Citas, Keberiokst, Iride, dabar jau noriu jusu pagalbos gal imanoma pasidaryti su Gorgiu telemeet'a? Pvz., krauja persiusti tiesiai i Cikaga, kai zinai kokius tyrimus jis pasiulys? prastai as angliskai kalbu, kad galeciau vaziuoti pas ji, o telefonu konsultacija gauti juk visai imanoma?
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 14:29)
Citas, Keberiokst, Iride, dabar jau noriu jusu pagalbos gal imanoma pasidaryti su Gorgiu telemeet'a? Pvz., krauja persiusti tiesiai i Cikaga, kai zinai kokius tyrimus jis pasiulys? prastai as angliskai kalbu, kad galeciau vaziuoti pas ji, o telefonu konsultacija gauti juk visai imanoma?
Tai kad prastai snekanciam angliskasi telefonu dar sunkiau yra Kai gyvai matai zmogu, tuomet net ir su ribotom kalbos galimybem daug daugiau pavyksta issiaiskinti O jeigu vis gi telefonu, tai gal tuomet yra kazkas, kas susipazines su tavo istorija, problema, kalba gerai angliskai ir galetu padeti ?Bent jau as taip mastyciau
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 05, 14:41)
Tai kad prastai snekanciam angliskasi telefonu dar sunkiau yra Kai gyvai matai zmogu, tuomet net ir su ribotom kalbos galimybem daug daugiau pavyksta issiaiskinti
Aš čia visiškai tau pritariu Telefonu man kai jau n-tąjį kartą kalbi pav su Treijsu ir tai bijau, kad nesuprasiu
Beta, aš pasiskambinau kur tu davei kontaktus. Pagalvojau, parašysiu čia o ne į až, gal kada kokiai dar mergaitei pravers. Pati prisimenu kaip knisau archyvus ne kart Tai to darkariuko nebuvo, bet pasikalbėjo su manimi. Na nedavė man tokio aiškaus ir vienareikšmiško atsakymo, ką jie darytų su manimi. Imuninius daro jie kažkokius ten paprastesnius, kaip suprantu toki jau man daryti. O į mano klausimą, kiek jie bandytų daryti tų IVF, tai paklausė - o kiek aš pati pasiruošus dar daryti stimuliacijų Tai kaip ir į mano klausimus buvo mandagiai atsakyta... O tai dar apie tuos savo turėtus darinius nieko nepasakiau...
QUOTE(egk @ 2011 11 05, 15:08)
Beta, aš pasiskambinau kur tu davei kontaktus. Pagalvojau, parašysiu čia o ne į až, gal kada kokiai dar mergaitei pravers. Pati prisimenu kaip knisau archyvus ne kart Tai to darkariuko nebuvo, bet pasikalbėjo su manimi. Na nedavė man tokio aiškaus ir vienareikšmiško atsakymo, ką jie darytų su manimi. Imuninius daro jie kažkokius ten paprastesnius, kaip suprantu toki jau man daryti. O į mano klausimą, kiek jie bandytų daryti tų IVF, tai paklausė - o kiek aš pati pasiruošus dar daryti stimuliacijų Tai kaip ir į mano klausimus buvo mandagiai atsakyta... O tai dar apie tuos savo turėtus darinius nieko nepasakiau...
A, nu tai viskas aisku tuomet.Ne tai, ko tau reikia.Panasu, kad kur beeitum tik su retom isimtim rastum kazka, kas darytu IVF ne tiek, kiek esi pasiruosus, o tiek, kiek reikia istyrus viska, ka reikia.Liudna.Nu bet ka padarysi, Gorgis atrodo, kaip vienas is tu "kitu" atradimu, kas realiai dar galetu padeti su kitokiom nei paprastos problemos.
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 14:29)
Atijola, labai tave užjaučiu, ir Taja taip pat, kad ir sis kartas dar buvo ne tas..
