Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 11:11)
Mano HCG tik uz 4 dienu blush2.gif  tavo ryt - tau jau lengviau 4u.gif 

nė velnio, ne lengviau.
visų pirma arti ofiso nėr labaratorijos,per pietus niekaip nesulakstysiu. tai galėsiu tik po darbo kraują nuleisti.
o antra, rezultatas bus tik kitą dieną.
vadinasi, ne tik diena, bet ir vakaras bei naktis bus... nekokie, švelniai tariant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 06 lapkričio 2011 - 11:18
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:17)
nė velnio, ne lengviau.
visų pirma arti ofiso nėr labaratorijos,per pietus niekaip nesulakstysiu. tai galėsiu tik po darbo kraują nuleisti.
vadinasi, ne tik diena, bet ir vakaras bei naktis bus... nekokie, švelniai tariant.

Tada sutinku doh.gif Sunku taip ilgai laukti atsakymu, kai kraujukas jau nuleistas blush2.gif Na bet, tikiu, kad atsakymas bus vertas to 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 06, 02:13)
Parsivežėm  wub.gif Žiūrim pakaitom į ją tai aš, tai MB. Vis dar sunku patikėti.

Tanga sveikinu 4u.gif Isivaizduoku kokie esat laimingi wub.gif Dabar aukit ir stiprekit 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 11 06, 11:16)
Cituk, kap tu del manes pergiveni... aciu tau! Ne, teoriskai i apziura man ryt. Kaz kaip atrodo, tai bus paskutinis skanas. Bus 11stymuliacijos duena, praeita karta ju buvo butent tiek. Labai tikiu, kad tie mano 3 yra puikus! Blogiausiu atveju gyd. sugalvos kita plana.

Warwara spausiu kumstukus uz sekminga apziura 4u.gif

pasislepusi, bonuska, Viltele, Kitty laikau kumscius uz jusu grazius skaiciukus 4u.gif

O as siandien ryte apie testuka ir paglavojau blush2.gif Nes vakar pilvuko nemaude, o siandien jau maudzia. Sakau, gal zinociau ko tiketis...bet turbut islauksiu ax.gif
Tiesa MB uzvakar sapnavo, kad dariausi testa ir buvo teigiamas. Jau net jam smegenis isploviau lotuliukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:17)
nė velnio, ne lengviau.

pasislepusi puikiai tave suprantu. Pas mane lygiai tokia pat situacija. Krauja priduosiu antradieni, o atsakymus zinosiu tik treciadieni doh.gif Svarbiausia, kad tik mm neatsivilktu, kaip praeita karta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 06 lapkričio 2011 - 11:27
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 06, 11:22)
O as siandien ryte apie testuka ir paglavojau blush2.gif Nes vakar pilvuko nemaude, o siandien jau maudzia. Sakau, gal zinociau ko tiketis...bet turbut islauksiu ax.gif
Tiesa MB uzvakar sapnavo, kad dariausi testa ir buvo teigiamas. Jau net jam smegenis isploviau lotuliukas.gif

kada Tau kraujo nuleidimo diena? o jau ir atsakei biggrin.gif

man visi blogumai išlenda nuo pietų. tada stipriausiai pilvą skauda, strėnas, būna ir silpnumas, ir kūno temp. sukyla.
žinau,kad temp. nerodiklis. bet tarkim ryte tai gerai jaučiuos, galėčiau kaip briedis lakstyt, ir temp. nesiekia nė 37. užtat vakare, pvz, vakar, sukilo iki 37,5. savijauta lyg sirgčiau. bet paguliu ramiai ir nuslopsta viskas.

ech, greičiau viskas paaiškėtų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 06 lapkričio 2011 - 11:29
O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT schmoll.gif Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:28)
kada Tau kraujo nuleidimo diena?  o jau ir atsakei  biggrin.gif

man visi blogumai išlenda nuo pietų. tada stipriausiai pilvą skauda, strėnas, būna ir silpnumas, ir kūno temp. sukyla.
žinau,kad temp. nerodiklis. bet tarkim  ryte tai gerai jaučiuos, galėčiau kaip briedis lakstyt, ir temp. nesiekia nė 37. užtat vakare, pvz, vakar, sukilo iki 37,5. savijauta lyg sirgčiau. bet paguliu ramiai ir nuslopsta viskas.

ech, greičiau viskas paaiškėtų.  doh.gif

na jau nebedaug liko laukti smile.gif tikiu, kad tau viskas bus gerai. Labai stipriai kumsciai suspausti 4u.gif
As po snaiguciu, tai ir tie pojuciai kazkiek kitokie (kai jau turiu su kuo lyginti). Bet siaip is esmes stengiuosi nekreipt i juos demesio, net temperaturos nei karto nematavau. Labai tikiu mazaisiais wub.gif Bet i pabaiga ir mano ramybe kartais susvyruoja blush2.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 12:35)
O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT schmoll.gif  Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma  doh.gif

