Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 20:55)
dėkui, paguodėt, kad ne aš viena trenkta.
ale dar pamenu, kaip tyliai kikenau, kad Beta testus anksti gadina... o ką pati darau?

Aha, galvojai, durne ta Beta, nebezino kaip is proto eiti lotuliukas.gif Bet uztat isitikinau, kad net ir pacioj anksciausioj ankstybej tu HCG nuo Ovitrelio jau nebelieka.Taigi tavo testas rodo TAVO nestuma brangioji, taigi keliam pieno taure thumbup.gif

Dangutex, o tu nenori crinono detis du kartus vietoj vieno ? Gal tas PRG kiek ir per zemas kas as zinau g.gif Bent jau as tai taip daryciau ax.gif Koks buvo skaiciukas siandien ? reikia gi zinoti kokio prieaugio tikimes pirmadieni bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Taja, liūdna...Laikykitės abu.

QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 00:53)
Tai kad net ne turtas, o brangenybe, nes mazai labai...

Laikyk frontus..o bus taip kaip turi būti mirksiukas.gif

QUOTE(egk @ 2011 11 04, 10:18)
Pažintumėte ją - išsilavinusi, apsiskaičiusi, keliaujanti, mokanti kelias kalbas, besidominti mokslo naujovėmis, dažnai dalyvaujanti ir labdarose, o tas IVF tai tarsi kokia juodoji skylė doh.gif  doh.gif Nu nesuprantu kaip taip ir gali būti, tiesiog atrodo visas protas išgaruoja. O mes dar tikėjomės, kad gal mus paremtų dėl konsultacijos pas Gorgį...

bet gal jei sužinotų, kad jos vaikams reikia to IVF, pakeistų nuomonę. Gi labai sunku vertinti tokią situaciją, kurioje pats nesi.

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 04, 18:45)
O as jau siandien ryte palaidojau savo IVF. Prasidejo skausmai, kurie niekada manes neapgavo ir kuriu negaliu sumaisyti su niekuo, mano mm tuoj prasides.

Kol neprasidėjo, jokių laiduotuvių schmoll.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 19:21)
nu taip.
prisipažįstu, kalta. neištvėriau ir apm.... testą.

Nebijok tikėti smile.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 19:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite.

Kad jau taip nori, nesveikinam...baisu, kad paskui pelėm neapsiundytum tongue.gif Bet tyliai pasidžiaugti už tave galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 04, 22:03)
Aha, galvojai, durne ta Beta, nebezino kaip is proto eiti  lotuliukas.gif  Bet uztat isitikinau, kad net ir pacioj anksciausioj ankstybej tu HCG nuo Ovitrelio jau nebelieka.Taigi tavo testas rodo TAVO nestuma brangioji, taigi keliam pieno taure  thumbup.gif

Dangutex, o tu nenori crinono detis du kartus vietoj vieno ? Gal tas PRG kiek ir per zemas kas as zinau  g.gif Bent jau as tai taip daryciau  ax.gif  Koks buvo skaiciukas siandien ? reikia gi zinoti kokio prieaugio tikimes pirmadieni  bigsmile.gif

As crinona ir dejausi 2 kartus i diena. Pati issiprasiau, nes mazas visada buvo. Tai dabar T pasiule gerti po 1 tablete utrogestan 2 kartus i diena ir vakare detis crinona.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 04, 20:51)
del rugsejo menesio statistikos: startavo 12 mergaiciu, 1 neprisidave, is 11 likusiu sekmingas procentas 54,55, sekmingi IVF atlikti VK-1; Embrions-2; EGV-1; Norvegija-1; Jolsana-1. dar aukstesnio rezultato linkiu ir laukiu spalio menesi  4u.gif

nebloga statistika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 22:07)
As crinona ir dejausi 2 kartus i diena. Pati issiprasiau, nes mazas visada buvo. Tai dabar T pasiule gerti po 1 tablete utrogestan 2 kartus i diena ir vakare detis crinona.

tu rytoj vaziuosi pas Bykova, tai tuo paciu uzsuk ir pas Treisa ir susiorganizuosi utrogest 4u.gif
Atsakyti
Danugutex, tylus sveikinimai mirksiukas.gif
Pasislepusi, gera pavyzdi rodai thumbup.gif wub.gif
Taja, uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

Labai gaila 4u.gif Labai tikėjau snaigutėm...
O kelintas čia buvo tavo bandymas?

QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.
Pasidariau ir Progesterono tyrima. Jo rezultatas 30,4. Treisas liepe dar papildomai Utrogestana vartoti, bet MB aplakste visa Vilniu ir nieko negavo. Vienoje vaistineje is vis pasake, kad reikalingas vardinis receptas ir tik tada uzsakys. Uzsakyma atves tik po 2 savaiciu.
Kaip Jums atrodo ka daryti? Gal duphastonas tiktu?
Rytoj i Ryga vaziuoju susileisti LIT, gal Latvijoje kam teko pirkti? Gal pasakytumete kokioje vaistineje.

