Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 17:56)

taja, labai gaila  4u.gif

norėjau pasitikslinti, kada ovitrele išgaruoja ?

taja, labai gaila  4u.gif

norėjau pasitikslinti, kada ovitrele išgaruoja ?

as leidausi pregnili ( to pacio tipo vaistas kaip ovitrelle),po isodinimo ir po to dar keleta savaiciu po pastojimo , tai man nuo HCG sake max 10-15vnt numesti, kad zinociau tikraji pastojimo skaiciu , o po triju dienu is viso sake max 5 vnt papildomi nuo jo butu.. zodziu jei darytumeis HCG ir jis butu >uz 20 tai tikrai rodytu nestuma
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2011 11 04, 18:06)

as leidausi pregnili ( to pacio tipo vaistas kaip ovitrelle),po isodinimo ir po to dar  keleta savaiciu po  pastojimo , tai man nuo HCG sake max 10-15vnt numesti, kad zinociau tikraji pastojimo skaiciu , o po triju dienu is viso sake max 5 vnt papildomi  nuo jo  butu.. zodziu jei darytumeis HCG ir jis butu >uz 20 tai tikrai rodytu nestuma

as leidausi pregnili ( to pacio tipo vaistas kaip ovitrelle),po isodinimo ir po to dar  keleta savaiciu po  pastojimo , tai man nuo HCG sake max 10-15vnt numesti, kad zinociau tikraji pastojimo skaiciu , o po triju dienu is viso sake max 5 vnt papildomi  nuo jo  butu.. zodziu jei darytumeis HCG ir jis butu >uz 20 tai tikrai rodytu nestuma

kitaip tariant teste įžvelgtas vaiduoklis yra nulio vertės?
Atsakyti
Na sunku sakyti, geriau is kraujo testo matytusi.. nes man pvz tikrai ne pacia ryskiausia juostele rode, kai HCG buvo 166, nors pasak testu gamintoju ,rodo jie kai HCG 25... zodziu lieka laukti, kad ir kaip sunku:) Sekmes dideliausios:4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2011 11 04, 18:26)

Na sunku sakyti, geriau  is kraujo testo matytusi.. nes  man pvz tikrai ne pacia ryskiausia juostele  rode, kai HCG buvo 166, nors pasak testu gamintoju ,rodo jie kai HCG 25... zodziu  lieka laukti, kad ir kaip sunku:) Sekmes dideliausios:4u:  4u.gif 4u.gif

Na sunku sakyti, geriau  is kraujo testo matytusi.. nes  man pvz tikrai ne pacia ryskiausia juostele  rode, kai HCG buvo 166, nors pasak testu gamintoju ,rodo jie kai HCG 25... zodziu  lieka laukti, kad ir kaip sunku:) Sekmes dideliausios:4u:  4u.gif 4u.gif

dėkui už greitus atsakymus. 4u.gif
kraują nuleidinėsiu tik kitos savaitės pradžioje. tai tada ir paaiškės, kas ir kaip.

Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausima, tom, kurios lanke akupunktura. Ar jum kiekviena karta naujas adatas naudojo? Ar labai skaudejo? Nes man labai skauda, net melynes lieka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 18:20)

O tu jau testuka pagadinai ir vaiduokliuka parodė? g.gif

O as jau siandien ryte palaidojau savo IVF. Prasidejo skausmai, kurie niekada manes neapgavo ir kuriu negaliu sumaisyti su niekuo, mano mm tuoj prasides. Beto, net issigandau, kaip siandien Crinone gabalais is manes ejo, ir is kur ten jo tiek. Man nieko kaip ir neiseidavo rytais, o va po geros savaites kaip dejo. Ar kuriai nors taip buvo? Turbut jau pradejo valytis gimda verysad.gif Liudna, liudna... cray.gif

Taja, kaip gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)

Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

Taja, netapsiverkiau sad.gif laikykis sirdele 4u.gif
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 04, 19:45)