Kaip sakoma, vaiduokliai siaip sau nesirodo mirksiukas.gif Tikek, kad viskas bus gerai 4u.gif As tikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 06 lapkričio 2011 - 11:43
QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 11:35)
O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT schmoll.gif  Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma  doh.gif

kokį testą gadinai ? bigsmile.gif

Kamelija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 06, 01:15)
hmmm vadinasi ji is tu zmoniu kurie mano geriau isivaikinti nei issigydyti tai kas trukdo pastoti  blush2.gif  Nu nesutinku as ju ja nei pro kur, bet aisku tai kita karta. as savo mamytei pasakiau, bet per daug ir proceso aiskinima nelindau, taip per aplink kaip sakoma be detaliu. Nors aisku naivu galvoti kad ji ir pati nepaziures internete kas kaip smile.gif  Ai is tikro tai yra poros sprendimas, kokiu keliu eiti, o artimieji arba nusprendzia visais budais palaikyti arba ne  unsure.gif

Taip 4u.gif su MB turim tvirtas nuomones ir dėl IVF, ir dėl įvaikinimo ir ačiū D. jos sutampa thumbup.gif Ką anyta mano dėl įvaikinimo, tai nežinau, bet man atrodo, kad irgi prieš

Dar iskyros keistos... atrodo geros, vaisingos, bet juose paastoviai yra kraujo siuleliu, taip nebuna, jau gi 13 ar net 14 Cd. Blin, negaliu koks sis kartas... Verkiu pastoviai, nerandu dar uz ka uzkibti kad nusiraminti ir tiketi

Warwaryte 4u.gif pasistenk nusiraminti. Nieko baisaus tie siūleliai. Prisimeni kiek man buvo tų kraujų, ir ne kart, net ne siūlelių, neužkimba tikrai ne dėl to 4u.gif Tikiuosi ir gydytoja tave nuramins...

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:02)
aš vis akimis permetu Keberiokst, Iridės, Cito, o dabar ir egk kalbas apie tuos tyrimus. bože, kokia ten paukščių kalba. atrodo, jau greičiau kitaicų kalbą suprastum, nei apie tuos reikalus.
išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo

Man ten dar irgi kitaicų kalba. Susikūriau atskirą faulą, viską ten sukraunu ir skaitau po keletą kartų, bet dažnai ir tai nepadeda blush2.gif
Kumštukai suspausti už tave 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 06, 12:22)

Linkiu, kad sapnas išsipildytų 4u.gif

Vaiduoklis biggrin.gif reiškia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 05, 22:02)
Zemyna -melynake - kaip laikaisi  unsure.gif

Ilsiuosi. mirksiukas.gif Sveciuose turime 9 men. ziogiuka, tai man didesnes laimes nera, glaudziu, buciuoju, issizioje su vyru ziurime kaip miega ir ryte ryjame akimis, gal uzvirusuos namus. wub.gif Nera abejones, nuostabesnio dalyko pasaulyje nera. wub.gif

Kaip tavo nuotaikeles? 4u.gif

Mergaites, as labai sergu uz jus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo g.gif Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.

Uz visas visas laikau spygas, kad rezultatai butu tik teigiami smile.gif
Atsakyti
Cituk, kap tu del manes pergiveni... aciu tau! Ne, teoriskai i apziura man ryt. Kaz kaip atrodo, tai bus paskutinis skanas. Bus 11stymuliacijos duena, praeita karta ju buvo butent tiek. Labai tikiu, kad tie mano 3 yra puikus! Blogiausiu atveju gyd. sugalvos kita plana.
Papildyta:
Dar iskyros keistos... atrodo geros, vaisingos, bet juose paastoviai yra kraujo siuleliu, taip nebuna, jau gi 13 ar net 14 Cd. Blin, negaliu koks sis kartas... Verkiu pastoviai, nerandu dar uz ka uzkibti kad nusiraminti ir tiketi

