kol negausiu neigiamo atsakymo del sio testo.

Kai paklausiau del intralipidu ir LIT tai sake sitie bus veliau kai jau IVF bus ant nosies.

Dar jo paklausiau ar labai baisus mano rezultatai tai sake tikrai ne  4u.gif Bet turbut visiems taip sako kad ikveptu vilties. Dabar viliuosi kad Humira neiskrestu poksto, nes skaiciau kad kai kurioms ji net sukelia tas kileres vietoj to kad numustu.

Kas per testai Kanadoj? unsure.gif Gal Cikagoj?

O ko del antibu nesupranti?Tas kur su doksu,tai reiks ant tuscio skrandzio isgert ir tik po pusvalandzio doksa,vaistinej tau turetu konkreciai pasakyt,bet atrodo buvo taip.Ar tuos kitus kaip?

Del LIT gerai pagalvok,jei noresi daryti ir pigiau,tai per Bykova.O pas ja du LIT pries cikla.Jei pas Gorgi tai ir ziurek kada jis sako,bet pas ji ten nenormalios eiles LIT'ui,na bent taip jau sako.
Na as irgi nemanau,kad baisus rezai.Uzkile kileres ir TNF,bet tai aisku kaip su jomis tvarkytis.Svarbu bedos aiskios mirksiukas.gif

Ok,sulaukiau ko laukiau,varau i vaistine smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Pridaviau ryte krauja.Laukiu atsakymo dabar blink.gif ,jauciu tik rytoj paskambins.
Tepliojimai kaip ir dingo blink.gif
Kai suzinosiu naujienas,pranesiu jums butinai mirksiukas.gif
Nuotaika irgi biskuti geresne rolleyes.gif
Kaip reikia islaukt,neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 03, 15:28)
Kas per testai Kanadoj? unsure.gif Gal Cikagoj?

O ko del antibu nesupranti?Tas kur su doksu,tai reiks ant tuscio skrandzio isgert ir tik po pusvalandzio doksa,vaistinej tau turetu konkreciai pasakyt,bet atrodo buvo taip.Ar tuos kitus kaip?

Del LIT gerai pagalvok,jei noresi daryti ir pigiau,tai per Bykova.O pas ja du LIT pries cikla.Jei pas Gorgi tai ir ziurek kada jis sako,bet pas ji ten nenormalios eiles LIT'ui,na bent taip jau sako.
Na as irgi nemanau,kad baisus rezai.Uzkile kileres ir TNF,bet tai aisku kaip su jomis tvarkytis.Svarbu bedos aiskios  mirksiukas.gif

Aciu kad laukei biggrin.gif Nusisnekejau aisku kad cikagoj lotuliukas.gif

D1- Metronidazol 400mg x 5 one dose (Tai sita gerti viena diena 5 kartus po 400mg??)

D2-22 Doxycycline 100mg with food x 3 /52 (sita gerti po 3 tab i diena??? O ka tas 52 reiskia??)

D23-32 Moxitlocacine 400mg / day x 10/7 ) ( o sito visai nesuprantu, ka gerti po 10 tableciu?? o ka tada 7 reiskia?)

Pievos kol kas su tais antibais, tikiuosi vaistinej ka paaiskis. Gorgio bandziua klausti, bet jis dave suprast kad labai skuba ir kad viskas aisku ka jis surase. Beje tai 120 kainuoja valanda ar puse valandos, nes mane prieme 8:10 o jau 8:30 jis turejo kita kliente telefonu tipo. Tai bisksi uzkniso,kad skubino.

Taja - tikiuosi iki ryt tave nenervins tas laborantas. laukiu baisiausiai graziu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 03, 15:43)
Laba diena  4u.gif
Pridaviau ryte krauja.Laukiu atsakymo dabar blink.gif  ,jauciu tik rytoj paskambins.
Tepliojimai kaip ir dingo  blink.gif
Kai suzinosiu naujienas,pranesiu jums butinai  mirksiukas.gif
Nuotaika irgi biskuti geresne  rolleyes.gif
Kaip reikia islaukt,neisivaizduoju  g.gif

Dziugu, kad nuotaika Tavo geresne. Dabar tik ramiai islaukti rezultato - tu graziu skaiciuku.
Kumstukai abu suspausti 4u.gif
Atsakyti