Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O vaistukus jau nutraukei? Jei tikrai neigiamas, tai ateis. Jei ne, tai gal pakartok krauja, o gal rezultatus sumaise. Buna gi visokiu kuriozu
[/quote]
Nutraukiau vaistus.Man irgi visokiu minciu kyla,kad sumaise doh.gif ,o tai ikalciau kokia brendzio taurele ax.gif .Na, dar kentesiu iki pirmadienio,jeigu ne,tada skambinsiu...
Labanaktis visoms! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 05, 15:23)

Beta1, 05 Lap 2011 - 15:23, parašė:

Beta1, 05 Lap 2011 - 15:23, parašė:

A, nu tai viskas aisku tuomet.Ne tai, ko tau reikia.Panasu, kad kur beeitum tik su retom isimtim rastum kazka, kas darytu IVF ne tiek, kiek esi pasiruosus, o tiek, kiek reikia istyrus viska, ka reikia.Liudna.Nu bet ka padarysi, Gorgis atrodo, kaip vienas is tu "kitu" atradimu, kas realiai dar galetu padeti su kitokiom nei paprastos problemos.

A, nu tai viskas aisku tuomet.Ne tai, ko tau reikia.Panasu, kad kur beeitum tik su retom isimtim rastum kazka, kas darytu IVF ne tiek, kiek esi pasiruosus, o tiek, kiek reikia istyrus viska, ka reikia.Liudna.Nu bet ka padarysi, Gorgis atrodo, kaip vienas is tu "kitu" atradimu, kas realiai dar galetu padeti su kitokiom nei paprastos problemos.

Jie gal ir sutiktų "pasidalinti riziką", bet davė suprasti, kad ir pati turėčiau nenorėti turėti tų stimuliacijų belekiek. Jo Gorgis tai būtų mano viltis...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 05, 15:32)

T.P.Keberiokst, 05 Lap 2011 - 15:32, parašė:

T.P.Keberiokst, 05 Lap 2011 - 15:32, parašė:

Jei ten imanoma eiti su kazkuo kas pades verst,ir jei as nedirbciau ir galeciau judeti,su mielu noru padeciau.

Jei ten imanoma eiti su kazkuo kas pades verst,ir jei as nedirbciau ir galeciau judeti,su mielu noru padeciau.

Keberiokst, tai aš tada samdysiu tave vertėja, o pas Cituką gyvensiu ax.gif
O jei rimtai, mergaitės, tai ten gi dirba lietuvaitė. Gal per ją kalbėtis galima būtų susiderinti?

QUOTE(Iride @ 2011 11 05, 15:41)

Iride, 05 Lap 2011 - 15:41, parašė:

Iride, 05 Lap 2011 - 15:41, parašė:

Aha, aš kaip tik pigiųjų bilietukų įsigijau smile.gif

Aha, aš kaip tik pigiųjų bilietukų įsigijau smile.gif

Važiuosi ir pas Gorgį?

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 05, 16:46)

Kitty3, 05 Lap 2011 - 16:46, parašė:

Kitty3, 05 Lap 2011 - 16:46, parašė:

O dabar jau as pradedu tryznioti doh.gif  Kuo labiau arteja HCG diena, tuo labiau traukiasi visi maudenimai ir skausmeliai - jauciuosi lyg nieko ir nebuve unsure.gif  Ne pries gera tai, manau g.gif Darysiu ir as NT neiskentus  blush2.gif

O dabar jau as pradedu tryznioti doh.gif  Kuo labiau arteja HCG diena, tuo labiau traukiasi visi maudenimai ir skausmeliai - jauciuosi lyg nieko ir nebuve unsure.gif  Ne pries gera tai, manau g.gif Darysiu ir as NT neiskentus  blush2.gif

Nekišk nagučių kur nereikia ax.gif

QUOTE(Citas @ 2011 11 05, 17:54)

Citas, 05 Lap 2011 - 17:54, parašė:

Citas, 05 Lap 2011 - 17:54, parašė:

Nu as siandien arba ryt jau vaistus susipirksiu. Tik del antibijotiku dar reikia vyrui savaite del skrandzio sugert. tada sveciu turesim ir jau pradesim menesini kursa. K

Nu as siandien arba ryt jau vaistus susipirksiu. Tik del antibijotiku dar reikia vyrui savaite del skrandzio sugert. tada sveciu turesim ir jau pradesim menesini kursa. K

Sėkmingo gydymosi 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 05, 22:04)

PerKūnas, 05 Lap 2011 - 22:04, parašė:

PerKūnas, 05 Lap 2011 - 22:04, parašė:

Na gal nepakeistų iš kart, reiktų žmogui pagalvoti. Bet manau, kad mama visada už savo vaikus.