Nu as pergyvenu, nes tau reikia gi galu gale mano siuntini panaudoti bigsmile.gif Nu ka ypatinga diena ryt laukia vadinasi . As tai tikra kad tie 3 ir bus puikus, bet kazkaip dar vis tikiuosi kas koks slapukas bus islindes vienas kitas.
O del tu kraujingu siuleliu ar negali buti kad tavo darinuku liekanos salinasi??
Ir tu gi musu stipruole, paverkti aisku galima, bet neleisk nerimui itakoti tavo bandymo, gerai mirksiukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:02)
aš vis akimis permetu Keberiokst, Iridės, Cito, o dabar ir egk kalbas apie tuos tyrimus. bože, kokia ten paukščių kalba. atrodo, jau greičiau kitaicų kalbą suprastum, nei apie tuos reikalus.
išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo aiškinimo kaip spręsti uždavinius, nu iš tos serijos banguoto plauko triušis + lygiaplaukis triuškis =  ? triušis.  tai vargšė kelis kart aiškino, kaip gaminasi ten tie triušiaus plaukai, vis tiek nepavyko išaiškinti... ot dundukai buvom. ir galvojom, kam čia tokių baisybių mokytis reikia. ale va, pažiūri, kad kartais gyvenimas priverčia dar ne tokias baisybes suprasti ir gilintis...

nekreipkit labai dėmesio, mane iš nervų taip ant pezėjimo patraukia....

Nieko tau toks laikotarpis kai pezeti leidziama. Tavo skaiciukai bus grazus, as zinau rolleyes.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 12:11)
Mano HCG tik uz 4 dienu tavo ryt - tau jau lengviau Del Keberiokst, Cito, Egk kalbu apie Giorgi ir visa kita - tai ojojoj.. bandau susigaudyti, bet viskas tikrai sudetinga. Joms apdovanojimus reikia iteikti uz tokias zinias ir uz toki ryzta ieskoti problemu

Gal galima pasirinkti apdovanojima ?? biggrin.gif Renkuosi nestuke.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 06, 12:22)
O as siandien ryte apie testuka ir paglavojau. Nes vakar pilvuko nemaude, o siandien jau maudzia. Sakau, gal zinociau ko tiketis...bet turbut islauksiu
Tiesa MB uzvakar sapnavo, kad dariausi testa ir buvo teigiamas. Jau net jam smegenis isploviau.
pasislepusi puikiai tave suprantu. Pas mane lygiai tokia pat situacija. Krauja priduosiu antradieni, o atsakymus zinosiu tik treciadieni doh.gif Svarbiausia, kad tik mm neatsivilktu, kaip praeita karta...

Tavo MB labai teisingus sapnus sapnuoja 4u.gif Kumsciai suspausti smile.gif

O as supykusi ant viso pasaulio, kad visi nemalonus pojuciai dingsta - emiau ir pasidariau NT  Pamaciau vaiduokli po 10 min ir ta pacia minute isitaisiau galvos skausma

Isdykele vis tik neistverei biggrin.gif As tavo situacijoj jau svesciau su pieno kokteiliu o vyrui ipilciau sampano - stai ka man reikstu vaiduoklis smile.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 06, 13:36)
Ilsiuosi. Sveciuose turime 9 men. ziogiuka, tai man didesnes laimes nera, glaudziu, buciuoju, issizioje su vyru ziurime kaip miega ir ryte ryjame akimis, gal uzvirusuos namus.  Nera abejones, nuostabesnio dalyko pasaulyje nera. 
Kaip tavo nuotaikeles?

Isivazduoju, pas mane kartais dukterecios atvaziuoja, tai dieve kaip namai prisipildo dziaugsmo, krykstavimo taip gera wub.gif
Zinok mes labai laukiam taves sugriztancios 4u.gif

Mes su MB vakar vaistus vaitinej uzssisakem (humira ir antibijotikus) Dabar galvoju sumokejom didelius pinigus uz ta humira o jei tas tuberkuliozes testas pareis koks negeras blink.gif ir ko as cia su ta humira suskiedaliojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 06, 14:14)
Sveikutes smile.gif

Prisiskaicius jusu mergaites ir netlaikiau - pasidariau NT ir net 3. Visi po 5 minuciu parode vaiduoklius, kurie po 10-15 min gan neblogai isryskejo Man 11 DPI. Pries dvi dienas jau buvau palaidojus IVF ir jau nuzliumbus gerai, nes buvo toks skausmas identiskas mm. Dabar viltis vel isiziebe, laukiu rytojaus, bus aiskiau.

Valiooooo bigsmile.gif Ir as daryciau ne viena jei pirmas kazka parodytu biggrin.gif

Egk - ne tu viena atskirus failus susikurus, pas mane papke uzvesta, ten atspausdinti Keberiokst paaiskinimai ir kita informacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 lapkričio 2011 - 13:24
[suskiedaliojau doh.gif
Papildyta:
Valiooooo bigsmile.gif bigsmile.gif Ir as daryciau ne viena jei pirmas kazka parodytu biggrin.gif
[/quote]

Tuos vaiduoklius pamaciau pirma karta gyvenime, tai dar labai nesitiki ir labai bijau dziaugtis, sedziu, kaip pritrenkta. Nepradesiu turbut dziaugtis, kol nebus HCG rezultatu.
Atsakyti