Gerai, garsiai dar nesveikinsiu, bet tyliai pasidžiaugsiu ax.gif
Dėl Ultrogest pabandyk parašyti MonaJ. Ji pirko Rygoje ir sakė, kad yra tik vienoje vaistinėje. O gal ji galėtų ir perleisti, nes ji savo susitikimą su snaigutėm atkėlė

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 04, 22:04)
bet gal jei sužinotų, kad jos vaikams reikia to IVF, pakeistų nuomonę. Gi labai sunku vertinti tokią situaciją, kurioje pats nesi.

Mes su MB ir kalbėjom - kaži kaip būtų, jei paimtume ir pasakytume, gal tikrai nuomonę tą pačią sekundę pakeistų fool.gif

Atiloja, tai iš tavęs žinių nebus ne tik šiandien bet ir rytoj? swoon.gif
Atsakyti
egk,balandi buvo su svieziais,o dabar su snaigutem. unsure.gif Tai reiskia,kad pirmas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 04 lapkričio 2011 - 23:06
QUOTE(taja78 @ 2011 11 05, 00:04)
egk,balandi buvo su svieziais,o dabar su snaigutem. unsure.gif Tai reiskia,kad pirmas?  g.gif

Reiškia dar tik pirmas 4u.gif Suprantu, kad tas neguodžia, kai skauda tai ir skauda ar pirmą ar jau nebe pirmą kartą. O skauda tai labai...
Gerai kad jau yra planas 4u.gif O kiti tau bus kompensuojami?
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

Laikykis mergyte 4u.gif Linkiu, kad skausmas kuo greičiau atlėgtų, atsirastų jėgų naujam žygiui ir kad jis baigtųsi sėkmingai.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 20:21)
nu taip.
prisipažįstu, kalta. neištvėriau ir apm.... testą. ir dar ne ryte. gerokai popiet.
iš pradžių maniau, kad tik aš matau, nes noriu matyti.
nufotkinau, viena draugė matė, kita ne. ta proga net sesė atbėgo, ji irgi matė.
ir vis ryškiau matėsi. tai kai dar kartą nufotkinom, ir ta,kuri pirmiau nematė, sakė,kad yra.
ir dar viena draugė matė.
žodžiu, jei vaidenasi, ne man vienai.
šiandien ir aš, Viltele, jaučiu stipresnius skausmus. kol ramiai sėdžiu / guliu tol nieko baisaus...
Atiloja, norėčiau patikėti... bet kartu ir bijau pernelyg įsijausti.
kaip tyčia šiandien mačiau užrašą "bijok netikėti". lyg man paliktas.
nu laukiam. kas belieka.

Manau tai rimta. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad vaiduokliukų testai šiaip sau nerodo. Aš jį pamačiau tik šį kartą ir juostelė tik ryškėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.

Tyliai tyliai sveikinu ir laukiu kylančių skaičiukų.
Papildyta:
O aš truputį nusiraminau, nes pamačiau pagaliau savo mažutėlį ir tvinksinčią širdutę. Mažytę, mažytę. Treijsui užkliuvo, kad vaisius labai pailgos formos, todėl teks dar kartelį važiuoti pasirodyti 16 d. Pasiskundžiau, kad pilvuką pamaudžia, tai liepė magnio pavartoti.

O dabar žadėti virusiukai, kiekvienai po vieną ar du. Čiupkit mergytės 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
gal kuriai teko darytis kazkoki antagonistu protokola? idomu kas ten kitaip... g.gif
ir gal galetumet palyginti IVF pocedura LT ir LV (nes yra dariusiu abejose salyse). Tiesiog blaskausi ir nepasirenku doh.gif
Kaina siuo atveju manau nera labai aktuali, nes pasak gydytojos, tureciau tilpti i 8 tukst. su vaistais (be to galima nusipirkti pigiau LV ar PL). Pridejus vaziavimo islaidas i LV ir pasiimtas darbe laisvas dienas, tai manau piniginiu atzvilgiu gautusi panasiai.
Atsakyti
uz mane kumstuku galite nebelaikyti sad.gif del protokolo krauja nuleisiu, bet nakti parsibasciusios memes (ne tepliojimas) viska pasako sad.gif Turiu prasymeli,gal kuri perimtumete is manes statistika, bent savaitelei, nes tikrai ne tos nuotaikos, kad viska suziureti sad.gif Brukstelkit i az 4u.gif
Atsakyti