Na gal nepakeistų iš kart, reiktų žmogui pagalvoti. Bet manau, kad mama visada už savo vaikus.

Kažkaip kai išsivaizduoju, kaip jai pasakom, tai man net atrodo, kad pakeistų iškart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 05, 22:42)

taja78, 05 Lap 2011 - 22:42, parašė:

taja78, 05 Lap 2011 - 22:42, parašė:

Labas vakaras visoms.As dar truputeli patersiu eteri blush2.gif
Kada veliausiai, kuriai nors, atejo mmm po neigiamo kraujo tyrimo.Man ju vis nera  blink.gif As nebegaliu,kaip man bloga  unsure.gif ,nezinau ne ka daryt? g.gif

Labas vakaras visoms.As dar truputeli patersiu eteri blush2.gif
Kada veliausiai, kuriai nors, atejo mmm po neigiamo kraujo tyrimo.Man ju vis nera  blink.gif As nebegaliu,kaip man bloga  unsure.gif ,nezinau ne ka daryt? g.gif

Nu man po vaistu nutraukimo ilgiausiai gal kokia savaite neatejo blink.gif

QUOTE(egk @ 2011 11 05, 23:57)

egk, 05 Lap 2011 - 23:57, parašė:

egk, 05 Lap 2011 - 23:57, parašė:

Jie gal ir sutiktų "pasidalinti riziką", bet davė suprasti, kad ir pati turėčiau nenorėti turėti tų stimuliacijų belekiek. Jo Gorgis tai būtų mano viltis...
O jei rimtai, mergaitės, tai ten gi dirba lietuvaitė. Gal per ją kalbėtis galima būtų susiderinti?
Kažkaip kai išsivaizduoju, kaip jai pasakom, tai man net atrodo, kad pakeistų iškart doh.gif

Egk jokiu problemu schmoll.gif Svarbu tik biski suderint kad kokiu vizitoriu neturetume tomis dienomis rolleyes.gif

Nu ta lietuvaite kazin ar padetu ten, nes ji receptioniste dirba tai nelabai gal gali palikti darbo vieta g.gif O kada planuotumet vaziuoti? Zinai dekit tiesa i akis tai anytai ir duokit suprasti kad negalima smerkti zmoniu uz tai kad jie serga, reikia juos palaikyti ir padeti isgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 06, 00:21)

Citas, 06 Lap 2011 - 00:21, parašė:

Citas, 06 Lap 2011 - 00:21, parašė:

Egk jokiu problemu  schmoll.gif Svarbu tik biski suderint kad kokiu vizitoriu neturetume tomis dienomis  rolleyes.gif

Nu ta lietuvaite kazin ar padetu ten, nes ji receptioniste dirba tai nelabai gal gali palikti darbo vieta  g.gif  O kada planuotumet vaziuoti? Zinai dekit tiesa i akis tai anytai ir duokit suprasti kad negalima smerkti zmoniu uz tai kad jie serga, reikia juos palaikyti ir padeti isgyti  4u.gif

Egk jokiu problemu  schmoll.gif Svarbu tik biski suderint kad kokiu vizitoriu neturetume tomis dienomis  rolleyes.gif

Nu ta lietuvaite kazin ar padetu ten, nes ji receptioniste dirba tai nelabai gal gali palikti darbo vieta  g.gif  O kada planuotumet vaziuoti? Zinai dekit tiesa i akis tai anytai ir duokit suprasti kad negalima smerkti zmoniu uz tai kad jie serga, reikia juos palaikyti ir padeti isgyti  4u.gif

