Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mika...
O kodel yra stora sena, nezinai? Beja man apie stora siena is kart po punkcijos pasake embriologas. As tai labiausiai bijau kad bus tapati situacija...
Bet kokiu atveju po menesio jau tikrai bus su manimi viskas aisku. Tai tereikia tik palaukti, nieko pakeisti vis vien jau nebegaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 04 lapkričio 2011 - 15:59
Taja, verysad.gif verysad.gif verysad.gif , dabar gailiuosi tau pasakiusi, kad skambintum, kokia neteisybe...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 04, 17:58)
Mika...
O kodel yra stora sena, nezinai? Beja man apie stora siena is kart po punkcijos pasake embriologas.  As tai labiausiai bijau kad bus tapati situacija...
Bet kokiu atveju po menesio jau tikrai bus su manimi viskas aisku. Tai tereikia tik palaukti, nieko pakeisti vis vien jau nebegaliu...

sito nezinau, nes kai gavau teigiama Hcg konsultacijoje labai nebeklausinejau.

manau, kad gali buti ir nuo vaistu g.gif Dabar galvoju, kad jei dar karta bandyciau, gal klausciau del kitu vaistu, nes jeigu butu apsivaisine daugiau, turetume saldytu. nebereiktu galvoti vel apie sekanti IVF...
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 16:12)
Paskambinau-NEIGIAMAS. verysad.gif

Taja - mazute verysad.gif verysad.gif ***** nu ir ko dabar pritruko .............Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Nu,jau nuverkiau posma,truputuka geriau. blink.gif Aciu,merginos,kad paguodziat,bet zinot,kad jokie zodziai negali sumazint to skausmelio.As taip tikejaus.... unsure.gif Bet mes nenuleisim ranku tongue.gif Sake paskambins,kada vel startuot reikes.Dabar sustiprinsim organizmus ir i prieki.
Mergaites,mano mielosios,as jums linkiu,kad issipildytu jusu noras tureti ta rozini stebukliua! 4u.gif As irgi tikiu!
Kaip sakoma.trecias kartas nemeluotas,o ketvirtas - garantuotas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 04, 16:14)
Taja - mazute  verysad.gif  verysad.gif  ***** nu ir ko dabar pritruko .............Laikykis  4u.gif

Taja, tyliai sirgau uz Tavo snaigiukus,nes mano ledinukas pries pora men. sekmes neatnese.... verysad.gif labai norejau,kad Tau pasisektu frusty.gif bet mums visoms belieka likti stiprioms ir eit i prieki,kaip bebutu sunku.... 4u.gif
Atsakyti
taja, labai gaila 4u.gif

norėjau pasitikslinti, kada ovitrele išgaruoja ?
Atsakyti
Taja, saunuole, sekantis bus Tas. drinks_cheers.gif 4u.gif Bet turbut darys kazkokius tyrimus, echo ir t.t. pries kt., idomu kokie skaiciukai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 17:26)
Nu,jau nuverkiau posma,truputuka geriau. blink.gif Aciu,merginos,kad paguodziat,bet zinot,kad jokie zodziai negali sumazint to skausmelio.As taip tikejaus.... unsure.gif Bet mes nenuleisim ranku  tongue.gif Sake paskambins,kada vel startuot reikes.Dabar sustiprinsim organizmus ir i prieki.
Mergaites,mano mielosios,as jums linkiu,kad issipildytu jusu noras tureti ta rozini stebukliua! 4u.gif As irgi tikiu!
Kaip sakoma.trecias kartas nemeluotas,o ketvirtas - garantuotas! 4u.gif

Na skausmo tai tikrai nesumazins jokios uzuojautos blush2.gif Bet tik zinok kad mes palaikom ir suprantam tave, nes dauguma buvom tokioj situacijoj ir net ne viena karta verysad.gif O vat uz stiprybe ir tikejima ir kabinimasi i savo laime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 11 04, 16:03)
Taja, saunuole, sekantis bus Tas.  drinks_cheers.gif 4u.gif  Bet turbut darys kazkokius tyrimus, echo ir t.t. pries kt., idomu kokie skaiciukai?  g.gif 4u.gif

Zemyna,man jau visai nebeidomu kokie tie skiaciai.jie nieko nereiskia jau...
Nezinau,kokius tuos tyrimus darys,ar ne..Dabar atsigausiu,paskambinsiu pas daktariuksti,pakalbesiu,tada aisku bus.. unsure.gif Dabar dar jusu paklausinesiu dar kaip organizma sustiprint,ka vartot...ir t.t..bet po kokios savaites,nes reikia "zaizdas issilaizyt" ir kibt i kova smile.gif
(***** kaip skauda dusia) verysad.gif
Atsakyti
Taja, console.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 11 04, 18:22)
Zemyna,man jau visai nebeidomu kokie tie skiaciai.jie nieko nereiskia jau...
Nezinau,kokius tuos tyrimus darys,ar ne..Dabar atsigausiu,paskambinsiu pas daktariuksti,pakalbesiu,tada aisku bus.. unsure.gif Dabar dar jusu paklausinesiu dar kaip organizma sustiprint,ka vartot...ir t.t..bet po kokios savaites,nes reikia "zaizdas issilaizyt" ir kibt i kova  smile.gif
(***** kaip skauda dusia)  verysad.gif

Taja, brangioji, labai uzjauciu. Laikykis, mergyt. Didziuojuosi, kad nenuleidi ranku. Pirmyn, pavyks tikrai.
Atsakyti