Puikus visi darbeliai, Kaledos jau atrodo cia pat uz kampo
Mano atvirutes kaledines ir po truputi juda, beveik baigiu trecia besmegeni issiuvineti, dar galvoju, kad dar vieno reikes ir reikes galvoti kaip cia graziai sukomponuoti atvirutes
labas vakaras mergaitės.norejau paklausti gal kuri esat girdejusi tokios firmos siuliukus RAIN BOW radau maximoje jie pigesni nei anchor ar dmc. buvau radusi kaip konvertuoti ale gi nuorodos neissaugojau dabar nerandu niekur nors uzsimusk. jei galit imeskit nuoroda cia arba i a.ž. dideliausias aciuuu
QUOTE(elzeda @ 2011 11 26, 22:36)
Murkse, kaip gražuuuuuu Mačiau ant kažkokio žurnalo viršelio, tai taip gražiai neatrodė kaip Taviškis
ačiū
kai pradėjau siuvinėti, tai schemutė buvo žurnaliuke, angliškam, internete netyčia užtikau. Sunkiausia mėlyna dalį siuvinėt Medalis kurios viena spalva siuvinėja
QUOTE(Uodegyte @ 2011 11 26, 22:49)
pavadinima gal zinai,paziureciau jau iremintu darbu ,pasikolinsi ideju kaip ireminti beje labai grazu
ačiū, Winter Robin . veliau radau Вышиваю крестиком 2007 kaledinis nr
cindy, Uodegyte, *mamusikas* ačiū dėl patarimų. Bandysim ieškot balto Kilo dabar klausimas ar pasporto reik
QUOTE(sobieska @ 2011 11 27, 00:17)
murkse...labai gražus gavosi paveiksliukas...
ačiū
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2011 11 27, 11:27)
Labai gražus ir šventes ateinančias jau primena šis darbelis na o rėmelis baltas arba mėlynas manau tiktu pagal mane
ačiū
QUOTE(Laura81r @ 2011 11 27, 11:37)
labai idomus!o cia rinkinys siuvinetas,ar kaip?
ačiū. iš žurnalo schema.
QUOTE(jurginėlis @ 2011 11 27, 11:43)
murkse,
labai dailu Gal rėmelis baltas kiek sendintas tiktų
rodaus Noros Corbett
labai dailu Gal rėmelis baltas kiek sendintas tiktų
rodaus Noros Corbett
ačiū
procesas super
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 27, 11:55)
Mano kaledine armija
o aš taip ir neatradau laiko ne vienam atvirukui kitiems metams nuo sausio ruošsiuos
QUOTE(vasarė @ 2011 11 27, 12:00)
Murkse as pabandyciau sidabrini, kad sniegas speigu zibetu
ačiū už patarimą.
QUOTE(rasiux- @ 2011 11 27, 12:30)
Pačiu laiku baigtas . man patiktų melsvas su baltais rėmas- toks a la
sendintas būna (bent jau seniau būdavo) arba sidabrinis.
sendintas būna (bent jau seniau būdavo) arba sidabrinis.
ačiū.
P.S. ačiū dar kartą kad aktyviai dėl rėmų parašėt. Einu pavadinimą paieškosiu schemutės
Aciu uz padekas mano atvirukams tiesa sakant as jau juos siuvineti pradejau rugsejo gale ir issiusiuvinejo labai greitai. Ir jie jau iskeliavo i Lietuva mano artimiesiems.
Norit padaryti ranku darbo dovaneles didesnes ar mazesnes tikrai tam reikia ruostis ne maziau kaip pries pusmeti, nes jos laiko uzima nemazai, o jeigu dar ir burys zmoniu kuriuos nori pasveikinti ....
Zieminis paveikslas tikrai nuostabus, as irgi deciau balta rema,bet be pasporto.
Norit padaryti ranku darbo dovaneles didesnes ar mazesnes tikrai tam reikia ruostis ne maziau kaip pries pusmeti, nes jos laiko uzima nemazai, o jeigu dar ir burys zmoniu kuriuos nori pasveikinti ....
Zieminis paveikslas tikrai nuostabus, as irgi deciau balta rema,bet be pasporto.
QUOTE(murkse @ 2011 11 26, 22:53)
Kilo dabar klausimas ar pasporto reik
jai dalis fono pilnas ,tada pasporto reikia,kad atskirtum nuo remo
cia keletas variantu
ir dar virtualus reminimas
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 27, 10:55)
nuostabi armija
QUOTE(Uodegyte @ 2011 11 27, 14:35)
cia keletas variantu
2 variantas gražesnis bent jau man
QUOTE(Uodegyte @ 2011 11 27, 16:35)
cia keletas variantu
Antras man geriau atrodo, bet rėmo gal kitokio norėtųsi Neblizgaus tokio, pasenovinto gal
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 27, 09:55)
Mano kaledine armija
oho,kazkas Kaledom pasiruoses jau
Ačiū, Uodegyte, už pvz. Ir man 2 geresnis, kažkokio kitokio rėmo norisi
Va paieškojau pavadinimo Robin in the snow by Claire Comerford
radau toki
radau toki
QUOTE(murkse @ 2011 11 27, 17:01)
Ačiū, Uodegyte, už pvz. Ir man 2 geresnis, kažkokio kitokio rėmo norisi
radau toki
radau toki
is zurnalo reminimas bet man darbelis gan grazus,ir tikrai noreciau ji isryskinti .o raudonas reminimas toks supaprastintas
Labutis, na ir grožių prisiuvinėjot, aš dvi savaites be ryšio buvau, kompą virusai suvalgė. Kaip sužinojau vėliau, tą dieną būtent sm siautėjo.
O aš atnešiau savo jūros procesiuką:
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 27, 03:55)
Mano kaledine armija
Kiek grozybiu Man labai labai patiko visos
QUOTE(Florestina @ 2011 11 27, 09:15)
Labai kruopstus darbelis!