pasislepusi, tikek
negaliu nesidziaugti kumstukus vis dar laikau ir tikiu, kad tai TAS kartas Ikalk dupho, tikrai nepakenks ir aciu uz kumstukus
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.
Dar ir sirdi uz Taja78 skauda, tai dabar tik prasinesu ir tiek. Negaliu gi slapukauti, kai tiek kumstuku uz mane spaudziama.
Atijola, dabar visas demesys i Tave, visos mintys ir kumstukai uz Tavo dvynukus
Papildyta:
Dar turiu probremele, gal kas patars
Pasidariau ir Progesterono tyrima. Jo rezultatas 30,4. Treisas liepe dar papildomai Utrogestana vartoti, bet MB aplakste visa Vilniu ir nieko negavo. Vienoje vaistineje is vis pasake, kad reikalingas vardinis receptas ir tik tada uzsakys. Uzsakyma atves tik po 2 savaiciu.
Kaip Jums atrodo ka daryti? Gal duphastonas tiktu?
Rytoj i Ryga vaziuoju susileisti LIT, gal Latvijoje kam teko pirkti? Gal pasakytumete kokioje vaistineje.
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.
Dar ir sirdi uz Taja78 skauda, tai dabar tik prasinesu ir tiek. Negaliu gi slapukauti, kai tiek kumstuku uz mane spaudziama.
Atijola, dabar visas demesys i Tave, visos mintys ir kumstukai uz Tavo dvynukus
Papildyta:
Dar turiu probremele, gal kas patars
Pasidariau ir Progesterono tyrima. Jo rezultatas 30,4. Treisas liepe dar papildomai Utrogestana vartoti, bet MB aplakste visa Vilniu ir nieko negavo. Vienoje vaistineje is vis pasake, kad reikalingas vardinis receptas ir tik tada uzsakys. Uzsakyma atves tik po 2 savaiciu.
Kaip Jums atrodo ka daryti? Gal duphastonas tiktu?
Rytoj i Ryga vaziuoju susileisti LIT, gal Latvijoje kam teko pirkti? Gal pasakytumete kokioje vaistineje.
negaliu nesidziaugti kumstukus vis dar laikau ir tikiu, kad tai TAS kartas Ikalk dupho, tikrai nepakenks ir aciu uz kumstukus
Pasislepusi,as NT pradejau gadinti nuo 3dpi.Tiksliau nuo 1dpi,bet sita dariau,kad isitikinti,kad sprogdukai issivaiksciojo.
Vaiduokliuka su lupa imaciau 4dpi,sekancia diena jau abejoniu nebuvo,nes ryskejo.Pakartok ir tu
Dangutex,auganciu skaiciuku ir ramybes
Vaiduokliuka su lupa imaciau 4dpi,sekancia diena jau abejoniu nebuvo,nes ryskejo.Pakartok ir tu
Dangutex,auganciu skaiciuku ir ramybes
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:28)
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite.
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite.
dangutex tai tyliai spausiu kumstukus iki pirmadienio
pasislepusi manau vaiduokliai siaip sau nesirodo o dar ir gandrus rudeni matei
Viltele kol ner skaiciuku, neprarask tikejimo
Atiloja o tavo skaiciukai bus rytoj?
dėkui, paguodėt, kad ne aš viena trenkta.
ale dar pamenu, kaip tyliai kikenau, kad Beta testus anksti gadina... o ką pati darau?
juokias puodas, kad katilas juodas
ar šaunu, bus matyt.
aš pirkau paprastą kasetinį, apie 5 lt.
jei gadinsiu, tai sekmadienį ryte.
bet eina sau, dabar nervinsiuos, jei skaičiai rodys špygą, o testas "kažką" rodė....
ale dar pamenu, kaip tyliai kikenau, kad Beta testus anksti gadina... o ką pati darau?
juokias puodas, kad katilas juodas
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 04, 19:31)
Vau, tai cia taip saunu. Tikiuosi, kad bus viskas OK Jau pradejau galvot, gal ir man lekt NT pirkti, o koki pirkai?
ar šaunu, bus matyt.
aš pirkau paprastą kasetinį, apie 5 lt.
jei gadinsiu, tai sekmadienį ryte.
bet eina sau, dabar nervinsiuos, jei skaičiai rodys špygą, o testas "kažką" rodė....
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 04, 20:49)
planavau o dabar jau pradedu abejot mes rytoj i gimtadieni einam, tai gal atidet pirmadieniui
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 04, 21:27)
planavau o dabar jau pradedu abejot mes rytoj i gimtadieni einam, tai gal atidet pirmadieniui
bet kuriuo atveju laikau kumscius uz jusu dvynukus
as ir rytoj einu i jubilieju...tai nezinau kaip ten reiks prasisukti ir ka sakyti. juk net sampes taures nekelsiu ir su sokiais nelabai o ir sakyt teisybes niekam nenoriu
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 04, 21:33)
bet kuriuo atveju laikau kumscius uz jusu dvynukus
as ir rytoj einu i jubilieju...tai nezinau kaip ten reiks prasisukti ir ka sakyti. juk net sampes taures nekelsiu ir su sokiais nelabai o ir sakyt teisybes niekam nenoriu
as tai tokiais atvejais apsimetu sergancia ir vaistus geriancia
Labas vakaras visoms Matau, cia ir dziugiu, ir liudnu naujienu turime siandien
Taja.... Prisidedu prie palaikymo komandos - liudna labai
Pasislepusi, Kelinta tau DPI?
Dangutex Kaip gerai, kad tas NT nieko nereiske Laikau kumstukus toliau.
Atiloja, Viltele - laukiam jusu naujienu
Taja.... Prisidedu prie palaikymo komandos - liudna labai
Pasislepusi, Kelinta tau DPI?
Dangutex Kaip gerai, kad tas NT nieko nereiske Laikau kumstukus toliau.
Atiloja, Viltele - laukiam jusu naujienu
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 04, 21:41)
as tai tokiais atvejais apsimetu sergancia ir vaistus geriancia
as tokia pat versija esu paruosusi
viltele, o tau ne rytoj kraujuka nuleidinet? Ir is Beilos jokiu ziniu, kaip jai sekasi?
Papildyta:
del rugsejo menesio statistikos: startavo 12 mergaiciu, 1 neprisidave, is 11 likusiu sekmingas procentas 54,55, sekmingi IVF atlikti VK-1; Embrions-2; EGV-1; Norvegija-1; Jolsana-1. dar aukstesnio rezultato linkiu ir laukiu spalio menesi
Papildyta:
del rugsejo menesio statistikos: startavo 12 mergaiciu, 1 neprisidave, is 11 likusiu sekmingas procentas 54,55, sekmingi IVF atlikti VK-1; Embrions-2; EGV-1; Norvegija-1; Jolsana-1. dar aukstesnio rezultato linkiu ir laukiu spalio menesi
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 04, 21:51)
viltele, o tau ne rytoj kraujuka nuleidinet? Ir is Beilos jokiu ziniu, kaip jai sekasi?
Papildyta:
Papildyta: