Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 11 06, 14:19)
Egk - ne tu viena atskirus failus susikurus, pas mane papke uzvesta, ten atspausdinti Keberiokst paaiskinimai ir kita informacija  lotuliukas.gif

O aš dar papkės neturiu karsta.gif Bet bus 4u.gif
Atsakyti
Kaip nuostaabu kad tiek vaaiduokliu pas muss!! Laukisim dabar geru sskaiciuku.!
Atsakyti
Spaudziu kumstukus, kad testukai rysketu ir skaiciukai labai augtu! wub.gif 4u.gif

Cituk, grisiu, bet pirma reikia akmenukus nuo takelio nusirinkti, kad kelias i sekme butu svarus. smile.gif O uz tave spaudziu kumstukus, kad visi tie didziuliai pinigai atsipirktu, kai mazutis ar mazuciai tau kasdien dovanos savo sypsenas. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
che che... aš ir neištvėriau.... nu bet aš nekalta, čia Kitty kalta....

nu ir matosi. net vyras mato, nors vaidina, kad nemato.

tik daba galvoju, nu bet juk gali būti, kad vaiduoklina, bet hcg parodys nekaži ką....

Viltele, jau norėjau paiešką skelbt 4u.gif
Atsakyti
Oho kiek vaiduokliu bigsmile.gif Kita savaite bus laaaaabai geru naujienu savaite smile.gif

Warwara,nu kitoks sis ciklas kitoks,bet nemanai,kad ir finalas gali buti kitoks? rolleyes.gif Nu gi buna ir ne taip retai,kai atrodo neimanoma,pasidaro labai imanoma bigsmile.gif

Mergaites,kas skaitot angliskai parsisiuskit knyga is amazones A.Beer "Is your body baby friendly".Gal idomiai ir lengvai skaitosi,ten daaaaaug informacijos apie visa imunologija.Autorius Cikagos tyrimu pradininkas,o Gprgis dirba pagal jo specifika.Labai daug kas aiskiau pasidarys,o ir veliau ta knyga labai pravercia,kai reikia kokios info pasiraust-nemazai istrauku ir pasaulio giniu moksliniu darbu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ziuriu daug vaiduokliuku uzderejo. thumbup.gif Tai nuo pirmadienio laukiam teigiamu rezultatu. nestuke.gif nestuke.gif Kumstukai uz visas stipriai stipriai suspausti. 4u.gif

Warwara, tikek savo 3 brangenybemis. As taip pat kelia ejau su trimis, is kuriu liko tik 2 embrioniukai. Pirminis rezultatas teigiamas, dabar tik meldziuosi, kad rytoj skaicius butu proporcingai pakyles.

Tanga, kaip Tavo pojuciai? Gal jau kokiu pozymiu atsirado? As dar vis nerimo stadijoje. Pilva maudzia, o krutine visiskai nejautri.

Egk, Citai, Jusu laukia nemazas kelias. Linkiu kuo lengviau ji praeiti ir gauti ta trokstama rezultata nestuke.gif nestuke.gif

As taip pat vis skaitau visus kelius, nueitus Keberiokst ir kitu mergaiciu. Dziaugiuosi, kad mes jas turime. Jos-kelrodes mums (bent jau man neismanelei, tai tikrai). Nuo ju ziniu pradejau pas Bykova lankytis, atradau Karpenko ir aisku igijau stiprybes ir ryzto nenuleisti ranku.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:42)
kokį testą gadinai ? bigsmile.gif

Kamelija  4u.gif

Ryte tik atsikelusi pasidariau EasyCup puodely (kiek skaiciau, jie maziau vaiduokliauja, ar tai tiesa?) - vaiduoklis ax.gif . Ir nesenai pazaidziau dar su EasyTest ir dBest - tai Easy dar nieko nerodo, o dBest vel isryskejo vaiduokliukas (bet cia jau ne rytinis slapimas blush2.gif ) Ot, turiu dabar visa serija ju 4u.gif Siandienai uzteks, ryt ryte dar pagadinsiu koki blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 06, 13:36)
Ilsiuosi.  mirksiukas.gif Sveciuose turime 9 men. ziogiuka, tai man didesnes laimes nera, glaudziu, buciuoju, issizioje su vyru ziurime kaip miega ir ryte ryjame akimis, gal uzvirusuos namus.  wub.gif Nera abejones, nuostabesnio dalyko pasaulyje nera.  wub.gif

Kaip tavo nuotaikeles?  4u.gif

Mergaites, as labai sergu uz jus.  wub.gif  4u.gif

Kaip nuostabu... 4u.gif ir tuo paciu sunku... wub.gif As beveik kasdien turiu proga pasidziaugti tais Stebukleliais ir kuo toliau, tuo labiau spaudzia sirdi schmoll.gif Kad tik mus visas cia esancias (o ypac senbuves 4u.gif ), tos Dievo dovaneles greiciau pasiektu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif Visoms to linkiu...
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:14)
Sveikutes smile.gif

Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo g.gif Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.

Uz visas visas laikau spygas, kad rezultatai butu tik teigiami smile.gif

Ohoho... thumbup.gif Na kaip smagu wub.gif O ryt bus vaiduoklio patvirtinimas drinks_cheers.gif Koki testuka gadinai?
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:14)
Sveikutes smile.gif

Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo g.gif Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.