Konkretaus dar nieko neplanuoju... Na bet galvoju apie tą Gorgį tai kasdien. O tie reikalingi pinigėliai šiandien yra dideli, bet tai tikrai nereiškia, kad niekada jų neturėsiu. Praėjusią savaitę MB gavo tokį projekto pasiūlymą, aišku, dar nežinia kaip viskas išeis, bet jei pavyktų, tai ta suma net nebūtų labai ir didelė. Gaila, kad nebūtų labai greit, bet geriau vėliau negu niekada...
O anyta ji nesmerkia, bet nepritaria tam, kad dėti betkokias pastangas (verstis per galvą, kaip ji sako), kad susilaukti vaikelio, o stimuliaciją vadina savęs žalojimu...
Žinai, labai norėčiau pasakyti, vien todėl, kad visada taip elgiausi, ir aš gi nedarau nieko blogo, bet jei pavyks sulaukti vaikučio, nenoriu kad į jį žiūrėtų kaip į ufonautą ar susirgus paprasčiausia liga viską suverstų IVF...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 06, 01:07)

egk, 06 Lap 2011 - 01:07, parašė:

egk, 06 Lap 2011 - 01:07, parašė:

Konkretaus dar nieko neplanuoju... Na bet galvoju apie tą Gorgį tai kasdien. O tie reikalingi pinigėliai šiandien yra dideli, bet tai tikrai nereiškia, kad niekada jų neturėsiu. Praėjusią savaitę MB gavo tokį projekto pasiūlymą, aišku, dar nežinia kaip viskas išeis, bet jei pavyktų, tai ta suma net nebūtų labai ir didelė. Gaila, kad nebūtų labai greit, bet geriau vėliau negu niekada...
O anyta ji nesmerkia, bet nepritaria tam, kad dėti betkokias pastangas (verstis per galvą, kaip ji sako), kad susilaukti vaikelio, o stimuliaciją vadina savęs žalojimu...
Žinai, labai norėčiau pasakyti, vien todėl, kad visada taip elgiausi, ir aš gi nedarau nieko blogo, bet jei pavyks sulaukti vaikučio, nenoriu kad į jį žiūrėtų kaip į ufonautą ar susirgus paprasčiausia liga viską suverstų IVF...

hmmm vadinasi ji is tu zmoniu kurie mano geriau isivaikinti nei issigydyti tai kas trukdo pastoti blush2.gif Nu nesutinku as ju ja nei pro kur, bet aisku tai kita karta. as savo mamytei pasakiau, bet per daug ir proceso aiskinima nelindau, taip per aplink kaip sakoma be detaliu. Nors aisku naivu galvoti kad ji ir pati nepaziures internete kas kaip smile.gif Ai is tikro tai yra poros sprendimas, kokiu keliu eiti, o artimieji arba nusprendzia visais budais palaikyti arba ne unsure.gif
Atsakyti
atiloja stiprybes 4u.gif mirksiukas.gif

Zemyna -melynake - kaip laikaisi unsure.gif

warwara- kas naujo tavo fronte, dar nebuvai antroj apziuroj, kaip tavo nors ir keli bet stipruoliai auga??
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 05, 22:36)

dangutex, 05 Lap 2011 - 22:36, parašė:

dangutex, 05 Lap 2011 - 22:36, parašė:

Tanga, sveikinu susitikus savo maziuli ir pamacius jo plakancia sirdele. Ar seimos nuotraukyte jau atsivezete?

Tanga, sveikinu susitikus savo maziuli ir pamacius jo plakancia sirdele. Ar seimos nuotraukyte jau atsivezete?

Parsivežėm wub.gif Žiūrim pakaitom į ją tai aš, tai MB. Vis dar sunku patikėti.
Atsakyti
labas rytas

mergaites, ar girdejot toki vaista Elovna?
Atsakyti
Cituk, kap tu del manes pergiveni... aciu tau! Ne, teoriskai i apziura man ryt. Kaz kaip atrodo, tai bus paskutinis skanas. Bus 11stymuliacijos duena, praeita karta ju buvo butent tiek. Labai tikiu, kad tie mano 3 yra puikus! Blogiausiu atveju gyd. sugalvos kita plana.

