QUOTE(Warwara @ 2011 11 06, 11:16)
Cituk, kap tu del manes pergiveni... aciu tau! Ne, teoriskai i apziura man ryt. Kaz kaip atrodo, tai bus paskutinis skanas. Bus 11stymuliacijos duena, praeita karta ju buvo butent tiek. Labai tikiu, kad tie mano 3 yra puikus! Blogiausiu atveju gyd. sugalvos kita plana.
Papildyta:
Dar iskyros keistos... atrodo geros, vaisingos, bet juose paastoviai yra kraujo siuleliu, taip nebuna, jau gi 13 ar net 14 Cd. Blin, negaliu koks sis kartas... Verkiu pastoviai, nerandu dar uz ka uzkibti kad nusiraminti ir tiketi
Nu as pergyvenu, nes tau reikia gi galu gale mano siuntini panaudoti
Nu ka ypatinga diena ryt laukia vadinasi . As tai tikra kad tie 3 ir bus puikus, bet kazkaip dar vis tikiuosi kas koks slapukas bus islindes vienas kitas.
O del tu kraujingu siuleliu ar negali buti kad tavo darinuku liekanos salinasi??
Ir tu gi musu stipruole, paverkti aisku galima, bet neleisk nerimui itakoti tavo bandymo, gerai
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:02)
aš vis akimis permetu Keberiokst, Iridės, Cito, o dabar ir egk kalbas apie tuos tyrimus. bože, kokia ten paukščių kalba. atrodo, jau greičiau kitaicų kalbą suprastum, nei apie tuos reikalus.
išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo aiškinimo kaip spręsti uždavinius, nu iš tos serijos banguoto plauko triušis + lygiaplaukis triuškis = ? triušis. tai vargšė kelis kart aiškino, kaip gaminasi ten tie triušiaus plaukai, vis tiek nepavyko išaiškinti... ot dundukai buvom. ir galvojom, kam čia tokių baisybių mokytis reikia. ale va, pažiūri, kad kartais gyvenimas priverčia dar ne tokias baisybes suprasti ir gilintis...
nekreipkit labai dėmesio, mane iš nervų taip ant pezėjimo patraukia....
Nieko tau toks laikotarpis kai pezeti leidziama. Tavo skaiciukai bus grazus, as zinau
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 12:11)
Mano HCG tik uz 4 dienu tavo ryt - tau jau lengviau Del Keberiokst, Cito, Egk kalbu apie Giorgi ir visa kita - tai ojojoj.. bandau susigaudyti, bet viskas tikrai sudetinga. Joms apdovanojimus reikia iteikti uz tokias zinias ir uz toki ryzta ieskoti problemu
Gal galima pasirinkti apdovanojima ??
Renkuosi
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 06, 12:22)
O as siandien ryte apie testuka ir paglavojau. Nes vakar pilvuko nemaude, o siandien jau maudzia. Sakau, gal zinociau ko tiketis...bet turbut islauksiu
Tiesa MB uzvakar sapnavo, kad dariausi testa ir buvo teigiamas. Jau net jam smegenis isploviau.
pasislepusi puikiai tave suprantu. Pas mane lygiai tokia pat situacija. Krauja priduosiu antradieni, o atsakymus zinosiu tik treciadieni
Svarbiausia, kad tik mm neatsivilktu, kaip praeita karta...
Tavo MB labai teisingus sapnus sapnuoja
Kumsciai suspausti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 12:35)
O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma
Isdykele vis tik neistverei
As tavo situacijoj jau svesciau su pieno kokteiliu o vyrui ipilciau sampano - stai ka man reikstu vaiduoklis
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 06, 13:36)
Ilsiuosi. Sveciuose turime 9 men. ziogiuka, tai man didesnes laimes nera, glaudziu, buciuoju, issizioje su vyru ziurime kaip miega ir ryte ryjame akimis, gal uzvirusuos namus. Nera abejones, nuostabesnio dalyko pasaulyje nera.
Kaip tavo nuotaikeles?
Isivazduoju, pas mane kartais dukterecios atvaziuoja, tai dieve kaip namai prisipildo dziaugsmo, krykstavimo taip gera
Zinok mes labai laukiam taves sugriztancios
Mes su MB vakar vaistus vaitinej uzssisakem (humira ir antibijotikus) Dabar galvoju sumokejom didelius pinigus uz ta humira o jei tas tuberkuliozes testas pareis koks negeras
ir ko as cia su ta humira suskiedaliojau
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:14)
Sveikutes
Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.
Valiooooo
Ir as daryciau ne viena jei pirmas kazka parodytu
Egk - ne tu viena atskirus failus susikurus, pas mane papke uzvesta, ten atspausdinti Keberiokst paaiskinimai ir kita informacija