Uz visas visas laikau spygas, kad rezultatai butu tik teigiami smile.gif

Ohoho... thumbup.gif Na kaip smagu wub.gif O ryt bus vaiduoklio patvirtinimas drinks_cheers.gif Koki testuka gadinai?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 06, 14:19)
Gal galima pasirinkti apdovanojima ??  biggrin.gif  Renkuosi  nestuke.gif  lotuliukas.gif

Cituk, as tau siunciu dviguba nestuke.gif nestuke.gif - sekanciu bandymu tikrai bus dvi sirdeles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 14:49)
che che... aš ir neištvėriau.... nu bet aš nekalta, čia Kitty kalta....

nu ir matosi. net vyras mato, nors vaidina, kad nemato.

tik daba galvoju, nu bet juk gali būti, kad vaiduoklina, bet hcg parodys nekaži ką....
Viltele, jau norėjau paiešką skelbt  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net garsiai nusijuokiau thumbup.gif Uzkreciau ar ne, nuo pat ryto???? biggrin.gif Kiek daug graziu sekmadieniniu vaiduokliu thumbup.gif Hcg tau jau negali nieko nerodyti, jei antra karta vaiduokli matai mirksiukas.gif Noriu tiketi, kad ir man taip bus blush2.gif Kad tik neprisiskrajociau as cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 15:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net garsiai nusijuokiau thumbup.gif  Uzkreciau ar ne, nuo pat ryto????  biggrin.gif  Kiek daug graziu sekmadieniniu vaiduokliu thumbup.gif  Hcg tau jau negali nieko nerodyti, jei antra karta vaiduokli matai mirksiukas.gif Noriu tiketi, kad ir man taip bus  blush2.gif Kad tik neprisiskrajociau as cia  wub.gif

po teisybei ir vakarykštis rodė. nu čia po to, kai parašiau SM, pažiūrėjus mačiau.
tik, kad toks blankus buvo.
o šiandienis ryškesnis. velnias žino, kaip iš tikro.
nepaklausiau Betulės, ana man sakė visus lyginti... kaip palyginsi, kad tiedu jau kažkur toli iškeliavę... lotuliukas.gif
nu nesvarbu... kažkaip ant dūšios ramiau... nors kai reikės laukti skaičių, tai nežinau kas man bus. žinau tiek, kad tam, kuris bus su manim, labai nepavydžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 16:48)
po teisybei ir vakarykštis rodė. nu čia po to, kai parašiau SM, pažiūrėjus mačiau.
tik, kad toks blankus buvo.
o šiandienis ryškesnis. velnias žino, kaip iš tikro.
nepaklausiau Betulės, ana man sakė visus lyginti... kaip palyginsi, kad tiedu jau kažkur toli iškeliavę...  lotuliukas.gif
nu nesvarbu... kažkaip ant dūšios ramiau... nors kai reikės laukti skaičių, tai nežinau kas man bus. žinau tiek, kad tam, kuris bus su manim, labai nepavydžiu  lotuliukas.gif

As i tuos vaiduoklius gal smarkiai nereaguociau, jei NT butu pirmieji - manyciau gal, kad Ovitrelis dar neissivaiksciojo...Bet jo likucius pasitikrinau jau 6 DPI - du testukai parode spygute ax.gif O siandien jau vaiduokliauja - dar ir dabar lakstau kaip kvanktelejus kas puse valandos ziuret, ar vaiduokliai niekur nedingo lotuliukas.gif Ir man ant dusios ramiau... Bet dar ramiau butu, jei ir kraujukas tai patvirtintu blush2.gif Kas belieka, su viltimi kentekim group.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 06, 16:13)
Egk, Citai, Jusu laukia nemazas kelias. Linkiu kuo lengviau ji praeiti ir gauti ta trokstama rezultata nestuke.gif  nestuke.gif

As taip pat vis skaitau visus kelius, nueitus Keberiokst ir kitu mergaiciu. Dziaugiuosi, kad mes jas turime. Jos-kelrodes mums (bent jau man neismanelei, tai tikrai). Nuo ju ziniu pradejau pas Bykova lankytis, atradau Karpenko ir aisku igijau stiprybes ir ryzto nenuleisti ranku.

Aciu wub.gif Keberiokst medali be eiles reiktu kabint smile.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 16:29)
Ryte tik atsikelusi pasidariau EasyCup puodely (kiek skaiciau, jie maziau vaiduokliauja, ar tai tiesa?) - vaiduoklis ax.gif . Ir nesenai pazaidziau dar su EasyTest ir dBest - tai Easy dar nieko nerodo, o dBest vel isryskejo vaiduokliukas (bet cia jau ne rytinis slapimas blush2.gif ) Ot, turiu dabar visa serija ju  4u.gif Siandienai uzteks, ryt ryte dar pagadinsiu koki  blush2.gif

Cituk, as tau siunciu dviguba  nestuke.gif  nestuke.gif  - sekanciu bandymu tikrai bus dvi sirdeles 4u.gif

As sypsausi skaitydama tavo NT seriala, bet zinau kad ir pati daryciau ne viena ir ne du jei pamatyciau tai ka noriu lotuliukas.gif

Aciu uz palinkejima wub.gif
Atsakyti
Citas, tikėk 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, jei NT parode vaiduokliukus, tai ir kraujas rodys HCG aukstus skaiciukus, net neabejoju. Todel bukit ramios - ramybes Jusu leliams labai reikia.

Pritariu Citas, tikra seriala cia sukurete lotuliukas.gif
Atsakyti