Papildyta:
Dar iskyros keistos... atrodo geros, vaisingos, bet juose paastoviai yra kraujo siuleliu, taip nebuna, jau gi 13 ar net 14 Cd. Blin, negaliu koks sis kartas... Verkiu pastoviai, nerandu dar uz ka uzkibti kad nusiraminti ir tiketi
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif Su grazia ir sauleta diena jus wub.gif Turiu klausimeli: kurie testukai, jusu manymu, yra patikimiausi? Ka manote apie EasyCup? Ar vaiduokliauja jie? g.gif
Atsakyti
Warwaryt, nusiramink.... imk 4u.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 11 06, 10:42)

Kitty3, 06 Lap 2011 - 10:42, parašė:

Kitty3, 06 Lap 2011 - 10:42, parašė:

Labas, mergaites 4u.gif  Su grazia ir sauleta diena jus wub.gif  Turiu klausimeli: kurie testukai, jusu manymu, yra patikimiausi? Ka manote apie EasyCup? Ar vaiduokliauja jie?  g.gif

Labas, mergaites 4u.gif  Su grazia ir sauleta diena jus wub.gif  Turiu klausimeli: kurie testukai, jusu manymu, yra patikimiausi? Ka manote apie EasyCup? Ar vaiduokliauja jie?  g.gif

sumąstei pažaist? biggrin.gif
kiek pamenu ir Tau ryt kraują nuleisti, tai ar beverta mėtyt pinigus testams?
kažkaip abejoju ar ir šiandien ką nors geriau rodytų nei tą vaiduoklį....
kaip nors pratempsiu...

aš vis akimis permetu Keberiokst, Iridės, Cito, o dabar ir egk kalbas apie tuos tyrimus. bože, kokia ten paukščių kalba. atrodo, jau greičiau kitaicų kalbą suprastum, nei apie tuos reikalus.
išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo aiškinimo kaip spręsti uždavinius, nu iš tos serijos banguoto plauko triušis + lygiaplaukis triuškis = ? triušis. tai vargšė kelis kart aiškino, kaip gaminasi ten tie triušiaus plaukai, vis tiek nepavyko išaiškinti... ot dundukai buvom. ir galvojom, kam čia tokių baisybių mokytis reikia. ale va, pažiūri, kad kartais gyvenimas priverčia dar ne tokias baisybes suprasti ir gilintis...

nekreipkit labai dėmesio, mane iš nervų taip ant pezėjimo patraukia....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 06, 12:02)

pasislepusi, 06 Lap 2011 - 12:02, parašė:

pasislepusi, 06 Lap 2011 - 12:02, parašė:

Warwaryt, nusiramink.... imk  4u.gif
sumąstei pažaist?  biggrin.gif
kaip nors pratempsiu... 

aš vis akimis permetu Keberiokst, Iridės, Cito, o dabar ir egk kalbas apie tuos tyrimus. bože, kokia ten paukščių kalba. atrodo, jau greičiau kitaicų kalbą suprastum, nei apie tuos reikalus.
išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo aiškinimo kaip spręsti uždavinius, nu iš tos serijos banguoto plauko triušis + lygiaplaukis triuškis =  ? triušis.  tai vargšė kelis kart aiškino, kaip gaminasi ten tie triušiaus plaukai, vis tiek nepavyko išaiškinti... ot dundukai buvom. ir galvojom, kam čia tokių baisybių mokytis reikia. ale va, pažiūri, kad kartais gyvenimas priverčia dar ne tokias baisybes suprasti ir gilintis...

4u.gif

Warwaryt, nusiramink.... imk  4u.gif
sumąstei pažaist?  biggrin.gif
kaip nors pratempsiu... 

išvis, kai prisimenu biologijos pamokas ir mūsų biologę jau visą suplukusią nuo aiškinimo kaip spręsti uždavinius, nu iš tos serijos banguoto plauko triušis + lygiaplaukis triuškis =  ? triušis.  tai vargšė kelis kart aiškino, kaip gaminasi ten tie triušiaus plaukai, vis tiek nepavyko išaiškinti... ot dundukai buvom. ir galvojom, kam čia tokių baisybių mokytis reikia. ale va, pažiūri, kad kartais gyvenimas priverčia dar ne tokias baisybes suprasti ir gilintis...

4u.gif

Mano HCG tik uz 4 dienu blush2.gif tavo ryt - tau jau lengviau 4u.gif Del Keberiokst, Cito, Egk kalbu apie Giorgi ir visa kita - tai ojojoj..... doh.gif bandau susigaudyti, bet viskas tikrai sudetinga... schmoll.gif Joms apdovanojimus reikia iteikti uz tokias zinias ir uz toki ryzta ieskoti problemu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti