Sveikos,
Buvau dingus, siuvinėjau ne daug
Dabar siuvinėju maišelius vaistažolėm Kalėdinėm dovanom ir va klausimėlis: kaip reikia apdirbt blogą pusę galvoju gal kokio flizelino paklijuot
[quote=kla,2011 11 16, 00:20] sau prizadejau nesiuvineti
paskutine nematyta Nimuke man...
tikrai su 40 ct lin varva akys, sunku adata perkisti
gali paaiskinti, kaip tos gelytes ten padarytos/siuvinetos galvoje
kur pirkot ovalius remelius?
na nemazai siulo tenka kaitalioti siuvinejant Nimue, plius kartais reikia tiek mazai jo, bet vistiek tenka nusipirkti...
paskutine nematyta Nimuke man...
tikrai su 40 ct lin varva akys, sunku adata perkisti
gali paaiskinti, kaip tos gelytes ten padarytos/siuvinetos galvoje
kur pirkot ovalius remelius?
na nemazai siulo tenka kaitalioti siuvinejant Nimue, plius kartais reikia tiek mazai jo, bet vistiek tenka nusipirkti...
QUOTE(Metaxa @ 2011 11 16, 01:38)
rodausi su dar vienu darbeliu. Deja, ne šviežias, o pribaigtas maždaug prieš metus čia buvo mano pirmas didesnis darbas, siuvinėtas galima sakyt pradžioj "siuvinėjimo karjeros", todėl begalė klaidų, nekokybiški rusiški siūlai, kanva irgi ta pigi labai skysta... ir lyg dar to buvo maža, pieštukas iki galo jokiom priemonėm neišsiskalbė, prieš šviesą vis tiek matosi
Smagu turėti darbų, kurie mena mūsų siuvinėjimo istoriją. Iš jų matosi kaip mes tobulėjame
Man vis dar siuvinėjimo "dieta", bet už pusantros savaitės paskutinį egzą išsilaikysiu ir tada jau pulsiu siuvinėti, nes labai jau norisi
Mmmm Nimue blynai man dar iš jų dizainų tai ta bobulė su dieduku stovintys labai patinka o ta "dietininkė" tai nors ir liauna, bet simpatiška
Kas dėl spalvų keitaliojimo, tai tenka pripažinti, kad yra ten ką veikti, bet nesakyčiau, kad darbas prailgsta ... obuolį aš siuvinėdavau tik vakarais poilsiui ir tai ne kasdien, o berods per mėnesį ir susitvarkiau su jais
Dėl audinio tankumo tai ir man 32 ct. šiuo metu gražiausiai atrodo. 40 tikrai smulkus ir ant jo tik mažus darbelius ryžtuosi daryt, o 28 jau atrodo stambokas
Kas dėl spalvų keitaliojimo, tai tenka pripažinti, kad yra ten ką veikti, bet nesakyčiau, kad darbas prailgsta ... obuolį aš siuvinėdavau tik vakarais poilsiui ir tai ne kasdien, o berods per mėnesį ir susitvarkiau su jais
Dėl audinio tankumo tai ir man 32 ct. šiuo metu gražiausiai atrodo. 40 tikrai smulkus ir ant jo tik mažus darbelius ryžtuosi daryt, o 28 jau atrodo stambokas
Gal turit koki pasiulyma, kaip Mirabilia nugabent iki reminimo dirbtuviu, kad nesusiglamzytu labai? viesuoju transportu gabenant?
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 11 16, 11:45)
Gal turit koki pasiulyma, kaip Mirabilia nugabent iki reminimo dirbtuviu, kad nesusiglamzytu labai? viesuoju transportu gabenant?
Aš bet kokiems didesnių darbų gabenimams (ir nesvarbu, kokia transporto priemone) turiu standaus kartono gabalą nemažą, kuris susivynioja į tūtelę. Ištiesiu jį, pakloju išlygintą darbą ir suvynioju į tokią storą "tūtą", perrišu gumute keliose vietose ir viskas. Kartonas laiko standžiai, niekas neišslysta ir nesusiglamžo.
QUOTE(kla @ 2011 11 15, 23:20)
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus. Vienas is ju siuvinetas ant 32 lino is kasiulai, kokybe jo super gera, ir anksciau kitus numukus ant jo siuvinejau. Rodausi
superiniai
Sveikos,
parvežė vakar vyras įrėmintą antrąjį darbą mano "karjeroje"
Kabint, kol kas negalim, nes dirbtuvėse pritaisė vielas išilgai o kadangi buvo supakuota, tai ir apsižiūrėjom tik išpakavę namie Kaip jiems ten susirodė, kad paveikslas turi būti gulsčias
plius vietos, kuriose gerai žiūrisi yra dvi - čia kaip iš to anekdoto ir graži ir protinga, nors persiplėšk
kadangi siuvinėjimo patirtis nedidelė, net nepagalvojau, kad gali būti platinamos nekokybiškos schemos. Nesu mačiusi šio siuvinėto darbo niekur daugiau, todėl, kai įpusėjus siuvinėjimui čia pradėjau skaitinėti apie nepatikimas schemas, buvo baisu
šiaip foto paties darbo irgi yra tokiais spalviniais perėjimais - nes motyvas tapytas. Man gal norėtųsi labiau švelnesnio, bet...
vienos dalies dydis maždaug 14*46 cm. Spalvų 77. 14ct aida (nenorėjau labai sumažinti paveikslo su smulkesne aida, nes siena paskandintų jį, tiek, kad smulkesnė būtų davusi aišku subtilesnį vaizdą). Siuvinėta nepilnai pusę metų.
Kabint, kol kas negalim, nes dirbtuvėse pritaisė vielas išilgai o kadangi buvo supakuota, tai ir apsižiūrėjom tik išpakavę namie Kaip jiems ten susirodė, kad paveikslas turi būti gulsčias
plius vietos, kuriose gerai žiūrisi yra dvi - čia kaip iš to anekdoto ir graži ir protinga, nors persiplėšk
kadangi siuvinėjimo patirtis nedidelė, net nepagalvojau, kad gali būti platinamos nekokybiškos schemos. Nesu mačiusi šio siuvinėto darbo niekur daugiau, todėl, kai įpusėjus siuvinėjimui čia pradėjau skaitinėti apie nepatikimas schemas, buvo baisu
šiaip foto paties darbo irgi yra tokiais spalviniais perėjimais - nes motyvas tapytas. Man gal norėtųsi labiau švelnesnio, bet...
vienos dalies dydis maždaug 14*46 cm. Spalvų 77. 14ct aida (nenorėjau labai sumažinti paveikslo su smulkesne aida, nes siena paskandintų jį, tiek, kad smulkesnė būtų davusi aišku subtilesnį vaizdą). Siuvinėta nepilnai pusę metų.
QUOTE(kla @ 2011 11 15, 22:20)
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus. Vienas is ju siuvinetas ant 32 lino is kasiulai, kokybe jo super gera, ir anksciau kitus numukus ant jo siuvinejau. Rodausi
Kitas mazas nimue siuvinukas turejo buti siuvinetas ant 40 lino
Va koks turejo gautis
Kitas mazas nimue siuvinukas turejo buti siuvinetas ant 40 lino
Va koks turejo gautis
aš būtent dėl šios schemos su blynais kalbą ir užvedžiau,nes planuoju imtis siuvinėti. Tikrai labai gerai ant 32ct lino atrodo nežiųrėjau o pvz. tarpinio varianto nėra,na 36ct.
Mergina graži,tik tikrai ilgokai sedėjo ant Dietos....... šiuolaikinė monekenė
Laba diena
QUOTE(kla @ 2011 11 15, 23:20)
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus.
Grazus nimukai
QUOTE(vasarė @ 2011 11 16, 15:49)
Puiku