O as jau siandien ryte palaidojau savo IVF. Prasidejo skausmai, kurie niekada manes neapgavo ir kuriu negaliu sumaisyti su niekuo, mano mm tuoj prasides. Beto, net issigandau, kaip siandien Crinone gabalais is manes ejo, ir is kur ten jo tiek. Man nieko kaip ir neiseidavo rytais, o va po geros savaites kaip dejo. Ar kuriai nors taip buvo? Turbut jau pradejo valytis gimda verysad.gif Liudna, liudna... cray.gif

negali nieko laidoti, kol nera skaiciuku 4u.gif laikau kumstukus ir tikiu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Dangutex, kaip tavo skaiciukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 11 04, 17:45)

Sveikos merginos. Turiu klausima, tom, kurios lanke akupunktura. Ar jum kiekviena karta naujas adatas naudojo? Ar labai skaudejo? Nes man labai skauda, net melynes lieka... verysad.gif

As ne LT,bet man kas kart naujas.Neskaudejo tik pirma karta,o po to budavo labai nemalonu.Net nezinau del ko,bet eiti man i ten budavo didelis stresas,po seanso,atvirkciai-super budavo smile.gif
Atsakyti
pasislepusi, NT siaip sau nevaiduokliauja 4u.gif ir sita tau patvirtins Beta, jinai muse anksciausio NT rekorda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 04, 18:45)

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 04, 18:57)

pasislepusi, NT siaip sau nevaiduokliauja  4u.gif ir sita tau patvirtins Beta, jinai muse anksciausio NT rekorda  4u.gif

pasislepusi, NT siaip sau nevaiduokliauja  4u.gif ir sita tau patvirtins Beta, jinai muse anksciausio NT rekorda  4u.gif

nu taip.
prisipažįstu, kalta. neištvėriau ir apm.... testą. ir dar ne ryte. gerokai popiet.
iš pradžių maniau, kad tik aš matau, nes noriu matyti.
nufotkinau, viena draugė matė, kita ne. ta proga net sesė atbėgo, ji irgi matė.
ir vis ryškiau matėsi. tai kai dar kartą nufotkinom, ir ta,kuri pirmiau nematė, sakė,kad yra.
ir dar viena draugė matė.
žodžiu, jei vaidenasi, ne man vienai.

šiandien ir aš, Viltele, jaučiu stipresnius skausmus. kol ramiai sėdžiu / guliu tol nieko baisaus...

Atiloja, norėčiau patikėti... bet kartu ir bijau pernelyg įsijausti.

kaip tyčia šiandien mačiau užrašą "bijok netikėti". lyg man paliktas.

nu laukiam. kas belieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 04 lapkričio 2011 - 19:22
Mergaites,
Tyliai tyliai prisiduodu, kad rezultatas teigiamas. Bet kol kas nesveikinkite. Iki siolei mano patirtis buvo labai ziauri. Trys paskutiniai rezultatai teigiami, bet is ju vienas negimdinis, o du biocheminiai. Todel pirmadieni dar karta nuleisiu kraujuka ir jei viskas gerai, skaiciukai kyla proporcingai, tuomet ir pasidziaugsime.
Dar ir sirdi uz Taja78 skauda, tai dabar tik prasinesu ir tiek. Negaliu gi slapukauti, kai tiek kumstuku uz mane spaudziama.

Atijola, dabar visas demesys i Tave, visos mintys ir kumstukai uz Tavo dvynukus 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar turiu probremele, gal kas patars
Pasidariau ir Progesterono tyrima. Jo rezultatas 30,4. Treisas liepe dar papildomai Utrogestana vartoti, bet MB aplakste visa Vilniu ir nieko negavo. Vienoje vaistineje is vis pasake, kad reikalingas vardinis receptas ir tik tada uzsakys. Uzsakyma atves tik po 2 savaiciu.
Kaip Jums atrodo ka daryti? Gal duphastonas tiktu?
Rytoj i Ryga vaziuoju susileisti LIT, gal Latvijoje kam teko pirkti? Gal pasakytumete kokioje vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 19:21)

nu taip.
prisipažįstu, kalta. neištvėriau ir apm.... testą. ir dar ne ryte. gerokai popiet.

nu taip.

Vau, tai cia taip saunu. Tikiuosi, kad bus viskas OK smile.gif Jau pradejau galvot, gal ir man lekt NT pirkti, o koki pirkai?
Atsakyti