QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS.
Laikykis mergyte
Linkiu, kad skausmas kuo greičiau atlėgtų, atsirastų jėgų naujam žygiui ir kad jis baigtųsi sėkmingai.
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 20:21)
nu taip.
prisipažįstu, kalta. neištvėriau ir apm.... testą. ir dar ne ryte. gerokai popiet.
iš pradžių maniau, kad tik aš matau, nes noriu matyti.
nufotkinau, viena draugė matė, kita ne. ta proga net sesė atbėgo, ji irgi matė.
ir vis ryškiau matėsi. tai kai dar kartą nufotkinom, ir ta,kuri pirmiau nematė, sakė,kad yra.
ir dar viena draugė matė.
žodžiu, jei vaidenasi, ne man vienai.
šiandien ir aš, Viltele, jaučiu stipresnius skausmus. kol ramiai sėdžiu / guliu tol nieko baisaus...
Atiloja, norėčiau patikėti... bet kartu ir bijau pernelyg įsijausti.
kaip tyčia šiandien mačiau užrašą "bijok netikėti". lyg man paliktas.
nu laukiam. kas belieka.
Manau tai rimta. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad vaiduokliukų testai šiaip sau nerodo. Aš jį pamačiau tik šį kartą ir juostelė tik ryškėjo
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.
Tyliai tyliai sveikinu ir laukiu kylančių skaičiukų.
Papildyta:
O aš truputį nusiraminau, nes pamačiau pagaliau savo mažutėlį ir tvinksinčią širdutę. Mažytę, mažytę. Treijsui užkliuvo, kad vaisius labai pailgos formos, todėl teks dar kartelį važiuoti pasirodyti 16 d. Pasiskundžiau, kad pilvuką pamaudžia, tai liepė magnio pavartoti.
O dabar žadėti virusiukai, kiekvienai po vieną ar du. Čiupkit mergytės