Mika...
O kodel yra stora sena, nezinai? Beja man apie stora siena is kart po punkcijos pasake embriologas. As tai labiausiai bijau kad bus tapati situacija...
Bet kokiu atveju po menesio jau tikrai bus su manimi viskas aisku. Tai tereikia tik palaukti, nieko pakeisti vis vien jau nebegaliu...
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 17:58)
Mika...
O kodel yra stora sena, nezinai? Beja man apie stora siena is kart po punkcijos pasake embriologas. As tai labiausiai bijau kad bus tapati situacija...
Bet kokiu atveju po menesio jau tikrai bus su manimi viskas aisku. Tai tereikia tik palaukti, nieko pakeisti vis vien jau nebegaliu...
sito nezinau, nes kai gavau teigiama Hcg konsultacijoje labai nebeklausinejau.
manau, kad gali buti ir nuo vaistu Dabar galvoju, kad jei dar karta bandyciau, gal klausciau del kitu vaistu, nes jeigu butu apsivaisine daugiau, turetume saldytu. nebereiktu galvoti vel apie sekanti IVF...
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS.
Taja - mazute ***** nu ir ko dabar pritruko .............Laikykis
Nu,jau nuverkiau posma,truputuka geriau. Aciu,merginos,kad paguodziat,bet zinot,kad jokie zodziai negali sumazint to skausmelio.As taip tikejaus.... Bet mes nenuleisim ranku Sake paskambins,kada vel startuot reikes.Dabar sustiprinsim organizmus ir i prieki.
Mergaites,mano mielosios,as jums linkiu,kad issipildytu jusu noras tureti ta rozini stebukliua! As irgi tikiu!
Kaip sakoma.trecias kartas nemeluotas,o ketvirtas - garantuotas!
Mergaites,mano mielosios,as jums linkiu,kad issipildytu jusu noras tureti ta rozini stebukliua! As irgi tikiu!
QUOTE(Citas @ 2011 11 04, 16:14)
Taja - mazute ***** nu ir ko dabar pritruko .............Laikykis
Taja, tyliai sirgau uz Tavo snaigiukus,nes mano ledinukas pries pora men. sekmes neatnese.... labai norejau,kad Tau pasisektu bet mums visoms belieka likti stiprioms ir eit i prieki,kaip bebutu sunku....
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 17:26)
Nu,jau nuverkiau posma,truputuka geriau. Aciu,merginos,kad paguodziat,bet zinot,kad jokie zodziai negali sumazint to skausmelio.As taip tikejaus.... Bet mes nenuleisim ranku Sake paskambins,kada vel startuot reikes.Dabar sustiprinsim organizmus ir i prieki.
Na skausmo tai tikrai nesumazins jokios uzuojautos Bet tik zinok kad mes palaikom ir suprantam tave, nes dauguma buvom tokioj situacijoj ir net ne viena karta O vat uz stiprybe ir tikejima ir kabinimasi i savo laime
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 04, 16:03)
Taja, saunuole, sekantis bus Tas. Bet turbut darys kazkokius tyrimus, echo ir t.t. pries kt., idomu kokie skaiciukai?
Zemyna,man jau visai nebeidomu kokie tie skiaciai.jie nieko nereiskia jau...
Nezinau,kokius tuos tyrimus darys,ar ne..Dabar atsigausiu,paskambinsiu pas daktariuksti,pakalbesiu,tada aisku bus.. Dabar dar jusu paklausinesiu dar kaip organizma sustiprint,ka vartot...ir t.t..bet po kokios savaites,nes reikia "zaizdas issilaizyt" ir kibt i kova
(***** kaip skauda dusia)
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 18:22)
Zemyna,man jau visai nebeidomu kokie tie skiaciai.jie nieko nereiskia jau...
Nezinau,kokius tuos tyrimus darys,ar ne..Dabar atsigausiu,paskambinsiu pas daktariuksti,pakalbesiu,tada aisku bus.. Dabar dar jusu paklausinesiu dar kaip organizma sustiprint,ka vartot...ir t.t..bet po kokios savaites,nes reikia "zaizdas issilaizyt" ir kibt i kova
Taja, brangioji, labai uzjauciu. Laikykis, mergyt. Didziuojuosi, kad nenuleidi ranku. Pirmyn, pavyks tikrai.