Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 11 05, 15:41)
LT fedex yra. Ir jie siųstų, jei būtų gauta medicinos įstaigos kažkokia spec pažyma, kad kraujas neužkrėstas. DHL ir TNT siunčia, bet tik pagal sutartis su med. įstaigomis. Aiškinausi, kai bandžiau siųsti kraują į GR.

Aha, aš kaip tik pigiųjų bilietukų įsigijau smile.gif

g.gif na reikia dar pasirankioti informacija 4u.gif o Cikaga priimtu mano krauja be siuntimo, jei as zinau, kokiu tyrimu man reikia? Ir pries kiek laiko reikia uzsiregistruoti, kad Gorgis priimtu? Ir ar reikalingas vyras kartu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 05, 11:17)

dėkui, už palaikymą ir patarimus. bet manau, per anksti žaisti su tais testais.
jaučiu tai, ką noriu jausti. matau tai, ką noriu matyti.
geriau jau nieko nedarysiu, nes paskui gali būti labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 14:04)
g.gif na reikia dar pasirankioti informacija  4u.gif o Cikaga priimtu mano krauja be siuntimo, jei as zinau, kokiu tyrimu man reikia? Ir pries kiek laiko reikia uzsiregistruoti, kad Gorgis priimtu? Ir ar reikalingas vyras kartu?  4u.gif

Vyras reikalingas,tyrimams.

Siaip sekancia savaite visada buna vietu,tik jei turi spec pageidavimu,tai gali buti sunkiau.Vis gi jis ir ivf daro ir dar tam ofise buna.
Kartais buna,kad sekancia diena pilna vietu.Kaip uztaikysi smile.gif
Atsakyti
Labas visoms ax.gif
Tanga, sveikinu - pagaliau radai ramybe wub.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif

Atiloja... Dieve, kaip gaila... verysad.gif Taip stipriai laikeisi, jau tikrai maniau, neigiamo atsakymo buti negali schmoll.gif Tikiu, kad rasi jegu vel kilti i kova wub.gif

Pasislepusi, tikekim, kad ne vakarykstis, o siandieninis buvo brokuotas 4u.gif
Papildyta:
O dabar jau as pradedu tryznioti doh.gif Kuo labiau arteja HCG diena, tuo labiau traukiasi visi maudenimai ir skausmeliai - jauciuosi lyg nieko ir nebuve unsure.gif Ne pries gera tai, manau g.gif Darysiu ir as NT neiskentus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 05, 16:14)
Vyras reikalingas,tyrimams.

Siaip sekancia savaite visada buna vietu,tik jei turi spec pageidavimu,tai gali buti sunkiau.Vis gi jis ir ivf daro ir dar tam ofise buna.
Kartais buna,kad sekancia diena pilna vietu.Kaip uztaikysi smile.gif

o nera svarbu, kokia savaites diena pas ji lankytis? tu lyg minejai, kad krauja galima priduoti tik pirmadieni-treciadieni? Ar as ne taip supratau? 4u.gif
Atsakyti
Taip, tik pirmadieni-treciadieni (iki pietu visas dienas) tiems tyrimams, kuriuos siuncia i Cikaga
Atsakyti
pasislepusi, Kitty3,Dangutex, bonushka - tik teigiamu jums mergaites 4u.gif

Tanga - sveikinu pamacius sirdele smile.gif

Taja ir Atiloja - labai gaila, bet tikiu kad nenuleisit rankuciu 4u.gif

Atiloja - jau tau atsake mergaites del tyrimu, as ir pritariu kad pas gorgy geriau gyvai, jis pats su akcentu ir taip panosej sneka, per tel as nesurizciau nors su anglu kalba problemu neturiu.

Nu as siandien arba ryt jau vaistus susipirksiu. Tik del antibijotiku dar reikia vyrui savaite del skrandzio sugert. tada sveciu turesim ir jau pradesim menesini kursa. Keberiokst o tu nezinai ar humira galima kart su antibijotikais leistis?

Atsakyti
Atiloja laikykis, mergyte. Liūdna, bet juk negalima liūdėti amžinai. Kaip gerai, kad jau kuri ateities planus. Sėkmės tau didžiausios.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(egk @ 2011 11 04, 22:34)
Mes su MB ir kalbėjom - kaži kaip būtų, jei paimtume ir pasakytume, gal tikrai nuomonę tą pačią sekundę pakeistų fool.gif

Na gal nepakeistų iš kart, reiktų žmogui pagalvoti. Bet manau, kad mama visada už savo vaikus.

