Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 114 tema

QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 15, 22:24)
Tai manau 32ct pats tas  rolleyes.gif

tikrai taip...kitoki siuvinejaupav ant 32, tai lb patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 11 15, 19:58)
gal galite surasti AM5678000-01185 MAIA 'Everlasting Love' rinkini

Čia Ever lasting love
Čia dar daugiau MAIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 lapkričio 2011 - 21:08
QUOTE(Kaliteja @ 2011 11 15, 20:24)
Tai manau 32ct pats tas  rolleyes.gif

Aš dabar Nimue fėją siuvinėt pradėjau ant 32ct, tai visai tinka man smile.gif

Pradėjau siuvinėti ant lino. Smagu thumbup.gif Tik labai vargsta akys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 15, 21:46)
Aš dabar Nimue fėją siuvinėt pradėjau ant 32ct, tai visai tinka man smile.gif

Ir man jis labai mielai siuvinėjosi thumbup.gif tik pamasčiau,kad merginos gal ant smulkesnio siuvinėja,bet ant 40ct tai sakau gal jau labai smulkus paveiksliukas gautusi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus. Vienas is ju siuvinetas ant 32 lino is kasiulai, kokybe jo super gera, ir anksciau kitus numukus ant jo siuvinejau. Rodausi
user posted image
user posted image

Kitas mazas nimue siuvinukas turejo buti siuvinetas ant 40 lino
Va koks turejo gautis
user posted image
Taciau kadangi tokio lino neturejau, o labai labai norejau pradet siuvineti nauja paveiksliuka ax.gif ir be to turejau remeli i kuri jis turejo nori nenori tilpti, tai paemiau lietuvisko lino, jo smulkumas buvo tikrai daugiau nei 40, maniau akys isvarves, bet kadangi siuvinukas mazutis, pamaniau kad greit issiuvinesiu ir viskas. Aisku kankinausi ziauriai ant tokio smulkumo lino, o po to dar pamaciau kad isaustas jis nelygiais siulais ir reikejo siuvineti 2x3 siuliuku, o ne 2x2 (kaip as dariau blush2.gif ). Tai mergina gavosi kur kas liesesne nei turejo gautis pagal schema lotuliukas.gif bet as visai patenkinta galutiniu rezultatu, todel rodausi ir jums, nors ant tokio lietuvisko lino niekada daugiau sau prizadejau nesiuvineti doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kla: 15 lapkričio 2011 - 22:23
QUOTE(kla @ 2011 11 16, 00:20)
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus.

Labai puikūs nimukai wub.gif . Ypač tie su blynukais thumbup.gif Bet jau smulkumas blink.gif
Atsakyti
Nu bet tikrai tokia biškį po dietos hihihi.gif , bet vistiek faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2011 11 15, 23:26)
Labai puikūs nimukai wub.gif . Ypač tie su blynukais thumbup.gif  Bet jau smulkumas  blink.gif

Aciu uz pagyras, man irgi nimukai labai mylimi ax.gif O smulkumas to kur su nimuke tai tikrai doh.gif Is tiesu net nupurto prisiminus vargus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2011 11 15, 22:20)
Sveikos, kaip tik siandien pasiemiau iremintus nimukus. Vienas is ju siuvinetas ant 32 lino is kasiulai, kokybe jo super gera, ir anksciau kitus numukus ant jo siuvinejau. Rodausi

kokie gražūs nimukai wub.gif
aš dabar kaip tik vargstu interneto platybėse, ieškau ką siuvinėtis, nes noriu pradėti ir vieną smulkmeną, ir kokį vėl bent kelių mėnesių projektuką ax.gif kadangi jau kalba ir taip čia eina apie Nimue dizainą, tai paklausiu ir aš... ar smagu tuos nimukus siuvinėti? paveikslėliuose atrodo, kad labai siūlą reikia kaitaliot - gal aš klystu g.gif nes kadangi kol kas siuvinėjimui ir taip turiu labai nedaug laiko, tai nenoriu kad tas siuvinėjimas būtų kaip didelis vargas, kaip tik vakarais noriu prisėst ir kad "eitųsi kaip iš pypkės" kaip poilsis doh.gif
Atsakyti
Tuos nimukus su blynukais irgi noriu išsisiuvinėti, labai man jie gražūs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazus Nimukai wub.gif
Savo kai siuvinejau ant grybo porele, tai sakyciau reikia siulus kaitaliot gana daznai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 11 15, 23:07)
Savo kai siuvinejau ant grybo porele, tai sakyciau reikia siulus kaitaliot gana daznai. 4u.gif

aš kaip tik galvojau, kad jei jau Nimue, tai arba porelė ant grybo, arba su blynais doh.gif na žiūrėsim ką galiausiai išsirinksiu, kol kas neapsisprendžiu ko noriu... gal net kol kas ir nesiuvinėsiu didelių projektų kol mintyse kokia idėja savaime negims... į bile ką investuoti daug pinigėlių nesinori blush2.gif

rodausi su dar vienu darbeliu. Deja, ne šviežias, o pribaigtas maždaug prieš metus ax.gif čia buvo mano pirmas didesnis darbas, siuvinėtas galima sakyt pradžioj "siuvinėjimo karjeros", todėl begalė klaidų, nekokybiški rusiški siūlai, kanva irgi ta pigi labai skysta... ir lyg dar to buvo maža, pieštukas iki galo jokiom priemonėm neišsiskalbė, prieš šviesą vis tiek matosi doh.gif
user posted image
Atsakyti