Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 07:14)
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif del protokolo krauja nuleisiu, bet nakti parsibasciusios memes (ne tepliojimas) viska pasako sad.gif Turiu prasymeli,gal kuri perimtumete is manes statistika, bent savaitelei, nes tikrai ne tos nuotaikos, kad viska suziureti sad.gif Brukstelkit i az  4u.gif

unsure.gif ,gaila...
Tau nors memes atejo,tai nor aisku,kad neisirause,o man ju nera!!! blink.gif
Atsakyti
vaje, Atiloja verysad.gif 4u.gif

vakarykštis testas buvo brokuotas. nes šiandieninis ryte parodė špygą.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 22:07)
As crinona ir dejausi 2 kartus i diena. Pati issiprasiau, nes mazas visada buvo. Tai dabar T pasiule gerti po 1 tablete utrogestan 2 kartus i diena ir vakare detis crinona.

Galiu parduoti - aš vilniuje, rašyk į a.ž. iki 14 val., nes po to būsiu be interneto 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
O jetau, kai gi skaudu ir gaila.... Bet butinai, butinai priduok kraujuka... Stiprybes tau.

pasislepusi
Gal vis gi siandieninis brokuotas?

Atsakyti
Warwara, pratrink savo až 4u.gif
Atsakyti
pasislepusi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 05, 01:56)
O dabar žadėti virusiukai, kiekvienai po vieną ar du. Čiupkit mergytės  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif biggrin.gif

aciu, man dabar reika virusa!!! labai gerai kad pamatet sava zirniuka, dabar bus ramybe jums, kad viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
Danugutex,laikou kumstukus uz jusu, kad tik tie skaicukai didetu
Atiloja, labai gaila, net nezinou ka pasakyt, stiprybes jums ir ne pasidokikiet, as pati ta viska zinou, kaip skaudu, nes pati lauku nestuma jau 6 metai, ir 3 ifv praeiti , cia mano 4 sansas.....
Pasislepusi gal pabandyk nosupirkti gera testa kur kainoja 18 lt, erovaistinai jis tikrai parodys, jegu kas yra....
Atsakyti
businka, gal tiek to, nebepirksiu tų testų... na nebent vieną, kad ryt ryte turėčiau ką sugadinti blush2.gif
gi pirmadienį eisiu kraują nuleisti.

Warwara 4u.gif aš tai vieną akimirką tikiu, kitą.... kaip ištverti iki pirmadienio ? o dar kiekvieną akimirką atrodo, kad tuoj ir prasidės...
Atsakyti
Atiloja, neturiu zodziu, laikykis mazut. console.gif

Pasislepusi, laukime toliau, gal brokuotas NT. 4u.gif
Atsakyti
Pasislepus, as tau jau nparasiau plana-chuligana i az, prasom vykdyti ir laukiam didziuuuuuuules sypsenos vel pamacius vaiduokli mirksiukas.gif

Atiloja, mazute, laikykis, atsigauk, surask stiprybes ir grizk su nauja viltim, tikejimu ir dar didesniu pasiryzimu.Buckis tau.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 09:14)
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif del protokolo krauja nuleisiu, bet nakti parsibasciusios memes (ne tepliojimas) viska pasako sad.gif Turiu prasymeli,gal kuri perimtumete is manes statistika, bent savaitelei, nes tikrai ne tos nuotaikos, kad viska suziureti sad.gif Brukstelkit i az  4u.gif

Atiloja verysad.gif nezinau net ka parasyti...tiesiog laikykis...isliudek ir laikykis 4u.gif
zinau, koks tai baisus jausmas...
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 05, 01:56)
O dabar žadėti virusiukai, kiekvienai po vieną ar du. Čiupkit mergytės  2.gif 

Gaudau 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 05, 09:14)
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif del protokolo krauja nuleisiu, bet nakti parsibasciusios memes (ne tepliojimas) viska pasako

Suprantu kaip skauda, linkiu tik vieno - kuo greičiau atsitiesti 4u.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 05, 09:25)
vakarykštis testas buvo brokuotas. nes šiandieninis ryte parodė špygą.

Gal palaukiam HCG?

QUOTE(businka123 @ 2011 11 05, 10:49)
pati lauku nestuma jau 6 metai, ir 3 ifv praeiti , cia mano 4 sansas.....

Dabar tu mūsų viltis 4u.gif

Labai laukiam žinių iš dangutex 4u.gif
Atsakyti