QUOTE(Tanga @ 2011 11 05, 00:56)
O aš truputį nusiraminau, nes pamačiau pagaliau savo mažutėlį ir tvinksinčią širdutę. Mažytę, mažytę. Treijsui užkliuvo, kad vaisius labai pailgos formos, todėl teks dar kartelį važiuoti pasirodyti 16 d. Pasiskundžiau, kad pilvuką pamaudžia, tai liepė magnio pavartoti.

Džiugu, kad ramiau ... ir kaip miela wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 08:14)
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif

O Dievuliau, kaip gaila...Bet matau, kad pralaimėtas tik mūšis, o kova tęsiasi. Kartu su vyru viską įveiksit ir turėsit, tai ko trokštat.

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 05, 09:53)
businka, gal tiek to, nebepirksiu tų testų... na nebent vieną, kad ryt ryte turėčiau ką sugadinti  blush2.gif
gi pirmadienį eisiu kraują nuleisti.

Warwara  4u.gif  aš tai vieną akimirką tikiu, kitą.... kaip ištverti iki pirmadienio ?  o dar kiekvieną akimirką atrodo, kad tuoj ir prasidės...

Kantrybės...išlaukti pirmadienio.

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 09:14)
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif del protokolo krauja nuleisiu, bet nakti parsibasciusios memes (ne tepliojimas) viska pasako sad.gif Turiu prasymeli,gal kuri perimtumete is manes statistika, bent savaitelei, nes tikrai ne tos nuotaikos, kad viska suziureti sad.gif Brukstelkit i az  4u.gif

Siaubas, Atijola, negaliu patiketi. Jau kuo kuo, bet tavo teigiamu rezultatu net neabejojau. Brangioji Tau 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 14:29)
Citas, Keberiokst, Iride, dabar jau noriu jusu pagalbos  blush2.gif gal imanoma pasidaryti su Gorgiu telemeet'a? Pvz., krauja persiusti tiesiai i Cikaga, kai zinai kokius tyrimus jis pasiulys?  blush2.gif prastai as angliskai kalbu, kad galeciau vaziuoti pas ji, o telefonu konsultacija gauti juk visai imanoma?  ax.gif

O pas Bykova nebandei, gal pradziai ir ji padetu, kazkokia priezasti gal iskrapstytu. Aisku, su ja sunku, bet nors susikalbesi ir tyrimu pasidarysi
Papildyta:
Tanga, sveikinu susitikus savo maziuli ir pamacius jo plakancia sirdele. Ar seimos nuotraukyte jau atsivezete?

Pasislepusi, manau siandienos testas buvo brokuotas. Negali buti, kad ankstesne diena parode, o velesne jau nebe. Todel neprarask ryzto ir ramiai islauk pirmadienio.

Kitty3, zinau pats sunkiausias laikas dabar. Lyg nuosprendzio laukimas. Todel laikykis......... 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms.As dar truputeli patersiu eteri blush2.gif
Kada veliausiai, kuriai nors, atejo mmm po neigiamo kraujo tyrimo.Man ju vis nera blink.gif As nebegaliu,kaip man bloga unsure.gif ,nezinau ne ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 05, 09:37)
Galiu parduoti - aš vilniuje, rašyk į a.ž. iki 14 val., nes po to būsiu be interneto 4u.gif

Aciu, Saruniuk, siandien buvau Rygoje, tai nusipirkau. Rygoje yra vaistineje Saules aptieka. Tik va beda intrukcija tik vokieciu kalba, tai dabar pasimetusi esu kaip gerti.
Dar be to, visai stogas nuvaziavo. Zinau, kad buna ir vaginalines kapsules, tai dabar net abejoju, ar tikrai man tokias pardave, nes recepta Bykova israsinejo. Matyt hormonai mane visai jau subalamatuno, kad viskuo abejoju.
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 11 05, 22:42)
Labas vakaras visoms.As dar truputeli patersiu eteri blush2.gif
Kada veliausiai, kuriai nors, atejo mmm po neigiamo kraujo tyrimo.Man ju vis nera  blink.gif As nebegaliu,kaip man bloga  unsure.gif ,nezinau ne ka daryt? g.gif

O vaistukus jau nutraukei? Jei tikrai neigiamas, tai ateis. Jei ne, tai gal pakartok krauja, o gal rezultatus sumaise. Buna gi visokiu kuriozu
Atsakyti