Manau, kad gyva konsultacija tikrai naudingiau nei telefonu, nes kainuotu tiek pat, o gyvai yra gyvai. I Londona dabar galima laisvai suskraidyt per viena diena mazdaug uz 220 Lt, bet ne tame esme. Jis bet kokiu atveju siulys tyrimus ir kainuos jie apie 7000 lt. Abejoju, ar yra galimybes siusti i Cikaga patiems. Va, i graikija, tai galima ir apsimoka.
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 12:29)
Variantas imanomas,bet as angliskai kalbu be problemu,o telefonine konsultacija buvo beveik nesuprantama.Kazkoks kosmaras.To pacio klausinejau gal tris kartus,ir taip apie visa reikala ne taip mazai nusimanydama.Angles ir tos keikiasi,kad nesupranta,nes jis ir siaip tylus zmogus ir per telefonine garsiakalbi isijungia.Na tai tokia tyli skarbonke gaunasi
Jau geriau vaziuot.....Surasyciau ant lapo graziai ir smulkiai visa istorija kas buvo ir ko nebuvo,vis maziau klausimu.Jei ten imanoma eiti su kazkuo kas pades verst,ir jei as nedirbciau ir galeciau judeti,su mielu noru padeciau.
Del siuntimo i Cikaga,as neisivaizduoju kaip tu nusiusi is LT.Nes kraujai turi buti nuo pirmadienio iki treciadienio ir pasiekti sekancia diena.Nebent bandyt siusti i Varsuva ir nuo ten i Cikaga,nes nei is LT nei berods is LV tiesioginio i USA nera? Na vertetu dar pasiklausineti kurjeriu firmose.As DHL dirbu,bet man ir is cia be sertifikatu neleidzia buteliuko kraujo siusti,tai ir lt tikriausiai tas pats.O kas tau tuos setifikatus rasys? Fedex siuncia berods,bet ar jis lt yra?
Nu zodziu reikalu is lt man atrodo nemazai....
Siaip gruodzio pradzioj papigiai bilietu yra
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 05, 15:32)
Fedex siuncia berods,bet ar jis lt yra?
LT fedex yra. Ir jie siųstų, jei būtų gauta medicinos įstaigos kažkokia spec pažyma, kad kraujas neužkrėstas. DHL ir TNT siunčia, bet tik pagal sutartis su med. įstaigomis. Aiškinausi, kai bandžiau siųsti kraują į GR.
Aha, aš kaip tik pigiųjų bilietukų įsigijau
Keberioskt, tu gal jau pradek grupe rinkt ? Busi gide Tiktai susitark del atlygio su Gorgy del klienturos is LT
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 05, 13:41)
Keberioskt, tu gal jau pradek grupe rinkt ? Busi gide Tiktai susitark del atlygio su Gorgy del klienturos is LT
Aha,tikrai Reikia tik veliavele kokia nusipirkt,kaip gidai nesioja
As irgi vakar pirkau,tik i ryga ir atgal is kauno.Jei neiseis vaziuot,tai neiseis,nors siaip tai reiktu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 05, 15:47)
Aha,tikrai Reikia tik veliavele kokia nusipirkt,kaip gidai nesioja
Jo, nusirauk is kur nors tokia spalvota medziagine gele
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 05, 15:47)
As irgi vakar pirkau,tik i ryga ir atgal is kauno.Jei neiseis vaziuot,tai neiseis,nors siaip tai reiktu
Kada skrendat? Gali būti, kad turėsiu vieną atliekamą bilietą į Chelsea-Valencia gruodžio 6 d., ir jei taip, palanavau TB padovanot
QUOTE(Iride @ 2011 11 05, 13:53)
Kada skrendat? Gali būti, kad turėsiu vieną atliekamą bilietą į Chelsea-Valencia gruodžio 6 d., ir jei taip, palanavau TB padovanot
Oho
Gruodzio 8 -13 d skrendam